În recenzia noastră despre Hoxx VPN, analizăm mai îndeaproape câteva dintre caracteristicile sale, avantajele și dezavantajele serviciului și alte informații care vă vor ajuta să decideți dacă este VPN-ul potrivit pentru dvs..

TLDRNu recomandăm deloc Hoxx. De ce?

 • Se bazează în SUA, cu confidențialitate discutabilă
 • Criptare învechită
 • Nu permite torrentarea
 • Nici un kill-switch
 • Nu funcționează cu Netflix sau alte site-uri de streaming
 • Jurnalele de activitate și alte informații
 • Viteză generală lentă
 • Fiabilitate discutabilă

Citiți ghidul nostru cel mai bun VPN pentru a alege un VPN pe care îl recomandăm.

Hoxx VPN ReviewHoxx VPN Review

Rețele private virtuale sau Servicii VPN, sunt concepute pentru a vă oferi un conexiune sigură către o altă rețea prin Internet. Când utilizați un VPN, aveți adesea capacitatea de a accesați site-uri web restricționate în regiune (care este ideal pentru călătorii internaționale) și vă puteți păstra navigarea și identitatea online private și sigure.

Indiferent dacă lucrați la laptopul dvs. dintr-un loc public sau scrieți un e-mail în timp ce vizitați o altă țară, VPN-ul potrivit vă poate păstra în siguranță.

Obțineți VPN Hoxx

Ce este Hoxx VPN?

VPN Hoxx este o companie din Florida (VPN-urile din SUA sunt în general oribile pentru confidențialitate) și este deținută de VPN1.com din 2014. Hoxx are peste un milion de utilizatori cu peste 600 de servere în peste 30 de țări.

Ce este Hoxx VPN?Ce este Hoxx VPN?

Hoxx crede că „Este dreptul dvs. să navigați în siguranță”. Deși Hoxx se numește un VPN, mulți utilizatori îl consideră așa mai mult decât un proxy decât un VPN (vom discuta acest lucru în detaliu în secțiunea „Caracteristici”).

Care este diferența dintre un VPN și un proxy?

Faptul că Hoxx spune că este un serviciu VPN, în timp ce este de fapt altceva, poate fi puțin neliniștitor pentru utilizatorii care doresc un serviciu de încredere și, de asemenea, confuz pentru utilizatorii care nu sunt atât de pricepuți în tehnologie. Să încercăm să o simplificăm și să vedem ce este diferit între un VPN și un proxy.

Care este diferența dintre un VPN și un proxy? - Sursa: Shutterstock.comCare este diferența dintre un VPN și un proxy? – Sursa: Shutterstock.com

Un proxy și un VPN sunt similare, deoarece ambele vă conectează la un computer la distanță, dar este crucial să stabilim ce este diferit la cele două.

Proxii sunt servere care acționează ca un “intermediar” între un server și un computer la distanță. Vă puteți conecta la un server geo-specific și apoi conectați-vă la site-ul web. Un proxy face ca traficul browserului dvs. să apară ca și cum ar proveni de la computerul la distanță și nu de la dvs..

Procurorii fac o treabă bună ocolind restricțiile de acces la site-uri și conținut, dar, deși ascund adresa dvs. IP, fac o treabă slabă pentru a vă menține anonim și protejat. VPN-urile sunt foarte asemănătoare cu proxy-urile, dar fac o treabă mai bună ascunzând identitatea dvs. și păstrând în siguranță informațiile confidențiale.

Caracteristici

Cheia pentru a determina dacă un VPN este sau nu potrivit pentru dvs. este să aruncați o privire mai atentă la caracteristicile sale. Deși există multe funcții de explorat, aruncăm o privire asupra unora dintre funcțiile pe care clienții le caută cel mai mult. Discutăm și noi avantajele și dezavantajele, precum și atingeți scurt pe prețuri și asistență astfel încât să puteți stabili dacă VPN-ul Hoxx este potrivit pentru dvs..

Ușurință în utilizare

Dacă un VPN este dificil de instalat și de utilizat sau vă lasă mai multe întrebări decât dvs. când ați început, este probabil un semn rău. Chiar dacă vă considerați tehnician, un VPN nu ar trebui să fie prea dificil de utilizat.

Ușor de utilizat VPN Hoxx - Sursa: Shutterstock.comUșurință în utilizare Hoxx VPN – Sursă: Shutterstock.com

Ca multe VPN-uri, înregistrarea și instalarea Hoxx este relativ ușoară. Puteți descărca o extensie de browser sau VPN pentru desktop sau dispozitive mobile. Pentru a instala extensia, tot ce trebuie să faceți este să mergeți la magazinul dvs. web (cum ar fi Chrome), să găsiți extensia, să faceți clic pe „instalați” și „adăugați extensie”.

Dacă doriți să vă înregistrați pentru Hoxx, accesați site-ul oficial, descărcați și deschideți software-ul și faceți clic pe “Creați un cont.” Odată ce vă înregistrați, primiți un e-mail de la Hoxx și o parolă aleatorie. Vă conectați cu adresa de e-mail, parola aleatorie și apoi urmați pașii de acolo. În ceea ce privește înregistrarea și instalarea, procesul este ușor și direct.

Opțiuni multi-platformă

Hoxx VPN acceptă platforme comune, cum ar fi Windows, Mac, Android, iOS, Crom, și Firefox. Puteți obține extensii de browser pentru Chrome și Firefox și se presupune că una pentru Opera este în lucru.

