Dacă doriți să vă ascundeți adresa IP, vă recomandăm să angajați o companie numită Ascunde IP-ul meu. Acest serviciu VPN datează din 2006, iar VPN este înregistrat la My Privacy Tools Inc. Înainte de a ajunge prea departe în acest sens, trebuie să înțelegeți un lucru.

Ascundeți recenzia mea IPAscundeți recenzia mea IP

Hide My IP este un DNS inteligent și nu un VPN. Există câteva diferențe serioase pe care trebuie să le analizăm pentru a le deosebi pe cele două. Ne vom ocupa de asta mai departe în josul articolului.

Deocamdată, să vă ajutăm să înțelegeți mai bine Ascunderea IP-ului meu.

Înțelegerea Ascunde IP-ul meu

În primul rând, acest serviciu se bazează în afara Statelor Unite. Asta inseamna ca Hide My IP operează sub jurisdicția SUA care face parte din alianță de supraveghere cu cinci ochi. Acest lucru înseamnă că, dacă guvernul se va prăbuși și dorește ca Hide My IP să predea informațiile sale, va trebui.

Înțelegerea Ascunde IP-ul meuÎnțelegerea Ascunde IP-ul meu

Dar nu este totul rău.

Deoarece Hide My IP este un proxy DNS și nu un VPN, veți experimenta viteze mai mari de descărcare și încărcare. În timpul cercetărilor noastre, am constatat că Hide My IP verifică pozitiv în multe domenii.

Similar cu proxy-urile DNS, sperați să vedeți un pachet de server considerabil și veți obține acest lucru cu Hide My IP. Acest serviciu are servere pe șase din cele șapte continente.

Până acum, Hide My IP aduce multe la masă. Sperăm doar că criptarea și protocolul său sunt suficient de sigure pentru a vă proteja IP-ul.

Prețul pentru Hide My IP

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Hide My IP este prețul său. Serviciul este incredibil de accesibil, chiar și pentru planul lunar. Acest lucru este minunat dacă nu aveți un buget mare de plătit pentru un an dintr-o dată. Oferă un lunar, trimestrial, și plan de plată anual. Niciuna dintre caracteristici nu se schimbă de la plan la plan, și oferă o Garanție de rambursare în 30 de zile.

Prețul pentru Hide My IPPrețul pentru Hide My IP

Iată o defalcare generală a prețurilor Hide My IP:

  • O luna – 4,95 USD pe lună
  • Trimestrial – 2,93 USD pe lună (plată trimestrială de 8,79 USD)
  • Anual – 2,91 USD pe lună (plată anuală de 34,95 USD)

Ceea ce ne place despre ascunde IP-ul meu

Acum este timpul pentru lucrurile bune. Și există multe lucruri care să îmi placă despre Hide My IP. Per total; este un serviciu excelent, cu multe funcții utile.

Sunet DNS

Dacă solicitările dvs. către un server DNS pot fi văzute de persoane externe atunci când se utilizează un proxy VPN sau DNS, atunci înseamnă că aveți o scurgere DNS. Prin urmare, oricine monitorizează serverul DNS va putea vedea adresele IP și numele site-urilor web pe care le vizitați. Acest lucru nu este evident ceea ce faci atunci când cauți o confidențialitate sporită online.

Dacă doriți să aflați mai multe despre Scurgerile DNS și cum apar acestea, am pus la punct un ghid detaliat pe această temă.

Sunet DNS - Sursă: Shutterstock.comSunet DNS – Sursă: Shutterstock.com

În timpul cercetării noastre, am observat multe teste și totul se verifică bine cu Hide My IP. Pe parcursul întregului test de scurgere; nu am observat nicio scurgere DNS.

Speed ​​Baby

Am testat multe VPN-uri și rareori vedem un serviciu destul de rapid. Hide My IP câștigă multă viteză din faptul că nu este un VPN complet, dar încă nu ne așteptam la rezultatele obținute. Am înregistrat o scădere de aproximativ 15% a vitezei de descărcare și o reducere de 60% a vitezei de încărcare.

Speed ​​Baby - Sursa: Shutterstock.comSpeed ​​Baby – Sursa: Shutterstock.com

Da, ne-ar fi plăcut să vedem o viteză de încărcare mai bună, dar, în general, aceste rezultate sunt solide.

