Aici avem un VPN cu sediul în Australia cu 18 servere în 15 țări. Dacă știți ceva despre serverele VPN, probabil că veți fi îngrijorat că acesta este un număr foarte mic. Cu toate acestea, am văzut unele Servicii VPN care au viteze foarte mari chiar și cu un număr mic de servere.

Celo VPN ReviewCelo VPN Review

Dincolo de pachetul de server mic, veți obține conducerea în industrie Criptare AES pe 256 de biți impreuna cu patru dintre cele mai populare protocoale a alege din. Există o câteva planuri de plată diferite de ales cu VPN Celo precum și o opțiune de încercare gratuită.

Oferim acestei recenzii tot ce avem, deoarece vrem să aflăm cum se compară acest serviciu cu concurența dură. Să ajungem la asta!

Avantajele rapide ale VPN Celo

Iată o listă rapidă a lucrurilor care ne-au plăcut cel mai mult la Celo VPN:

Avantajele rapide ale VPN CeloAvantajele rapide ale VPN Celo

 • Fără politică de înregistrare
 • Suportă protocolul OpenVPN
 • Criptare AES pe 256 de biți
 • Funcționează pentru torrenting (consultați cele mai bune VPN-uri pentru torrenting)
 • Compatibilitate ridicată
 • O lungă listă de caracteristici

Dezavantaje rapide ale VPN Celo

Pentru fiecare caracteristică utilă, există una proastă. Iată o listă rapidă cu tot ce nu ne-a plăcut despre Celo VPN:

Dezavantaje rapide ale VPN CeloDezavantaje rapide ale VPN Celo

 • Fără aplicație mobilă (necesită configurare OpenVPN)
 • Situat în zona Alianței Five Eyes (nu un vpn fără jurnale)
 • Viteze sub-par
 • Pachet server foarte mic
 • Fără Netflix

Cat costa?

Celo VPN are un preț undeva la mijloc. Nu este prea scump, dar nici nu este prea ieftin. Considerăm că, având în vedere numărul de beneficii pe care le obțineți pentru acest serviciu; prețul său este corect pe bani.

Preț Celo VPN - Sursa: Shutterstock.comPreț Celo VPN – Sursa: Shutterstock.com

Puteți alege dintre câteva opțiuni diferite în ceea ce privește lungimea pachetului, dar beneficiile nu se schimbă indiferent de ce pachet doriți. Toată lumea are, de asemenea, opțiunea de a alege o perioadă de încercare gratuită de două zile.

Iată o defalcare a planurilor sale de prețuri:

 • O luna – 7,00 USD pe lună
 • Trei luni – 18,00 USD facturat trimestrial
 • Sase luni – 35,00 USD facturat semestrial
 • Un an – 66,00 USD facturat anual

Ceva ce ne place la Celo VPN este numărul de opțiuni de plată pe care le are. Puteți plăti folosind un card de credit sau de debit, PayPal sau o gamă largă de criptomonede.

Preț Celo VPNPreț Celo VPN

Un lucru pe care l-am observat este dacă doriți o rambursare, vă va plăti la cursul de schimb curent în loc de cursul din momentul cumpărării. Aceasta înseamnă că ați putea primi puțin mai mult sau puțin mai puțin decât ați plătit inițial.

Ce ne place despre Celo VPN

Până în prezent, Celo VPN pare că ar putea fi o alegere excelentă pentru un VPN. Să analizăm mai în detaliu cele mai bune caracteristici ale acestui serviciu.

Fără înregistrare

Conform politicii de confidențialitate a Celo VPN, acesta nu înregistrează site-urile pe care le vizitați sau orice altceva transmiteți în timp ce sunteți conectat la serverele sale. Ceea ce colectează este minim. Este nevoie de detaliile de e-mail și de plată ca majoritatea celorlalte VPN-uri. Plățile sunt procesate printr-un site web terță parte, deci nici măcar nu are informațiile disponibile.

Criptare avansată

Scopul unei rețele VPN este să vă ascundeți adresa IP și să vă păstrați adevărata identitate ascunsă online. Cu OpenVPN și Criptare pe 256 de biți, nu vor exista probleme de securitate și că ești protejat.

