Lumea vine să recunoască faptul că un VPN este un necesitate. Se pare că fiecare companie mare încearcă să obțină datele dvs. personale (cu sau fără permisiune) și fiecare guvern încearcă să vă spioneze sau să controleze ce puteți face online.

Servicii VPN - Care sunt cele mai bune din acest an?Servicii VPN – Care sunt cele mai bune din acest an?

Cu recentul scandal de confidențialitate Facebook și companii precum Cambridge Analytics valorifică datele utilizatorilor într-un încercarea de a influența alegerile în SUA, Marea Britanie și alte țări, nu a fost niciodată mai important să vă păstrați datele în siguranță. Și cel mai simplu mod de a face acest lucru este prin utilizarea unui serviciu VPN de încredere.

Un VPN de calitate este un aparat de confidențialitate de uz general, capabil să vă ajute să faceți față unei game largi de probleme de internet. Nu este de mirare că există sute de servicii VPN disponibile. in orice caz, nu fiecare VPN este la fel de bun la fiecare funcție.

De aceea, am adoptat o abordare ușor diferită atunci când am ales cele mai bune servicii VPN din 2020. În acest articol, vă explicăm cele mai bune servicii disponibile pentru o varietate de cazuri de utilizare. Indiferent dacă aveți nevoie de un VPN pentru jocuri, confidențialitate, streaming sau torrent, vă oferim cele mai bune opțiuni disponibile în fiecare categorie.

Cum am evaluat serviciile VPN

Există o mulțime de articole care ung cele mai bune servicii din 2020. Dar, ca orice altceva, „cel mai bun” lucru depinde de ceea ce intenționați să faceți cu „ceva”. Având această perspectivă ca ghid, am ales cele mai bune VPN-uri pentru diferite utilizări, mai degrabă decât să concurăm cu toți ceilalți pentru a numi cel mai bun VPN general..

Am enumerat mai multe moduri diferite de a utiliza un VPN (cazuri de utilizare) și de a alege servicii care credem că vor servi cel mai bine acelor utilizări. Cazurile de utilizare sunt:

Cum am evaluat serviciile VPN

Pentru fiecare caz de utilizare, am ales caracteristicile care sunt cele mai importante și am găsit VPN-uri de calitate care obțin un scor ridicat pe aceste caracteristici.

De exemplu, un lucru care este cu siguranță important pentru VPN-urile pentru începători este ușurință în utilizare. Unele VPN excelente au interfețe complexe sau necesită configurarea acestora din linia de comandă. Un astfel de VPN nu va intra în lista celor mai bune VPN pentru începători. Și așa mai departe.

Cea mai bună versiune completă

Dacă sunteți aici doar pentru a găsi un decent serviciu VPN complet care este privat, de încredere, la un preț rezonabil și de încredere, atunci vă recomandăm ExpressVPN și NordVPN. Puteți găsi mai multe despre fiecare dintre acești furnizori în articolul nostru de comparație din nota galbenă de mai jos, care compară direct caracteristicile fiecăruia.

Alegerile noastre complete

ExpressVPN MERGE
NordVPN MERGE

Pentru a afla mai multe despre diferitele VPN disponibile, avantajele și dezavantajele acestora și cele mai bune opțiuni pentru cazuri de utilizare specifice, citiți mai departe!

Chiar am nevoie de un VPN?

Răspuns scurt: Da, dacă vă prețuiți confidențialitatea sau sunteți preocupat de protejarea informațiilor dvs. personale împotriva actorilor fără scrupule de pe Internet. Asta este cu adevărat tot ce există.

Cele mai bune VPN-uri pentru începători

Sună ca tine?

Îmi folosesc computerul doar pentru elementele de bază. Folosesc e-mail, scriu niște poezii sau păstrez o foaie de calcul cu rezultatele dietei mele, mă joc, postez poze drăguțe ale pisicii mele, genul ăsta de lucruri. Când vorbești despre protocoale și interfețe de linie de comandă și chestii de genul acesta, părăsesc camera.

Vă includem în categoria Începător. Nu este nimic în neregulă cu acest lucru. Sute de milioane de utilizatori de computere din întreaga lume fac parte din această categorie.

 • Doriți să vă folosiți computerul și să nu vă faceți griji cu privire la toată tehnologia din spatele acestuia.
 • Nu doriți ca companiile sau guvernul să vă spioneze utilizarea internetului, e-mailurile și activitățile de mesagerie instantanee.
 • Nu doriți ca rețelele publicitare să vă urmărească achizițiile de la consumatori și să forțeze reclame pe care nu doriți să le vedeți în gât.

Alegerile noastre pentru începători

NordVPN MERGE
ExpressVPN MERGE

Cel mai bun VPN pentru începători – Sursa: Shutterstock.com

În ceea ce privește VPN-urile, credem că doriți ceva care să funcționeze. În special, cele mai bune VPN-uri pentru începători ar trebui să aibă interfețe de utilizator simple și clare. Ușor de instalat, ușor de configurat, rulează automat și nu necesită să aflați despre genul de lucruri despre care vom vorbi mai târziu în acest articol.

