Puțini furnizori de confidențialitate oferă mai mult bang pentru dolarul dvs. decât limba germana și Română-bazat CyberGhost. Și cu o bază de utilizatori care ajunge la cele opt cifre, este greu de negat că CyberGhost și-a făcut un nume ca lider global în lumea anonimatului online.

CyberGhost VPN Review 2020 – Se ridică la înălțimea hype-ului? Află mai jos!

De când s-au lansat în 2011, CyberGhost a adunat peste 10 milioane de utilizatori din întreaga lume mulțumesc, în mare parte, datorită structurii sale de prețuri competitive. Dar, sunt adevăratele zvonuri – este într-adevăr capabil să ofere un nivel superior? Securitate și anonimatul la un preț extrem de scăzut?

Pentru a răspunde la această întrebare și nu numai, am pus mâna pe produs și i-am făcut niște teste amănunțite pentru a decide dacă acesta se supune controlului. Mai jos, vă vom prezenta prin tot ceea ce trebuie să știți despre acest produs și vă vom oferi performanțe, fiabilitate și valoare. În acest fel, puteți decide cu încredere dacă CyberGhost este potrivit pentru dvs..

Introducere: CyberGhost 101

Situat în România, CyberGhost este operat de o echipă de 55 de dezvoltatori și personal din București. Este una dintre ofertele principale ale Kape Technologies plc (fostă Crossrider), cu sediul în Londra, care acționează ca un holding pentru mai multe produse digitale.

Datorită locației sale, CyberGhost nu se află în sfera alianței de inteligență 14 Eyes, ceea ce înseamnă că toate datele sale sunt protejate de agențiile guvernamentale de informații globale. Acest grup este o extensie a originalului Five Eyes (FVEY) alianță la include mai multe agenții europene din țări precum Germania, Italia și Belgia.

Oficial, grupul este cunoscut sub numele de SIGINT Seniors Europe (SSEUR), și este o coaliție de partajare a informațiilor dintre unele dintre cele mai puternice agenții de spionaj și informații din lume.

CyberGhost oferă soluții de rețea privată virtuală (VPN) persoanelor fizice și clienților la nivel de întreprindere.CyberGhost oferă soluții de rețea privată virtuală (VPN) persoanelor fizice și clienților la nivel de întreprindere.

CyberGhost este o companie SaaS de securitate cibernetică specializată în oferirea de soluții de rețea privată virtuală (VPN) pentru clienții individuali și pentru întreprinderi. Există o serie de caracteristici importante pe care CyberGhost le oferă, inclusiv:

 • Ascunderea protocolului Internet (IP)
 • Capacitate VPN Kill-Switch
 • Maxim șapte (7) dispozitive simultane
 • 7.000+ servere verificate
 • 60 de țări în total

Cu alte cuvinte, CyberGhost este pachetul total. Acesta vă ascunde adresa IP, criptează datele dvs. valoroase și vă asigură că toată activitatea dvs. online este 100% anonimă. Cel mai bine, datele dvs. sunt protejate la fel, indiferent dacă utilizați Wi-Fi sau o conexiune prin cablu.

Cu mii de servere împrăștiate în 90 de țări care se întind pe Asia de Est, Marea Britanie, Uniunea Europeană și Statele Unite, CyberGhost are la dispoziție o infrastructură masivă pentru a face datele dvs. de netrecut..

Acesta este un mare plus pentru un serviciu VPN și ceva ce credem întotdeauna că este foarte important. Dacă nu aveți o mulțime de țări și centre de date din care să alegeți, opțiunile dvs. sunt cu adevărat limitate.

Acum, să ne aruncăm în adâncul caracteristicilor și politicilor CyberGhost pentru a vedea dacă este potrivit pentru dvs..

Caracteristici

Judecând după nenumăratele recenzii pozitive care plutesc online pentru acest serviciu, este clar că CyberGhost se clasează printre primii în ceea ce privește VPN-urile sigure. Întrebarea rămâne, totuși, dacă funcțiile CyberGhost se mențin atunci când sunt puse la încercare.

