Dacă vă interesează torrentul, probabil că știți că unor forțe mari și puternice (cum ar fi companiile de film) nu le place practica.

cele mai bune bitcoin VPN pentru torrenteCare este cel mai bun VPN pentru torrenting? Află mai jos!

Deși este doar un tip de partajare de fișiere peer-to-peer, torrentul este adesea folosit pentru a descărca ilegal conținut protejat prin drepturi de autor aparținând acelor forțe mari și puternice.

Pentru că nu este greu să vezi adresa IP dacă cineva descarcă un fișier în acest fel, proprietarii drepturilor de autor pot monitoriza acest lucru și se pot baza pe furnizorii de servicii Internet (Furnizori de servicii Internet) pentru a-i ajuta să pedepsească utilizatorul.

Acest lucru ar putea avea ca rezultat interzicerea utilizării contului dvs. de la ISP pentru o perioadă de timp, chiar și procese împotriva utilizatorului.

În acest articol, vom analiza de ce doriți să utilizați un VPN atunci când faceți torrent și de ce poate doriți să plătiți contul VPN cu Bitcoin (BTC) sau alte criptomonede.

Apoi, vom analiza care este cel mai bun VPN pentru torrenting și vă vom oferi 5 exemple de top care vă permit să vă protejați în continuare identitatea plătind cu Bitcoin, dacă alegeți să faceți acest lucru.

Ce trebuie să căutați într-un VPN Torrenting

care este cel mai bun vpn torrenting care acceptă plăți bitcoin?Ce trebuie să căutați în VPN-urile Torrenting – Sursa: Shutterstock.com

Utilizarea unui VPN atunci când torrentul oferă mai multe avantaje. În primul rând, puteți face torrent fără a lăsa adresa IP expusă unui internet ostil.

Când utilizați torrente printr-un VPN, adresa IP pe care lumea o poate vedea aparține unuia dintre serverele VPN, nu computerului dvs. ISP-ul dvs. poate vedea că utilizați un VPN, dar nu poate vedea pentru ce îl utilizați.

VPN-ul poate sa vezi ce faci online, dar au un stimulent mult mai mare pentru a proteja aceste informații decât o face un ISP.

Utilizarea VPN este legală în practic orice țară de pe Pământ. Șansele ca ISP-ul dvs. să vă închidă sau să vă raporteze autorităților sunt mult mai mici decât pentru cineva care torentează vizibil ceva.

Un alt avantaj al utilizării unui VPN atunci când torrentează este că unele țări au blocat accesul la site-urile populare de torrentare de pe adresele IP de pe teritoriul lor..

Serviciile VPN de top au servere situate în întreaga lume. Puteți schimba cu ușurință serverul pe care îl utilizați cu VPN-ul dvs. Acest lucru vă permite să accesați conținut „interzis” din anumite țări în care nu este interzis și să evitați cenzura guvernului.

Deci, ce anume ar trebui să căutați într-un VPN torrent? Iată ce vă recomandăm pentru VPN-ul dvs.:

 • Trebuie permite partajarea de fișiere (torrentare). Indiferent de motiv, unele VPN-uri nu acceptă / nu permit partajarea de fișiere.
 • Trebuie aveți o protecție bună împotriva expunerii adresei dvs. IP. Aceasta include caracteristici precum un comutator kill care este activat în mod implicit, criptare puternică și fără scurgeri de DNS sau IPv4.
 • Trebuie fii rapid. Un VPN super-sigur care este prea lent pentru a transmite în mod eficient este un VPN care este oprit.
 • Ar trebui păstrați jurnale minime. Toate rețelele VPN trebuie să înregistreze unele informații cel puțin o perioadă scurtă de timp ca parte a operațiunilor lor normale. Dar mai puțin este mai bine. Termenul de marketing, „un VPN fără jurnal” este un bun punct de plecare pentru cercetare.
 • Ar trebui utilizare adrese IP partajate. Având zeci, chiar sute de utilizatori apar toți la aceeași adresă IP, este mult mai dificil pentru un deținător de drepturi de autor sau pentru un snoop să aleagă anumite persoane în rândul fluxului de mesaje.
 • Ar trebui să fie situat într-o țară care protejează confidențialitatea online. În mod ideal, o altă țară decât cea în care locuiți. Un VPN poate fi forțat de guvernul său local să predea jurnalele pe care le are deja asupra dvs. De asemenea, poate fi forțat de către organele locale de aplicare a legii sau de spionaj să înceapă înregistrarea activităților dvs. fără să vă anunțe.
 • Trebuie acceptați plăți anonime în Bitcoin sau alte criptomonede (dar acceptați și metoda de plată standard).

