Numarul Servicii VPN disponibil astăzi este uluitor. Sunt vitale pentru a vă asigura confidențialitate și securitate la transmiterea informațiilor sensibile. Multe corporații și companii folosesc VPN-uri din acest motiv.

Atunci când alegeți unul, trebuie să luați în considerare mulți factori. Locația companiei este vitală din cauza legilor de păstrare a datelor din țară. Este țara în care vă aflați VPN își are sediul într-unul dintre 14 țări ale Alliance Alliance? Asigurați-vă că orice Serviciu VPN alegeți să vă acorde prioritate securității și confidențialității.

Viteza este un alt factor critic, precum și Preț. De asemenea, compania trebuie să fie de încredere și plasează performanța la un nivel superior.

Nu credem că cineva de pe planetă poate spune că nu a auzit niciodată de PIA sau NordVPN. Acești doi uriași sunt bine cunoscuți în Lumea VPN, și ambele sunt destul de populare. Vom compara ofertele acestor 2 VPN-uri pentru dvs., astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la alegerea uneia.

Obțineți NordVPN Obțineți PIA

Caracteristicile NordVPN Vs Caracteristicile PIA

Vom începe prin a compara unele dintre Caracteristici de PIA și NordVPN.

NordVPN

NordVPN are o locație mai bună decât PIA, deoarece și-a stabilit sediul în Panama. Are și un politică fără jurnale ceea ce este excelent pentru securitate. Panama respectă confidențialitatea, dar este extrem de strictă legile drepturilor de autor. Un sfat expert este să alegeți un VPN acest lucru nu se bazează în țara dvs. dacă credeți că veți fi afectat de probleme jurisdicționale.

NordVPNNordVPN

Conexiunile simultane sunt un alt plus, iar NordVPN vă permite să vă conectați 6 dispozitive simultan. Cu toate acestea, există o captură. Fiecare trebuie să utilizeze conexiuni diferite protocoale. Drept urmare, acești utilizatori trebuie să se asigure că fiecare dintre ei utilizează un protocol de criptare diferit atunci când se conectează la NordVPN.

Mulți oameni folosesc Servicii VPN pentru P2P și BitTorrent distribuire a unui fisier. NordVPN permite acest tip de activitate, dar îl restricționează numai la servere 37 de țări.

Nordvpn se clasează în cele mai bune liste VPN pentru torrenting, jocuri, Android și iphone.

NordVPN are, de asemenea, o acoperire impresionantă a serverului. Au existat rapoarte variate cu privire la numărul de servere pe care le are, dar cel puțin, este peste 2.100 de servere în 61 de țări. De asemenea, suportă platforme multiple pentru a include macOS, Windows, Android și iOS. Oferă instrucțiuni de configurare manuale pentru Chrome, Raspberry Pi, Windows Phone, Linux și multe routere.

NordVPN are o mare bibliotecă de asistență ușor de utilizat și un sistem de rezolvare a problemelor prin e-mail. De asemenea, oferă suport chat live ceea ce este excelent pentru serviciile VPN. Mulți experți în securitate recomandă NordVPN.

NordVPN oferă mai multă siguranță și intimitate funcții decât PIA despre care vom vorbi în secțiunea de securitate și confidențialitate.

Avantaje & amp; Contra NordVPN: - Sursa: ShutterStock.comPro & Contra NordVPN: – Sursa: ShutterStock.com

Avantaje ale NordVPN:

 • Acoperire globală a serverului
 • Serviciu și asistență pentru clienți
 • Locație
 • Criptare pe 256 de biți
 • Suportă mai multe platforme

Contra de NordVPN:

 • Utilizatorii simultani trebuie să utilizeze diferite protocoale de criptare
 • Mai puține conexiuni simultane decât PIA

Obțineți NordVPN

PIA

Locația nu este un plus pentru PIA, deoarece este situat în S.U.A.. Deși nu există legi privind păstrarea datelor, în cazul în care PIA păstrează informații despre utilizatori, guvernul le-ar putea solicita în orice moment.