CyberGhost vine cu o mulțime de caracteristici - Sursa: ShutterStock.comCyberGhost vine cu o mulțime de caracteristici – Sursa: ShutterStock.com

Mai jos, vom analiza în detaliu caracteristicile și avantajele oferite de aceasta Serviciu VPN pentru a vedea dacă acest produs SaaS este adevărata afacere.

Servere și locații

Poate că principalul punct de vânzare al CyberGhost este volumul mare de locații ale serverelor și vastul teritoriu geografic în care sunt găzduite. În prezent, CyberGhost se mândrește cu următoarele statistici cheie privind volumul serverului:

 • 7.000 de adrese unice de server (aproximativ)
 • 111 orașe
 • 90 de țări

Când utilizați serviciile CyberGhost, puteți fi siguri că știți că datele dvs. sunt transportate și mascate pe întregul glob. Cu toate acestea, majoritatea serverelor sale sunt grupate în hotspoturi din America de Nord și Uniunea Europeană.

CyberGhost are, de asemenea, servere dedicate NoSpy, care sunt complet întreținute și administrate de echipa CyberGhost pentru a exclude orice risc ca furnizorii terți să vă spioneze datele de trafic.

CyberGhost este volumul mare de locații ale serveruluiCyberGhost este volumul mare de locații ale serverului

Pentru fiecare server găzduit de CyberGhost, există un număr egal de adrese IP unice – acest lucru face mai ușor să vă păstrați datele personale ascunse de ochii curioși.

Specificațiile serverului CyberGhost sunt valabile în comparație cu unii dintre principalii săi concurenți. Acest lucru este valabil mai ales atunci când luați în considerare acest lucru Serverul CyberGhost către Raportul adresei IP este de aproape 1: 1, ceea ce îl pune într-un avantaj distinct față de serviciile rivale care abia au jumătate din numărul de adrese IP pe care le fac servere.

Ridicați CyberGhost

Platformă & Compatibilitatea dispozitivului

CyberGhost este compatibil cu practic toate sistemele și dispozitivele de operare populare. Mai jos sunt aplicațiile și platformele de operare de top pe care CyberGhost poate fi rulat:

 • Windows
 • Mac
 • iOS
 • Android
 • Linux
 • Router

În mai 2020, CyberGhost și-a actualizat aplicația Linux pentru a ține pasul cu suportul pentru celelalte dispozitive. 

Noua aplicație Linux vine cu WireGuard, care este o aplicație software gratuită și open-source care folosește tehnici VPN pentru a asigura conexiuni punct-la-punct pe mașinile utilizatorilor. 

Deși WireGuard este un nou protocol VPN, este un protocol VPN rapid și sigur care oferă capacități de performanță mai bune față de protocoalele existente, ceea ce este excelent pentru utilizatorii Linux care caută o conexiune VPN rapidă. 

Dacă preferați să instalați Serviciu VPN ca extensie browser în loc să o rulați de pe desktop, puteți utiliza Google Chrome sau Mozilla Firefox pentru a lansa aplicația direct din browser. Puteți rula chiar CyberGhost din familia de dispozitive Fire TV de la Amazon, astfel încât să puteți reda conținut în mod anonim pe televizorul dvs. de acasă, fără a avea probleme cu geoblocurile..

Rețineți că versiunile de extensii de browser ale CyberGhost disponibil pentru Firefox iar Chrome nu vă va lăsa la fel de protejat ca serviciul complet plătit. Deși acestea sunt extensii gratuite, veți obține ceea ce plătiți.

CyberGhost este compatibil cu practic toate sistemele și dispozitivele de operare populare - Sursa: ShutterStock.comCyberGhost este compatibil cu practic toate sistemele și dispozitivele de operare populare – Sursa: ShutterStock.com

Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt doar proxy și, prin urmare, vă protejează numai traficul web – pentru o protecție mai avansată, pluginurile browserului trebuie folosite în tandem cu serviciul complet CyberGhost VPN.

