Dacă sunteți în căutarea unui serviciu VPN care este susținut de o reputație de excelență, atunci nu căutați mai departe. Private Tunnel este ideea dezvoltatorilor OpenVPN, care este principalul protocol VPN utilizat de aproape toate serviciile VPN de top.

Private Tunnel VPN ReviewPrivate Tunnel VPN Review

Acest lucru ar trebui să vă facă să vă simțiți bine în privința Tunelului Privat deja.

Potrivit companiei pe care a creat-o Tunel privat în 2001, iar de atunci software-ul are 50 de milioane de descărcări.

Tunelul privat setează bara sus, așa că să vedem dacă este cade plat pe față sau se ține de hype.

Scoop pe tunelul privat

Scopul fiecărui VPN este de a vă proteja adresa IP reală prin disimularea acesteia. Acest lucru vă permite să vă asigurați siguranța conectați-vă la orice Wi-Fi public fără a vă expune datele personale.

Private Tunnel face un pas mai departe spunând că vă protejează și dispozitivele de malware și viruși. Pe site-ul web Tunel privat, acesta afirmă că VPN-ul său împiedică excesul un milion de atacuri cibernetice în fiecare zi.

Software-ul folosește criptarea AES, care este standardul mondial. Această criptare vă face mai puțin predispus la atacuri.

Scoop pe tunelul privatScoop pe tunelul privat

Pe lângă faptul că vă păstrează în siguranță și în siguranță online, compania oferă asistență online 24/7 printr-un sistem de ticketing, dar ar fi bine dacă ar avea o formă de chat live pentru

probleme imediate. Pe baza cercetărilor noastre, mulți oameni primesc răspunsuri rapide din sistemul de bilete.

Cat costa?

Tunelul privat oferă o structură de preț limitată. Există doar două opțiuni:

  • 6,00 USD pe lună – Fără limită de utilizare a datelor, conectați până la trei dispozitive, perioadă de încercare gratuită de șapte zile
  • 35,00 USD pe an – Fără limită de utilizare a datelor, adăugați mai mult de trei dispozitive, încercare gratuită de șapte zile

Prețurile tunelului privatPrețurile tunelului privat

Planul anual permite să adăugați mai mult de trei dispozitive, cu suma maximă setată la 100 de dispozitive. Cu cât adăugați mai multe dispozitive, cu atât costă mai mult, dar și cu atât veți obține reducerea.

Serviciu VPN pentru tunel privat Tarife pentru mai multe dispozitiveCostul adăugării mai multor dispozitive pe tunelul privat

Pentru plată, acceptă fiecare card de credit major, PayPal și carduri cadou Apple. Nu acceptă bitcoin.

Fiecare plan vine cu un încercare gratuită de șapte zile care nu necesită un card de credit pentru a vă înscrie.

Ce ne place la tunelul privat

Vrăjitorii tehnici sunt la conducerea Tunelului Privat, deci așteptările sunt mari. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune caracteristici ale acestui serviciu VPN.

Nevoie de viteza

Tunelul privat este rapid. Foarte rapid.

Private Tunnel este deschis despre motivul pentru care funcționează atât de bine la testele de viteză și spune că este datorită standardului său de criptare mai scăzut. Private Tunnel afirmă că o mulțime de VPN-uri ies din calea lor pentru securitate și, ca rezultat, sacrifică viteza.

Nu ne place să auzim că un VPN sacrifică securitatea pentru viteză, dar testele de viteză vorbesc de la sine.

Testele arată că o viteză de descărcare de referință de 97 Mbps pe un server din UE a realizat la 90,59 Mbps, iar serverul SUA a fost de 69,29 Mbps. Ca urmare, Tunelul privat este cunoscut sub numele de una dintre cele mai rapide VPN-uri disponibile.

Ce ne place la tunelul privatCe ne place la tunelul privat

Fără scurgeri DNS

Când VPN-urile scurg DNS-ul dvs., acestea renunță la datele de sesiune, precum și la locația dvs. De-a lungul multor teste, am constatat că există fără scurgeri DNS sau programe malware. Verificări ale tunelului privat

bine aici.