Iată opțiunile noastre pentru cele mai bune VPN-uri pentru începători:

 • NordVPN (Revizuire) – NordVPN este în jurul valorii de cea mai bună alegere a noastră, are de toate. Are sediul în Panama, care este o jurisdicție foarte privată. Nu păstrează jurnale și are probabil cea mai avansată tehnologie VPN de pe piață. La fel ca și mii de servere și prețuri excelente. Citiți recenzia noastră pentru informații mai detaliate despre NordVPN.
 • ExpressVPN (Revizuire) – ExpressVPN este a doua noastră alegere și se apropie cu adevărat de NordVPN pentru orice. Acesta are sediul în BVI, care este, de asemenea, foarte axat pe confidențialitate și are o istorie în care a refuzat solicitările guvernului de informații despre clienți. De asemenea, are viteze mari, 1000 de servere și prețuri excelente. Citiți recenzia noastră pentru mai multe informații despre motivul pentru care ne place cu adevărat.

NordVPN

Dacă sunteți în căutarea unui VPN pentru începători, este greu să greșiți cu NordVPN.

Acest serviciu oferă clienților pentru practic oricare un fel de computer sau dispozitiv mobil pe care l-ați putea avea și este foarte ușor de configurat și de utilizat. În timp ce NordVPN oferă tot felul de opțiuni de personalizare, îl puteți configura și conecta la valorile implicite în doar câțiva pași.

Pagina de pornire NordVPN

Deși este posibil să nu fie alegerea # 1 în fiecare categorie, NordVPN funcționează bine pentru oricare dintre cazurile de utilizare pe care le descriem în acest articol. Cu suportul său pentru până la șase conexiuni simultane și a Abonament de 3 ani al cărui preț total rivalizează cu al multor concurenți cu taxe anuale, NordVPN este o opțiune excelentă pentru începători. Al nostru Recenzie Nordvpn merge cu adevărat în profunzime în profesioniști & contra de a folosi Nordvpn.

Obțineți NordVPN

ExpressVPN

Vorbind despre serviciile VPN prietenoase cu începătorii, care fac totul bine, ExpressVPN este o altă opțiune de luat în considerare. Acest serviciu durează puțin mai mult pentru configurare și conectare decât NordVPN.

Dar odată ce este configurat, veți obține o conexiune VPN rapidă, fiabilă pe care te poți baza. Și nu puteți obține o interfață cu utilizatorul mult mai simplă decât aceasta:

Singurele dezavantaje reale pentru un începător care dorește să utilizeze acest serviciu este că este mai scump decât concurenții NordVPN, și acceptă doar trei conexiuni simultane. Citiți detaliile noastre Recenzie Expressvpn dacă ai vrea să afli mai multe.

Obțineți ExpressVPN

Cele mai bune VPN-uri pentru jucători

Dacă sunteți un jucător serios, alegerea unui VPN poate fi dificilă. După cum probabil știți, utilizarea unui VPN va încetini, de obicei, conexiunea la internet și, eventual, va adăuga latență. Niciunul dintre aceștia nu este bun.

În același timp, este posibil să aveți nevoie de abilitatea de geo-spoofing a unui VPN pentru a vă conecta la unele dintre cele mai bune jocuri de acolo. Și dacă ISP-ul dvs. nu este de cea mai înaltă calitate sau este unul dintre cei înfiorători care restricționează conexiunile utilizatorilor, un VPN poate chiar să vă accelereze conexiunea sau să vă reducă timpul de ping.

Alegerile noastre pentru jucători

VyprVPN MERGE
NordVPN MERGE

Un alt lucru de luat în considerare este locul în care VPN-ul dvs. are servere. În special în timpul beta sau imediat după lansare, multe jocuri sunt disponibile numai în anumite țări sau regiuni ale lumii.

Sau pot fi disponibile la prețuri diferite, în funcție de locul în care vă aflați. Un VPN care poate face să pară că te afli în altă parte ar putea fi cheia ta pentru cele mai bune jocuri disponibile.

În cele din urmă, dacă sunteți un jucător foarte, foarte bun, este posibil să aveți nevoie de un VPN care vă poate proteja Atacuri DDoS de către adversarii tăi geloși. Iată câteva VPN-uri pentru a verifica dacă jocul este problema ta:

 • VyprVPN
 • NordVPN

VyprVPN

Dacă o conexiune rapidă și o latență scăzută sunt ceea ce tânjești de la un VPN pentru jocuri, ar trebui să verifici VyprVPN.

Golden Frog, compania din spatele VyprVPN, folosește propria rețea și hardware pentru a vă oferi cea mai bună viteză posibilă și pentru a vă proteja de atacurile DDoS.

De asemenea, localizează servere lângă principalele centre de jocuri pentru a minimiza latența. Și criptarea acestuia ascunde activitățile dvs. de joc de ISP-ul dvs., astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că ISP vă va strânge în mijlocul unei lupte cruciale.

VyprVPN – „Cel mai de încredere VPN din lume”

Dar nu ne crede pe cuvânt. IGN, una dintre cele mai importante companii de jocuri și divertisment din lume, a inclus VyprVPN în articolul său, „Cel mai bun VPN pentru jocuri 2019”, 19 ianuarie 2019.