Acces la internet privat (PIA)Acces la internet privat (PIA)

Din fericire, PIA are fără jurnale de date, și acest lucru a fost dovedit în 2016 și 2018 când compania a primit citații pentru dosare penale. PIA le-a spus autorităților că ar putea furniza doar Adrese IP pentru că acestea erau toate informațiile pe care le deținea. Este un serviciu VPN dovedit cu zero jurnale.

La fel ca NordVPN, PIA este o opțiune excelentă pentru torrent, dar există una diferenta semnificativa. PIA oferă redirecționarea porturilor pentru a optimiza viteza utilizatorilor. Port forwarding este simplu de activat în setări și apoi conectați-vă la un server care îl acceptă. Nu toate serverele PIA acceptă port forwarding.

Apropo de servere, PIA are peste 3.200 de servere, dar sunt doar în 25 de țări. Compania are ferme de servere în țări importante, cum ar fi Regatul Unit, Franța, Statele Unite și altele. Accesul la conținutul blocat poate fi mai mare limitat decât disponibilitatea NordVPN.

O caracteristică la care PIA excelează este conexiunile sale. Accesul la internet privat și-a mărit prețurile în Martie 2019 deoarece a crescut numărul de conexiuni simultane la un căderea maxilarului 10. Cantitatea standard de conexiuni este 5.

PIA’s serviciu clienți nu este la fel de bun. PIA are doar un sistem de depunere a biletelor de probleme și o bibliotecă de asistență auto-acces. Biblioteca este utilă, deşi.

PIA acceptă Windows, macOS, iOS, Linux și Android. De asemenea, funcționează cu routere Tomato-flashed și DD-WRT.

Avantaje & amp; Contra PIA VPN: - Sursa: ShutterStock.comPro & Contra PIA VPN: – Sursa: ShutterStock.com

Pro-urile PIA VPN:

 • 10 Conexiuni simultane
 • Numărul de servere
 • Suportă mai multe platforme
 • Nu păstrează jurnalele de date
 • Torrent

Contra PIA VPN:

 • Locație
 • Numai depuneri de bilete pentru probleme pentru asistență pentru clienți

Obțineți PIA

Prețuri

Iată un factor pe care mulți dintre voi l-ar putea plasa cel mai bine pe listă. Serviciul VPN trebuie să fie rentabile și să ofere valoare.

NordVPN & amp; Preț PIANordVPN & Preț PIA

NordVPN oferă un plan lunar pentru 11,95 dolari. Abonamentul său de 1 an vine la 6,99 USD o lună, planul de doi ani este numai 3,99 USD o lună și vă oferă un preț excelent dacă alegeți abonamentul de 3 ani. Costul lunar pentru planul de 3 ani este egal 2,99 USD pe lună.

Chiar dacă PIA și-a crescut prețurile, este totuși ieftin. Planul lunar pe care îl oferă este 9,95 USD in fiecare luna. Plătiți 8,99 USD o lună pentru abonamentul anual și 3,49 USD în fiecare lună dacă alegeți planul de 2 ani.

Securitate și confidențialitate

Acum vom discuta despre diferența dintre caracteristici de securitate între cei doi Servicii VPN. NordVPN are Double-VPN și Tor cu VPN servere, deoarece diferiți utilizatori au nevoi diferite. Cu Criptare dublă VPN, NordVPN traficul dvs. de două ori prin două servere complet diferite.

Tor-peste-VPN serverele sunt exact ceea ce sugerează, servere care vă criptează traficul VPN și apoi prin rețeaua Tor.

NordVPN & amp; Securitate PIA & amp; confidențialitate - Sursă: ShutterStock.comNordVPN & Securitate PIA & confidențialitate – Sursă: ShutterStock.com

NordVPN are, de asemenea, un comutator kill pentru trafic (printr-un firewall) și aplicații, precum și setări de protecție împotriva scurgerilor. De asemenea, are o caracteristică numită CyberSec care blochează malware-ul, urmărirea și reclamele. NordVPN are serverele tipice pentru criptarea HTTPS, precum și serverele ascunse care se ascund Trafic VPN.

Criptarea HTTPS este convenabilă dacă aveți nevoie de un VPN în China unde blochează VPN-urile. NordVPN oferă servicii avansate Criptare pe 256 de biți prin L2TP / IPSec, PPTP, și OpenVPN.

