Sunt multe servicii VPN concurente disponibile astăzi. Unele au baze imense de clienți, iar altele își specializează serviciile pentru a satisface nevoile anumitor clienți, cum ar fi serviciile bazate pe scopuri.

Astăzi vom face o comparație cu două dintre preferatele noastre.

Un lucru pe care ne place să-l facem este să descompunem 2 servicii VPN diferite, unul lângă altul, pentru a vedea care dintre ele este cel mai bun. În acest post vom compara două dintre opțiunile noastre de top, cyberghost și expressvpn.

În lumea VPN, CyberGhost și ExpressVPN sunt două dintre cele mai populare servicii de pe piață. Fiecare gazdă VPN are propriile sale caracteristici și oferte excepționale, așa că le vom compara unul lângă altul pentru a vedea care dintre ele domnește suprem, cel puțin în opinia noastră.

Există mulți factori de luat în considerare atunci când alegeți un VPN. Ar trebui să priviți întotdeauna serviciile VPN și locațiile serverelor, precum și țara în care se bazează, deoarece legile de păstrare a datelor din țări diferă. Prețurile și caracteristicile sunt, de asemenea, importante. Performanța și securitatea serviciului sunt, de asemenea, critice.

Obțineți CyberGhost Obțineți ExpressVPN

CyberGhost vs. ExpressVPN

Amandoua VServiciile PN acoperă componentele esențiale necesare ale unui VPN impecabil. Sunt mari furnizori și frecvent recomandat în lumea internetului. Să ne uităm la unele dintre asemănările și diferențele în caracteristicile pe care le oferă.

CyberGhost

Compania israeliană Kape deține CyberGhost, și își bazează principalele operațiuni în România. România este cunoscută pentru protejarea confidențialității personale și nu face parte din 5 ochi, 9 ochi sau 14 ochi Alianță.

CyberGhost soluția VPN complet completăCyberGhost soluția VPN complet completă

Kape era cunoscut anterior ca Crossrider și a avut o istorie de dezvoltare de programe spyware și malware. Istoria sa poate fi îngrijorătoare pentru unii, mai ales având în vedere că CyberGhost este un serviciu VPN.

Funcțiile de securitate ale CyberGhost sunt militare și sunt lideri în industrie în acest aspect. Este politică fără jurnale, Criptare pe 256 de biți, și comutator automat de ucidere Fă-ți navigare privată experiență mult mai sigură.

În timp ce mulți oameni și-au pus la îndoială siguranța datorită companiei sale mamă, CyberGhost a dovedit că este confidențialitatea utilizatorilor este de cea mai mare importanță. Raportul său de transparență și-a întărit reputația de a fi un furnizor VPN de încredere și onest.

CyberGhost a dovedit că confidențialitatea utilizatorilor lor este de cea mai mare importanță.CyberGhost a dovedit că confidențialitatea utilizatorilor săi este extrem de importantă.

CyberGhost are un blocator de reclame dar pare incapabil să blocheze reclame pe site-urile HTTPS. Cu toate acestea, oferă o intimitate fantastică. Mulți oameni aleg CyberGhost datorită interfeței sale magnifice bazate pe profil.

CyberGhost operează și în 60 de țări cu mai mult de 3.500 de servere, ceea ce face mai ușor să găsiți un server aproape de dvs..

Include chiar și servere optimizate, ceea ce îl face decent VPN pentru torrenting și streaming Netflix. De asemenea, este compatibil cu Windows, macOS, iOS, Android, Fire TV, Android TV, Linux și există extensii pentru Chrome și Firefox.

Puteți citi mai multe despre acest serviciu VPN în CyberGhost Review.

CyberGhost VPN - PRONS & amp; CRONS -Sursă: ShutterStock.comCyberGhost VPN – PRONS & CRONS – Sursa: ShutterStock.com

Pro:

 • Ușurință în utilizare
 • Servicii de încredere
 • Criptare de grad militar
 • Locație
 • Politici transparente, fără jurnal

Contra:

 • Ad Blocker nu funcționează Site-uri HTTPS
 • Se vinde „VPN pe viață” Abonamente prin terțe părți

Obțineți CyberGhost

ExpressVPN

Locația este un plus pentru ExpressVPN, deoarece se bazează pe sediul central în Insulele Virgine Britanice. Guvernul respectiv nu este cunoscut pentru interceptarea sau cererea de informații. Iar ExpressVPN nu ar furniza datele chiar dacă guvernul ar cere. Locația în acest caz adaugă un strat suplimentar de securitate.

