Folosind site-uri de streaming de top precum Netflix, Hulu și BBC iPlayer poate fi destul de frustrant din cauza restricțiilor geografice. De exemplu, persoanelor din afara Statelor Unite li se interzice accesul la conținut Hulu și chiar exclusiv SUA pe Netflix. Din fericire, există o modalitate de a ocoli aceste obstacole: rețelele private virtuale (VPN-uri)!

Accesarea serviciilor de streaming cu CyberGhostAccesarea serviciilor de streaming cu CyberGhost

Unul dintre cele mai fiabile servicii VPN care puteți utiliza în scopul de a distruge aceste restricții geografice este CyberGhost VPN. În afară de aceasta VPN este cunoscut pentru îmbunătățirea nivelurilor de securitate și anonimat online. Mai jos este prezentată o serie de servicii de streaming populare pe care le puteți debloca și accesa de oriunde utilizați CyberGhost VPN.

Obțineți CyberGhost

Netflix

Netflix este cel mai popular site de streaming in lume. Din păcate, chiar dacă ați plătit abonamentul, există conținut pe care este posibil să nu îl puteți accesa în funcție de țară de unde difuzezi.

De exemplu, dacă sunteți pe Netflix SUA, veți avea nevoie de CyberGhost VPN pentru a accesa Regatul Unit conținut exclusiv. Există, de asemenea, conținut exclusiv din SUA, care nu este disponibil pentru utilizatorii din afara Statelor Unite fără utilizarea unui VPN.

Pagina de pornire netflix.comPagina de pornire netflix.com

CyberGhost VPN are servere dedicate streaming-ului Netflix. Cu toate acestea, dacă vă aflați în afara SUA și doriți să accesați conținut exclusiv din SUA, veți avea nevoie de un cont Netflix deschis cu un IP SUA. Cu CyberGhost VPN, nu veți experimenta erori de proxy deoarece Netflix nu va ști că folosiți o rețea privată virtuală.

BBC iPlayer

BBC iPlayer este un site care permite oamenilor să vizualizeze diferite programe BBC. Deși serviciile au acces gratuit; există o restricție geografică, deoarece acestea sunt accesibile doar utilizatorilor din Marea Britanie. Prin urmare, dacă doriți să transmiteți în flux programele BBC preferate din afara Marii Britanii, veți avea nevoie de un serviciu VPN.

Pagina de pornire BBC iPlayerPagina de pornire BBC iPlayer

Cu toate acestea, BBC știe acest lucru și, prin urmare, încearcă să blocheze cât mai multe servere proxy. Una dintre putinele Servicii VPN care poate fi încă folosit pentru a transmite conținut pe BBC iPlayer este CyberGhost VPN. Acest serviciu are adrese IP dedicate pe care le puteți utiliza pentru a accesa BBC iPlayer de oriunde din lume.

HBO Acum

HBO este una dintre cele mai populare rețele de televiziune prin cablu și satelit. În 2015, HBO a lansat, HBO Now, un serviciu la cerere de conținut pentru abonament. HBO Now este un serviciu bogat în conținut și, indiferent de gustul dvs., există ceva pentru dvs..

Pagina principală HBO NowPagina principală HBO Now

din pacate, HBO Now este disponibil numai în Statele Unite. Prin urmare, dacă nu locuiți în Statele Unite sau călătoriți în străinătate, singura modalitate de a accesa HBO Now este utilizarea unui VPN. Cu serviciile VPN CyberGhost, puteți sparge restricțiile geografice pentru a transmite serialele, filmele, dramele, documentarele și sporturile preferate pe HBO Now.

ESPN

ESPN este lider mondial în ceea ce privește furnizarea de servicii de streaming sportiv. Unele dintre evenimentele disponibile pe ESPN includ Major League Soccer, Major League Baseball, NBA, NFL și evenimente de tenis, printre altele. Prin urmare, dacă vă interesează sportul, acesta este un site de streaming sportiv excelent pentru dvs..

Streaming sportiv ESPNStreaming sportiv ESPN

din pacate, Serviciile de streaming ESPN nu sunt disponibile utilizatorilor din afara Statelor Unite. Din fericire, cu serviciul VPN CyberGhost, puteți ocoli această restricție geografică pentru a urmări evenimentele sportive preferate de oriunde din lume.

Alții

Există multe alte site-uri de streaming pe care CyberGhost VPN vă poate ajuta să accesați. Unele dintre ele includ:

 • Hulu
 • TFI
 • RMS Sport
 • Sling Television
 • Arată timpul
 • CBS
 • Vulpe
 • Sony Crackle
 • YouTube Premium
 • Comedy Central

Pagina principală Eurosport UKPagina principală Eurosport UK

 • Eurosport
 • NBC
 • Totul pentru tine

Accesați CyberGhost

The Takeaway

În general, este evident că restricțiile geografice pot fi într-adevăr frustrante atunci când vine vorba de streaming de conținut de pe site-urile de streaming de top. in orice caz, este posibil să se rupă limitarea geografică pentru a accesa conținutul preferat la cerere și serviciile de streaming live de oriunde din lume.

The Takeaway - Sursa: ShutterStock.comThe Takeaway – Sursa: ShutterStock.com

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun VPN pentru accesarea serviciilor de streaming, CyberGhost este răspunsul. Instalați-l azi și începeți să transmiteți în flux cu libertate.

Pentru o privire detaliată asupra acestui serviciu VPN și a tuturor funcțiilor sale, vă rugăm să consultați CyberGhost Review.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me