PIA are unele minunate caracteristici de securitate, dar sunt destul de simple. Oferă setări de protecție împotriva scurgerilor standard, precum și setări diferite pentru criptare. PIA include un blocator de anunțuri cunoscut sub numele de PIA MACE. Criptarea acestei companii este avansată. Are criptare pe 256 de biți L2TP / IPSec, PPTP, OpenVPN precum NordVPN.

Nu este nimic de lux, doar elementele de bază. PIA acoperă aspectele esențiale și acest lucru poate fi suficient pentru mulți oameni. PIA vă permite să activați Securitate Wi-Fi și utilizați un IP secret pentru navigare privată.

Obțineți NordVPN Obțineți PIA

Viteză, fiabilitate și performanță

Când vine vorba de viteză, unii testeri au descoperit asta NordVPN are variabilitate în întreaga rețea. Unele conexiuni au fost stabile și rapide, în timp ce altele au variat, cum ar fi cele din S.U., PIA a avut excelent viteze fiabile.

Testerii au stabilit conexiuni rapid și au fost consecvente. În niciun caz nu a fost PIA cel mai rapid. Totuși, a fost de încredere, ceea ce reprezintă un avantaj important.

Viteză, fiabilitate și performanță - Sursă: ShutterStock.comViteză, fiabilitate și performanță – Sursă: ShutterStock.com

NordVPN a avut viteze între 90 și 105 Mbps în Europa și între 4 și 70 Mbps in Statele Unite ale Americii. PIA nu a fost cel mai rapid, dar viteza sa în Europa a fost între 65 și 85 Mbps. Viteza SUA și Canada a PIA a variat de la 55 – 67 Mbps.

Ambele oferă valoare excelentă pentru prețul și performanța lor. Per total, NordVPN are mai multe caracteristici și oferă mai multe servicii și locațiile serverului. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie doar de elementele de bază, PIA este o alegere fabuloasă. NordVPN este doar puțin mai robust.

Rambursări și plăți

Acești doi au fiecare un avantaj pe ceva din această categorie. NordVPN are cea mai bună rambursare fereastra în timp ce PIA oferă mai multe opțiuni pentru plăți.

PIA vă permite să plătiți cu PayPal, carduri de credit, AmazonPay, Bitcoin, Ethereum și alte cryptos. Vă oferă o fereastră de rambursare de 7 zile.

Rambursări și plăți - Sursa: ShutterStock.comRambursări și plăți – Sursa: ShutterStock.com

NordVPN vă permite să plătiți cu majoritatea acelorași plăți, cu excepția unora dintre criptomonede și PayPal. Oferă un excelent Rambursare de 30 de zile fereastra tuturor planurilor sale.

Obțineți NordVPN Obțineți PIA

Câștigătorul

În timp ce amândouă Servicii VPN vin foarte recomandat și au caracteristici grozave, am ales NordVPN ca câștigător. NordVPN are opțiuni suplimentare și oferă multe securitate avansată și caracteristici de confidențialitate. Securitatea sa este mai dură, iar viteze de rețea sunteți Mai repede per total.

PIA a avansat în opțiunile de plată și a avut mai multe viteze fiabile, dar acești factori cu siguranță nu prevalează toate lucrurile grozave despre NordVPN. NordVPN și-a stabilit sediul central în Panama unde guvernul ascultă mai puțin. De asemenea, are servere în multe mai multe țări și locații decât PIA.

Câștigătorul - Sursa: ShutterStock.comCâștigătorul – Sursa: ShutterStock.com

PIA permite mai multe conexiuni simultane, dar NordVPN este solid și în acest domeniu, permițându-le utilizatorilor să se conecteze șase dispozitive simultan. NordVPN are, de asemenea prețuri excelente și disponibil abonamente.

Cu mai bine opțiuni de servicii pentru clienți și suport BitTorrent, NordVPN a fost clar câştigător. Cu această comparație puteți vedea de ce Nordvpn este pe primul loc pe lista noastră cea mai bună VPN.

Recomandat

NordVPN MERGE
PIA MERGE

Referințe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me