La fel ca CyberGhost, confidențialitatea este esențială pentru ExpressVPN. Are și un politică fără jurnal.

ExpressVPN - Amplificați întregul lider de încredere în internet # 1 în VPNExpressVPN – Amplificați întregul lider de încredere în internet # 1 în VPN

Acesta ia securitatea foarte în serios și oferă caracteristici excelente, cum ar fi IPv6, protecție împotriva scurgerilor DNS, un comutator automat de ucidere și tunelare divizată. Tunelul divizat este disponibil numai pentru MacOS, Android, clienții routerului și utilizatorii Windows. Comutatorul kill integrat blochează tot traficul dacă conexiunea VPN cade.

S-a terminat 3.000 de servere răspândite peste mai mult de 160 de locații. Majoritatea serverelor sale locuiesc peste 90 de țări, dar un procent mic sunt servere virtuale. Un server virtual vă direcționează traficul printr-un server situat într-o țară, dar îi oferă un IP de la alta.

ExpressVPN este compatibil cu iOS, macOS, Windows, Linux, Fire TV și Android. Interfața sa este, de asemenea, ușor de utilizat. Poți chiar să plătești cu Bitcoin pe ExpressVPN.

Puteți citi mai multe în detaliu Recenzie ExpressVPN.

ExpressVPN - PRONS & amp; CRONS - Sursa: ShutterStock.comExpressVPN – PRONS & CRONS – Sursa: ShutterStock.com

Pro:

 • Locație
 • Interfață ușor de utilizat
 • Criptare de grad militar
 • Politici fără jurnal
 • 3.000 de servere în peste 160 de locuri

Contra:

 • Prețuri – ExpressVPN este mai mult scump decât CyberGhost
 • Unii clienți S-a plâns Despre probleme de conexiune

Obțineți ExpressVPN

Confidențialitate și securitate

Deși am menționat caracteristicile de securitate și confidențialitate de mai sus, subiectul discută mai mult, deoarece aceste aspecte sunt primordiale pentru alegerea cel mai bun serviciu VPN. ExpressVPN și CyberGhost ambele folosesc 256 de biți criptare de nivel militar care este imposibil de spart.

Serviciul ExpressVPN oferă, de asemenea, o securitate excelentă înainte. Puteți utiliza unul dintre serverele sale securizate pentru a vă ascunde adresa IP reală și locația. Serverele ExpressVPN sunt compatibile cu Browser Tor pentru cei care necesită o experiență de navigare extra sigură sau doresc să acceseze ascunsul acesteia .situri de ceapă.

CyberGhost-VPN Vs Express-VPN Confidențialitate și securitate - Sursă: ShutterStock.comCyberGhost-VPN Vs Express-VPN Confidențialitate și securitate – Sursă: ShutterStock.com

Această companie vă permite, de asemenea, să alegeți manual cel mai bun protocol, sau puteți lăsa ExpressVPN să aleagă automat unul pentru dvs. Această caracteristică îmbunătățește confortul serviciului. ExpressVPN administrează de asemenea propriul DNS privat criptat pe fiecare server pentru conexiuni mai rapide și mai sigure.

CyberGhost are unele minunate caracteristici de securitate care vă protejează identitatea și vă ascund adresa IP. Promit tranzacții bancare sigure și siguranță sporită pentru public Rețele Wi-Fi. CyberGhost vă protejează cu soluția sa de un singur clic și vă protejează până la 7 dispozitive simultan. ExpressVPN vă permite doar să vă conectați 3 dispozitive simultan.

CyberGhost’s comutatorul automat de ucidere, protecția împotriva scurgerilor IP și DNS și politica fără jurnal garantează o conexiune sigură și sigură.

Recenzorii care testează atât CyberGhost, cât și ExpressVPN au descoperit că acesta din urmă avea cel mai sigur switch. A blocat chiar traficul atunci când testerul și-a schimbat setările DNS și a schimbat interfețele de rețea.