Broasca de Aur oferă și ceva numit Outfox, o rețea de jocuri optimizată concepută pentru a vă oferi rezultate și mai bune. Nu am încercat această bestie, dar este disponibilă dacă doriți să încercați.

Obțineți VyprVPN

NordVPN

Mă întreb ce face NordVPN un VPN excelent pentru jocuri? Trei lucruri.

 1. Serverele sale sunt rapide și prin criptarea comunicațiilor dvs. vă poate înțelege orice încercări de restricționare ale ISP-ului dvs..
 2. Are peste 5.200 de servere în 60 de țări, inclusiv centre de dezvoltare a jocurilor precum SUA, Japonia și Coreea de Sud.
 3. Oferă protecție împotriva atacurilor DDoS.

NordVPN pentru jocuri

Combinați-i pe toți cei cu un preț excelent și aveți un VPN excelent pentru jocuri.

Obțineți NordVPN

Cele mai bune VPN-uri pentru securitate și confidențialitate

Acesta este probabil cel mai frecvent motiv pentru care oamenii aleg un VPN. Am văzut cu toții rapoartele despre guvernele care spionează proprii cetățeni, împreună cu corporațiile care colectează date și apoi nu reușesc să își securizeze infrastructura, ceea ce duce la piraterie și depozitare de date. Și despre corporații care colectează orice informații personale pe care le pot, cu sau fără permisiunea noastră. Are sens să facem ce putem protejează-ne.

Un VPN sigur și care vă protejează confidențialitatea trebuie să aibă mai multe caracteristici specifice.

Securitatea noastră & Alegeri de confidențialitate

VPN TunnelBear MERGE
ExpressVPN MERGE

În primul rând, trebuie să utilizeze criptare de mare putere. Unele VPN utilizează algoritmi de criptare vechi, care sunt vulnerabili la atac sau algoritmi care au fost slăbit intenționat de NSA pentru ușurința spionajului.

Cele mai bune VPN-uri pentru securitate și confidențialitate

Apoi, trebuie să păstreze cât mai puține informații despre dvs. Un VPN vă va împiedica ISP-ul și alții să vadă ce faceți online, dar serviciul VPN poate vedea totul. Acest lucru este inevitabil.

Un VPN este vulnerabil la presiunea legală din partea guvernului local, care îl poate obliga să transmită orice informații pe care le are despre dvs..

Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de un VPN care să înregistreze cât mai puțin din ceea ce faceți. Fraza “VPN fără jurnale”Înseamnă un serviciu care nu păstrează nicio informație care vă conectează la anumite activități online.

După cum veți vedea când vorbim despre servicii specifice, unele VPN-uri s-au dovedit, fie în audituri efectuate de experți externi, fie în acțiune după ce serverele lor au fost confiscate de un guvern ostil..

VPN TunnelBear

Dacă doriți securitate și confidențialitate de la un VPN, ar fi minunat să aveți un fel de dovadă că face ceea ce pretinde că face. TunnelBear VPN abordează această problemă cu audituri independente anuale.

Pagina de pornire TunnelBear

Adăugați aceste dovezi la politicile excelente de confidențialitate ale companiei, abilitatea de a avea 5 conexiuni simultane și folosiți Bitcoin pentru plăți și veți vedea că sunteți pe mâini bune.

În partea de jos, TunnelBear are peste 1.300 de servere, dar acestea sunt situate doar în 22 de țări. Dacă aveți nevoie de acces în Africa, Orientul Mijlociu sau America de Sud, vă recomandăm să consultați celelalte opțiuni ale noastre.

Obțineți TunnelBear VPN

ExpressVPN

Când vine vorba de confidențialitate și securitate, ExpressVPN este din nou unul dintre lideri. Oferă criptare de ultimă generație, iar confidențialitatea sa de bună credință este dovedită.

ExpressVPN pentru securitate și confidențialitate

De două ori, ExpressVPN a fost incapabil să predea înregistrările către autorități deoarece nu păstrează nicio evidență personală a clienților săi de predat.

Dacă sunteți interesat de poveste, consultați ExpressVPN vs NordVPN articol.

Obțineți ExpressVPN

Cele mai bune VPN-uri pentru streaming și torrent

Deși nu sunt exact la fel, sunt suficient de asemănătoare încât să grupăm streaming și torrent împreună.

Alegerile noastre pentru Streaming și Torrenting

CyberGhost MERGE
ExpressVPN MERGE

Streaming

O utilizare foarte obișnuită pentru VPN-uri este transmiterea de conținut media de pe site-uri la care altfel nu ați avea acces. De exemplu, ați putea fi un cetățean american cu dependență de o serie a unuia dintre serviciile de streaming din SUA. Dar tu și familia sunteți pe punctul de a petrece vara cu rudele din Spania.

Ai putea crede că ești pregătit. Aveți un abonament la serviciul de streaming, așa că vă veți conecta doar la vila vărului dvs. din Barcelona și nu ratați niciun ritm. Dreapta?

Gresit!