Ce ne place la Celo VPNCe ne place despre Celo VPN

Tone de caracteristici

Indiferent de condițiile de plată pe care le alegeți, veți beneficia de o mulțime de funcții excelente. Iată câteva demne de menționat:

 • Protecție DDoS gratuită
 • Descărcări nelimitate
 • IKEv2
 • Cinci conexiuni simultane
 • Blocare anunțuri / programe malware

Compatibil cu Tor și Torrenting Works

Haideți să acoperim două simultan aici. Primul, veți obține acces la browserul Tor, securizat. Acest lucru este important pentru accesul anonim la internet. Tor adaugă un alt nivel de securitate prin rularea traficului dvs. prin relee care îl redirecționează și îl transformă imposibil de identificat sursa traficului.

Apoi, ai și tu torrentare nelimitată pe toate serverele sale. Celo VPN oferă, de asemenea, tutoriale pentru a vă ajuta să faceți acest lucru! În timpul cercetărilor noastre, am găsit teste de la alți experți și au spus asta toate serverele au funcționat perfect, și a fost ușor de instalat.

Ce nu ne place despre VPN Celo

Din păcate, nu toate sunt vești bune. Ne-am dori să vă putem spune că totul despre Celo VPN este perfect. Ceea ce vă putem spune este că contra nu sunt atât de rele cu acest VPN. Aici sunt câțiva dintre ei.

Greu de configurat

Nu am avut niciodată un VPN care a fost atât de dificil de configurat. O problemă semnificativă pe care am avut-o a fost lipsa unei aplicații mobile. Deși îi puteți folosi serverele pe telefonul dvs. smartphone, trebuie să configurați OpenVPN cu setările VPN Celo dvs. și acest lucru nu este întotdeauna posibil pentru cineva fără experiență.

Ce nu ne place despre VPN CeloCe nu ne place despre VPN Celo

Pentru a alege o țară, trebuie să ghiciți, deoarece toate sunt prescurtate într-un mod care nu are sens. De asemenea, nu îți dă un locația exactă a orașului, vă oferă un cod și trebuie să ghiciți unde este.

Jurisdicția australiană

Jurisdicția australianăJurisdicția australiană

Celo VPN este în Australia, ceea ce înseamnă că este situat în alianța celor cinci ochi. Statele Unite, Regatul Unit, Canada, Australia, și Noua Zeelanda toți partajează informații, astfel încât acest lucru înseamnă că, dacă vreunul dintre aceste guverne dorește să adune date despre utilizatorii acestui serviciu, Celo VPN ar putea fi nevoit să renunțe la aceste informații.

Din fericire, Celo VPN nu înregistrează nimic deci nu ar trebui să aibă multă murdărie pe care să o dai în acest caz.

Uitați de Netflix

Netflix înțelege că oamenii transmit în flux conținut geo-restricționat folosind VPN-uri. Se întâmplă tot timpul, iar acum Netflix încearcă activ să o oprească. Are un anumit succes în acest sens, deoarece din ce în ce mai multe VPN-uri sunt acum blocate să acceseze Netflix. În timpul cercetării noastre, am verificat câteva teste efectuate VPN Celo pentru a vedea dacă a reușit să ocolească blocanții Netflix.

Rezultatul a fost un nr complet.

Am bănuit că nu va reuși să treacă cu un pachet atât de mic de servere. Dacă doriți să transmiteți în flux conținut Netflix cu restricții geografice, este mai bine să alegeți un VPN cu un număr mare de servere.

Verdictul nostru

Asta-i tot oameni buni. În general, este un VPN mediu și, deși am considerat că a funcționat bine, nu îl putem recomanda, deoarece pur și simplu nu se poate compara cu celelalte opțiuni excelente care sunt acolo. Dacă doriți câteva exemple despre ceea ce vrem să spunem, consultați lista noastră cu cele mai bune VPN.

Verdictul nostru pentru VPN Celo - Sursa: Shutterstock.comVerdictul nostru pentru VPN Celo – Sursa: Shutterstock.com

Este nu există nicio politică de exploatare, criptarea și protocoalele sale sunt de top și ai acces la torrenting și Tor.

Asigurați-vă că verificați unele dintre celelalte recenzii ale noastre VPN dacă sunteți încă pe gard despre Celo VPN.

Referințe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me