Sunt șanse să citiți acest lucru din cel mai popular browser web din lume, Google Chrome. Potrivit StatCounter, aproape 65% de utilizatori de internet accesează webul prin Chrome sau un browser bazat pe Chromium.

Cel mai bun VPN pentru Google Chroem

Software-ul open-source Chromium sprijină, de asemenea, noile sosiri pe scena browserului, cum ar fi Brave, ceea ce înseamnă că toate extensiile VPN pe care le vom analiza aici sunt, de asemenea, compatibile cu orice alte browsere bazate pe Chromium..

Acest ghid va fi, de asemenea, relevant pentru utilizatorii Google Chromebook – dar cu o distincție importantă.

Dacă sunteți utilizator Chromebook, toate extensiile de browser de mai jos vă vor cripta traficul pe internet numai în timp ce vă aflați într-o sesiune de browser Chrome. Va trebui să descărcați clientul Android pentru fiecare dintre aceste VPN pentru al utiliza pe Chromebook.

De ce aveți nevoie de o extensie VPN pentru Chrome?

S-ar putea să credeți că dacă aveți o aplicație VPN instalată și care rulează de pe desktopul dvs. vă va oferi confidențialitate completă – dar ați fi greșit.

Deși aplicațiile VPN redirecționează traficul dvs. printr-un server privat și vă maschează adresa IP, există încă anumite moduri în care puteți fi urmărit prin sesiunea browserului dvs..

Pentru a vă arăta recomandări și servicii locale, multe site-uri web vă vor urmări sesiunea Geolocalizare HTML5, care vă arată locația dvs. aproximativă – cu o precizie mai mare dacă utilizați un dispozitiv compatibil GPS.

Este un mod puțin cunoscut prin care site-urile web vă pot vedea locația aproximativă fără a vă urmări IP-ul și este deosebit de enervant dacă depuneți eforturi pentru a nu fi difuzate reclame sau pentru a fi urmăriți în timp ce navigați pe web.

Majoritatea extensiilor VPN de calitate pentru Chrome vă vor falsifica locația, ceea ce împiedică geolocalizarea HTML5 să vă stabilească locația.

Urmărirea tradițională a locației prin adresa IP va utiliza „comunicare web în timp real” sau WebRTC, pentru a vă urmări în timpul sesiunii. Majoritatea rețelelor VPN vor bloca acest lucru chiar și prin intermediul aplicațiilor lor pentru desktop, dar vă puteți asigura că sesiunea dvs. este privată printr-o extensie de browser.

Adesea, furnizorii de VPN se vor referi la extensiile lor Chrome ca „extensii proxy”, din cauza securității suplimentare pe care o oferă utilizatorilor lor. Aici, ne vom uita la cele mai bune VPN-uri atât pentru browserul Google Chrome, cât și pentru Google Chromebook.

ExpressVPN

ExpressVPN este un serviciu pe care l-am analizat pe larg în trecut și a fost întotdeauna unul dintre serviciile noastre preferate.

Înscrieți-vă la ExpressVPN

Înființat în 2009, ExpressVPN oferă criptare de trafic militar și protecție a confidențialității de peste un deceniu, iar în mai 2019 au lansat cea mai recentă iterație a extensiei Chrome.

Una dintre cele mai bine cotate extensii de browser VPN de pe piață, ExpressVPN Extensia Chrome oferă protecție serioasă pentru navigare utilizatorilor de toate nivelurile. Extensia a fost actualizată ultima dată în martie 2020.

Pentru a instala fișierul ExpressVPN Extensia browserului Chrome, va trebui mai întâi să aveți aplicația desktop (client complet) pentru Windows, Mac, Android (și, de asemenea, Chromebook) sau Linux și un abonament activ ExpressVPN. Vă puteți înscrie aici.

Aplicația ExpressVPN pentru Chrome are un rating de 4,2 stele de la peste 650 de utilizatori și 800.000 de descărcări. De asemenea, utilizatorii pot descărca un client Android pentru ExpressVPN pentru a-și proteja Chromebookul.

Funcțiile ExpressVPN pentru Chrome

ExpressVPNExtensia Chrome a ExpressVPN oferă opțiuni suplimentare pentru protecția confidențialității.

Există o mulțime de încrucișări între aplicația pentru desktop ExpressVPN și extensia Chrome, cu toate acestea, există câteva funcții suplimentare pentru a vă menține în siguranță în timpul navigării, care includ:

 • Parodizarea locației – Împiedică codul de geolocalizare HTML5 încorporat în site-uri web să vă dezvăluie adevărata locație.
 • Conexiune cu un singur clic – După ce ați instalat extensia, o puteți dezactiva sau activa în câteva secunde folosind pictograma din colțul din dreapta sus al browserului. Vă veți conecta automat la ultimul loc la care v-ați conectat în aplicația desktop.
 • Blocare WebRTCExpressVPN asigură că locația dvs. este ascunsă prin schimbarea adresei IP.
 • Actualizare HTTPS – Dacă vă conectați la un site care nu are protecție HTTPS, extensia ExpressVPN vă va conecta automat la o versiune mai sigură a site-ului, care vă ajută să vă protejați datele personale..