În cele din urmă, este important să rețineți că CyberGhost poate fi rulat pe toate dispozitivele și jocurile de streaming de top. Pur și simplu conectând consola de jocuri sau stick-ul de streaming la un router configurat, vă puteți bucura de acces la toate protecțiile VPN ale CyberGhost, astfel încât să puteți evita blocurile de conținut regional și să transmiteți în flux sau joc anonim.

CyberGhost este compatibil cu următoarele dispozitive și console:

 • Play Station
 • Xbox
 • Roku
 • Nintendo
 • Amazon Fire TV (aplicație dedicată)
 • Chromecast
 • AppleTV

Torrent

CyberGhost este oarecum limitat VPN pentru torrenting, ceea ce face ca acesta să fie unul dintre cele mai mari obstacole ale serviciului în opinia noastră. În timp ce torrentul se poate face perfect cu CyberGhost, trebuie remarcat faptul că este compatibil doar cu Sistemele de operare MacOS și Windows, astfel încât utilizatorii Linux vor întâmpina unele dureri de cap atunci când vine vorba de rularea software-ului de torrentare.

CyberGhost este compatibil numai cu sistemele de operare MacOS și WindowsCyberGhost este compatibil numai cu sistemele de operare MacOS și Windows

Mai mult, este demn de remarcat faptul că torrentul este incompatibil cu serverele din Australia și SUA. Din acest motiv, va trebui să utilizați celelalte servere internaționale pentru a evita această restricție.

Protocoale de criptare

CyberGhost’s atracția principală este suitele de securitate extrem de avansate și protocoalele de criptare. Folosind tehnologia OpenVPN, CyberGhost securizează comunicațiile de date folosind criptare robustă AES-256, care este liderul standard de criptare algoritmică disponibil. AES-256 a fost dezvoltat și utilizat pentru prima dată de NSA ca un proiect de top-secret la sfârșitul anilor ’90.

CyberGhost utilizează criptare robustă AES-256CyberGhost utilizează criptare robustă AES-256

Mai bine, CyberGhost vine cu un killswitch încorporat pentru a vă asigura că datele dvs. sunt sigure, chiar dacă conexiunea vă întrerupe. În plus, după efectuarea mai multor teste de diagnostic, am putut confirma că scurgerile de DNS și IP nu au fost o problemă pentru noi datorită Numeroasele servere DNS ale CyberGhost.

Pentru utilizatorii mai performanți tehnici, am oferit o prezentare generală la nivel înalt a specificațiilor de criptare și securitate pentru CyberGhost de mai jos.

 • IKEv2 / IPSec
 • OpenVPN PPTP
 • OpenVPN
 • WireGuard
 • AES-256
 • DNS de la prima parte (blocarea scurgerilor DNS)
 • TOR prin server VPN
 • Tunelare divizată
 • Blocarea scurgerilor IPV6

Specificațiile tehnice enumerate mai sus garantează că CyberGhost furnizează servicii de criptare de înaltă calitate, militare. Cu alte cuvinte, nu există nicio asigurare mai mare că datele și identitatea dvs. sunt protejate de interceptarea de către terți.

Pentru a pune lucrurile în perspectivă pentru tine, ar dura 3 * 10 ^ 51 de ani pentru 50 de supercalculatoare capabile să verifice un miliard de chei AES pe secundă pentru a decripta un singur bit de date. Prin urmare, dacă datele dvs. sunt compromise și interceptate, un hoț sau o agenție de supraveghere nu ar putea să le citească.

Experiența utilizatorului

Ușurința de utilizare este una dintre caracteristicile deosebite ale CyberGhost. Spre deosebire de unii dintre rivalii săi, care se adresează utilizatorilor cu putere de tehnologie, CyberGhost este un serviciu accesibil care poate fi folosit de oricine, indiferent de nivelul de experiență al acestuia.