Cel mai bun VPN pentru streaming – Sursa: Shutterstock.com

Majoritatea serviciilor media în flux controlează media care poate fi văzută în orice locație dată. Contractele lor cu furnizorii de conținut specifică de obicei unde poate fi afișat conținutul. Un furnizor de conținut ar putea avea un contract cu serviciul dvs. de difuzare media pentru a furniza conținutul său în Statele Unite. Apoi, ar putea avea un alt contract cu un serviciu media de difuzare diferit pentru a furniza conținutul său în Europa. Și așa mai departe.

Pentru a-și executa contractele, serviciile media în flux folosesc ceva numit geo-blocare. Folosind adresa dvs. IP, acestea stabilesc dacă computerul dvs. se află sau nu într-o locație în care vi se permite să vizualizați conținutul. Poate părea ridicol că nu poți folosi abonamentul pentru care plătești pur și simplu pentru că-ți vizitezi vărul într-o altă țară, dar acesta este genul de joc pe care marile companii media îl joacă.

S-ar putea să credeți că sunteți bine pentru că aveți un abonament la unul dintre marile servicii de streaming global precum Netflix. Dar te-ai înșela din nou. Este posibil să aveți un abonament valid la Netflix în Statele Unite, dar dacă vă uitați cu atenție, veți descoperi că aveți un abonament la Netflix SUA, nu Netflix nicăieri în lume.

VPN pentru servicii de streaming – Sursa: Shutterstock.com

Ați putea obține un al doilea abonament la orice ramură a serviciului dvs. de difuzare media este disponibil în Spania și apoi anulați la sfârșitul vacanței. Dar probabil vei fi dezamăgit chiar și atunci.

Din nou folosind Netflix ca exemplu, fiecare ramură a companiei are propria sa bibliotecă de conținut adaptată pentru partea lumii pe care o acoperă. Așadar, serialul preferat ar putea să nu fie deloc disponibil în Spania. Sau ar putea fi disponibil, dar numai în spaniolă în loc de engleză.

Aici intervin VPN-urile. Un VPN poate face ceea ce este cunoscut sub numele de geo-spoofing. Majoritatea VPN-urilor au servere împrăștiate peste tot în lume. Când vă conectați la unul dintre aceste VPN-uri, puteți alege locația serverului pe care doriți să îl utilizați.

Calculatorul dvs. se conectează la server printr-o conexiune criptată, serverul acționând ca intermediar între computerul dvs. și serviciul media de streaming. Când vă conectați la serviciul de streaming, li se pare ca și cum ați sta la serverul respectiv undeva în Statele Unite, mai degrabă decât să utilizați o conexiune VPN din acea minunată vilă spaniolă.

De ce? Deoarece adresele IP sunt determinate de locația fizică a unui computer (sau server). Deci, dacă totul merge bine, serviciul de streaming va crede că vă aflați în Statele Unite și vă va oferi acces la conținut. Serviciile media de streaming încearcă să prevină acest tip de conexiune, deci există un război continuu între VPN-uri și servicii de streaming.

Dacă streamingul este important pentru dvs., veți dori să utilizați un VPN care acceptă streaming (nu toți o fac) și este bun la asta. În special, veți dori un VPN care să fie bun la deblocarea (evitarea blocării geografice) a Netflix și BBC iPlayer, două servicii foarte populare, care sunt bune la detectarea și blocarea accesului de la VPN-uri.

Rețineți că streamingul de conținut protejat prin drepturi de autor fără permisiune este considerat ilegal în majoritatea lumii. Așadar, este ilegal să vă conectați la serviciul dvs. de streaming dintr-o locație din afara zonei de servicii? Pot fi.

Legalitatea depinde de locul în care vă aflați, unde se află conținutul și de alte probleme. Dacă nu altceva, probabil că încălcați Termenii și condițiile (ToS) ale serviciului media de streaming. Cel mai bine ați avea grijă să vă protejați adresa IP pentru orice eventualitate. Asigurați-vă că utilizați un VPN care garantează că adresa dvs. IP nu va fi niciodată expusă în timp ce transmiteți în flux.

Torrent

Torrentul (folosind programe BitTorrent sau programe similare) implică descărcarea de conținut pe computerul dvs., în loc să-l urmăriți în flux.

În timp ce detaliile tehnice sunt diferite, rezultatul final este cam același. Dacă descărcați conținut protejat prin drepturi de autor fără permisiune, probabil că încălcați legea. Chiar dacă nu încălcați legea, este posibil să încălcați ToS pentru orice serviciu care distribuie conținutul.

VPN pentru Torrenting

Un VPN care utilizează adrese IP partajate chiar ajută. Dacă cineva încearcă să te obțină, s-ar putea să poată corela când ești online cu când un server VPN se conectează la un anumit site web.. Dar dacă VPN-ul dvs. utilizează adrese IP partajate vor exista o mulțime de oameni care vor face lucruri diferite, toți afișând aceeași adresă IP către lume. Acest lucru face mult mai dificilă alegerea oricărui individ din mulțime.