După ce ați descărcat și instalat extensia, aceasta este adăugată în bara de instrumente Chrome (în colțul din dreapta sus lângă profilul de utilizator în mod prestabilit) și puteți deschide extensia pentru a modifica setările precum locația serverului, setările HTTPS și multe altele.

Este de încredere ExpressVPN?

Fiind unul dintre cele mai bine stabilite și mai de încredere servicii VPN, ExpressVPN a câștigat o bună reputație pentru a oferi confidențialitate sigură și sigură pe internet.

De-a lungul anilor, au construit o rețea imensă de servere și infrastructură dedicate pentru a oferi utilizatorilor un serviciu stabil, care include:

 • Lățime de bandă nelimitată – Unii operatori VPN mai mici introduc restricții asupra lățimii de bandă, dar cu rețeaua ExpressVPN de peste 3.000 de servere din 94 de țări, vă puteți bucura de utilizarea nelimitată a VPN-ului dvs..
 • Servicii de streaming – ExpressVPN lucrează din greu pentru a menține suportul deschis pentru serviciile de streaming, cum ar fi Netflix și Amazon Prime, permițând utilizatorilor să ocolească restricțiile geografice.
 • Navigare anonimă – Împreună cu blocarea HTML5 și WebRTC, ExpressVPN folosește tehnologia TrustedServer pentru a cripta datele de navigare în timp ce navigați pe Chrome.
 • Suport pentru mai multe dispozitive – Indiferent dacă navigați pe Chrome de pe un dispozitiv Windows, Android, Iphone, Mac sau Linux, puteți instala ExpressVPN. Extensiile Chrome sunt disponibile numai pentru utilizatorii de desktop. Utilizatorii Chromebookului sunt acceptați prin intermediul clientului Android.

ExpressVPN acceptă serviciile de streaming?

ExpressVPN oferă garanții că utilizatorii vor putea ocoli majoritatea serviciilor de streaming majore, de exemplu dacă încearcă să urmărească Netflix american din Europa.

Acest lucru este cunoscut sub numele de ocolirea „georestricțiilor” și, în timp ce unele VPN furnizează acest serviciu dedicat, multe nu.

ExpressVPN este bine cunoscut pentru suportul de ocolire a restricțiilor geografice pe toate dispozitivele, inclusiv în browserul Chrome și Chromebook, și oferă, de asemenea, o garanție de 30 de zile de restituire a banilor, dacă serviciul se întâmplă să nu funcționeze pentru dvs..

Cât costă ExpressVPN?

După cum am menționat, veți avea nevoie de un abonament și de aplicația desktop pentru a utiliza ExpressVPN extensie browser.

Pentru a descărca clientul ExpressVPN pe desktop, va trebui, de asemenea, să aveți mai întâi un abonament activ, deci asigurați-vă că ați vizitat site-ul web ExpressVPN și v-ați înscris înainte de a încerca să adăugați extensia Chrome, deoarece nu va funcționa altfel.

ExpressVPN este unul dintre cei mai scumpi furnizori de VPN, dar credem că reputația, securitatea și serviciile pentru clienți le compensează oarecum.

Abonamentul costă 12,95 USD pe lună facturat lunar, redus la 8,32 USD pe lună dacă vă abonați și plătiți în avans pentru un an de serviciu.

Acest lucru vă va restitui 99,95 USD într-o sumă forfetară, dar este echivalent cu economii de peste 55 USD – ceea ce face serviciul mai accesibil. Puteți plăti pentru ExpressVPN cu Bitcoin.

Durata contractului 

Preț lunar 
Lunar

12,95 dolari

Anual

8,32 USD

Verdictul extensiei Chrome ExpressVPN

De la actualizarea lor în mai 2019, extensia Chrome a ExpressVPN este una dintre cele mai descărcate extensii de browser ale oricărui furnizor VPN, de încredere de aproape un milion de utilizatori.

Evaluarea lor ridicată în magazinul web Chrome este un bun indiciu al performanței extensiei.

Ne place în special cât de ușor este instalarea și conectarea la serviciu. Dacă ești ExpressVPN utilizator desktop, durează literalmente câteva secunde pentru a instala și utiliza extensia – și vă recomandăm să faceți acest lucru.