Deși cele mai multe dintre acestea sunt destul de clare, trebuie să ne uităm mai îndeaproape la cerința Bitcoin (sau alte criptomonede).

De ce ar trebui să iau în considerare plata cu Bitcoin?

Un VPN bun vă va proteja confidențialitatea în mod rezonabil, dar există limite la ceea ce pot face. Fiecare furnizor de VPN este obligat să respecte legile țării în care își are sediul.

Mulți furnizori de VPN vor face tot ce pot pentru a evita dezvăluirea informațiilor despre utilizatorii lor. Dar când totul se va sfârși, puțini proprietari sau operatori VPN vor fi dispuși să meargă la închisoare pentru a vă proteja de o cerere legală de informații.

Serviciile VPN pot fi, de asemenea, afectate de legile sau practicile extralegal din țările în care sunt situate serverele lor.

De exemplu, s-ar putea să locuiți în SUA și să utilizați un furnizor VPN cu sediul într-o țară care are o bună reputație pentru confidențialitatea online. Un furnizor VPN cu sediul într-o astfel de țară probabil nu va onora o cerere de jurnale sau alte informații despre dvs. din SUA.

Dar dacă utilizați unul dintre serverele VPN situate în SUA, operatorul respectivului server poate fi obligat de legislația SUA. În plus, orice server situat în SUA este cu siguranță monitorizat (și poate piratat) de către NSA și alte agenții de informații americane.

Cum încearcă să vă protejeze serviciile VPN

Una dintre principalele modalități prin care un serviciu VPN încearcă să vă protejeze este păstrarea jurnalelor minime ale activităților dvs..

Un serviciu poate fi forțat de guvernul local să predea toate înregistrările lor despre activitățile dvs. online. Astfel, vă pot proteja păstrând câteva sau deloc jurnale ale activităților dvs..

Dar pentru a vă baza pe afirmațiile unei rețele VPN că nu păstrează jurnale este necesar să aveți încredere în confidențialitatea dvs. pentru străini. Și aceste revendicări fără jurnale sunt nu întotdeauna adevărat.

Chiar dacă un VPN nu păstrează niciun jurnal al activităților dvs. online, un lucru pe care trebuie să îl păstreze este informațiile dvs. de facturare. Dacă plătiți pentru un serviciu VPN cu un card de credit, cec, PayPal și așa mai departe, puteți fi identificat.

Deși acest lucru nu le va spune băieților răi ceea ce faceți online, acest lucru o face mai ușoară.

Iată un exemplu cu adevărat simplificat.

Imaginați-vă că utilizați un VPN pentru a vizita frecvent un site care este interzis de guvernul dvs. Știind că utilizați un anumit serviciu VPN ar putea să le permită să arate că singura dată când cineva din acest serviciu VPN se conectează la acel site este atunci când sunteți online.

Dacă nu altceva, ar putea fi suficiente dovezi circumstanțiale pentru a vă trezi la o grămadă de tipi cu arme care vă aruncă pe ușă în mijlocul nopții, pentru a vă pune mâna pe computer și a vă arunca.

Cum ajută utilizarea Bitcoin?

Plata pentru abonamentul VPN cu Bitcoin adaugă un strat suplimentar de protecție a confidențialității pentru dvs. Mai multe servicii VPN vă permit să configurați un cont „anonim” cu doar o adresă de e-mail pentru a vă identifica.

Prin utilizarea unui aruncat sau cont de e-mail de unică folosință pentru procesul de înscriere și pentru plata abonamentului cu Bitcoin, nu există o conexiune evidentă între dvs. și contul respectiv.

Prin configurarea contului dvs. în acest fel, nici VPN nu știe cine sunteți. Această abordare nu este infailabilă, dar cu siguranță face lucrurile mai complicate pentru oricine încearcă să te spioneze.