Alegerile noastre pentru Streaming și Torrenting

CyberGhost MERGE
ExpressVPN MERGE

De asemenea, trebuie să vă confruntați cu faptul că unele servicii VPN nu permit torrentarea serviciului lor. Și unele VPN-uri pur și simplu nu funcționează foarte bine pentru torrenting. Am făcut un ghid mai detaliat pentru cele mai bune VPN pentru torrenting, vă recomandăm să verificați.

Deci, pentru a rezuma această secțiune, aveți nevoie de un VPN care:

 • Permite streaming sau streaming și torrenting
 • Este bun la deblocarea serviciilor de streaming
 • Nu vă scurgeți niciodată adresa IP
 • Funcționează bine cu software-ul de torrentare pe care intenționați să îl utilizați
 • Super sigur și folosește adrese IP partajate
 • Vă protejează confidențialitatea fără a păstra jurnale
 • Nu are TOS care interzice anumite site-uri web: torrent, conținut pentru adulți, cazinou
 • Ar trebui să accepte plăți anonime în Bitcoin sau în alte criptomonede

Iată câteva VPN-uri care se potrivesc cu factura:

Am făcut o comparație aprofundată a Cyberghost Vs ExpressVpn dacă doriți să vedeți o defalcare completă.

CyberGhost

Acest serviciu VPN românesc funcționează bine atât pentru streaming cât și pentru torrent. CyberGhost (recenzie) atinge toate punctele marcatoare menționate mai sus, păstrând în același timp prețul său scăzut.

Are 3.700+ servere în 60 de țări, ceea ce vă va oferi o mulțime de lucruri atunci când încercați să obțineți acces la cel mai bun conținut din lume. Deși acesta nu este cel mai rapid VPN existent, este suficient de rapid pentru streaming plăcut, iar cele 7 conexiuni simultane ale acestuia înseamnă că întreaga familie poate folosi serviciul simultan.

CyberGhost Home

Un posibil dezavantaj pentru CyberGhost este că a fost achiziționat de o companie care obișnuia să facă unele lucruri care acum sunt considerate practici comerciale marginale. Acestea fiind spuse, nu am auzit nicio plângere specifică cu privire la modul în care este tratat CyberGhost. Nu credem că sunteți în pericol prin utilizarea acestui serviciu, dar va trebui să luați singură decizia finală. Citiți recenzia noastră completă CyberGhost pentru mai multe.

Obțineți CyberGhost

ExpressVPN

Acest serviciu premium îndeplinește toate cerințele enumerate mai sus, făcându-l un serviciu excelent pentru streaming sau torrenting. Toți clienții săi blochează scurgerile DNS și IPv4 pentru a vă proteja identitatea atunci când transmiteți sau descărcați conținut.

ExpressVPN are peste 3.000 de servere în 94 de țări, oferindu-vă o acoperire geografică incredibilă.

De asemenea, oferă un serviciu numit MediaStreamer, care funcționează cu lucruri precum PlayStation și diverse televizoare inteligente. MediaStreamer nu este un VPN complet, deoarece nu criptează mesajele. În schimb, vă permite să utilizați rețeaua ExpressVPN pentru a obține acces la servicii de streaming pe care altfel nu le-ați putea accesa.

Obțineți ExpressVPN

Cele mai bune VPN-uri pentru dispozitive mobile

Dispozitivele dvs. desktop nu sunt singurele lucruri care trebuie protejate. Dacă utilizați un smartphone sau o tabletă, acesta este vulnerabil la toate aceleași riscuri ca și mașinile dvs. desktop. În unele cazuri, riscurile sunt și mai grave. Cum așa?

Alegerile noastre mobile

ExpressVPN MERGE
NordVPN MERGE

Dacă utilizați WiFi public servicii la cafenele, hoteluri și alte locații, confidențialitatea și securitatea dvs. sunt în mare pericol. Asta pentru că acele rețele sunt ținte principale pentru hackeri și spioni precum și, în general, ușor de infiltrat.

Cel mai bun VPN pentru mobil

Folosind tehnici precum Atacuri Man-in-the-Middle și Rogue Hotspots, actorii ostili pot intercepta cu ușurință mesaje între dispozitivele dvs. mobile și rețeaua WiFi.

Un VPN vă protejează prin criptarea mesajelor înainte ca acestea să treacă prin rețeaua WiFi publică. În acest fel, chiar dacă un tip rău îți interceptă mesajele, tot ce vor vedea este o gâlgărie indescifrabilă. Dacă vizitați un hotel sau utilizați Wi-Fi în orice locație publică, acesta este foarte recomandabil pentru a utiliza o conexiune VPN.

Pentru a rezuma, cele mai bune VPN-uri pentru dispozitive mobile ar trebui să aibă următoarele caracteristici:

 • Criptare puternică
 • Un client (sau clienți) care va funcționa cu toate dispozitivele dvs. mobile
 • Asistență pentru dispozitivele desktop, astfel încât totul să poată fi acoperit de un singur abonament
 • Un plan care oferă suficiente conexiuni simultane pentru toate dispozitivele (mobile sau altele) care trebuie conectate în același timp

Iată VPN-urile de top care acceptă atât dispozitive mobile Android, cât și iOS pe care ar trebui să le luați în considerare:

ExpressVPN

Unul dintre lucrurile minunate despre ExpressVPN este consistența pe care o oferă între platforme. Clientul nativ Android arată și funcționează ca clientul nativ iOS, care arată și funcționează ca clientul Windows și așa mai departe.