Pentru a începe să utilizați CyberGhost 7 (cea mai recentă versiune de firmware), puteți consulta acest ghid de utilizare la îndemână, care acoperă întregul proces de instalare și configurare de la capăt la cap. În general, procesul de configurare pentru CyberGhost nu durează mai mult de 10-15 minute după cumpărare, mai ales prin urmărirea unei serii de instrucțiuni pe ecran.

Începeți să utilizați cea mai recentă versiune de firmware CyberGhost 7. Nu durează mai mult de 10 până la 15 minute de la cumpărare.Începeți să utilizați cea mai recentă versiune de firmware CyberGhost 7. Nu durează mai mult de 10 până la 15 minute de la cumpărare.

Odata ce CyberGhost aplicația este instalată pe dispozitivul dvs., navigând în interfața cu utilizatorul (UI) este intuitiv și direct. Primul lucru pe care îl veți observa este uriașul “Conectați” butonul din mijlocul ecranului, care poate fi activat sau dezactivat prin apăsarea unui buton (sau a diapozitivului unui deget mare).

Pentru asistență pentru clienți, aplicația conține un mecanism de chat live încorporat care vă poate gestiona interogări de asistență 24 de ore pe zi, de obicei în mai puțin de 20 de minute.

Politica privind jurnalul zero

Dacă sunteți interesat de CyberGhost, este posibil să vă opuneți oricărei forme de înregistrare a datelor de la un serviciu VPN. La urma urmei, tot scopul de a folosi un VPN este de a ocoli supravegherea și stocarea datelor – așa, de ce ați menține furnizorul de servicii VPN la un alt standard?

Din fericire, CyberGhost are o politică strictă de înregistrare zero pentru a se asigura că datele dvs. sunt invulnerabile la furt.

CyberGhost vine cu o politică de înregistrare zero pentru a vă asigura că datele dvs. sunt invulnerabile la furt.CyberGhost vine cu o politică de înregistrare zero pentru a vă asigura că datele dvs. sunt invulnerabile la furt.

Există doar două informații personale pe care CyberGhost le colectează: țara dvs. de origine și data și ora la care v-ați conectat la Server VPN. Niciunul dintre aceste două puncte de date, dacă este colectat de o agenție de supraveghere sau de o terță parte, ar putea să vă dezvăluie locația sau identitatea personală.

Conform politicii oficiale CyberGhost privind înregistrarea datelor, data și ora, precum și datele despre țara dvs. de origine, sunt singurele informații necesare care trebuie colectate pentru ca serviciul să funcționeze fără probleme. În afară de aceasta, nu colectează nimic.

Adresa dvs. IP, datele contului, orele de deconectare, datele despre trafic și multe altele nu sunt colectate.

De asemenea, CyberGhost nu efectuează inspecții profunde ale pachetelor și nici nu implementează inspecții în spate.

Întrebări frecvente (FAQ)

Pentru a vă ajuta să cunoașteți mai bine ceea ce este capabil CyberGhost, am creat un scurt ghid de întrebări frecvente. Mai jos, am enumerat răspunsurile noastre la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre CyberGhost și holdingul său, Kape Technologies.

Accesați CyberGhost

Este compatibil CyberGhost cu Netflix?

Da. Fără blocaje sau probleme, am putut transmite cu ușurință conținut Netflix către laptopurile și dispozitivele noastre mobile folosind CyberGhost. Chiar și atunci când am folosit serverele sale din Hong Kong, am constatat că a existat doar o reducere a vitezei de o fracțiune de secundă, ceea ce este destul de impresionant, având în vedere că datele trebuie să călătorească la jumătatea globului. De fapt, credem că CyberGhost este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru Netflix.

CyberGhost nu este doar „compatibilcu Netflix și alte servicii de streaming – de fapt, este optimizat pentru aceasta. Când porniți aplicația CyberGhost, unul dintre primele lucruri pe care le observați este „Pentru streaming” din partea de sus a meniului principal.