În ciuda mitologiei populare, Bitcoin nu este de fapt o criptomonedă anonimă. Bitcoin este pseudonim.

Nu este ușor, dar cineva care este suficient de hotărât și are suficiente resurse, poate să-ți afle adevărata identitate dacă folosești Bitcoin. Dar este greu. Ascunderea identității tale prin utilizarea Bitcoin sau alte cryptos ar trebui să descurajeze pe toți dușmanii, cu excepția celor mai hotărâți.

Un exemplu de plată pentru un VPN cu Bitcoin (sau alte criptomonede)

Iată un exemplu de înscriere pentru un cont VPN „anonim” folosind Bitcoin. Pentru acest exemplu pe care îl folosim NordVPN, una dintre recomandările noastre de top:

 1. Noi mergem la Site-ul NordVPN și faceți clic pe linkul Prețuri. Aceasta afișează Pasul 1 al procesului de înscriere, o listă a planurilor și prețurile acestora.

  NordVPN pasul 1 al procesului de înscriere, selectând un plan

 2. După selectarea unui plan, derulăm în jos la Pasul 2, care necesită introducerea unei adrese de e-mail. Puteți utiliza unul dintre conturile dvs. de e-mail obișnuite, dar nu uitați că o astfel de adresă ar putea fi utilizată pentru a vă urmări. Există o mulțime de servicii de e-mail anti-spam sau de unică folosință pe care le puteți folosi în schimb. Rețineți doar că serviciul VPN și, eventual, serviciul de procesare a plăților cu criptomonede vor trebui să trimită informații la această adresă de e-mail pentru ca dvs. să vă înscrieți. Cu alte cuvinte, va trebui să aveți acces la acest cont cel puțin până când terminați procesul de înscriere și procesele de plată.

  NordVPN pasul 2 al procesului de înscriere, selectând o metodă de plată (criptomonede)

 3. La Pasul 3, (a se vedea captura de ecran precedentă) selectăm Cryptocurrencies ca opțiune de plată. Acest lucru face să apară un link (un buton roșu în acest caz) care ne duce la CoinPayments, serviciul pe care NordVPN îl folosește pentru a gestiona plățile cu criptomonede..

  NordVPN pasul 3 al procesului de înscriere, efectuând plata criptomonedei

 4. Odată ce finalizăm tranzacția aici, ne întoarcem la site-ul NordVPN și terminăm configurarea contului.

Rezultatul este că avem un cont la care ne putem conecta pentru orice termen pentru care ne-am înscris (3 ani în acest exemplu). Tot ceea ce NordVPN știe despre noi este adresa noastră IP și o adresă de e-mail. Nu mai pot divulga informații despre noi, deoarece nu mai au informații despre noi.

Accesați NordVPN

Cele mai bune VPN-uri pentru torrenting care acceptă și Bitcoin

Având în vedere toate cerințele, v-am găsit 5 VPN-uri de luat în considerare. Sunt:

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. CyberGhost
 4. PIA
 5. AirVPN

Restul acestui articol prezintă scurte recenzii ale fiecăreia dintre aceste VPN-uri din perspectiva torrentului în siguranță și a plății serviciului utilizând Bitcoin (sau alte criptos). Odată ce am terminat, încheiem un tabel cu avantajele și dezavantajele fiecărui VPN pentru a vă ajuta să luați o decizie finală.

1. NordVPN – Recomandarea noastră de top

NordVPN bifează toate casetele noastre pentru un VPN torrent ideal care îți permite să plătești folosind Bitcoin. De asemenea, am scris aici o comparație detaliată între Nordvpn și Expressvpn.

Torrentul este permis pe serverele selectate. Dincolo de a permite torrentarea, acestea funcționează și cu servicii de streaming majore precum Netflix, iPlayer, și Hulu, oferindu-vă acces la mai mult conținut.

Captură de ecran a paginii de pornire NordVPN – „Internetul fără frontiere”

NordVPN ofera clientilor pt Windows, Sisteme de operare Mac și Linux, precum și Android, iOS și Android TV.

Aplicațiile sale client includ switch-uri kill, dar nu toate funcționează exact la fel. Veți dori să verificați pagina de asistență pentru a vedea exact cum funcționează kill switch-ul pentru sistemul dvs. de operare specific. Clienții nu par să aibă scurgeri de DNS sau IPv4.

