Perfectul și confidențialitatea sunt în titlu. Cu toate acestea, VPN este condus de o companie elvețiană numită Vectura Data Management Limited și a fost fondat în 2014.

Confidențialitatea perfectă oferă o serie de funcții și unele dintre care nu le vedem tot timpul. O caracteristică incredibilă este caracteristica sa „multi-hop” care vă permite să strângeți împreună patru servere diferite pe care puteți săriți pentru securitate suplimentară.

Revizuire VPN perfectă pentru confidențialitateRevizuire VPN perfectă pentru confidențialitate

Deși caracteristicile sunt minunate, cum se întâmplă Confidențialitate perfectă acumulați în termeni de standarde de criptare și protecție? Să aflăm.

De ce confidențialitate perfectă?

Dacă sunteți în căutarea unui VPN, înseamnă că probabil sunteți îngrijorat de confidențialitatea dvs. online. Există o varietate de motive pentru care cineva ar dori să-și păstreze identitatea ascunsă online și, indiferent de motivul dvs., Perfect Privacy face o o treabă grozavă de a-ți masca adresa IP și locația.

De ce confidențialitate perfectă?De ce confidențialitate perfectă?

Utilizări de confidențialitate perfecte criptare și protocoale standard din industrie și nu are o politică de jurnalizare. Serviciul este, de asemenea, compatibil cu Windows, Linux, Apple, iphone și Android.

Iată câteva dintre cele mai bune caracteristici / beneficii de confidențialitate perfectă:

 • Fără limită de trafic
 • Lățime de bandă de până la 1000 Mbps
 • Fără exploatare
 • Tehnologie Stealth VPN
 • Garanție de restituire a banilor de șapte zile
 • Protecție firewall integrată
 • În cascadă până la patru servere
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS
 • VPN excelent pentru jocuri

Cat costa?

Confidențialitatea perfectă nu oferă o opțiune gratuită, dar are trei pachete cu plată diferite pentru a alege. Fiecare pachet vine cu aceleași caracteristici și beneficii. Singurul lucru care se schimbă este durata acordului dvs. și suma de bani pe care o plătiți.

Prețuri VPN de confidențialitate perfectePrețuri VPN de confidențialitate perfecte

Iată cele trei planuri de plată:

 • O luna: 12,99 USD pe lună
 • Un an: 9,99 USD pe lună (119,99 USD facturat pe an)
 • Doi ani: 8,95 USD pe lună (214,95 USD facturat pe an)

Folosind Paymentwall, oferte de confidențialitate perfectă 60 de metode de plată diferite, inclusiv PayPal, card de debit / credit și criptomonedă.

Obțineți o confidențialitate perfectă

Ceea ce ne place despre confidențialitatea perfectă

Acest serviciu are multe caracteristici Servicii VPN nu oferi. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai mari avantaje ale confidențialității perfecte.

Opțiuni, Opțiuni, Opțiuni

Cu acest serviciu, vă oferă mai multe opțiuni decât veți avea nevoie vreodată. Indiferent de ce pachet alegeți, primiți OpenVPN și IPSec, SSH, SOCKS5, și Proxy-uri PPTP. Pentru majoritatea oamenilor, OpenVPN este suficient și, cu excepția cazului în care aveți o înțelegere solidă a acestor proxy, probabil că ar trebui să îl lăsați în pace. Oricum ar fi, este întotdeauna bine să ai alegeri.

Opțiuni de protocol VPN de confidențialitate perfecteOpțiuni de protocol VPN de confidențialitate perfecte

În plus față de opțiunile de protocol, de asemenea au opțiunea de a strânge împreună până la patru servere diferite astfel încât să puteți sări repede și ușor.

Criptare pe 256 de biți

Astăzi, 256 de biți este standardul industriei și niciun hacker nu a reușit să-l spargă. Acest criptarea de nivel militar ar trebui să fie întotdeauna cerința dvs. atunci când faceți cumpărături pentru un VPN. Până în prezent, Perfect Privacy se descurcă foarte bine când vine vorba de securitate și intimitate.

Fără exploatare forestieră, fără minciuni

De atâtea ori, găsim politici de exploatare forestieră care au un jargon fantezist pentru a îngreuna înțelegerea oamenilor. Nu este cazul cu Perfect Privacy. Aceasta nu păstrează jurnale și nu stochează date. Proiectarea acestui VPN împiedică stocarea datelor, astfel încât să știți că sunteți în siguranță cu acest serviciu.

Fără scurgere

Uneori VPN-urile vor scurge adresa dvs. IP reală. Un VPN are într-adevăr un singur loc de muncă și este acela de a împiedica pe oricine să-ți găsească adresa IP reală, așa că, dacă se scurge, serviciul nu are niciun folos?

Ce ne place la VPN de confidențialitate perfectăCe ne place la VPN de confidențialitate perfectă

Am făcut câteva cercetări pentru a găsi câteva teste ale confidențialității perfecte și în șase teste diferite, nu au existat scurgeri de IP și nici potențiale programe malware sau viruși.

Netflix Works (un fel de)

Dacă accesați site-ul web Perfect Privacy, acesta nu face niciodată afirmații că vă ajută să ocoliți restricțiile geografice sau ceva de genul acesta. Cu toate acestea, în timpul cercetărilor noastre, am constatat că unii oameni au reușit să elimine restricțiile geografice ale Netflix.

În ciuda acestui fapt, ne așteptăm că nu veți avea cel mai ușor timp să treceți prin toate serverele sale încercând să găsiți unul care să funcționeze. Deci, dacă doriți în mod special să accesați Netflix printr-un VPN, vă recomandăm să alegeți un alt serviciu.

Obțineți o confidențialitate perfectă

Ce nu ne place despre confidențialitatea perfectă

Încă nu am ieșit din pădure. Confidențialitatea perfectă ar putea fi excelentă, dar nu este perfectă. (ironic, nu?) Iată câteva dintre ale noastre probleme cu acest VPN.

Viteze de descărcare lente

Am văzut VPN-uri mult mai lente decât Perfect Privacy, dar am văzut și mult mai rapid. În timpul cercetării noastre, am constatat că utilizatorii au experimentat un scăderea vitezei de aproximativ 40-60%. Și, ca de obicei, serverele din SUA sunt mai lente decât cele din UE.

Ceea ce nu ne place la VPN de confidențialitate perfectăCeea ce nu ne place la VPN de confidențialitate perfectă

Rețea mică

Confidențialitate perfectă are doar 55 de servere, ceea ce nu este nimic în comparație cu miile pe care le au alte rețele VPN. Când aveți un număr redus de servere, aproape întotdeauna trebuie să vă confruntați cu viteze mici, deoarece serverele sunt aglomerate și s-ar putea să fiți departe de locația serverului.

Verdictul nostru

Dacă sunteți în căutarea unui VPN sigur și fără scurgeri, atunci Perfect Privacy ar fi o alegere excelentă. Dacă sunteți interesat de streaming Netflix și torrenting, atunci ar putea fi necesar să continuați să căutați. Sau consultați cele mai bune VPN-uri pentru lista de torrent, care conține alte opțiuni excelente.

Verdictul VPN de confidențialitate perfectVerdictul VPN de confidențialitate perfect

Confidențialitatea perfectă face o treabă excelentă oferind criptare de top, cu o mulțime de opțiuni de protocol. Dacă nimic altceva nu îți sare, măcar știi nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranță și securitate cu acest VPN.

Dacă confidențialitatea perfectă nu pare alegerea potrivită pentru dvs., vă recomandăm să verificați câteva dintre celelalte recenzii VPN!

Obțineți o confidențialitate perfectă