Nici nu este intruziv, nu există notificări sau ferestre pop-up deranjante în timp ce navigați – pur și simplu stă pe bara de instrumente și își face treaba.

În general, ExpressVPN este o alegere excelentă atât pentru utilizatorii de Chromebook, cât și pentru browserele Chrome care doresc un strat suplimentar de protecție.

Înscrieți-vă la ExpressVPN

NordVPN

NordVPN ChromeExtensia Chrome a NordVPN nu este intruzivă și oferă mai multe servere.

Un alt dintre furnizorii noștri de VPN cu caracter regulat, am recomandat anterior NordVPN atât pentru prețurile de abonament accesibile, cât și pentru serviciul constant de încredere.

Unul dintre cele mai mari nume ale industriei VPN, NordVPN lansat în 2012 din Panama și a devenit un monstru al spațiului VPN – deservind peste 12 milioane de utilizatori din întreaga lume.

Extensia Chrome, lansată pentru prima dată în 2017, este o modalitate excelentă de a vă asigura că extensia de confidențialitate NordVPN se extinde la fiecare parte a experienței dvs. de navigare. Descărcată de o jumătate de milion de utilizatori, extensia are, în general, recenzii bune, cu un rating general de trei stele.

Merită menționat aici că NordVPN are, de asemenea, o extensie Chrome incredibil de utilă pentru managerul de parole, numită NordPass. Acesta este un serviciu destul de nou de la NordVPN și oferă un singur loc sigur pentru stocarea parolelor și a informațiilor de conectare. Toate parolele sunt criptate folosind XChaCha20 – cea mai recentă tehnologie de criptare.

Extensia Chrome a NordVPN a fost recent actualizată în decembrie 2019, iar echipa publică periodic actualizări ale serviciului.

Înscrieți-vă la Nordvpn

Funcțiile NordVPN pentru Chrome

Vom arăta mai jos câteva dintre caracteristicile VPN mai largi ale NordVPN-urilor, dar există mai multe servicii unice incluse în extensia lor Chrome, ceea ce face că merită luate în considerare:

 • Criptare HTTP – Tot traficul care se deplasează prin extensia NordVPN Chrome este criptat utilizând protocolul Transport Layer Security (TLS 1.2), care oferă un strat suplimentar de confidențialitate pentru intrările și activitatea dvs. web.
 • Protecție împotriva scurgerilor WebRTC – La fel ca ExpressVPN, extensia de browser a NordVPN previne scurgerile WebRTC în timp ce vă aflați într-o sesiune de browser, care ar putea să vă dezvăluie locația adevărată chiar și în timp ce aplicația VPN desktop rulează.
 • Protecție împotriva malware-ului – O caracteristică unică despre care ne place NordVPN este a lor „CyberSec” protecție, care protejează în mod activ utilizatorii de anunțuri intruzive de redare automată, ferestre pop-up și descărcări neautorizate în timp ce navigați pe web.
 • IP-uri unice – Este bine cunoscut faptul că NordVPN are una dintre cele mai mari game de servere ale oricărui serviciu VPN, dar oferă și acces la peste 1.100 de adrese IP unice în peste 60 de țări la care utilizatorii se pot conecta prin extensia Chrome.
 • Număr 1 clasat – Clasat numărul 1 cel mai bun VPN în general, precum și cel mai bun pentru torrenting, jocuri și multe altele.

Este de încredere NordVPN?

Fiind unul dintre cei mai utilizați furnizori de VPN din lume, NordVPN este în general de încredere pentru fiabilitatea și siguranța sa.

De fapt, am rang NordVPN ca VPN numărul unu în cel mai bun ghid VPN pentru 2020. Avem, de asemenea, o recenzie foarte detaliată de peste 2000 de cuvinte Nordvpn, care merită citită.

Am constatat anterior că NordVPN se clasează în mod constant aproape de vârf sau în poziția de lider, practic pentru fiecare categorie de performanță VPN, dar iată câteva caracteristici generale care fac din NordVPN o alegere excelentă:

 • Servere speciale – NordVPN a dezvoltat o serie de servere speciale care oferă o protecție de navigare suplimentară, inclusiv „Onion over VPN”, conexiune VPN dublă și multe altele. Aceste funcții nu sunt disponibile prin extensia Chrome, dar vă puteți conecta în continuare prin aplicația desktop, în timp ce primiți securitate suplimentară de la extensia dvs..
 • Streaming – Streamingul lent prin VPN este o problemă din trecut cu NordVPN, care își utilizează mii de servere pentru a oferi acces rapid și fiabil la servicii de streaming precum Netflix și Hulu, cu lățime de bandă nelimitată și ocolind restricțiile geografice..
 • Politică fără jurnal Datele utilizatorului, istoricul de navigare și informațiile de acces nu sunt stocate niciodată de NordVPN și nu respectă solicitările pentru aceste date. Politica lor privind jurnalele este verificată independent de auditori terți.