CyberGhost este compatibil cu NetflixCyberGhost este compatibil cu Netflix

După ce selectați această opțiune, vi se cere să alegeți tipul de dispozitiv preferat, iar apoi sunteți conectat automat la serverul optim pentru cerințele dvs. de streaming.

Pentru a vă face o idee mai bună despre ce este capabil CyberGhost atunci când vine vorba de streaming video și de conținut, am enumerat mai jos câteva dintre serviciile de streaming de top, alături de experiența noastră de testare a acestora. utilizând aplicația CyberGhost:

 • Netflix SUA: Complet compatibil, cu întârzieri greu de observat, indiferent de locația serverului.
 • HBO GO: Deși nu există servere optimizate pentru serviciul de streaming HBO, serverul optimizat Hulu de la CyberGhost a reușit să transmită conținut HBO GO.
 • Video Amazon: Când am folosit serverul Hulu, am reușit să redăm în flux conținut Amazon Video, dar a existat o ușoară reducere a vitezei.
 • BBC iPlayer: Serverul optimizat de BBC al CyberGhost a facilitat transmiterea rapidă a conținutului BBC iPlayer în timp ce se deplasează în jurul geoblocului său fără probleme..
 • Hulu: Utilizarea CyberGhost pentru a transmite în flux Hulu și Hulu Plus este o briză, cu zero reduceri de viteză vizibile dacă utilizați serverul său optimizat Hulu.
 • YouTube: CyberGhost a reușit să ocolească geoblocurile și să transmită video în rezoluții Full HD și 4K, indiferent de locația serverului pe care am selectat-o.

Este compatibil CyberGhost cu Tor?

Da, puteți folosi CyberGhost și Browser Tor în același timp. Pentru a vă ajuta să configurați CyberGhost cu Tor, consultați acest articol de asistență scris de un reprezentant al companiei. În ea, ei explică modul în care Tor intrarea va putea vizualiza doar CyberGhost Adresa IP fără a vă dezvălui adevărata identitate sau locația geografică.

CyberGhost este, de asemenea, compatibil cu TorCyberGhost este, de asemenea, compatibil cu Tor

Cu toate acestea, utilizatorii ar trebui avertizați că utilizarea Tor cu un VPN va garanta aproape o viteză mai mică a conexiunii. Acest lucru se datorează faptului că rețeaua Tor necesită ca datele dvs. să fie supuse câtorva mii de relee pentru a vă ascunde locația și a o face un browser sigur. De asemenea, merită remarcat faptul că dublarea nivelului de criptare este redundantă, deoarece nu există deja mod de a sparge un AES pe 256 de biți.

CyberGhost are restricții privind lățimea de bandă?

Nu, în prezent nu există restricții explicite privind lățimea de bandă care limitează utilizarea serverului CyberGhost. Cu toate acestea, din experiența noastră, am constatat că serverele premium aveau viteze de conexiune semnificativ mai mari decât cele gratuite, ceea ce ne face să credem că serverele gratuite suferă de probleme de capacitate de încărcare și de blocaje frecvente.

CyberGhost nu are restricții de lățime de bandăCyberGhost nu are restricții de lățime de bandă

Indiferent de planul pe care îl alegeți, CyberGhost vine cu trafic și lățime de bandă nemetrică, inclusiv în ediția gratuită, pe până la șapte dispozitive.

CyberGhost include asistență pentru clienți?

Da, CyberGhost oferă, cel puțin nominal, servicii de asistență pentru clienți. Din păcate, experiența noastră de utilizare nu a mers prea bine. De exemplu, când ne-am confruntat cu un pic de probleme folosind unul dintre serverele sale dedicate de torrentare, am constatat că ofițerul său de asistență prin chat nu a fost cel mai util.