În ceea ce privește viteza, NordVPN s-a clasat în top 10 în acest „Cele mai rapide VPN-uri pentru 2019‘ articol. Mai important, pentru scopurile noastre, NordVPN a fost unul dintre cele mai rapide VPN-uri atunci când a fost utilizat pentru torrent, conform acestui lucru Studiu 2018 de către AV-TEST GmbH.

NordVPN – ‘Lightning speed’ – cel mai rapid VPN din 2020

Dar jurnalizarea? Potrivit unei postări de blog NordVPN, PricewaterhouseCoopers AG, Zurich, Elveția, a fost angajat să auditeze pretențiile NordVPN cu privire la serviciul său. Deși nu avem acces la rezultatele auditului, iată ce a spus NordVPN:

În perioada 29 octombrie – 8 noiembrie, am invitat auditorii independenți să revizuiască serverele și codul nostru și să intervieveze angajații responsabili de întreținerea serviciului nostru. Din câte ne-am dat seama, nici o piatră nu a rămas neîntoarsă. Scopul auditorilor a fost să vedem dacă serviciul nostru este la înălțimea pretențiilor noastre de a furniza un serviciu VPN fără jurnale și credem că am trecut testul.

Deși NordVPN oferă o adresă IP dedicată ca opțiune extra-preț, implicit este adresa IP mai sigură partajată pe care o preferăm.

Tarifare NordVPN

Sediul central al NordVPN se află în Panama. Această țară nu are legi obligatorii privind păstrarea datelor, ceea ce înseamnă că nu obligă NordVPN să păstreze evidențe pentru viitoarele inspecții guvernamentale.

Dincolo de aceasta, ei nu fac parte din alianțele de inteligență Five Eyes, Six Eyes, Eight Eyes, Nine Eyes sau Fourteen Eyes. Cu alte cuvinte, din câte ne putem da seama, Panama nu este obligat să vă spioneze și să partajeze informațiile cu Statele Unite și prietenii.

NordVPN are, de asemenea, un scor bun la caracteristicile mai generale ale unui VPN. Puteți conecta până la 6 dispozitive simultan. Și au ajuns și ei. Începând cu aprilie 2020, ei susțin peste 5.400 de servere distribuite în 60 de țări. Puteți vizualiza recenzia noastră completă NordVPN aici. În general, NordVPN este cu siguranță un candidat principal pentru cel mai bun vpn pentru torrenting.

Accesați NordVPN

2. ExpressVPN – Serviciu Premium, Preț Premium

Dacă nu vă deranjează să plătiți un preț premium, acesta este un VPN excelent pentru torrenting și plăți Bitcoin, precum și pentru uz general. La fel ca NordVPN, ExpressVPN funcționează cu toate serviciile media majore de streaming.

ExpressVPN are clienți pentru Windows, Mac, Android și iOS. Dacă utilizați Linux, va trebui să faceți o instalare simplă pe linia de comandă. Există, de asemenea, instrucțiuni pentru configurarea VPN pentru a rula pe mai mult de o duzină de modele diferite de router. Toți clienții, chiar și linia de comandă Linux, includ switch-uri kill și blochează scurgerile DNS și IPv4.

Există, de asemenea extensii de browser pentru Chrome și Firefox. Aceste extensii de browser sunt interesante. Multe extensii de browser VPN protejează doar browserul în sine. Asta înseamnă că dacă faceți ceva de genul să rulați un client de e-mail sau să deschideți aplicația dvs. de portofel Bitcoin, acestea nu vor fi protejate de VPN, deoarece nu rulează într-o fereastră de browser.

Captură de ecran a paginii de pornire ExpressVPN – „Amplificați întregul Internet”

Extensiile ExpressVPN sunt în schimb interfețe pentru clientul complet. Dezavantajul este că trebuie să instalați tot clientul. Dezavantajul este că totul de pe computer sau dispozitiv este protejat de VPN, nu doar lucrurile din ferestrele browserului.

ExpressVPN este rapid. În funcție de cine face testarea și exact cum o fac, acest serviciu este aproape întotdeauna în top 10 la testele de viteză, uneori capturând primul sau al doilea loc.