Acest lucru îmbunătățește gradul de utilizare, deoarece nu este nevoie să învățați proceduri diferite pentru diferite dispozitive. ExpressVPN este, de asemenea, rapid și sigur. O singură atingere vă conectează automat la serverul pe care ExpressVPN crede că vă va oferi cele mai bune performanțe. Este un instrument ideal pentru a vă proteja de hackeri de cafenele și alte amenințări. Un dezavantaj al utilizării ExpressVPN pentru dispozitive mobile este limita a trei conexiuni simultane.

Nu știu cum funcționați, dar acest recenzor în acest moment are un telefon Android și două computere conectate la mine ExpressVPN cont. Dacă sunteți ca mine, vă recomandăm să utilizați un serviciu care oferă mai multe conexiuni, cum ar fi cea de-a doua alegere.

Obțineți ExpressVPN

NordVPN

NordVPN serviciul oferă, de asemenea, clienți nativi Android și iOS care funcționează practic identic. Și ambele funcționează foarte similar cu clienții desktop Windows și macOS. Ca și clienții ExpressVPN, este nevoie de doar o singură atingere pentru a vă conecta la ceea ce NordVPN crede că va fi cel mai bun server pentru situația dvs. actuală.

Unde NordVPN este mai bine pentru utilizarea cu dispozitive mobile este în numărul de conexiuni. Așa cum am discutat acum un moment, acest recenzor își maximizează în mod regulat cele trei conexiuni ExpressVPN. Mi-ar fi greu să maximizez șase. În ciuda faptului că am scris recenzii despre produs toată ziua, literalmente nu am suficient hardware pentru a folosi atâtea conexiuni.

Numărul de dispozitive de care trebuie să vă conectați simultan poate fi factorul decisiv pe care dintre aceste două VPN-uri mobile excelente le alegeți.

Obțineți NordVPN

Cele mai bune VPN-uri pentru utilizarea Tor

Când chiar și securitatea oferită de un VPN nu este suficientă, puteți combina un VPN cu Tor. Tor înseamnă „Routerul de ceapă.”

Proiectat de Laboratorul de cercetare navală al Statelor Unite, a fost destinat să furnizeze comunicații anonime pentru agenții de informații.

Alegerile noastre Tor

IPVanish MERGE
NordVPN MERGE

În timp ce un VPN vă poate proteja confidențialitatea, trebuie să aveți încredere în VPN. Tor este minunat când îți oferă anonimatul online fără a fi nevoie să ai încredere în nimeni. Modul în care este structurată rețeaua Tor, niciun nod unic din rețea nu poate cunoaște adresa IP și poate citi conținutul mesajelor pe care le trimiteți și le primiți.

Cel mai bun VPN pentru Tor – Sursa: Shutterstock.com

Tor sună grozav, dar are puncte slabe. Există modalități prin care un inamic suficient de motivat ar putea să vă monitorizeze computerul și să încerce să coreleze sincronizarea mesajelor între computer și când acestea ies din rețeaua Tor. O analiză statistică ar putea să vă poată identifica sau cel puțin să fie suficiente dovezi pentru ca băieții cu arme să vină pe ușă în mijlocul nopții.

Există câteva alte dezavantaje ale utilizării Tor. Una este că majoritatea nodurilor de ieșire ale rețelei au adrese IP cunoscute. Unele site-uri web și servicii blochează accesul de la oricare dintre aceste adrese IP.

Poate mai îngrijorător este faptul că ISP-ul dvs. și oricine vă spionează conexiunea la Internet vă poate spune că utilizați Tor. Acest lucru poate atrage atenția nedorită din partea organizațiilor cărora nu le place ideea că micii oameni au capacitatea de a comunica anonim.

Utilizarea unui VPN cu Tor poate rezolva aceste probleme. VPN-ul poate ascunde faptul că utilizați Tor de oricine altul decât serviciul VPN în sine. Și utilizarea VPN-ului pentru a vă conecta la lumea exterioară rezolvă problema nodurilor de ieșire Tor blocate.

Dar trebuie să faceți acest lucru bine. Abordarea Tor peste VPN descrisă în Tor vs VPN ghidul este calea de urmat.

Folosind Tor și un VPN

Când vine vorba de utilizarea unui VPN cu Tor, trebuie să căutați mai multe caracteristici:

 • Compatibilitate cu Tor. Unele servicii VPN nu par să funcționeze bine cu acesta.
 • Criptare puternică. Nu doriți ca cineva care vă spionează conexiunea la internet să știe că utilizați Tor.
 • Viteză. Tor este inerent mai lent decât o conexiune obișnuită la internet sau chiar o conexiune VPN. Ultimul lucru pe care îl doriți este un VPN lent pentru a înrăutăți lucrurile.

Rețineți că unele servicii VPN, cum ar fi NordVPN ofera o Tor preconfigurat prin VPN înființat. Deși acest lucru este cu siguranță convenabil, unii experți în securitate își fac griji că această abordare vă poate face vulnerabil la atacurile de sincronizare efectuate de serviciul dvs. VPN.

