Ești blocat încercând să decizi între PureVPN și Acces la internet privat? Ambele VPN-uri sunt bine cunoscute și de renume, dar este una mai bună decât cealaltă pentru utilizatorul mediu? Pentru a vă ajuta să vă îndreptați în direcția corectă, am elaborat acest ghid care compară aceste două VPN-uri asemănătoare.

PureVPN vs acces la internet privatPureVPN vs Acces la internet privat – comparație a serviciului VPN pentru 2020

Vom analiza în detaliu modul în care acestea se clasifică pentru mai multe funcții diferite și, în cele din urmă, vom decide despre un câștigător. Fără alte formalități, să ne scufundăm direct în PureVPN vs. Acces la internet privat (PIA) comparaţie.

Faceți cunoștință cu concurenții

Vom începe cu o scurtă prezentare generală a concurenților de astăzi, despre care probabil ați auzit deja. Au existat de câțiva ani și fiecare dintre acești veterani oferă o valoare excelentă.

PureVPN

PureVPN este unul dintre cele mai populare Servicii VPN sunt disponibile și există un motiv pentru asta. Se mândrește cu un număr impresionant de locații de servere în întreaga lume, criptare flexibilă și oferă viteze remarcabile care îi fac pe utilizatori fericiți. Începătorii consideră că interfața PureVPN este ușor de utilizat, ceea ce face ca acest VPN să fie excelent pentru utilizatorii fără experiență. PureVPN este, de asemenea, compatibil cu multe sisteme, inclusiv Windows, iOS, OS X, Linux, Android și Xbox.

Acces la internet privat (PIA)

Accesul la internet privat este un alt serviciu VPN utilizat pe scară largă și concurentul PureVPN. Este cunoscut pentru faptul că este ușor de utilizat, precum și pentru prețurile sale economice și viteza mare. PIA nu este cel mai perfect VPN, deoarece are unele defecte pe care le-ar putea îmbunătăți, dar are o mulțime de caracteristici care îl fac o alegere fantastică pentru utilizatorul mediu.

Faceți cunoștință cu concurenții PureVPN vs PIAFaceți cunoștință cu concurenții PureVPN vs PIA

Am putea chiar spune că accesul la internet privat este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru aproape oricine. PIA, la fel ca PureVPN, este, de asemenea, compatibil cu multe sisteme, inclusiv Windows, OS X, Linux, iOS și Android.

Compararea caracteristicilor

Ce caracteristici diferențiază acești doi concurenți? Ambele oferă cinci conexiuni simultane, ambele sunt alegeri bune pentru torrenting (dar numai PIA face cea mai bună listă de torrenting). Și ambele apar pe lista noastră de cele mai bune VPN-uri pentru iPhone. Totuși, acolo se termină asemănările dintre ele.

Caracteristici PureVPN

 • Companie cu sediul în Hong Kong
 • Criptare date pe 256 de biți
 • Nu are jurnale de trafic, dar are unele jurnale de conexiuni
 • Funcțiile includ IP dedicat și switch-ul kill
 • Protocoale: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, STTP și IKEv2

Acum, să aruncăm o privire la unele dintre lucrurile care ne plac și nu ne plac la PureVPN.

Pro Contra
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Securitate excelentă
 • Viteze robuste
 • Preț scăzut
 • Deblochează Netflix și alte site-uri de streaming
 • Nu înregistrează zero
 • Limitări privind politica de rambursare
 • Probleme cu scurgeri
 • Probleme de conectivitate

Compararea caracteristicilorCompararea caracteristicilor

Obțineți PureVPN

Funcții de acces la internet privat

 • Cu sediul în Statele Unite
 • AES pe 256 de biți criptare
 • Strict fără jurnale de trafic
 • Funcții de protecție împotriva comutării și a scurgerilor DNS
 • Protocoale: OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP

Acum, să vedem câteva lucruri care ne plac la PIA și alte lucruri pe care nu le vedem.