NordVPN acceptă serviciile de streaming?

Dacă vizionați Netflix, Hulu, Amazon Prime sau orice alt serviciu de streaming major prin browserul Chrome, veți fi încântați să știți că puteți utiliza NordVPN pentru a ocoli restricțiile de localizare geografică.

Echipa NordVPN lucrează din greu pentru a menține aceste servicii disponibile, iar rețeaua lor imensă de servere permite celor mai mulți utilizatori să elimine restricțiile de fiecare dată.

Dacă vizionați doar emisiuni în browserul dvs. Chrome, atunci NordVPN extensia poate fi tot ce aveți nevoie pentru a vă gestiona conexiunea VPN – fără a lansa clientul complet.

Cât costă NordVPN?

La fel ca majoritatea celorlalți furnizori, este mai ieftin să vă înscrieți NordVPN cu un abonament mai lung decât plata lunară – și NordVPN oferă unele dintre cele mai mari economii pentru abonații pe termen lung ai oricărui furnizor.

Pentru un abonament de trei ani, utilizatorii plătesc doar 125,64 USD într-o singură sumă forfetară. Acest lucru poate suna foarte mult, dar acest lucru echivalează cu doar 3,49 USD pe lună – o economie de peste 300 USD comparativ cu plata unui abonament lunar la 11,95 USD pe lună.

Este o protecție de trei ani pentru abonamentul de mai puțin de un an atunci când este plătit lunar. Acest preț extrem de accesibil a contribuit cu siguranță la succesul NordVPN și este o dovadă că puteți obține un produs profesionist la prețuri bune.

După ce v-ați abonat, puteți descărca clientul Android dacă utilizați un Google Chromebook, apoi instalați extensia Chrome – veți fi conectat automat și conectat la ultimul dvs. server VPN utilizat.

Durata contractului 

Preț lunar 

Lunar

11,95 dolari
Anual

6,99 USD

Trei ani

3,49 USD

Verdictul extensiei NordVPN Chrome

Înscrieți-vă la Nordvpn

Înțelept de proiectare NordVPN Extensia Chrome este foarte ușor de utilizat, ușor de instalat și de utilizat și nu vă împiedică experiența de navigare.

Pictograma NordVPN se află în bara de instrumente a browserului dvs., afișând un mic bloc verde de text care arată țara la care sunteți conectat – o caracteristică utilă dacă accesați în mod regulat servicii în diferite jurisdicții.

Protecția CyberSec este o caracteristică cu adevărat interesantă de NordVPN, iar includerea acestuia în extensia Chrome oferă încă un strat de protecție împotriva tuturor tipurilor de malware și atacuri, ferestre pop-up și anunțuri de redare automată.

Ca urmare, extensia NordVPN Chrome este una dintre puținele extensii VPN care se dublează ca un blocator de anunțuri de bază și anti-tracker într-una, făcând experiența dvs. de navigare mai plăcută.

În magazinul web Chrome are un scor mai mic decât ExpressVPN, dar am găsit funcționalitatea destul de similară și la fel de bună în general.

Dacă sunteți în căutarea unui VPN Chromebook accesibil, cu numeroase funcții și o extensie de browser bine concepută, atunci NordVPN este o alegere excelentă.

TunnelBear

Singurul VPN care promite să „pună urs în browserul tău”, TunnelBear este un furnizor de VPN canadian, deținut de firma de securitate cibernetică McAfee. Serviciul pretinde că are 20 de milioane de utilizatori – mai mult decât alte mărci de top NordVPN și ExpressVPN.

Există clienți Android complet disponibili pentru utilizatorii Chromebookului, iar extensia Google Chrome durează doar câteva secunde pentru descărcare.

TunnelBear au început să vină cu adevărat după achiziția lor de către McAfee în 2018, dar extensia Chrome este deja una dintre cele mai descărcate de pe magazinul web și are recenzii incredibile de la utilizatorii săi.

Din 700.000 de utilizatori, există aproape 33.000 de recenzii despre extensia Chrome TunnelBear, cu o evaluare uimitoare de 5 stele – cea mai mare din lista noastră. Ultima actualizare a extensiei lor a fost lansată în octombrie 2019.

Comparați acest lucru cu doar câteva sute de recenzii ale utilizatorilor NordVPN și ExpressVPN și este ușor de văzut TunnelBear trebuie să aibă ceva despre care merită să strigi. Să aflăm ce este!

Funcțiile TunnelBear pentru Chrome

TunnelChromeVPNTunnelBear pune un urs în browserul dvs.!