Simplu de utilizat

Instalarea Tunelului Privat este simplă și ușoară, deoarece vă ghidează în fiecare etapă a procesului de la punctul A la punctul B. Când utilizați aplicația, veți găsi că este, de asemenea, ușor de utilizat și bine optimizat. Private Tunnel vă permite să aflați ce se întâmplă în fiecare etapă a procesului și vă conectați pur și simplu utilizând un buton mare de „conectare”.

Dacă doriți să schimbați serverele, tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe Deconectați și să vă conectați din nou. Per ansamblu, atunci când îi combinați utilitatea cu viteza mare, aveți un incredibil de ușor să utilizați VPN.

Ce nu ne place despre tunelul privat

Este regretabil, dar trebuie să vă lovim cu vești proaste. Există unele dezavantaje ale tunelului privat care depășesc porțiunile funcționale ale cercetării noastre. Hai să aruncăm o privire.

Probleme legate de exploatare

În timp ce Private Tunnel nu înregistrează traficul sau descărcările site-ului dvs., înregistrează timpul petrecut online și lățimea de bandă pe care o utilizați. La fiecare două săptămâni, șterge aceste date.

Ce nu ne place despre tunelul privatCe nu ne place despre tunelul privat

Problema principală în acest sens este, în politica sa de confidențialitate, Tunelul Privat afirmă că va pierde orice date forțelor de ordine atunci când este solicitat. De asemenea agregează informații în scopuri de marketing și publicitate. Deși nu urmărește totul, nu merge mai departe ca și alte VPN-uri.

Cu sediul în SUA

Din moment ce aceste VPN-uri situate în California, intră sub reglementări rigide ale SUA, precum și în alianța de supraveghere cu cinci ochi.

Ce inseamna asta? Înseamnă că, dacă guvernul Statelor Unite dorește ca Tunelul privat să renunțe la informații, trebuie să o facă. De asemenea, înseamnă că aceste informații pot fi partajate cu alte țări care fac parte din această alianță. Alianța include Canada, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă și altele.

Fără Netflix, fără torrente

De-a lungul multor teste pe diferite servere din întreaga lume, am constatat că Netflix a blocat Tunelul Privat de fiecare dată. De cand Netflix nu funcționează, am presupune că majoritatea celorlalte servicii de streaming sunt, de asemenea, blocate.

Dar torrentarea? Private Tunnel spune că, deși torrentul nu este blocat pe toate serverele sale, nu recomandă să îl faceți. Dacă descărcați ceva ilegal, încălcați termenii și condițiile sale, ceea ce neagă orice protecție oferită de VPN.

Așadar, o puteți face, dar nu o recomandă. Credem că, dacă doriți cu adevărat să faceți torrent, este mai bine să alegeți unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru lista de torrenting.

Număr redus de servere, fără comutator de ucidere

Kill SwitchKill Switch

Oferă doar Tunel privat 50 de servere în 12 țări, care este dramatic scăzut în comparație cu concurenții săi. Acest lucru înseamnă că puteți experimenta viteze de conectare lente dacă serverele devin vreodată aglomerate și aveți un risc mai mare de a fi identificat pe măsură ce petreceți mai mult timp pe aceste servere.

De asemenea, nu există nici un switch de decizie, deci dacă conexiunea dvs. cade, vă expuneți la un risc considerabil pierzându-vă protecția și expunându-vă adresa IP.

Verdictul nostru

Aveam mari așteptări de la Tunelul privat, dar suntem oarecum dezamăgiți. Compania are echipa potrivită, dar rămâne scurtă în multe domenii. Private Tunnel operează unul dintre cele mai rapide VPN-uri de pe piață, dar face unele sacrificii pentru a atinge această performanță.

Aceasta include criptare la nivel scăzut, fără comutator de eliminare, fără Netflix, incompatibilitate cu TOR, fără cazinouri online și fără torrente.

VerdictVerdict

Prețul tunelului privat este undeva la mijloc, nici ieftin, nici scump, deci nu primiți o opțiune bugetară aici.

În general, dacă sunteți în căutarea unui VPN rapid și ușor de utilizat care să vă permită conectarea a până la 100 de dispozitive, Private Tunnel poate face trucul; cu toate acestea, nu este cel mai bun VPN de pe piață. Și sincer, ce rost are viteza rapidă dacă nu le puteți folosi?

Consultați câteva dintre celelalte recenzii VPN pentru servicii care oferă streaming, torrentare și caracteristici mai bune de confidențialitate și securitate.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me