Fiabilitate, viteză și performanță

Vitezele sunt un factor semnificativ atunci când alegeți VPN-ul potrivit. Testele de viteză ale ExpressVPN au ilustrat viteze apropiate de cele ale non-VPN la aproximativ 94 Mbps. Unii alții au raportat viteze în jur de 52,24 până la 66 Mbps, în funcție de viteza lor non-VPN și la ce server s-au conectat.

Utilizatorii au descoperit că ExpressVPN este rapid și au observat că există doar aproximativ un 7 la sută scăderea vitezei. Această reducere minoră a vitezei este destul de remarcabilă și ilustrează de ce ExpressVPN este unul dintre cele mai rapide servicii VPN. Mulți l-au descris ca fulger și depășește de departe majoritatea celorlalți furnizori populari.

Fiabilitate, viteză și performanță VPN - Sursă: ShutterStock.comFiabilitate, viteză și performanță VPN – Sursă: ShutterStock.com

Viteza CyberGhost testată între 41.1 și 65,2 Mbps în funcție de locația la care s-au conectat utilizatorii. Compania spune că viteza nu va scădea cu 6 Mbps, dar cu condiții ideale ar putea ajunge la 1Gb. Cu toate acestea, testerii nu au atins aproape de cea mai mare viteză.

Există factori semnificativi care se joacă în această ecuație, cum ar fi numărul de utilizatori pe un server, calitatea infrastructurii, cablarea și structurile vertebrale și distanța față de cel ales Server VPN.

CyberGhost are mai multe servere în general, în timp ce ExpressVPN are servere situate în mai multe țări. CyberGhost de obicei are clustere de servere în orice locație dată, în timp ce ExpressVPN are de obicei doar una.

Serverele CyberGhost depășesc concurența cu 10 la 1. Această configurație permite utilizatorilor să aleagă nu doar o țară, ci și un oraș.

Prețuri

Planurile de abonament ale ambelor companii sunt ușor diferite, precum și prețurile lor. CyberGhost are planuri de 1 lună, 6 luni și 18 luni. Costă 12,99 USD pentru abonamentul de o lună, 7,99 USD în fiecare lună pentru planul de 6 luni și 2,75 USD în fiecare lună pentru planul de 18 luni.

ExpressVPN are planuri de abonament de 1 lună, 6 luni și 12 luni. Este de 12,95 USD pentru o lună, 9,99 USD pentru planul de 6 luni și 8,32 USD pentru abonamentul de 12 luni. ExpressVPN are un stimulent minunat în care vă oferă 3 luni gratuit dacă achiziționați abonamentul său de 12 luni.

CberyGhost-VPN Tarifare vs. Tarifare Express-VPNCberyGhost-VPN Tarifare vs. Tarifare Express-VPN

Ambele oferă garanții de rambursare, ceea ce este excelent. ExpressVPN are un Garanție de rambursare în 30 de zile în timp ce CyberGhost oferă o experiență nemaiauzită Garanție de returnare a banilor de 45 de zile.

Obțineți CyberGhost Obțineți ExpressVPN

Verdictul nostru

În cele din urmă, am ales ExpressVPN. CyberGhost este mai puțin costisitor pe termen lung și are o garanție mai lungă de returnare a banilor, dar beneficiile caracteristicilor, siguranței și confidențialității ExpressVPN sunt mai mari decât acest lucru. ExpressVPN are mai multe locații și este extrem de rapid. În timp ce niciuna dintre companii nu depășește siguranța și producția, ExpressVPN încă depășit CyberGhost în performanță.

Verdict - Sursa: ShutterStock.comVerdict -Sursă: ShutterStock.com

De asemenea, teste ample au arătat că CyberGhost are unele probleme referitoare la, spre deosebire de ExpressVPN. Blocatorul de anunțuri care nu a funcționat bine a limitat sever CyberGhost. CyberGhost susține, de asemenea, că nu salvează jurnalele, dar se pare că înregistrările sunt colectate atunci când folosiți aplicațiile sale. Din aceste motive am ales ExpressVPN. Cu toate acestea, CyberGhost este încă o alegere excelentă.

Recomandat

CyberGhost MERGE
ExpressVPN MERGE

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me