Nu uitați, când utilizați Extensie Chrome pentru TunnelBear, sunteți protejat numai în timp ce vă aflați în acea sesiune de navigare. Vă recomandăm cu tărie să descărcați clientul complet Android pentru a vă proteja întregul trafic.

Acestea fiind spuse, TunnelBear a construit o extensie VPN Chrome robustă care funcționează bine ca protecție autonomă pentru sarcini ușoare, cum ar fi navigarea pe web în deplasare. Acestea includ:

 • Protecție de urmărire – Dacă doriți pur și simplu ca un serviciu VPN să nu mai fie difuzat anunțuri enervante care vă urmăresc locația, extensia TunnelBear funcționează excelent. Îți blochează IP-ul prin tunelare prin serverele VPN.
 • Evitați blocarea regională – Dacă un site web este blocat utilizatorilor din jurisdicția dvs., extensia Chrome TunnelBear este o modalitate foarte simplă de a ocoli aceste restricții. Puteți face acest lucru fără a descărca clientul complet pentru dispozitivul dvs..
 • Protecție WiFi publică – Conectarea la WiFi public fără protecție VPN este periculoasă. Este ușor pentru atacatori să aibă acces la dispozitivul dvs. și să ridice informații personale despre sesiunea de navigare – cum ar fi informațiile de plată. Dacă folosiți doar WiFi public ocazional, extensia Chrome TunnelBear este o modalitate ușoară de a obține protecție de bază.

TunnelBear Blocker

TunnelBear Blocker oprește trackerele și reclamele.

TunnelBear Blocker este o extensie autonomă pentru Chrome, dar funcționează foarte bine alături de serviciul VPN al acestora. Extensia blochează toate anunțurile, cum ar fi un blocator de anunțuri tradițional, dar previne, de asemenea, urmărirea e-mailurilor, amprentarea digitală a browserului și multe altele.

Utilizatorii pot utiliza, de asemenea, TunnelBear Blocker pentru a împiedica rularea automată a aplicațiilor Adobe Flash în Chrome, precum și pentru a preveni urmărirea terților în timp ce navigați între site-uri.

Dacă vă gândiți să instalați extensia TunnelBear VPN, vă recomandăm, de asemenea, să utilizați TunnelBear Blocker, pentru protecție completă.

Suportă TunnelBear serviciile de streaming?

din pacate, TunnelBear în prezent nu garantează că utilizatorii vor putea ocoli restricțiile geografice pe care le aplică multe servicii de streaming majore.

Asta nu înseamnă că nu va funcționa niciun serviciu de streaming în timp ce utilizați TunnelBear și este posibil ca mulți să funcționeze și ar putea exista anumite soluții.

Cu toate acestea, cu gama lor destul de limitată de servere, multe conexiuni VPN TunnelBear au fost deja identificate și blocate de serviciile de streaming.

Cât costă TunnelBear?

Nu există costuri suplimentare pentru descărcarea și utilizarea TunnelBear Extensie Chrome și, de fapt, puteți utiliza gratuit 500 MB de date prin serviciul VPN.

Cu toate acestea, pentru a utiliza clientul complet pentru Android pe Chromebook, depășind alocația gratuită, veți avea nevoie de un abonament.

TunnelBear este unul dintre cele mai accesibile servicii VPN, la doar 3,33 USD pe lună – fără costuri ascunse sau servicii lungi de abonament. Puteți plăti chiar și abonamentul dvs. în Bitcoin fără costuri suplimentare!

Durata contractului 

Preț lunar 

Primii 500 MB

Gratuit

Lunar

3,33 USD

Verdictul TunnelBear pentru Chrome

Dacă sunteți un utilizator obișnuit, care dorește pur și simplu o extensie VPN Chrome pentru a limita reclamele intruzive și pentru a vă cripta traficul, probabil că veți iubi simplitatea și 500 MB de date gratuite de la TunnelBear.

Înscrieți-vă la TunnelBear

Cu toate acestea, nu vă putem recomanda doar utilizarea TunnelBear extensie browser sau date gratuite, dacă aveți nevoie de un nivel ridicat de protecție. Dacă trebuie să vă protejați confidențialitatea și să vă criptați traficul, de exemplu, lucrați în afaceri pe o rețea WiFi publică, vă recomandăm să descărcați un client Android complet pentru Chromebook.

TunnelBear vizează cu siguranță o gamă mai casual de utilizatori decât ExpressVPN, NordVPN sau CyberGhost – la care vom analiza mai jos. De exemplu, nu există acces specific la servere de specialitate, iar nivelul de protecție și locațiile serverului sunt limitate în comparație cu concurenții.

Cu toate acestea, ca VPN de bază pentru protecția de primă linie în rețelele publice și în timp ce ocolește restricțiile geografice, clientul complet al TunnelBear pentru Chromebook și extensia lor Google Chrome este o alegere excelentă – și foarte accesibilă.