Pro Contra
 • Ușor de folosit
 • Viteza mare
 • Nu există jurnale de utilizator
 • Comutator de ucidere VPN
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS
 • Cinci conexiuni simultane
 • Preț scăzut
 • Fără încercare gratuită
 • Cu sediul în SUA
 • Caracteristici limitate
 • Fără chat live

Obțineți PIA

Performanță / Viteză

În timp ce protejarea datelor utilizatorilor este o caracteristică VPN centrală, securitatea vine adesea cu un preț: redus viteza rețelei. Unele VPN oferă performanțe și viteză mai bune decât altele – cum se clasează aceste două în această categorie?

Performanță PureVPNPerformanță PureVPN

Ambii concurenți se potrivesc destul de uniform în această categorie.

PureVPN întreține 500 de servere în 141 de țări, ceea ce oferă utilizatorilor performanțe excelente, viteze și lățime de bandă nelimitată. Cu toate acestea, ne întrebăm despre viteza unora dintre aceste locații, deoarece 141 de țări par mari și vor fi multe cu conexiuni foarte lente.

PIA, pe de altă parte, are 3260 de servere impresionante în doar 25 de țări și oferă, de asemenea, viteze excelente, performanță și lățime de bandă nelimitată.

Ambele, deși palide, în comparație cu serviciul nostru VPN de top Nordvpn, care are peste 5000 de servere în peste 50 de țări.

Fiabilitate

Deși nici unul nu îl depășește pe celălalt în ceea ce privește performanța și viteza, fiabilitatea este locul în care începem să vedem unele diferențe aparente. Niciunul dintre cei doi concurenți nu este cel mai fiabil VPN disponibil, dar putem spune că PureVPN este cel mai nesigur dintre cele două.

FiabilitateFiabilitate

Utilizatorii PureVPN raportează multe probleme. Unele dintre cele mai frecvente sunt conexiunile abandonate, adresa IP și scurgerile DNS și problemele de conectare la mai multe servere VPN. Având în vedere aceste probleme, PIA iese pe primul loc în categoria fiabilității.

A sustine

Așa cum v-ați putea aștepta, ambele companii oferă asistență pentru clienți mai mult decât adecvată.

Asistență pentru clienți PureVPNAsistență pentru clienți PureVPN

Site-ul web PureVPN are o secțiune de întrebări frecvente extinse, precum și pagini pline de resurse pentru problemele obișnuite pe care le întâmpină utilizatorii. Dacă întâmpinați probleme atunci când utilizați PureVPN, puteți vorbi și cu personalul său prin e-mail și chat live.

PIA are, de asemenea, o pagină de întrebări interesante pe site-ul său și oferă resurse pentru a-și ajuta clienții, la fel ca PureVPN. PIA oferă chat live 24/7 cu personalul său de asistență și facilitează asistența de la egal la egal printr-un forum online.

Confidențialitate / Logare / Securitate

PureVPN dispune de un switch de închidere în cazul în care vă deconectați accidental de la rețeaua VPN, precum și criptare robustă. Cu toate acestea, se confruntă cu multe probleme în ceea ce privește confidențialitatea și securitatea, în principal cu scurgeri – IPv6, IPv4 și DNS.

Utilizatorii PureVPN pot plăti cu Bitcoin pentru a-și menține anonimatul, dar trebuie să menționăm că această companie păstrează unele jurnale.

Securitate de înregistrare a confidențialitățiiSecuritate de înregistrare a confidențialității

PIA are dezavantajul major de a fi un VPN bazat pe SUA, ceea ce creează un risc pentru datele și confidențialitatea clienților. La fel ca PureVPN, PIA are un comutator de ucidere VPN și acceptă Bitcoin, dar nu păstrează jurnalele de trafic.