Potrivit studiului AV-TEST GmbH pe care l-am menționat anterior, ExpressVPN este cu doar o fracțiune mai lentă decât NordVPN atunci când torrentează. Și amândoi sunt mult mai rapizi la torrent decât majoritatea VPN-urilor testate pentru acest studiu.

ExpressVPN nu păstrează jurnale de utilizare. Cu toate acestea, păstrează unele jurnale de conexiuni agregate. Aceștia afirmă că datele colectate și agregate nu sunt date care pot fi utilizate pentru a identifica o persoană.

ExpressVPN are peste 160 de locații VPN

Deoarece nu suntem experți în metodele de identificare a utilizatorilor VPN, iar oamenii au opinii foarte variate cu privire la datele acceptabile pentru înregistrare, vă recomandăm Politica de confidențialitate ExpressVPN pentru mai multe detalii.

Toate adresele IP de pe ExpressVPN sunt adrese IP partajate. Acest serviciu nici măcar nu oferă opțiunea unei adrese IP dedicate.

ExpressVPN are sediul în Insulele Virgine Britanice (BVI). Acest teritoriu britanic de peste mări își gestionează propriile afaceri interne și nu are legi obligatorii privind păstrarea datelor. În același timp, Regina Angliei este conducătorul suprem al BVI.

Regatul Unit face parte din acordul de informații Five Eyes, deci nu este clar ce s-ar întâmpla dacă regina s-ar baza pe BVI pentru a obține jurnale de la ExpressVPN, dar ne imaginăm că este foarte puțin probabil. Cu toate acestea, este unul dintre motivele pentru care am marcat Nordvpn mai bine în comparația noastră Expressvpn vs Nordvpn.

ExpressVPN oferă o garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor

În ceea ce privește utilizarea generală a ExpressVPN, este un serviciu rapid, ușor de utilizat, care acceptă trei conexiuni simultane. Serviciul revendică peste 3.000 de servere situate în 94 de țări, ceea ce îl face excelent pentru accesarea conținutului pe care l-a blocat geografic.

Alte caracteristici potențial utile ale acestui serviciu includ Smart DNS, un serviciu proxy care vă permite să vă conectați la servicii ca și cum ați fi localizați în țara lor, fără toate cheltuielile generale ale VPN complet..

Au chiar și un Tor.Onion serviciu pagină, astfel încât să vă puteți conecta la companie utilizând browserul Tor, în ciuda oricăror Clearweb cenzură care s-ar putea întâmpla. Citiți recenzia noastră ExpressVPN completă pentru mai multe detalii.

Accesați ExpressVPN

3. CyberGhost – Torrenting, Bitcoin și un preț excelent

CyberGhost este o opțiune decentă pentru nevoile dvs. de torrentare „anonime”. Setul lor de caracteristici este similar cu cel al NordVPN.

Torrentul este permis pe multe dintre serverele lor care se află în afara Americii de Nord (probabil pentru a evita problemele legale cu deținătorii drepturilor de autor). Au o funcție numită Ghost Streaming pentru a vă oferi acces la Netflix și servicii similare.

Acești tipi oferă clienți pentru Windows, Mac, iOS, Android, Android TV și Fire Stick. Puteți utiliza CyberGhost pe sisteme Linux, routere, Raspberry Pi și pe alte dispozitive, dar va trebui să faceți puține lucruri pentru a funcționa. Puteți găsi instrucțiuni aici.

Captură de ecran a paginii de pornire CyberGhost – „Soluția VPN cu adevărat completă”

Există, de asemenea, extensii de browser care vă permit să vă conectați la serviciu fără a instala un client pe dispozitiv.

Conform paginilor lor de ajutor, clienții pentru CyberGhost au încorporate întrerupătoare kill care funcționează automat. De asemenea, acestea blochează scurgerile DNS și IPv4.

În ceea ce privește viteza, CyberGhost nu este unul dintre cele mai rapide servicii pe care le veți găsi. Cu toate acestea, pare a fi suficient pentru torrent, deci nu este o responsabilitate.

Toți utilizatorii de pe un anumit server CyberGhost au aceeași adresă IP pentru a-și spori securitatea împotriva urmăririi.