Acces la internet privat

Acces la internet privat, deseori prescurtat ca „PIA”, este un furnizor de veterani VPN care activează de aproape 20 de ani, oferind utilizatorilor săi exact ceea ce spune pe tablă – o confidențialitate mai mare în timp ce navighează pe web.

Deși nu este la fel de cunoscut ca NordVPN sau ExpressVPN, PIA are multe funcții de oferit și este, de asemenea, compatibil cu Chromebook – deși cu o configurare puțin avansată, care ar putea să nu fie potrivită pentru începători.

PIA are totuși un design foarte bine conceput Extensie Google Chrome, care oferă o protecție suplimentară în timpul unei sesiuni Chrome și merită luată în considerare. Să descoperim caracteristicile sale.

PIA Extensia Chrome are peste 100.000 de descărcări și o evaluare de 4 stele a utilizatorilor.

Caracteristici ale extensiei PIA Chrome

PIA oferă o extensie Chrome extrem de sigură.

La fel ca alte extensii, PIA Extensia Chrome se află în colțul din dreapta sus al browserului și nu vă arată alerte sau ferestre pop-up inutile. Activarea acestuia necesită un singur clic și există o gamă largă de țări și servere din care să alegeți.

Ne place pictograma roșie de blocare, care indică faptul că nu sunteți conectat la unul dintre serverele VPN PIA, astfel încât să puteți spune dintr-o privire dacă sunteți protejat sau nu. Extensia Chrome include, de asemenea:

 • Blocare WebRTC – Împiedicați accesul datelor de locație la site-urile pe care le navigați prin blocarea WebRTC a PIA, care vă ascunde adresa IP și oprește urmărirea terților.
 • Prioritate de latență – Funcție pe care nu am văzut-o promovată cu alte servicii, gateway-urile de server PIA sunt sortate după latență – timpul necesar comunicării cu serverul – astfel veți obține întotdeauna cea mai bună conexiune posibilă și cea mai bună experiență posibilă în browser.
 • Lista albă URL – O altă caracteristică plăcută pe care PIA o permite este listarea albă manuală a site-urilor web pe care le vizitați în mod regulat sau a celor cu care nu vă deranjează partajarea informațiilor personale. Un exemplu în acest sens poate fi o autentificare prin e-mail sau un forum la care vă conectați frecvent.
 • P2P acceptat – PIA permite, de asemenea, descărcarea peer-to-peer, perfectă pentru partajarea sau transferul de fișiere și utilizarea site-urilor torrent.

PIA este sigură?

Fiind unul dintre cele mai vechi VPN-uri din lume, PIA este de încredere de milioane de utilizatori și recomandat de mai multe companii, inclusiv Forbes, Wired și Business Insider.

Furnizorul VPN folosește 3.332 de servere în întreaga lume, situate în 45 de țări diferite și oferă utilizatorilor posibilitatea de a efectua o serie de teste de confidențialitate, cum ar fi teste de scurgere DNS, scurgeri IPv6 și scurgeri de e-mail prin intermediul site-ului lor.

PIA este cu siguranță un furnizor de VPN securizat, cu accent pe menținerea drepturilor utilizatorilor la confidențialitate online – pe care publică în mod regulat o conducere de gândire și o donează unui număr de grupuri de libertate pe internet.

PIA acceptă servicii de streaming?

PIA acceptă anumite servicii de streaming în unele locații, totuși pentru marea majoritate a serviciilor de streaming nu pot garanta accesul tuturor utilizatorilor.

Acest lucru se datorează în principal faptului că PIA s-a concentrat pe furnizarea accesului în flux la cele mai populare geolocații și, ca rezultat, unii utilizatori din anumite țări au raportat dificultăți în accesarea serviciilor de streaming prin PIA.

Cât costă PIA?

Înainte de a intra în costuri, să aruncăm o privire asupra modurilor în care puteți plăti pentru dvs. PIA abonament.

Fiind lideri în confidențialitate, PIA permiteți utilizatorilor să plătească în Bitcoin și, de asemenea, o gamă largă de carduri cadou populare și carduri de magazin – astfel încât să nu trebuie să vă dezvăluiți datele de plată sau informațiile personale.

Dacă sunteți cu adevărat interesat să vă păstrați complet confidențialitatea, puteți cumpăra un card cadou în numerar la magazinul local și îl puteți răscumpăra pentru abonamentul dvs. Aceasta este o caracteristică care ne place foarte mult, deoarece arată că PIA depășește dincolo de protecția datelor private ale utilizatorului lor.