Indiferent dacă este o adevărată îngrijorare sau nu, cea mai sigură abordare este să configurați VPN în mod normal și pur și simplu să lansați browserul Tor după stabilirea conexiunii VPN..

Iată câteva VPN-uri pe care le putem recomanda pentru utilizarea cu Tor:

IPVanish

IPVanish reprezintă un caz bun pentru a fi cel mai bun VPN de utilizat cu Tor. Are peste 1.300 de servere în peste 50 de țări, ceea ce este minunat. Dar poate mai important, pretinde că deține toată infrastructura sa de bază. Acest lucru facilitează garantarea faptului că nu există jurnale cu activitățile dvs. online. Dacă aveți de gând să vă confruntați cu rularea Tor prin VPN, doriți să reduceți la minimum șansa ca oricine să spioneze orice parte a conexiunii dvs..

IPVanish – „Cel mai bun serviciu VPN din lume”

Între IPVanish și Tor și un cont „anonim” plătit cu Bitcoin, puteți face un drum lung spre a vă proteja împotriva tuturor amenințărilor de confidențialitate, cu excepția celor mai puternice.

Obțineți IPVanish

NordVPN

Chiar ignorând serverele Tor speciale prin VPN, NordVPN este o alegere excelentă pentru lucrul cu Tor.

NordVPN și TOR

Are o criptare puternică, o rețea imensă de servere și toate caracteristicile de confidențialitate s-ar putea să doriți să fiți încorporat. Starea no-logs a fost confirmată într-un audit din 2018 de PriceWaterhouseCoopers AG.

Obțineți NordVPN

Cele mai bune VPN-uri pentru utilizatorii Linux

Ca Linux utilizator, aveți mai puține opțiuni pentru alegerea unui VPN decât majoritatea. Există foarte puține servicii VPN care oferă capabilități importante, cum ar fi un Kill Switch pentru utilizatorii săi de Linux. Chiar și mai puține (știm doar o mână) de servicii care oferă un client GUI real decât să te oblige să faci totul la linia de comandă.

Opțiunile noastre Linux

ExpressVPN MERGE
NordVPN MERGE

Cel mai bun VPN pentru Linux

Un client GUI este important, deoarece vă garantează că veți configura totul corect și puteți profita din plin de capacitățile serviciului VPN. Deși suntem siguri că ați putea edita manual intrările iptables dacă ar trebui, lăsați clientul VPN să facă toată munca pentru dvs. este o modalitate mai bună de a merge.

Lipsa de opțiuni bune din acest spațiu ușurează lucrurile. Iată lista scurtă a VPN-urilor de top pentru utilizatorii Linux:

ExpressVPN

După cum ați văzut de-a lungul acestui articol, ExpressVPN este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru practic orice utilizare. Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că este și unul dintre puținele VPN-uri cu un client Linux nativ. Combinați-le cu toate celelalte capacități ale sale și aceasta este o alegere ușoară pentru unul dintre cele mai bune servicii VPN Linux.

ExpressVPN pentru Linux

Obțineți ExpressVPN

NordVPN

NordVPN este un alt serviciu care strălucește peste tablă pentru aproape fiecare caz de utilizare. De asemenea, a adăugat un client Linux nativ. Combinați serviciul său extrem de sigur, fără jurnale, mii de servere răspândite în întreaga lume, șase conexiuni simultane și un preț excelent pentru un contract pe termen lung și aveți un alt câștigător.

NordVPN pentru Linux

Obțineți NordVPN

Cele mai bune VPN-uri pentru plata cu criptomonedă

Un serviciu VPN vă oferă confidențialitate, dar nu anonimat. Un VPN îi împiedică pe alții să vadă ce faci online, dar serviciul VPN în sine poate vedea ce faci. La urma urmei, utilizați criptarea serviciului VPN pentru a proteja comunicațiile dintre computerul dvs. și serverul VPN. Serverul VPN trebuie să cripteze și să decripteze mesajele care merg între computer și orice te conectezi pe Internet.

Alegerile noastre Crypto

CyberGhost MERGE
PrivateVPN MERGE

Nu puteți face nimic despre un serviciu VPN care vă cunoaște adresa IP. Dar puteți reduce cantitatea de informații suplimentare pe care le au despre dvs. plătind pentru serviciul VPN cu Bitcoin sau o altă criptomonedă.

După cum probabil știți, Bitcoin și majoritatea celorlalte criptomonede nu sunt cu adevărat anonimi. Dar dacă sunteți atenți la modul în care le utilizați, acestea fac dificil să vă regăsească toate, în afară de cele mai puternice organizații.

Dacă configurați o nouă adresă de e-mail care nu are legătură cu nimic altceva pe care o faceți și o utilizați împreună cu Bitcoin pentru a plăti un cont VPN anonim, ați adăugat un alt strat de apărare și a eliminat o informație suplimentară pe care serviciul VPN îl are despre dvs..