Cu peste 3.700 de servere în 60 de țări, rețeaua CyberGhost este aproape la fel de extinsă ca cea a NordVPN.

Tarifarea CyberGhost VPN

CyberGhost sediul central se află în România. Această țară are reputația de a proteja confidențialitatea și nu are conexiuni cunoscute cu acordurile de informații Fourteen Eyes (sau mai mici). Adăugați la această garanție CyberGhost împotriva jurnalelor și ar trebui să aveți un serviciu destul de sigur.

Toate acestea sunt spre bine. Cu toate acestea, CyberGhost a fost achiziționat de Kape Technologies, care sub un nume anterior, Crossrider, a fost implicat în unele practici considerate acum oarecum umbroase.

Dispozitive CyberGhostCyberGhost permite conectarea simultană a până la 7 dispozitive

CyberGhost are câteva puncte forte suplimentare pentru a contracara posibilele sale dezavantaje. Una este politica lor generoasă de 7 conexiuni simultane, a doua cea mai generoasă dintre toate serviciile enumerate aici.

Celălalt mare plus este prețul. Din aprilie 2020, CyberGhost oferea un abonament de 18 luni pentru doar 3,75 USD pe lună. Este cam la fel de ieftin! Citiți recenzia noastră CyberGhost VPN pentru mai multe sau verificați cum se compară cu ExpressVPN și NordVPN.

Accesați CyberGhost

4. PIA – Bazat pe SUA, cu protecții puternice privind confidențialitatea

PIA (acces la internet privat) a existat de ceva vreme. Acest autor le-a folosit ani de zile înainte de a trece la ExpressVPN în 2018.

Găsim PIA să fie mai puțin prietenoși cu începătorii decât unele dintre celelalte servicii din această listă, dar oferă o mulțime de opțiuni de conexiune și criptare pentru utilizatorul mai înclinat din punct de vedere tehnic.

Torrentul funcționează bine cu PIA, dar, din păcate, nu deblochează servicii precum Netflix și iPlayer.

PIA oferă clienților pentru toate sistemele de operare majore pentru desktop, împreună cu dispozitivele Android și iOS. De asemenea, publică ghiduri pentru conectarea diferitelor routere și sisteme mai puțin frecvente la rețeaua lor cu OpenVPN.

Captură de ecran a paginii principale a accesului la internet privat (PIA) – „Protejați-vă confidențialitatea cu un tunel VPN”

Clienții PIA includ switch-uri kill. Nu este clar că opritorul kill este activat în mod implicit, așa că va trebui să verificați dacă este activat înainte de a începe torrentul. Nu am văzut rapoarte despre probleme legate de scurgerile DNS sau IPv4.

La fel ca celelalte servicii pe care le-am analizat, accesul la internet privat utilizează adrese IP partajate.

Rețeaua PIA are peste 3.200 de servere în 32 de țări. Mai multe țări ar fi mai bune, dar aceasta nu ar trebui să fie o problemă pentru majoritatea utilizatorilor.

Viteza PIA nu este nimic de laudat. Cu toate acestea, este suficient să redați în flux videoclipuri HD, astfel încât, din nou, nu ar trebui să fie o problemă pentru majoritatea utilizatorilor.

Protecția confidențialității este locul în care lucrurile devin puțin tulburi pentru PIA. PIA susține că nu păstrează jurnale. Această cerere a fost testată în instanță de mai multe ori. Un exemplu este un Ancheta FBI din 2016 unde PIA a primit ordin să predea informații unui utilizator.

Cu și fără acces la internet privat (PIA)

Nu păstrează jurnalele de activitate, deci nu au putut să le furnizeze. Singurele informații pe care trebuiau să le furnizeze erau adresele IP de care FBI era interesat de serverele PIA situate pe Coasta de Est a Statelor Unite. Un alt proces judiciar din 2017 a dat rezultate similare. Încă o dată, PIA a avut fără bușteni să dea FBI-ului.

Această politică privind no-logs este importantă, deoarece compania are acum sediul în Statele Unite. Dacă guvernul SUA încearcă din răsputeri să spioneze pe toată lumea și pe toate, a fi localizat aici nu este ideal.