Și prețurile sunt atractive. Al lor cel mai ieftin abonament începe de la doar 39,95 dolari pe an sau echivalentul a 3,33 dolari pe lună, ceea ce pune PIA la egalitate cu TunnelBear.

Dacă doriți să plătiți lunar, este vorba de 9,95 USD pe lună – deci cumpărarea unui abonament anual vă va economisi 67%, plătind pentru sine în doar patru luni.

Durata contractului 

Preț lunar 

Lunar

9,95 USD

6 luni

5,99 USD

Anual

3,33 USD

Verdictul extensiei PIA Chrome

Per total, PIA poate atesta cu siguranță că este unul dintre serviciile VPN cele mai sigure și conștiente de confidențialitate, iar angajamentul lor de a păstra libertățile individuale de internet spune lucruri bune pentru abordarea lor de a păstra jurnalele utilizatorilor și de a vă proteja informațiile.

Extensia lor Chrome este bună, are toate funcțiile pe care v-ați aștepta, inclusiv actualizarea HTTPS și blocarea WebRTC, care este activă chiar și atunci când nu există o conexiune VPN stabilită.

Ne place și faptul că PIA permite utilizatorilor să plătească în Bitcoin sau prin carduri cadou cumpărate cu numerar de la mulți mari comercianți cu amănuntul, ceea ce le permite practic utilizatorilor să facă fiecare parte a contului complet privată.

Cu toate acestea, PIA va apela probabil la utilizatorul mai avansat, în special pentru utilizatorii Google Chromebook, care vor trebui să configureze manual unele informații pentru a se conecta la un server, în loc să descarce pur și simplu un client complet.

Înscrieți-vă la PIA

Cu toate acestea, dacă căutați online confidențialitatea și anonimatul total, nu căutați mai departe de PIA.

CyberGhost VPN

Înființată în 2011, CyberGhost a devenit unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de VPN și a atras o bază de utilizatori mare și dedicată prin angajamentul lor față de transparență și servicii pentru clienți.

Am analizat și recomandat anterior CyberGhost, și cu siguranță nu dezamăgește în ceea ce privește caracteristicile.

Înscrieți-vă la CyberGhost

Din păcate, nu există un client complet disponibil momentan pentru utilizatorii Chromebookului. Cu toate acestea, CyberGhost are o extensie Google Chrome complet gratuită, cu opțiuni de server limitate, care merită aruncată și există modalități de conectare la serverele lor de pe un Chromebook dacă aveți mai multă experiență.

Extensia Chrome a CyberGhost are 200.000 de descărcări și o evaluare de 4,2 stele a utilizatorului pe magazinul web Google.

Funcțiile extensiei CyberGhost Chrome

CyberGhost oferă o extensie Chrome gratuită, dar cu funcții limitate.

Pictograma tăvii CyberGhost este o mică fantomă în colțul din dreapta sus al browserului – dar fereastra reală de extensie a browserului este cea mai mare și una dintre cele mai frumoase pe care le-am analizat aici.

Cu un imens buton de pornire pentru a activa VPN-ul și un meniu rapid pentru a alege locația VPN, extensia Chrome a CyberGhost este una dintre cele mai ușor de utilizat și activat.

Vă puteți conecta gratuit la Germania, SUA, Olanda și România, cu lățime de bandă nelimitată – dar rețineți că este protejată doar sesiunea dvs. Chrome, nu întreaga conexiune.

Nu trebuie să descărcați un client pentru Chromebook pentru a utiliza CyberGhost Extensie Chrome, dar cu toate acestea vă recomandăm să configurați o conexiune separată oricum pentru protecție completă – deși există câteva cunoștințe tehnice necesare pentru aceasta.

CyberGhost este sigur?

Pentru a asigura securitatea și stabilitatea rețelei sale, CyberGhost a investit în unele dintre cele mai bune infrastructuri din lume, inclusiv:

 • Mii de servere – CyberGhost are cele mai multe servere ale oricărui furnizor de VPN pe care l-am analizat aici, cu peste 6.400 de servere VPN dedicate în 90 de țări din întreaga lume, oferind servicii stabile și neîntrerupte.
 • Criptare militară – Tot traficul trecut prin serverele CyberGhost, inclusiv cel care trece prin extensia Chrome, este protejat cu criptare AES pe 256 de biți, ceea ce face imposibilă interceptarea.
 • Abonamente Bitcoin – La fel ca PIA, CyberGhost permite utilizatorilor să plătească în Bitcoin abonamentul VPN. Utilizarea unui e-mail aruncat pentru a vă înscrie și a plăti în Bitcoin oferă anonimat complet.

Serviciul are, de asemenea, o serie de alte caracteristici inovatoare, cum ar fi serverele NoSpy care sunt controlate complet de CyberGhost echipă, fără politici privind jurnalele și suport pentru mai multe dispozitive. Unele dintre aceste funcții nu sunt disponibile prin extensia Chrome.

