Una dintre cele mai mari reclamații pe care le avem despre VPN-uri este că acestea sunt deseori conectați-vă și vindeți-vă datele. Și are sens. Nu este unul dintre principalele motive pentru utilizarea unei securități de internet VPN?

Deconectați recenzia VPNDeconectați recenzia VPN

Dacă știți că furnizorul dvs. se va întoarce și va vinde datele dvs. unei alte companii, probabil că ați fi de acord că nu merită.

Din fericire, există un serviciu VPN care caută să soluționeze această problemă în creștere. Deconectați VPN a fost fondată în 2011 de foști ingineri Google „pe convingerea că intimitatea este un drept fundamental al omului: că oamenii ar trebui să aibă libertatea de a circula pe internet – și viața lor – fără ca cineva să se uite peste umărul lor. ”

Este revigorant să vezi o companie VPN atât de concentrată pe serviciile sale decât să caute doar o modalitate de a face un alt dolar. Este deconectat VPN potrivit pentru dvs.? De curând, ne-am alocat timp pentru a efectua această revizuire extinsă Deconectare VPN, astfel încât să puteți afla.

Deconectați recenzia VPN.Deconectați recenzia VPN.

Nu numai că am testat noi înșine produsul, dar am citit și sute de recenzii online de la alți clienți. După ce ați citit recenzia noastră Deconectați VPN, ar trebui să înțelegeți cu atenție dacă este vorba de un produs care merită cumpărat.

Caracteristici

Disconnect este o companie axată pe protejarea confidențialității utilizatorilor atunci când se află pe internet. Compania oferă versiuni native ale produsului său pentru utilizare pe dispozitive precum Android, iPhone, Mac și Windows. În plus, utilizatorii pot descărca extensii și pentru browserul lor web.

Caracteristici - Deconectați VPNCaracteristici – Deconectați VPN

Compania oferă utilizatorilor săi trei locații de server în Statele Unite, Japonia, si Regatul Unit. Compania a declarat că depune eforturi pentru a adăuga mai multe servere la VPN-ul său. Când am efectuat Revizuirea VPN Deconectare, nu am putut determina cu exactitate câte servere avea compania în general, deși noi a estimat că este în jur de 100.

Disconnect folosește un Protocol OpenVPN și standardul de criptare a datelor AES-256. Acestea sunt două dintre cele mai fiabile metode disponibile astăzi și va face un drum lung spre păstrarea siguranței datelor dvs..

Pro

Dacă sunteți în căutarea unui VPN simplu și de încredere, atunci Deconectarea ar putea fi o opțiune atrăgătoare. Mai jos, veți găsi câteva dintre lucrurile care ar trebui să vă placă cel mai mult la Disconnect VPN.

Ușurință în utilizare

Dacă nu aveți multă experiență cu VPN-urile, veți găsi mai degrabă Deconectare simplu și ușor de utilizat. Tabloul de bord al produsului este elegant și ușor de navigat. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă menține în siguranță pe internet fără clopote și fluiere fanteziste, atunci veți fi impresionat de VPN-ul Deconectați.

Ușor de utilizat - Deconectați VPNUșor de utilizat – Deconectați VPN

Fără jurnale de date

Unul dintre celelalte lucruri care se remarcă cel mai mult la Disconnect VPN este că există fără jurnale de date.

Fără jurnale de date - Deconectați VPNFără jurnale de date – Deconectați VPN

Compania nu vă va stoca informațiile sau le va vinde unor furnizori terți. Din păcate, înregistrarea datelor a devenit o tendință prea obișnuită în rândul serviciilor VPN, în special a celor gratuite. Ne place faptul că puteți utiliza acest VPN fără a fi nevoie să vă faceți griji că datele dvs. sunt compromise.

Securitate inalta

Pe lângă faptul că nu există jurnale de date, Disconnect ia măsuri și pentru a oferi clienților săi o experiență sigură pe internet. Compania folosește un Protocol OpenVPN și criptare date AES-256.

Securitate ridicată - Deconectați VPNSecuritate ridicată – Deconectați VPN

OpenVPN este un protocol de tunelare open-source care este una dintre cele mai sigure opțiuni disponibile astăzi. Criptarea AES-256 este același standard folosit de agențiile guvernamentale pentru a proteja informațiile. AES-256 este multistrat, ceea ce înseamnă că este nerodabil. Cei care folosesc Deconectare VPN ar trebui să aibă liniște sufletească știind că informațiile lor sunt sigure.

Contra

Deși există câteva lucruri care vă plac la Disconnect VPN, există câteva lucruri care dă-l jos în ochii noștri.

Lipsa vitezei de performanță

Ori de câte ori utilizați un VPN, vă puteți aștepta să pierdeți un pic din viteza de performanță. În timpul testării, am constatat că atât viteza de încărcare, cât și cea de descărcare, atunci când pe Deconectare VPN erau de aproximativ Cu 75% mai mic decât viteza noastră de bază.

Lipsa vitezei de performanță - Deconectați VPNLipsa vitezei de performanță – Deconectați VPN

Aceasta este puțin sub medie pentru VPN-uri. Este un exemplu excelent al modului în care Disconnect oferă utilizatorilor săi performanță medie în multe zone în afară de securitate.

Dispozitive limitate

Când achiziționați un VPN, vă așteptați să îl utilizați pe o multitudine de dispozitive. Din păcate, Deconectare VPN nu face acest lucru posibil. Clienții vor descoperi că pot folosi produsul plătit numai pe trei dispozitive. Pentru majoritatea indivizilor, acesta va fi laptopul, tableta și telefonul mobil.

