Mulți Utilizatori de internet sunt îngrijorați de securitatea lor; astfel, de ce mulți dintre ei aleg să folosească VPN-uri. Când căutați un serviciu VPN, accentul dvs. ar trebui să se concentreze asupra jurisdicției companiei VPN, rețelelor de servere, politicilor de confidențialitate, protocoalelor de securitate și capacității de a ocoli geo-restricții.

VPN-ul cyberghost păstrează jurnalele?CyberGhost VPN păstrează jurnalele?

Odată cu cererea tot mai mare de VPN-uri, un lucru pe care oamenii doresc să-l știe adesea este dacă un serviciu VPN păstrează jurnalele sau nu? Un serviciu VPN care nu păstrează niciun jurnal se numește zero jurnal sau fără jurnal VPN și la Blokt vă recomandăm întotdeauna să alegeți unul. Principalul motiv pentru care doriți o rețea VPN este să vă protejați confidențialitatea și să vă ascundeți informațiile de ochii care ascund. Nu are sens să alegeți un VPN care vă urmărește în mod activ.

De obicei, puteți afla imediat dacă un VPN nu va avea niciun jurnal sau jurnal zero de unde își are sediul compania. Dacă este în Panama, BVI sau în unele țări europene, este un semn bun. Dacă au sediul în SUA, Marea Britanie, Australia etc, atunci nu este un semn bun, deoarece vor trebui să respecte regulile locale.

Cyberghost are sediul în România și este cunoscut pentru politicile sale puternice de confidențialitate.

În acest articol, aruncăm o privire aprofundată asupra politică fără jurnale a serviciului VPN proeminent CyberGhost.

Obțineți CyberGhost

Politica fără jurnale a CyberGhost

Mulți mai puțin reputabili Serviciu VPN furnizorii își vor promova serviciile cu „Înregistrare zero” doar pentru a atrage mai mulți clienți. Cu toate acestea, din moment ce CyberGhost este un credincios ferm în libertatea internetului, VPN-ul său nu păstrează niciun jurnal al activităților online ale utilizatorilor săi.

Politici de înregistrare a Cyber ​​Ghost VPNPolitica de neînregistrare a CyberGhost

CyberGhost și-a prezentat cu strictețe politica de neînregistrare asta nu renunță. Jurisdicția sa din România contribuie, de asemenea, la menținerea protejării utilizatorilor săi. Cel mai important, VPN nu păstrează jurnalele dvs. adresa IP, ori de autentificare / deconectare, servere atribuite, cont, sau date despre trafic pentru orice informație trimise prin serverele sale.

În plus, se abține de la toate înregistrare în timp real, ceea ce înseamnă că nu vă va înregistra sau monitoriza mesager sau chaturi video, apeluri telefonice, sau oricare alta informații de comunicare.

Colectează CyberGhost informații personale?

Când utilizați un Serviciu VPN pentru a vă crește confidențialitatea pe internet, este esențial să știți dacă colectează date cu caracter personal și dacă le stochează.

Dacă un VPN vă păstrează adresa de domiciliu, adresele de e-mail, sau chiar numele dvs., ar putea fi o afacere riscantă atunci când vine vorba de confidențialitatea activităților dvs. pe internet. În ceea ce privește datele dvs. personale, CyberGhost VPN nu vă colectează numele, adresa de domiciliu sau informațiile de plată sau chiar adresa dvs. de e-mail, deoarece înțelege un astfel de comportament, pot face ca serviciile VPN să nu mai aibă valoare.

Cyber ​​Ghost VPNCyberGhost VPN

Odată ce vă înregistrați la CyberGhost VPN, trimiteți doar informații precum a nume de utilizator, activat numere de serie și parolă. Deoarece abonaților nu li se cere să furnizeze numele lor reale, numele cardurilor de credit sau adresele, acreditarea nu poate fi corelată cu nicio altă persoană și asigură securitatea Informațiile dvs. personale.

Pentru a se distanța complet de informațiile personale ale utilizatorului său, CyberGhost nici măcar nu procesează plățile interne. Acest lucru îi asigură pe abonați că VPN-ul nu își poate dezvălui identitatea la un moment dat, chiar dacă este forțat.

Ce tip de date este stocat de CyberGhost?

În scopuri statistice, CyberGhost înregistrează autentificările unui cont anonim o dată pe zi și rezumă logurile zilnice timp de o lună. Datele zilnice de conectare sunt șters după 24 de ore, iar suma lunară este ștearsă la sfârșitul fiecărei luni. Deși nici măcar nu ne place să auzim acest lucru, putem presupune că acționează cu bună-credință aici și nu înregistrează nimic care nu ar trebui să fie.

Magazin de date de CyberGhost - Sursa: Shutterstock.comMagazin de date de CyberGhost – Sursa: Shutterstock.com

Ștergerea informațiilor ajută pentru a se asigura că nu pune în pericol confidențialitatea utilizatorului în niciun fel. Cu toate acestea, este vital să înțelegem că a VPN este o afacere; prin urmare, trebuie să știe dacă este clienții folosesc de fapt serviciul.

Cu toate acestea, informațiile pe care le colectează, nu va fi partajat cu nicio terță parte în niciun caz.

Accesați CyberGhost

Gânduri finale

Cyberghost are înregistrarea în România, o țară prietenoasă cu confidențialitatea, care nu are legi monotone de păstrare a datelor. România nu solicită niciunul înregistrare în timp real, și nu colectează nume reale, adresele de domiciliu sau adrese de email și nu păstrează date despre activitățile dvs. online.

Gânduri finale - Sursa: Shutterstock.comGânduri finale – Sursa: Shutterstock.com

De cand scopul principal al folosirii VPN este anonimat pe internet, CyberGhost este cu siguranță un VPN ar trebui să ia în considerare.

Pentru mai multe informații și o privire detaliată asupra tuturor caracteristicilor sale, vă rugăm să citiți CyberGhost Review. Are peste 1000 de cuvinte și conține toate cele mai recente caracteristici, prețuri și analize aprofundate ale Cyberghost. Vă recomandăm să îl citiți înainte de a lua orice decizie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me