CyberGhost acceptă serviciile de streaming?

VPN-ul complet al CyberGhost acceptă toate serviciile de streaming majore și garantează că utilizatorii lor vor putea accesa servicii precum Netflix, Amazon Prime, Hulu și chiar servicii regionale precum BBC prin intermediul VPN-ului lor.

Cu toate acestea, nu este clar dacă același suport se extinde și la extensia lor gratuită Chrome. Este puțin probabil ca toate serviciile de streaming să fie disponibile prin intermediul extensiei, deoarece există doar un număr limitat de servere din care să alegeți.

Cât costă CyberGhost VPN?

Chiar dacă puteți accesa gratuit extensia Google Chrome, vă recomandăm să achiziționați un abonament pentru o protecție mai completă și acces la funcții premium.

CyberGhost sunt unul dintre cei mai ieftini furnizori de VPN, cu abonamente de la doar 2,75 USD pe lună – deși va trebui să achiziționați un plan de trei ani în valoare de 99 USD pentru a obține acest preț.

Abonamentele lunare costă 12,99 USD sau un plan de 1 an este de doar 71,88 USD, echivalentul a 5,99 USD pe lună.

Durata contractului 

Preț lunar 

Lunar

12,99 USD
Anual

5,99 USD

Trei ani

2,75 USD

Verdictul extensiei CyberGhost Chrome

Este gratuit, dar este ceva bun? Este cu siguranță un serviciu decent pentru un produs freemium. Natural, CyberGhost încurajează utilizatorii să se aboneze la serviciul lor și, ca urmare, extensia lor Chrome este destul de limitată.

Există doar câteva servere din care să aleagă, care s-ar putea să nu se potrivească persoanelor care își confidențialitatea pe primul loc și are o alegere limitată a locației țării.

Pentru cei care nu sunt siguri dacă au nevoie de o extensie Chrome VPN, este o modalitate bună de a afla cum funcționează aceste suplimente, dar cu siguranță nu este comparabilă cu extensiile Chrome premium ale NordVPN sau ExpressVPN.

Înscrieți-vă la CyberGhost

Este păcat că CyberGhost momentan nu are un client complet pentru utilizatorii Chromebook și, deși acest lucru se poate schimba în viitor, în acest moment va trebui să fiți un utilizator destul de avansat pentru a configura acest VPN pe dispozitivul dvs. Chromebook.

Care este cel mai bun VPN pentru Chrome în 2020?

Există întotdeauna un câștigător în toate categoriile sociale – iar serviciile VPN pentru Chrome nu diferă. Unele sunt cu siguranță mai bune decât altele, fie cu mai mult utilitar în browser, fie pur și simplu cu acces mai bun la servere.

Cu toate acestea, toate rețelele VPN pe care le-am analizat aici au propriile caracteristici unice și le-am recomanda cu plăcere pe toate pentru protecție în timp ce utilizați un Chromebook sau navigați pe web în browserul Chrome.

Dar există un câștigător clar care nu numai că oferă cel mai mult pentru banii dvs., dar are și unele dintre cele mai bune caracteristici tehnice ale oricărui VPN de pe piață și arată minunat în timp ce îl faceți.

NordVPN, un serviciu pe care l-am oferit anterior recenzii minunate în trecut și este clasat în prezent cel mai bun VPN în ansamblu. Este, de asemenea, locul întâi pentru furnizorii de VPN Chromebook și browserul Chrome.

Înscrieți-vă la Nordvpn

Extensia Chrome face ușor să vedeți unde au fost cele mai recente conexiuni și să vă reconectați la ele, nu este intruzivă și nu afișează alerte inutile și este util să vedeți unde sunteți conectat în prezent pe pictograma lor.

Cealaltă caracteristică care ne place despre extensia Google Chrome a NordVPN este că sunteți autentificat automat dacă aveți clientul complet pentru desktop, ceea ce economisește timp când deschideți o nouă sesiune Chrome.

NordVPN are un client complet dedicat pentru Android, care este, de asemenea, configurat să funcționeze cu dispozitive Google Chromebook, astfel încât să puteți acoperi atât dispozitivul, cât și sesiunea de navigare, dacă aveți nevoie.

În ciuda faptului că au obținut un scor destul de scăzut în recenziile lor, cea mai recentă extensie Google Chrome a NordVPN, lansată acum doar patru luni, are câteva caracteristici noi, care credem că vor crește ratingurile sale.

În general, recomandăm cu fermitate proprietarilor Google Chromebook și utilizatorilor browserului Chrome să utilizeze NordVPN pentru a-și proteja confidențialitatea în timp ce navighează pe web!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me