În timp ce PIA nu înregistrează în mod normal activitatea utilizatorilor, guvernul SUA știe că forțează serviciile VPN să înceapă înregistrarea informațiilor despre utilizatori, împiedicând în același timp ca VPN să dezvăluie modificarea utilizatorilor săi. Este ceva de care trebuie să fii conștient atunci când îți evaluezi opțiunile VPN.

In timp ce PIA nu este perfect, are două avantaje suplimentare de luat în considerare.

 1. În primul rând este politica lor de conexiune incredibil de generoasă. Puteți conecta simultan 10 dispozitive la rețea. Este greu de imaginat necesitatea mai multor conexiuni decât aceasta.
 2. Celălalt beneficiu este prețul său. Începând cu această revizuire, planul lor de doi ani este chiar mai puțin costisitor decât cel al NordVPN. Cel mai bun caz, puteți rula 10 dispozitive simultan la doar 3,49 USD / lună. Este greu de învins.

Citiți recenzia noastră extinsă a accesului la internet privat pentru mai multe informații sau vedeți cum se compară cu ExpressVPN și NordVPN.

Mergeți la PIA

5. AirVPN – Serviciu italian operat de hacktiviști

AirVPN este clar axat pe protejarea confidențialității dvs. mai presus de orice. Pe măsură ce afirmă pe pagina lor principală, acestea sunt:

„Un VPN bazat pe OpenVPN și operat de activiști și hacktiviști în apărarea neutralității rețelei, a confidențialității și împotriva cenzurii.”

După cum spune declarația lor, serviciul se bazează pe OpenVPN, mai degrabă decât pe aplicații client personalizate. Acestea oferă Eddie, o interfață opțională GUI FOSS către OpenVPN care include contramăsuri de cenzură. Eddie include, de asemenea, o funcție de blocare a rețelei, care funcționează ca un kill switch.

Captură de ecran a paginii de pornire AirVPN – „Aerul pentru a respira adevăratul Internet”.

Deoarece OpenVPN nu include un kill switch propriu, dacă decideți să nu utilizați Eddie, va trebui să configurați firewall-ul fiecărui dispozitiv pentru a îndeplini aceleași funcții.

Serviciul arată solid, deși o mare parte din conținutul de pe site-ul web are o vechime de câțiva ani. Documentația care există pare destul de bună, așa cum se arată în instrucțiunile lor detaliate cu privire exact la modul de configurare a serviciului pentru torrenting.

Preț AirVPN cu opțiunea de plată Bitcoin

AirVPN folosește adrese IP partajate, nu păstrează jurnale și nu monitorizează utilizatorii lor.

În timp ce AirVPN are o bună reputație de confidențialitate și o poveste de origine excelentă, faptul că se află în Italia ar putea fi o problemă. Italia este unul dintre membrii celor cinci ochi, nouă ochi, paisprezece ochi și organizații similare de informații.

AirVPN permite 5 conexiuni simultane. Rețeaua lor constă dintr-un număr nespecificat de servere situate în 15 țări.

Cu documentația sa veche și designul mai puțin integrat al aplicațiilor, AirVPN este probabil mai potrivit pentru utilizatorii VPN experimentați decât pentru începători. Citiți recenzia noastră completă AirVPN aici.

Accesați AirVPN

Cel mai bun VPN pentru torrentare și plată de Bitcoin – Pro și contra

Asta a fost o mulțime de informații. În cazul în care nu v-ați decis deja care VPN pare a fi cel mai bun VPN pentru torrenting în scopurile dvs., am alcătuit acest tabel cu câteva dintre faptele cheie pe care veți dori să le luați în considerare..

Întrucât toate rețelele VPN despre care am discutat aici acceptă torrentarea, permit plățile prin Bitcoin și folosesc adresa IP partajată pentru o securitate mai mare, nu am inclus aceste informații în tabel. Alegeți din cele de mai jos pentru a vă asigura că

NordVPN ExpressVPN CyberGhost PIA AirVPN
Locație Panama BVI România Statele Unite Italia
Kill Switch da da da da Numai Eddie
Protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv4 da da da da Numai Eddie
Numărul de servere 5.400+ 3.000+ 3.700+ 3.200+ ?
Numărul de țări 60 94 60 32 15
Conexiuni simultane 6 3 7 10 5
Rapid la torrentare da da ? Nu ?