Oferta rețelelor private virtuale niveluri excepționale de securitate și confidențialitate pentru a naviga pe internet, în esență, în mod anonim. Utilizarea unei conexiuni de internet criptate de la computer la o rețea asigură confidențialitatea oricăror date sensibile transmise prin internet. Împiedică persoanele neautorizate să vă spioneze traficul pe internet și vă permite să lucrați de la distanță.

Ce este mai bine: ExpressVPN sau acces la internet privat? Află mai jos!

Există mulți furnizori VPN populari disponibili astăzi. Această recenzie discută despre două servicii VPN fenomenal populare: Acces la internet privat, cunoscut sub numele de PIA și ExpressVPN. Le vom compara caracteristicile și ne vom concentra pe categorii precum confidențialitate, securitate, prețuri, performanță și multe altele.

Obțineți ExpressVPN Obțineți PIA

Funcții de acces la internet privat față de caracteristicile ExpressVPN

Doi dintre cei mai populari furnizori de VPN disponibili astăzi sunt Acces privat la Internet (PIA) și VPN Express. Să ne uităm la unele dintre caracteristicile lor și să vedem cum se compară între ele.

Acces la internet privat (PIA)

Oferte PIA o mulțime de caracteristici esențiale pentru securitatea dvs. pe internet. Spre deosebire de ExpressVPN, PIA a ales Statele Unite ca bază. Această locație poate fi considerată rea in termeni de legile de păstrare a datelor.

În timp ce SUA nu au legea obligatorie privind păstrarea datelor, nu ar trebui să fie surprinzător să aflăm asta guvernul poate obține acces la orice date stocate sub SCA sau Legea privind comunicațiile stocate. PIA este totuși inteligent și nu păstrează jurnalele utilizatorilor.

PIA – Protejați-vă confidențialitatea cu un tunel VPN

Acest VPN prevede, de asemenea trăsături vitale pentru anonimat ca Protecție DNS și a Kill Switch. PIA asigură, de asemenea, o experiență de navigare mai bună prin asigurarea protecției împotriva programelor malware și a reclamelor. Știm cu toții cât de enervante sunt reclamele și cât de periculoase sunt malware-urile, așa că acestea sunt caracteristici grozave de avut. PIA oferă OpenVPN pe care mulți îl consideră cel mai sigur protocol dintre toate.

Accesul la internet privat vă oferă, de asemenea, opțiunea de a alegeți nivelul de criptare preferat. Include redirecționarea porturilor, o tehnică obișnuită care redirecționează semnalele computerului între internet și computerele LAN.

PIA are aplicații pentru Android, MacOS, Windows, Linux și iOS. Oferă performanțe ridicate și rentabile.

Avantaje ale caracteristicilor PIA

 • Protecție împotriva scurgerilor DNS
 • Kill Switch
 • Port forwarding
 • Opțiuni pentru a alege nivelul de criptare
 • Protecție împotriva trackerelor, programelor malware, anunțurilor

De ce ar trebui să utilizați PIA?

Contra caracteristicilor PIA

 • Locație
 • Mai puține locații de server

Obțineți PIA

ExpressVPN

Unii spun că ExpressVPN a ales o locație mai bună, fiind în Insulele Virgine Britanice, deoarece nu există legi privind păstrarea datelor.

Suntem de acord, pentru noi confidențialitatea este de o importanță capitală. Pentru o confidențialitate supremă, trebuie să vă aflați în jurisdicția potrivită.

Un guvern care nu este renumit pentru spionaj nu va cere informațiile și, dacă a făcut-o, ExpressVPN le-a solicitat nicio responsabilitate legală de a se conforma. Locația este cu siguranță un plus în acest aspect. Chiar dacă PIA nu păstrează jurnalele utilizatorilor, un site mai departe de Marea Britanie sau SUA adaugă un strat de securitate suplimentar.

ExpressVPN – Amplificați întregul internet

La fel ca PIA, ExpressVPN oferă Kill Switch și Prevenirea scurgerilor DNS precum și Protecție împotriva scurgerilor IPv6. ExpressVPN are un test de viteză a serverului integrat în software-ul său și vă permite să alegeți automat sau manual un server.

În timp ce PIA are mai multe servere, ExpressVPN are mai multe locații pentru serverele sale, ceea ce este excelent, deoarece crește numărul de locații disponibile pe care utilizatorii le pot alege din apropiere. Această caracteristică este esențială, deoarece ar trebui să alegeți un server într-o altă țară, dar care este încă aproape. Doar asigurați-vă că consultați lista serverelor deoarece acest lucru se poate schimba pentru fiecare utilizator.

