Mullvad VPN este un serviciu VPN de confidențialitate bazat pe Gothenburg Suedia. Costă aproximativ 6 dolari pe lună, ceea ce reprezintă un preț mediu pentru serviciile VPN. Deși sunt bune pentru confidențialitate, nu le recomandăm cu adevărat. Este mai bine să alegeți Nordvpn sau Expressvpn, ambele au funcții de confidențialitate la fel de bune, sunt într-o jurisdicție mai privată și au mult mai multe servere din care să aleagă.

Mullvad VPN Review

Mullvad VPN Review for 2020 Rețelele private virtuale sau un VPN vă ajută să păstrați informațiile dvs. sunt sigure si al tau identitate privată indiferent de locul în care vă navigați pe internet. Cu atât de multe VPN disponibile, toate pretinzând că oferă o conexiune sigură, poate fi dificil să se determine care este cel mai bun pentru tine.

În recenzia noastră VPN Mullvad, ne uităm mai atent la caracteristicile VPN și la ce ne place despre serviciu (și ceea ce ne dorim să fie mai bun). De asemenea, discutăm orice altceva trebuie să știți, astfel încât să puteți decide cu încredere dacă Mullvad este potrivit pentru tine.

Ce este Mullvad?

Mullvad VPN a fost înființat în 2009, iar misiunea principală a companiei este de a oferi clienților „Dreptul universal la viața privată”. VPN face parte dintr-o companie suedeză, Amagicom (care înseamnă „comunicare gratuită”).

Ce este Mullvad?Ce este Mullvad?

În 2010, Mullvad a început să accepte „Netradițional” plăți precum numerar și Bitcoin și, din 2014, compania evoluează și se îmbunătățește pentru a asigura o conexiune privată. Astăzi, Mullvad are peste 300 de servere obișnuite (OpenVPN), 59 de servere WireGuard și 10 servere bridge în peste 30 de țări.

Caracteristici

Fiecare VPN este încărcat cu funcții; unele sunt ușor de utilizat, iar altele sunt greu de utilizat. Să aruncăm o privire mai atentă asupra unora dintre funcțiile mai căutate în mod obișnuit și apoi vom urmări câteva avantajele și dezavantajele utilizării Mullvad VPN.

Ușurință în utilizare

Nu trebuie să fiți un utilizator tehnic cu experiență pentru a utiliza un VPN. Majoritatea VPN-urilor sunt concepute având în vedere utilizabilitatea. Înțelegem că ideea noastră de „ușurință în utilizare” ar putea fi diferită de a dvs., dar Mullvad VPN este una dintre cele mai ușor de utilizat VPN disponibile.

Pentru a obține un cont Mullvad, tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați, să completați un captcha ușor și apoi veți primi un număr de cont. Puteți descărca software-ul și aplicația se va instala automat atâta timp cât este compatibil cu dispozitivul dvs..

Ușurință în utilizareUșor de utilizat VPN Mullvad

Mullvad VPN are aplicații pentru macOS, Windows, Debian și Fedora. De asemenea, puteți utiliza Mullvad OpenVPN pentru al instala iOS, Android, Chromebook, Linux, si altul sisteme de operare desktop. Fiecare cont permite până la cinci conexiuni simultane, ceea ce reprezintă o opțiune ideală pentru o gospodărie sau un utilizator cu mai multe dispozitive.

În timp ce o vei face conectați automat la cel mai bun server, puteți face clic pe meniu și alegeți un server specific. Unii utilizatori pot fi precauți în ceea ce privește utilizarea unui VPN care arată așa “oasele goale,” dar aveți acces la informații relevante, cum ar fi starea conexiunii dvs., cât timp mai rămâne și versiunea software-ului.

Există câteva setări avansate, cum ar fi tunel IPv6, Protecție împotriva scurgerilor DNS, și porturi, dar dacă nu știți cum funcționează (și ce fac), vă este mai bine lăsând setările în pace dacă nu contactați asistența pentru clienți.

Fiabilitate, performanță și viteză

Nu numai că un VPN de încredere poate fi frustrant de utilizat, dar poate pune în pericol identitatea dvs. online și alte informații private. Conexiunea lentă și viteza de performanță sunt uneori inevitabile (totuși deranjante). Mullvad lucrează din greu pentru a evita problemele de fiabilitate și viteză.

Fiabilitate, performanță și viteză - Sursă: Shutterstock.comFiabilitate, performanță și viteză – Sursă: Shutterstock.com

Per total, este un VPN de încredere care conectează utilizatorii la cel mai bun server disponibil. Multe teste de viteză arată cele mai bune și mai rapide conexiuni la servere din Suedia și din alte părți ale Europei. Având în vedere locația lui Mullvad, viteza și performanța conexiunii pe serverele din SUA și Australia primesc, de asemenea, evaluări decente.

Este important să ne amintim că, indiferent de locul în care vă aflați sau de serverul pe care îl alegeți, nu este neobișnuit să experimentați o ușoară întârziere sau scădere a vitezei cu toate serviciile VPN. Acest lucru nu înseamnă că identitatea dvs. sau alte informații sunt expuse riscului și, în cazul Mullvad, se asigură că sunteți întotdeauna protejat.

Confidențialitate

Deoarece Mullvad crede că toți clienții săi merită confidențialitate, VPN ar trebui să fie privat. Mullvad face o treabă excelentă de a evalua confidențialitatea de la început. Când vă înregistrați pentru un cont, nu vi se cere să utilizați o adresă de e-mail sau chiar numele dvs. real.