Opțiuni multi-platformă Hoxx VPN - Sursă: Shutterstock.comOpțiuni multi-platformă Hoxx VPN – Sursă: Shutterstock.com

Unul dintre lucrurile frumoase despre extensiile browserului este că acestea nu ocupați prea mult spațiu sau preluați meniul browserului. Doar urmați instrucțiunile ușoare de descărcare și configurare (așa cum am menționat mai devreme), iar Hoxx este disponibil în mod convenabil atunci când doriți să utilizați VPN.

Extensiile browserului sunt a opțiune bună pentru începători care doresc doar o protecție de bază a adresei IP, care este unul dintre motivele pentru care Hoxx seamănă mai mult cu un proxy decât cu un VPN.

Obțineți VPN Hoxx

Confidențialitate și securitate

Confidențialitate este unul dintre principalele motive pentru care oamenii caută un VPN; vor să poată naviga pe internet în mod privat fără a le dezvălui adresa IP sau orice alte informații personale care ar putea ajunge pe mâna unei persoane greșite.

Confidențialitate și securitate Hoxx VPN - Sursă: Shutterstock.comConfidențialitate și securitate Hoxx VPN – Sursă: Shutterstock.com

În timp ce Hoxx vă poate ascunde adresa IP, criptarea sa nu este foarte puternică, iar unii chiar i-ar spune “expirat.” Mulți dintre concurenții Hoxx folosesc Criptare AES 128 sau 256 biți, care sunt de top și „Grad militar”. Hoxx folosește Criptare 4096 biți, care a fost standardul, dar cercetătorii au reușit să spargă criptarea cu mai mult de cinci ani în urmă.

Hoxx nu permite activități ilegale sau abuzul serviciului, ceea ce este de înțeles, dar ca urmare, înregistrează informații. Înainte de a decide să utilizați Hoxx ca VPN, este esențial să aruncați o privire asupra Politicii sale de confidențialitate.

Politica acoperă ce informații sunt colectate și cum sunt utilizate. Deși este plăcut că Hoxx este sincer în legătură cu înregistrarea sa, nu se ridică la înălțimea a ceea ce ar trebui să fie un VPN (anonim).

Numai acest lucru ar trebui să vă facă să alegeți un VPN, cum ar fi Expressvpn sau Nordvpn, care au confidențialitate remarcabilă, nu restricționează torrentul și nu păstrează niciun jurnal.

Viteză și fiabilitate

În numeroase teste de viteză, Hoxx a variat de la a avea mai bine decât ratele medii până la încetiniri semnificative. Rețineți că viteza VPN depinde în mare măsură de locul în care vă aflați, de serverul pe care îl alegeți și de alți factori.

Viteză și fiabilitate VPN Hoxx - Sursa: Shutterstock.comViteză și fiabilitate VPN Hoxx – Sursa: Shutterstock.com

Fiabilitatea Hoxx are recenzii mixte, deoarece este greu de spus că un VPN lent cu securitate învechită este „fiabil”. Nu există un kill-switch încorporat, si criptare învechită este probabil să vă pună în pericol adresa IP și alte informații personale. Este de încredere? Nu chiar.

Câteva argumente pro și contra

Acum, că am aruncat o privire asupra unora dintre funcții, să ne aruncăm cu capul în argumente pro și contra Hoxx.

Ce ne place la Hoxx

 • Ușor de folosit
 • Extensii de browser
 • Planuri accesibile (vezi secțiunea de stabilire a prețurilor)
 • Un număr mare de servere

Ce ne place la HoxxCe ne place la Hoxx

Obțineți VPN Hoxx

Ce nu ne place

 • Criptare învechită
 • Nu permite torrentarea
 • Nici un kill-switch
 • Nu funcționează cu Netflix sau alte site-uri de streaming
 • Jurnalele de activitate și alte informații
 • Viteză generală lentă
 • Fiabilitate discutabilă

Ce nu ne placeCe nu ne place

Prețuri

Hoxx are un cont gratuit și un cont premium. Contul premium începe de la 1,99 USD. Multe dintre caracteristicile ambelor conturi sunt aceleași. Dacă sunteți interesat de Hoxx și doriți să aflați mai multe despre prețurile sale, trebuie să descărcați și să vă înregistrați.

Preț Hoxx VPNPreț Hoxx VPN

A sustine

Asistența pentru clienți Hoxx este limitată. Are un secțiune extinsă de întrebări frecvente, iar dacă aveți nevoie de asistență pentru clienți, puteți trimite un e-mail.

Asistență VPN Hoxx - Sursă: Shutterstock.comAsistență VPN Hoxx – Sursă: Shutterstock.com

Verdictul nostru

Hoxx nu este prima noastră alegere atunci când căutăm un VPN. Deși este accesibil (cu planul gratuit), noi lupta pentru a găsi lucruri bune să spun despre serviciu. Dacă VPN-ul ar fi actualizat securitatea, ar avea o politică de neînregistrare și o asistență pentru clienți mai bună, am putea fi mai dornici să recomandăm VPN-ul.

Verdictul nostru pentru VPN Hoxx - Sursa: Shutterstock.comVerdictul nostru pentru VPN Hoxx – Sursa: Shutterstock.com

În ansamblu, am rămas simțiți copleșiți de Hoxx. Având în vedere toate caracteristicile care ar putea fi mai bune, credem că alte VPN-uri au performanțe semnificativ mai bune decât VPN-ul Hoxx.

Obțineți VPN Hoxx

Referințe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me