CyberGhost este o aplicație excelentă pentru dispozitive Android. Vă oferă un VPN cu funcții complete și o mulțime de avantaje. Unul dintre cele mai mari beneficii este că îți ascunde adresa IP. Când utilizați aplicația, adresa dvs. IP originală nu va fi utilizată. În schimb, aplicația o va înlocui cu un adresa IP din rețeaua sa de server. Prin urmare, nu este posibil să vă urmăriți activitatea online.

Cum se utilizează CyberGhost VPN pe AndroidCum se utilizează CyberGhost VPN pe Android pentru 2020

De asemenea, vă oferă protecție Wi-Fi. Dacă utilizați o conexiune publică, este posibil ca site-urile web să vă monitorizeze activitatea de navigare. CyberGhost VPN vă va proteja confidențialitatea și securitatea online chiar și atunci când utilizați Wi-Fi public. Vă oferă cea mai mare criptare posibilă și folosește o politică strictă de no-logs.

Astfel, este excelent pentru torrent și streaming de videoclipuri online, precum și pentru orice navigare zilnică pe web. Nu credem că este la fel de bun ca Nordvpn-ul nostru preferat, dar este cu siguranță acolo sus ca unul dintre cele mai bune servicii.

Puteți citi integral CyberGhost Review pentru a vedea lista completă a caracteristicilor pe care acest serviciu VPN le poate oferi.

Obțineți CyberGhost

Utilizarea CyberGhost VPN pe Android

  • Descarca aplicația CyberGhost din magazinul Play
  • Creați un cont. Dacă alegeți versiunea de încercare. Puteți utiliza aplicația pentru o perioadă de timp fără nicio limită. Odată ce perioada de încercare a trecut, trebuie să vă abonați pentru a continua să folosiți aplicația.
  • Poti instalați aplicația numai dacă Smartphone-ul sau tableta dvs. au cel puțin Android 4.4
  • Următorul pas când doriți să utilizați CyberGhost este să deschideți aplicația. Când aplicația se deschide, se afirmă că nu sunteți încă conectat la o rețea VPN

  • În timp ce modul de conectare este în „Cea mai bună locație”, atingeți butonul de alimentare pentru a activa serviciul VPN. De asemenea, puteți apăsa pe descrierea conexiunii pentru a alege o țară. Veți obține o listă de țări și puteți alege oricare. Dacă faceți clic pe opțiunea „Cea mai bună locație”, vă veți conecta la serverul cel mai potrivit pentru performanțe bune, în funcție de locația dvs.. Dacă selectați o țară, site-ul vă conectează la cel mai bun server din țara respectivă. Dacă doriți să modificați selecția de țară, reveniți la opțiunea „Cea mai bună locație”.

Context despre funcțiile VPN

Următoarele funcții sunt activate pe fiecare server la care vă conectați în rețeaua CyberGhost:

Protecție împotriva scurgerilor Această rețea vă protejează împotriva scurgerilor precum IPv6 și Redirecționare și Scurgerile DNS.
IP ascunss Rețeaua vă păstrează adresa IP ascunsă. Acesta înlocuiește adresa IP originală cu una de pe serverele sale. Prin urmare, este aproape imposibil ca site-urile web să vă urmărească identitatea.
Criptare Toate conexiunile VPN de pe CyberGhost sunt securizate cu AES pe 256 de biți. Protecția este excelentă, deoarece este imposibil să aveți o intruziune exterioară.
Kill Switch Această caracteristică blochează toate conexiunile dacă detectează că conexiunea dvs. CyberGhost este pierdută.
Fără jurnale CyberGhost operează pe o politică strictă fără jurnale pentru a menține anonimatul tuturor utilizatorilor.
Ad-Block Această funcție filtrează anunțurile care pot fi enervante. Blocarea anunțurilor vă ajută să vă încărcați mai rapid paginile și vă îmbunătățește experiența. De asemenea, ajută la menținerea malware-ului departe.
Protecție împotriva malware-ului Rețeaua detectează și blochează site-urile web care ar putea fi periculoase. Le dezactivează și vă îmbunătățește viteza de navigare.
Blocați urmărirea socială Rețeaua împiedică elementele de pe rețelele sociale să urmărească și să înregistreze comportamentul dvs. de navigare. Blochează elemente din rețelele sociale, cum ar fi butonul Apreciază pe Facebook.

Accesați CyberGhost

Setări pentru CyberGhost pe Android

Ecranul Setări VPN CyberGhost - Sursă: CyberGhostVPN.comEcranul Setări VPN CyberGhost – Sursă: CyberGhostVPN.com

  • Nume de utilizator: Această opțiune va afișa numele contului dvs. dacă utilizați versiunea de încercare, opțiunea va afișa adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a vă înregistra contul. Aveți opțiunea de a schimba acest nume oricând doriți.
  • Dispozitive active: Opțiunea vă arată numărul de dispozitive active utilizate simultan. Abonamentele diferite vă permit să utilizați un număr diferit de dispozitive simultan.
  • Plan: Această opțiune reflectă tipul de abonament pe care îl aveți.
  • Expiră la: Această opțiune arată când abonamentul dvs. se va epuiza.
  • Deconectați-vă: Puteți utiliza această opțiune pentru a renunța la un cont activ. Vă puteți conecta din nou dacă doriți.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me