Torrentul este OK

Toată viteza despre care vorbeam este utilă dacă doriți să descărcați fișiere mari. Cel mai bun mod de a descărca aceste tipuri de fișiere este prin torentând. Datorită pericolelor de a vă deschide computerul către fișiere mari, uneori necunoscute, precum și a posibilelor consecințe juridice, multe servicii VPN nu permit torrentarea. Cu toate acestea, Hide My IP permite torrentarea pe toate serverele sale. Deși nu este deloc pe lista noastră cu cele mai bune VPN pentru torrenting. De asemenea, puteți naviga pe site-uri pentru adulți și cazinouri.

Torrentul este cool – Sursa: Shutterstock.com

Avantajele

Veți obține un număr decent de avantaje cu Hide My IP. Oferă un pachet excelent de server cu servere în 123 de locații din întreaga lume. Acest lucru nu este nimic în comparație cu unele VPN-uri care oferă mii de servere care sunt situate pe fiecare continent, de exemplu Nordvpn și Expressvpn.

AvantajeleAvantajele – Sursa: Shutterstock.com

Un alt avantaj este că puteți avea cinci utilizatori simultani pe planul său premium. Multe servicii vă permit să aveți un singur utilizator, ceea ce este problematic dacă aveți mai multe calculatoare în casă.

în cele din urmă, are un comutator kill încorporat, ceea ce este întotdeauna o trăsătură excelentă în ochii noștri. Un kill switch vă protejează în cazul în care pierdeți conexiunea la server. Când vă deconectați de la server, acesta vă deschide IP-ul și DNS-ul real pentru oricine le poate vedea. Comutatorul de ucidere vă elimină conexiunea la internet, deoarece acest lucru se întâmplă, astfel încât nimeni să nu vă poată găsi locația reală.

Ceea ce nu ne place Despre ascunderea IP-ului meu

Din păcate, acum trebuie să vorbim despre tot ce nu ne-a plăcut despre Hide My IP. Să fim sinceri, are o mulțime de caracteristici grozave, dar există un elefant în cameră de adresat.

DNS vs. VPN

Hide My IP nu este un VPN complet; este un proxy DNS. Un DNS este necesar doar pentru a muta unele informații legate de conexiunea dvs. la internet; întrucât un VPN va transfera totul. Prin urmare, nu obțineți același nivel de criptare și protecție de la un proxy DNS ca la un VPN. Singurele avantaje ale unui DNS inteligent sunt viteza și compatibilitatea.

DNS vs. VPN - Sursă: Shutterstock.comDNS vs. VPN – Sursă: Shutterstock.com

Dacă siguranța de top și anonimatul sunt cele mai importante pe lista dvs., atunci veți dori să treceți pe lângă Hide My IP.

Good Ol ’Logging

Dacă ați căuta să introduceți un cui în sicriu, acest lucru ar trebui să o facă pentru voi. Ascundeți jurnalele mele IP tot ceea ce speram că nu va fi înregistrat. Dacă verificați pagina de întrebări frecvente, aceasta spune că nu păstrează jurnalele de conținut ale activității de navigare pe web.

Good Ol ’Logging - Sursă: Shutterstock.comGood Ol ’Logging – Sursă: Shutterstock.com

Cu toate acestea, odată ce vă intrați în politica sa de confidențialitate, aflați altfel.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le înregistrează:

  • Numele, adresa, adresa de e-mail, adresa IP, informațiile de plată, preferințele și comunicarea prin intermediul echipei de asistență

Nu este prea rău, dar așteaptă – mai sunt.

De asemenea, înregistrează „informații referitoare la utilizarea dvs. de către site-urile noastre web”. Sună așa vă înregistrează activitatea de navigare.

Hide My IP continuă, de asemenea, să spună asta va transmite orice informație atunci când este solicitată de acest lucru de către oamenii legii – nu oameni buni.

Verdictul nostru

Am vrut să ne placă acest serviciu. Unele lucruri bune stau la suprafață, dar pe măsură ce adânciți, descoperiți adevărul din spatele Hide My IP. Nu poți folosi ceva în care nu ai încredere și dacă Hide My IP înregistrează atât de multe informații, este într-adevăr o alegere bună ca instrument de confidențialitate?

Verdictul nostru pentru Hide My IP - Sursa: Shutterstock.comVerdictul nostru pentru Hide My IP – Sursa: Shutterstock.com

Nu sunteți anonim cu Hide My IP, și acesta este motivul pentru care nu recomandăm utilizarea acestui serviciu.

Dacă doriți să aflați mai multe despre serviciile VPN care vă vor proteja identitatea cu orice preț, consultați recenzia noastră despre cele mai bune VPN-uri.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me