Deși acest lucru nu ar împiedica o agenție internațională de spionaj să vă urmărească (au modalități de a urmări Bitcoin înapoi la cumpărătorul său), ar putea să-i alunge pe oameni cu mai puține resurse pentru a le dedica slujbei.

Cerința minimă pentru această categorie este ca serviciul VPN să accepte conturi „anonime” plătite cu Bitcoin. Pentru această categorie, în special, ar trebui să vă gândiți cu atenție la ce altceva intenționați să faceți cu VPN-ul dvs. Serviciile suficiente acceptă acum plățile cu criptomonede pe care le aveți la alegere. Iată câteva bune:

CyberGhost

Un serviciu rapid și sigur, care acceptă torrenting și streaming. CyberGhost are o politică fără jurnale, prețuri bune, asistență pentru dispozitive mobile și servere în 60 de țări. Are sediul în România, o țară care nu impune nicio cerință de exploatare și este considerată, în general, prietenoasă cu confidențialitatea. Și, desigur, acceptă Bitcoin.

CyberGhost pentru Cryptocurrency

Obțineți CyberGhost

PrivateVPN

O rețea rapidă și sigură, cu funcții avansate de securitate și confidențialitate, PrivateVPN nu vă scurge adresa DNS sau IP și clienții săi au Kill Switches. Vă oferă șase conexiuni și nu are probleme cu torrentul sau streamingul.

PrivateVPN Home

Un posibil dezavantaj este că are sediul în Suedia, care are unele legi obligatorii privind păstrarea datelor ISP. Se pare că compania nu păstrează jurnale, deoarece este un VPN și nu un ISP. Dacă acest lucru va rămâne valabil în viitor este o întrebare deschisă, dar pentru moment, se pare că confidențialitatea dvs. este sigură cu PrivateVPN.

Obțineți PrivateVPN

Cele mai bune VPN-uri pentru dispozitive alternative

De obicei, o persoană va dori să utilizeze un VPN cu computere sau dispozitive mobile care utilizează sistemele de operare obișnuite: Windows, macOS, Linux, Android sau iOS. Dar ce se întâmplă dacă doriți să instalați VPN pe router deci întreaga gospodărie sau birou este acoperită deodată? Sau ce se întâmplă dacă doriți să protejați un fel de dispozitive alternative, cum ar fi Raspberry Pi, Playstation sau un Nvidia Shield?

Opțiunile noastre alternative de dispozitive

NordVPN MERGE
ExpressVPN MERGE

VPN pentru dispozitive alternative

Trucul pentru acest lucru va fi găsirea serviciilor VPN care acceptă dispozitivele alternative care vă interesează. Nu este plictisitor, dar știm despre două servicii VPN care nu sunt doar de top pentru aproape orice caz de utilizare, dar care acceptă mai multe dispozitive alternative decât practic oricine altcineva.

Cele două pe care ar trebui să le priviți dacă doriți asistență VPN pentru dispozitive alternative sunt:

NordVPN

NordVPN oferă tutoriale pentru utilizarea serviciului său cu zeci de dispozitive alternative. Multe dintre acestea sunt tipuri specifice de routere, dar există și multe alte dispozitive interesante. De la Synology NAS (Network Attached Storage) la firewall-ul open source IPFire, până la computerul single-board Raspberry Pi, NordVPN are o soluție pentru dvs..

NordVPN pentru dispozitive alternative

Pentru a vedea lista completă a dispozitivelor acceptate de NordVPN, consultați-le site-ul web.

Obțineți NordVPN

ExpressVPN

ExpressVPN acceptă, de asemenea numeroase dispozitive dincolo de setul standard. Oferă clienți (aplicații) pentru o serie de routere, Chromebookuri și multe altele. Există, de asemenea, instrucțiuni pentru configurarea manuală a dispozitivelor precum Chromecast și Roku pentru a vorbi cu rețeaua ExpressVPN.

ExpressVPN pentru dispozitive alternative

Pentru a vedea lista curentă de dispozitive acceptate de ExpressVPN, vizitați această pagină de descărcare.

P.S. Nu uitați de ExpressVPN Serviciul MediaStreamer dacă încercați să conectați o consolă sau un Smart TV și nu aveți nevoie de criptarea pe care o oferă un VPN.

Obțineți ExpressVPN

Concluzie

Industria VPN crește rapid, sute de servicii luptând pentru o parte din piață. Pentru a se distinge de mulțime, Serviciile VPN au început să își diferențieze ofertele pe baza diferitelor cazuri de utilizare.

Acest tabel enumeră serviciile noastre VPN recomandate pentru cazurile de utilizare de care este posibil ca majoritatea oamenilor să aibă nevoie:

Utilizare caz VPN-uri recomandate
Peste tot ExpressVPN, NordVPN
Începător NordVPN, ExpressVPN
Jucător VyprVPN, NordVPN
Securitate & Confidențialitate TunnelBear, ExpressVPN
Streaming & Torrent CyberGhost, ExpressVPN
Dispozitive mobile ExpressVPN, NordVPN
Tor peste VPN IPVanish, NordVPN
Linux ExpressVPN, NordVPN
Plata cu criptomonedă CyberGhost, PrivateVPN
Dispozitive alternative NordVPN, ExpressVPN

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me