ExpressVPN are aplicații pentru macOS, Linux, Windows, iOS, Amazon Fire TV și Android. De asemenea, oferă asistență clienți live 24/7 prin chat.

ExpressVPN a devenit un operator VPN atât de de încredere și de încredere, încât producătorul global de hardware și software de computer HP a colaborat oficial cu ExpressVPN pentru a oferi clienților lor soluții de confidențialitate pe internet. Drept urmare, de la sfârșitul anului 2019, toate computerele HP au fost preîncărcate cu ExpressVPN.

Și este întotdeauna fie 1, fie 2 pe listele noastre VPN de top. Pe lângă Nordvpn (alegerea noastră de top), am spune că este unul dintre cele mai bune VPN-uri din lume astăzi.

Avantaje ale caracteristicilor ExpressVPN

 • Locație
 • Test de viteză a serverului integrat
 • Kill Switch
 • Servere în 94 de țări
 • Tunelare divizată

Contra caracteristicilor ExpressVPN

 • Mai puține servere
 • Fără protecție suplimentară împotriva anunțurilor și programelor malware

Obțineți ExpressVPN

Viteză, fiabilitate și performanță

Primul, PIA are performanță ridicată la un cost redus in timp ce ExpressVPN are capacități excelente de deblocare. Mulți experți consideră că ExpressVPN este mai ideal pentru a fi utilizat cu routerele de acasă.

Blocarea de către PIA a trackerelor, a anunțurilor și a programelor malware îmbunătățește cu siguranță experiența și performanța. lățime de bandă nelimitată contribuie, de asemenea, la performanța sa de calitate.

Tunelarea divizată a ExpressVPN îmbunătățește performanța, permițându-vă să direcționați o parte din traficul dvs. printr-un VPN în timp ce direcționați restul prin internet. Are peste 160 de locații de server în acele 94 de țări menționat anterior, care, de asemenea, mărește performanțele sale.

Tunelare divizată ExpressVPN

Amândoi au Grozav performanță la viteze mari. ExpressVPN susține că are viteze VPN extrem de rapide și amintiți-vă că are acel test de viteză integrat pentru a vă ajuta să alegeți cel mai rapid server din rețeaua dvs. PIA spune că da vitezele portului gigabit VPN și transfer VPN nemăsurat. Recenzorii care testează pierderea vitezei pe VPN-urile ambelor rețele au găsit un Pierdere de viteză cu 7% cu ExpressVPN și PIA are o pierdere de viteză de 11%.

PIA și ExpressVPN sunt cunoscute pentru fiabilitatea și calitatea lor. De aceea sunt atât de populare. Nu puteți greși cu o conexiune rapidă de tunel VPN.

Ambele VPN-uri sunt foarte fiabile. Vă puteți bucura de conținut de pe site-uri web blocate și cenzurate de practic oriunde în lume. În lumea descărcărilor de la egal la egal, atât ExpressVPN, cât și PIA sunt printre cele mai bine cotate VPN-uri pentru torrenting.

Obțineți ExpressVPN Obțineți PIA

Securitate și confidențialitate

ExpressVPN vă protejează datele cu criptare AES pe 256 de biți. Folosiți unul dintre Serverele securizate ale ExpressVPN la mascați-vă adevărata locație și adresa IP. Vă permite navigați anonim, și poți chiar să folosești acest lucru VPN cu Tor pentru un plus de securitate și confidențialitate online.

ExpressVPN vă permite, de asemenea plătiți cu Bitcoin, care este încă o raritate și aduce propriile beneficii de confidențialitate. De asemenea, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la partajarea datelor dvs. private ca ExpressVPN nu înregistrează niciodată interogări DNS, date despre trafic sau informații de identificare.

Confidențialitate și securitate

Abilitatea dvs. de a alege propriul protocol VPN sau de a permite ExpressVPN să selecteze unul pentru dvs. este o caracteristică excelentă de securitate. De asemenea, funcționează ExpressVPN propriul său DNS criptat și privat pe fiecare server, garantându-vă conexiuni mai rapide și mai sigure.

PIA are, de asemenea, o mulțime de caracteristici de securitate excelente. Faptul că este nu păstrează jurnalele de trafic compensați-vă pentru locația sa în SUA. Programele malware, trackerul și blocarea anunțurilor servesc, de asemenea, ca o securitate critică și intimitate funcţie.

PIA vă permite activați securitatea Wi-Fi cu serviciul lor și utilizați un IP ascuns pentru a naviga anonim. Utilizarea tunelurilor VPN anonime este una dintre cele mai sigure modalități de a vă proteja confidențialitatea. Contul dvs. VPN PIA este sigur și sigur.