Dispozitive limitate - Deconectați VPNDispozitive limitate – Deconectați VPN – – Sursa: Shutterstock.com

Dacă sunteți în căutarea unui Serviciu VPN pentru întreaga familie sau afacerea dvs., este mai bine să căutați în altă parte.

Lipsa serviciului pentru clienți

Un alt lucru care ne-a atras atenția a fost faptul că Disconnect nu oferă servicii de calitate pentru clienți. Singura modalitate prin care clienții pot intra în contact cu compania este prin e-mail. Unii utilizatori au descoperit că Disconnect nu a răspuns la ancheta inițială timp de zile.

Lipsa serviciului pentru clienți - Deconectare VPN - Sursa: Shutterstock.comLipsa serviciului pentru clienți – Deconectare VPN – Sursa: Shutterstock.com

Există fără asistență telefonică sau servicii de chat live. Lipsa serviciului pentru clienți este frustrantă, mai ales având în vedere că ați plătit pentru produs.

Opțiuni standard

Dacă sunteți cineva care caută personalizare în rețeaua VPN, acest produs nu este pentru dvs. Deconectat nu are opțiuni utile de personalizare. Dacă aveți experiență în utilizarea VPN-urilor, probabil că veți fi frustrat de lipsa de opțiuni disponibile.

Lipsa serverelor

Ultimul lucru care ne-a ieșit în evidență a fost că a existat o lipsă vizibilă de servere la utilizarea Disconnect. Cele mai bune VPN-uri vă pot oferi acces la mii de servere. Deconectați VPN, pe de altă parte, vă oferă acces la trei locații de server.

Lipsa serverelor - Deconectare VPN - Sursa: Shutterstock.comLipsa serverelor – Deconectare VPN – Sursa: Shutterstock.com

Estimăm că există aproximativ 100 de servere în rețeaua Deconectați. În plus, deoarece clienții nu pot identifica pe ce server se află, acesta este nu este un produs util pentru partajarea de fișiere peer-to-peer.

Informații despre prețuri

Disconnect oferă clienților săi trei tipuri diferite de opțiuni de membru, pe care le veți găsi mai jos.

Informații despre prețuri - Deconectare VPN - Sursă: Shutterstock.comInformații despre prețuri – Deconectare VPN – Sursă: Shutterstock.com

De bază

Disconnect Basic nu funcționează destul ca VPN. În schimb, este o extensie pe care o adăugați în browserul dvs. web. Când faceți acest lucru, Deconectare va bloca accesul de la peste 2.000 de site-uri de urmărire.

Pro

Dacă sunteți în căutarea unui VPN cu drepturi depline de la Disconnect, va trebui să plătiți. O astfel de opțiune este PrivacyPro Smart VPN, pe care compania le oferă doar celor care utilizează dispozitive iOS. Nu numai că veți primi protecție împotriva site-urilor de urmărire așa cum ați face cu Planul de bază, dar veți primi și avantaje precum:

  • Lățime de bandă redusă
  • Încărcări de pagină de 2 ori mai rapide
  • Firewall ușor de utilizat
  • Criptare

Acest produs servește ca un VPN tradițional în sensul că vă va oferi o conexiune sigură, chiar și atunci când sunteți conectat la o rețea nesecurizată. Produsul este disponibil la prețul unic de achiziție de 25 USD.

Informații despre prețuri - Deconectare VPN - Basic-pro-PremiumInformații despre prețuri – Deconectare VPN – Basic-pro-Premium

Premium

Ultima alegere pe care o aveți atunci când cumpărați Disconnect VPN este Planul Premium al companiei. Compania oferă trei opțiuni diferite de abonament Premium:

  • Un an plan pentru 45 USD
  • O perioadă de trei ani plan pentru 105 dolari
  • O perioadă de cinci ani plan pentru 125 USD

Puteți utiliza acest plan până la trei dispozitive, inclusiv mobil și desktop. Acest serviciu vă va oferi, de asemenea, alerte, astfel încât să știți când există potențialul ca informațiile dvs. să fie compromise.

Verdictul final

După finalizarea examinării noastre Deconectare VPN, considerăm că este un medie, opțiunea la mijlocul drumului. Cel mai mult am apreciat cât de multă grijă acordă companiei protejarea informațiilor utilizatorilor online. Dar încă nu ne este suficient să le adăugăm la lista noastră cea mai bună VPN.

Verdict final - Deconectare VPN - Sursa: Shutterstock.comVerdict final – Deconectare VPN – Sursa: Shutterstock.com

Ne dorim ca compania a oferit mai multă accesibilitate altor servere sau că este descărcat și încărcat viteza a fost mai mare.

Produsul lor poate fi ieftin, dar am putea spune că despre multe servicii VPN diferite, care sunt doar mai bune. De exemplu, Surfshark are unul dintre cele mai ieftine pachete pe care le-am văzut oriunde. O altă afacere grozavă este Nordvpn, care sunt clasate continuu drept una dintre cele mai bune VPN-urile noastre, printre care listele noastre, inclusiv torrenting, jocuri și altele..

Deci, dacă sunteți în căutarea unui VPN accesibil și fiabil pentru activități web de bază, simțim acest lucru Deconectarea ar trebui să merite luarea în considerare. Este o opțiune care nu este prea elegantă, dar face cele mai importante lucruri corect.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me