Confidențialitate - Sursă: Shutterstock.comConfidențialitate Mullvad VPN- Sursa: Shutterstock.com

Mullvad are, de asemenea, o politică de înregistrare zero. Deși are sediul într-o țară care face parte din Acordul de securitate 14 ochi, politica sa de neînregistrare înseamnă că nu există informații sensibile și confidențiale de partajat. Potrivit lui Mullvad, iată ceea ce este acoperit în politica sa de neînregistrare:

 • Mullvad nu va înregistra niciun trafic conectat la un număr de cont
 • Nu există cereri DNS
 • Fără înregistrarea conexiunilor (inclusiv deconectări sau marcaje de timp)
 • Fără adresă IP sau lățime de bandă a utilizatorului
 • Fără înregistrarea activității contului sau a informațiilor de plată

Este important să rețineți că Mullvad ține evidența numărului total de conexiuni, lățimea totală de bandă per utilizator și încărcarea procesorului pe nucleu. De ce ține evidența acestor informații? Potrivit lui Mullvad, acesta ține evidența informațiilor „Monitorizați starea fiecărui server VPN” pentru a vă asigura că nu devine supraîncărcat sau vulnerabil la atacuri sau alte probleme de rețea.

Înregistrarea anumitor informații este doar pentru a îmbunătăți serviciul VPN și nu vă pune în pericol informațiile confidențiale sau identitatea.

Alte caracteristici de securitate

Pentru a oferi și mai multă securitate și confidențialitate, Mullvad are un kill-switch automat care este conceput pentru a proteja orice date doar în cazul în care conexiunea VPN eșuează. Dacă vă pierdeți conexiunea, kill-switch-ul începe.

Alte caracteristici de securitate VPN Mullvad - Sursa: Shutterstock.comAlte caracteristici de securitate VPN Mullvad – Sursa: Shutterstock.com

Mullvad are, de asemenea Protecție împotriva scurgerilor DNS. Funcția aplicației este automată (cum ar fi killswitch), dar dacă utilizați OpenVPN, trebuie să îl porniți manual. Datorită serverului DNS public al Mullvad, nu trebuie să vă faceți griji adresa dvs. IP reală fiind dezvăluită site-urilor web.

Alte caracteristici de securitate includ criptare AES la nivel militar pe 256 de biți și Suport pentru tunelare SSL / SSH. Aceste caracteristici sunt concepute pentru a oferi un strat suplimentar de securitate, astfel încât datele dvs. să rămână ascunse în țările în care supravegherea pe internet este obișnuită.

Câteva argumente pro și contra

Acum, că am evidențiat unele dintre caracteristicile de bază ale Mullvad VPN, să aruncăm o privire la argumente pro și contra ale serviciului

Câteva avantaje și dezavantaje VPN Mullvad - Sursa: Shutterstock.comCâteva pro și contra VPN Mullvad

Ce ne place la Mullvad

 • Fără politică de înregistrare
 • Ușor de utilizat și de înregistrat pentru un cont
 • Multi-platforme și mai mulți utilizatori
 • Torrent & cazinou online permis
 • Viteze decente
 • Kill switch
 • Un număr mare de servere
 • Criptare puternică
 • Metode de plată anonime
 • Funcționează în China

Obțineți VPN Mullvad

Ce nu ne place

 • Nu deblochează servicii de streaming precum Netflix sau Hulu
 • Asistență pentru clienți limitată

Informații despre prețuri

Când vă înscrieți la Mullvad, aveți opțiunea de a vă înscrie pentru a plăti o lună (6,11 USD), trei luni (18,34 dolari) șase luni (36,69 dolari), sau un an (73,39 USD).

Informații despre preț VPN Mullvad - Sursa: Shutterstock.comInformații despre preț VPN Mullvad

Mullvad acceptă PayPal, carduri de credit majore, Bitcoin și Bitcoin Cash.  Dacă plătiți cu Bitcoin, puteți primi un reducere de zece la sută din cauza taxelor mai mici și a nevoii mai mici de administrator.

Mullvad are o Garanție de rambursare în 30 de zile, dar nu poate onora garanția pentru utilizatorii care folosesc numerar din cauza reglementărilor împotriva spălării banilor.

Relații Clienți

În timp ce Mullvad este destul de ușor de utilizat, pot exista momente în care doriți să utilizați asistența pentru clienți. Mullvad oferă asistență prin e-mail și are o secțiunea de întrebări frecvente destul de substanțiale, dar nu există suport pentru chat live.

Verdictul nostru despre VPN Mullvad

După cum se reflectă în secțiunea de argumente pro și contra, ne place Mullvad VPN mai mult decât noi. În cea mai mare parte, este un VPN ușor de utilizat și ne place că își îndeplinește cu adevărat misiunea de a oferi confidențialitate tuturor utilizatorilor. Dar credem că există multe opțiuni mai bune acolo, consultați cel mai bun ghid VPN pentru alegerile noastre de top.

Verdictul nostru despre VPN Mullvad - Sursa: Shutterstock.comVerdictul nostru despre VPN Mullvad – Sursa: Shutterstock.com

Deși ne dorim să funcționeze mai bine cu site-urile de streaming, să aibă viteze mai mari pe serverele din SUA și să aibă un departament de asistență pentru clienți mai bun, Mullvad merită luat în considerare dacă doriți un VPN care oferă anonimat complet. Deși puteți obține acest lucru și cu Nordvpn, PIA sau ExpressVPN.

Referințe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me