CyberGhost Include asistență pentru clienți, dar ofițerul de asistență pentru chat nu a fost cel mai util. - Sursa: ShutterStock.comCyberGhost Include asistență pentru clienți, dar ofițerul de asistență pentru chat nu a fost cel mai util. – Sursa: ShutterStock.com

Încă nu suntem siguri dacă agentul de asistență a fost un om real sau un chatbot întrucât răspunsurile furnizate erau puțin în afara câmpului din stânga. Nu numai că răspunsurile au fost slab scrise și explicate, dar nu au reușit să abordeze rădăcina problemei.

În loc să abordeze problema direct, agentul a furnizat informații generale care s-ar fi putut aplica la aproape orice interogare de asistență.

Deși ne-am îndepărtat cu problema rezolvată, în cele din urmă ne-am simțit dezamăgiți de serviciile de asistență CyberGhost. În general, agentul său părea fie complet neprofesionist, fie era un chatbot prost conceput. Din acest motiv, credem că serviciile sale de asistență au nevoie de o renovare serioasă în viitor.

CyberGhost produce malware?

Nu, cu sediul în România CyberGhost echipa dev devine în sine nu produce software rău intenționat. Cu toate acestea, noua sa companie-mamă, Kape Technologies (fostă Crossrider), este o firmă israeliană de tehnologie publicitară despre care se știe că a produs și a distribuit malware în trecut..

CyberGhost nu produce software rău intenționat în România - Sursa: ShutterStock.comCyberGhost nu produce software rău intenționat în România – Sursa: ShutterStock.com

Câteva minute de cercetare vă pot dezgropa mai multe articole care plutesc în jurul valorii de online, denunțând Crossrider / Kape istorie mai puțin decât sărată a producției de programe malware. Acum există mai multe postări de blog populare care îi instruiesc pe utilizatori cum să eliminați programele malware proiectat de echipa Crossrider.

Nu este pierdut pentru noi că există o ironie inerentă într-un VPN și confidențialitate pe internet o companie precum CyberGhost, cumpărată de o firmă de tehnologie publicitară din Kape Technologies, al cărei model de afaceri se bazează pe vânzarea datelor cu caracter personal. Deși compania mamă a CyberGhost, prin propria sa admitere, are o istorie de practici comerciale nedemne de încredere, nu există niciun motiv să nu aveți încredere în echipa de dezvoltare CyberGhost.

Pro

Deși nu este un serviciu VPN perfect, există mult de iubit în legătură cu CyberGhost. Mai jos, am enumerat câteva dintre ceea ce credem că sunt principalele puncte de vânzare ale CyberGhost, care îl fac să iasă în evidență față de concurență.

CyberGhost nu este un serviciu VPN perfect, dar există multe de iubit în legătură cu CyberGhost - Sursa: ShutterStock.comCyberGhost nu este un serviciu VPN perfect, dar există multe de iubit în legătură cu CyberGhost – Sursa: ShutterStock.com

 • Politica de înregistrare zero interzice orice formă de colectare a datelor cu caracter personal
 • Procesul simplu de instalare și configurare vă pune în funcțiune în câteva minute
 • Rețea globală de servere în toate 90 de țări oferă viteze rapide indiferent de locația dvs.
 • Valori rapide de performanță, care depășesc în mod constant 250 Mbps
 • Compatibilitate completă cu TOR și software-ul P2P BitTorrent
 • Performanță excelentă cu software-ul de streaming, cum ar fi Netflix și Hulu

Accesați CyberGhost

Contra

Niciun serviciu VPN nu are defectele sale, iar CyberGhost nu face excepție în acest departament. Mai jos sunt câteva plângeri pe care le-am bazat pe experiența noastră de utilizare CyberGhost în ultima săptămână.

CyberGhost nu face excepție în acest departament - Sursa: ShutterStock.comCyberGhost nu face excepție în acest departament – Sursa: ShutterStock.com

 • Asistență de chat live neprofesională, mai puțin utilă
 • Rețeaua serverului are nevoie de puțină îmbunătățire în regiunea Asiei de Est
 • Serverele din SUA și Australia interzic torrentul

Informații despre prețuri

Nicio revizuire a CyberGhost nu ar fi completă fără a vorbi despre primul lucru care se gândește la mulți clienți potențiali: prețul. Din fericire, CyberGhost oferă prețuri relativ mici în comparație cu multe mărci rivale. Găsiți modelul de abonament de mai jos (toate prețurile în dolari SUA).