Din păcate, după cum puteți vedea, niciunul dintre acești furnizori VPN nu oferă opțiuni remarcabile de confidențialitate și securitate. Vă sugerăm să consultați lista noastră cu cele mai bune VPN pentru VPN-uri care oferă cu adevărat confidențialitate.

Obțineți PureVPN Obțineți PIA

Ușurință în utilizare

Nu există nicio îndoială că VPN-urile pot fi dificil de utilizat, mai ales dacă sunteți un începător care încearcă să le folosească pe mai multe dispozitive. Ușurința de utilizare este o categorie relevantă de luat în considerare dacă sunteți un novice VPN, precum și disponibilitatea ghidurilor de utilizare pentru a vă ajuta să vă configurați.

Performanță PureVPNUșurința de utilizare – Sursa: ShutterStock.com

Din fericire, PureVPN și PIA se clasează foarte bine atunci când vine vorba de ușurința utilizării. Ambele au o interfață ușor de utilizat, precum și diverse sisteme de asistență pentru clienți pentru a facilita instalarea. Nu ne-am clasa una peste alta în această categorie.

Preț

Există câteva diferențe minore de preț între PureVPN și PIA, dar nimic care să facă o opțiune semnificativ mai economică decât cealaltă. PureVPN, așa cum este obișnuit în lumea VPN, oferă planuri de abonament care sunt mai ieftine anual decât dacă plătiți de la o lună la alta. Are patru planuri: lunar (9,95 dolari), șase luni (7,49 USD pe lună), anual (4,99 USD pe lună), si plan de doi ani, care atunci când este plătit în avans funcționează pentru 2,08 USD pe lună.

Totul are un preț - Sursa: ShutterStock.comTotul are un preț – Sursa: ShutterStock.com

PIA are o structură similară, deși nu are un plan de doi ani. planul lunar costă 6,95 USD, planul de șase luni este de 5,99 USD pe lună, si planul anual costă 39,95 USD, ceea ce ajunge să coste utilizatorului 3,33 USD pe lună.

Deblocarea serviciilor de streaming

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii apelează la serviciile VPN este pentru capacitatea lor de a debloca servicii de streaming precum Netflix și Hulu. Această caracteristică ocupă locul cel mai înalt pe lista dvs.? Dacă da, să aruncăm o privire la cât de bine acești doi furnizori VPN deblochează serviciile de streaming.

Deblocarea serviciilor de streamingDeblocarea serviciilor de streaming

În lupta pentru a avansa Netflix, Accesul la internet privat nu este întotdeauna important. Utilizatorii raportează că sunt uneori capabili să transmită în flux Netflix și site-uri similare, motiv pentru care recomandăm PureVPN dacă aveți nevoie de această caracteristică. PureVPN deblochează în mod constant Netflix, deci este câștigătorul nostru în această categorie.

Si castigatorul este

Ambii furnizori de VPN au servicii și caracteristici similare, cum ar fi prețurile, registrul anonim și viteza, dar atunci când apăsarea vine să se împingă, ar trebui să alegem Acces la internet privat ca învingător al nostru.

Câștigătorul este accesul la internet privatCâștigătorul este accesul la internet privat

Această decizie se datorează în principal faptului că PIA este strict lipsită de jurnale și garantează că utilizatorii rămân anonimi online, care sunt două dintre cele mai importante motive pentru care are un avantaj ușor față de PureVPN. Cu toate acestea, dacă deblocarea serviciilor de streaming este una dintre prioritățile dvs., PureVPN are avantajul PIA.

În cele din urmă, oricare dintre servicii este o alegere fiabilă și, dacă nu sunteți încă sigur care dintre ele este potrivit pentru dvs., vă recomandăm să vă înscrieți pentru o perioadă de încercare gratuită – ambele oferă garanții de restituire a banilor de câteva zile – și să vedeți care dintre acestea vă place cel mai mult . Indiferent de alegerea pe care o alegeți, nu puteți greși.

Recomandat

PureVPN MERGE
PIA MERGE

Referințe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me