Preț

ExpressVPN și PIA au ambele trei abonamente diferite. Cu toate acestea, au termeni de preț foarte diferiți.

Perioadele de abonament pentru ExpressVPN sunteți 1 lună, 6 luni și 1 an în timp ce perioadele PIA sunt 1 lună, 1 an și 2 ani. Costurile ExpressVPN 12,95 dolari pe lună. Dacă alegeți un plan de 6 luni facturat la fiecare 6 luni, prețul pe lună scade la 9,99 USD. Un plan de 12 luni plătit anual aduce cost pe lună până la doar 8,32 USD.

ExpressVPN acceptă plăți cu cardul de credit, cum ar fi Visa și Mastercard, opțiuni de plată electronică, cum ar fi Bitcoin și Alipay, dar utilizatorii își pot plăti și abonamentul în Bitcoin dacă sunt deosebit de atenți la confidențialitate.

Planuri de prețuri ExpressVPN

PIA costă doar 9,95 dolari pe lună dacă alegeți opțiunea sa lunară. Costul scade la 5,99 USD pe lună dacă alegeți opțiunea anuală și dacă vă decideți asupra planului de doi ani al PIA, prețul este egal 3,49 dolari pe lună.

Planuri de preț PIA

Ambele companii oferă un banii inapoi garantat. PIA’s are doar 7 zile in timp ce ExpressVPN este de 30 de zile. Fiecare companie oferă reduceri cu anumite abonamente, cum ar fi reducere puternică pentru achiziționarea celor mai înalte planuri. PIA oferă o Reducere de 58% la planul său de doi ani. Pe lângă reducerile pe care le oferă ExpressVPN pentru cumpărarea unui plan pe termen lung, acesta oferă 3 luni gratuit cu abonamentul anual.

Accesul la internet privat permite utilizatorilor să își plătească abonamentul prin metode tradiționale, cum ar fi cardul de credit, dar le permite și utilizatorilor să plătească utilizând PayPal, Google Play și iTunes. PIA are, de asemenea Bitcoin și Ripple opțiuni de plată – dar aceasta este disponibilă numai pentru achiziții unice și nu pentru abonamente.

Obțineți ExpressVPN Obțineți PIA

Verdictul

Alegerea careia dintre aceste VPN-uri este cea mai bună poate fi dificilă. ei ambele au funcții excelente de securitate și planuri de prețuri. Fiecare companie oferă ceva pe care celălalt nu.

Chiar dacă PIA este mai puțin costisitor pentru un serviciu VPN fantastic, alegerea pentru cel mai bun VPN merge la ExpressVPN. Mai mulți factori ne-au condus la această alegere.

În primul rând, locația companiei este un activ semnificativ. Are sediul în Insulele Virgine Britanice, ceea ce este o locație la fel de bună pe care o puteți obține. Deși PIA nu păstrează jurnalele, acesta se află în continuare în SUA, ceea ce reprezintă un dezavantaj major în opinia noastră. Dacă sunteți foarte preocupat de confidențialitate atunci când alegeți un VPN, vă recomandăm întotdeauna să priviți jurisdicția înainte de orice.

Chiar și fără jurisprudență, Expressvpn iese în evidență. ExpressVPN are cele mai multe locații de server. Are o viteză excelentă și o pierdere de viteză mai mică decât PIA. Poate fi mai scump, dar serviciul său este încă o valoare excelentă pentru preț.

Verdict – Sursa: Shitterstock.com

ExpressVPN are și un Garanție de rambursare în 30 de zile. Compania vă oferă 3 luni gratuit dacă vă înscrieți la cel mai lung abonament ceea ce este un stimulent excelent.

ExpressVPN are, de asemenea, unele minunate caracteristici educaționale privind navigarea VPN-urilor. Sunt ghiduri de confidențialitate pas cu pas în navigarea anonimă. Blogul său oferă minunat informații despre libertatea digitală, sfaturi de securitate, și știri globale de confidențialitate pe internet. Are chiar și ghiduri activate cum să transmiteți online sporturile preferate. Și când vine vorba de streaming, ExpressVPN este, de asemenea, unul dintre cele mai multe Cel mai bun VPN-uri pentru Netflix.

Lucrul critic atunci când alegeți VPN-ul potrivit pentru dvs. constă în caracteristici specifice de care aveți nevoie. Indiferent pe care îl selectați, asigurați-vă că aflați locațiile serverului său si altul informatie pertinenta înainte de a face alegerea ta.

Servicii VPN

ExpressVPN MERGE
PIA MERGE