 • 3 ani: 2,25 USD / lună
 • 2 ani: 3,49 USD / lună
 • 1 an: 3,99 USD / lună
 • 1 lună: 12,99 USD / lună

Una dintre caracteristicile deosebite ale pachetului de abonament premium este că oferă un adevărat plan lunar. Aceasta este o opțiune foarte convenabilă pentru cumpărătorii de pe gard dacă doresc să se angajeze într-un serviciu cu care nu sunt familiarizați.

CyberGhost oferă prețuri relativ mici în comparație cu multe mărci rivale.CyberGhost oferă prețuri relativ mici în comparație cu multe mărci rivale.

Pentru cei care și-au testat produsul și sunt interesați să se înscrie pentru serviciul pe termen lung, ar fi greu să găsiți o ofertă mai bună decât plan lunar pe trei ani de 2,75 USD.

Dacă confidențialitatea este principala dvs. preocupare, veți fi încântați să aflați că CyberGhost acceptă mai multe metode de plată, inclusiv opțiunile tipice de plată a cardului dvs. de debit și de credit, precum și numerar (da, numerar!), PayPal și Bitcoin. Cea mai recentă opțiune este probabil cel mai bun pariu în cazul în care preocuparea dvs. principală este anonimatul, deoarece CyberGhost nu ar putea stoca datele dvs. de plată.

Garanția de returnare a banilor CyberGhost

Garanție de rambursare de 45 de zile - Sursa: ShutterStock.comGaranție de rambursare de 45 de zile – Sursa: ShutterStock.com

Încă nu sunt sigur dacă CyberGhost este potrivit pentru tine? Nu vă faceți griji – puteți profita de garanția de restituire a banilor în cazul în care constatați că nu respectă așteptările dvs..

Toți utilizatorii au până la 45 de zile pentru a anula un abonament fără a se confrunta cu penalități sau taxe financiare dacă v-ați înscris pentru un an sau mai mult. Dacă cumpărați un plan lunar, aveți la dispoziție două săptămâni pentru a anula fără a fi taxat.

Cel mai bun dintre toate, există un strict “fara intrebari” , astfel încât să nu vă simțiți la fața locului de către echipa de asistență atunci când veți anula.

Verdict

După ce am petrecut cea mai bună parte a unei săptămâni jucând cu CyberGhost și testând cât mai multe servere pe care le-am putea gestiona uman, am plecat cu o părere pozitivă despre produs.

În ansamblu, aș recomanda CyberGhost ca furnizor de servicii VPN de încredere datorită vitezei sale consistente, politicii de neînregistrare și jurisdicției sale unice din România care împiedică colectarea datelor stocate de către agențiile de informații aliate.

Verdict - Sursa: ShutterStock.comVerdict – Sursa: ShutterStock.com

Indiferent dacă intenționați să utilizați CyberGhost cu software de torrentare TOR, Netflix sau P2P, puteți fi siguri că produsul lor va satisface nevoile dvs..

CyberGhost are peste 36 de milioane de utilizatori și are aplicații pentru iOS, Android, macOS, Windows, Linux, Amazon Fire TV Stick, Android TV, Smart TV, Apple TV, PlayStation 3 & PlayStation 4, Xbox One & Xbox 360 și routerul dvs..

Deși este suport chat live ar putea folosi unele revizii, și Serverele asiatice au avut performanțe semnificativ mai slabe decât serverele europene, nord-americane și africane, am fost încă mai mult decât mulțumiți de pachetul total – și nici pachetul său de abonament cu nivel scăzut în industrie nu dăunează.

Ridicați CyberGhost