Să aruncăm o privire la promițătoare și la prețuri accesibile VPN. Acest serviciu a fost lansat în 2013 și are în prezent peste 30.000 de clienți în întreaga lume. Ra4w are 33 de servere în 20 de țări diferite și promite să vă protejeze identitatea indiferent de ce.

Recenzie VPN Ra4wRecenzie VPN Ra4w

Când aterizați prima dată pe site-ul său web, aveți o senzație bună. Site-ul este curat, profesionist și se pare că își are treburile în ordine. În timpul cercetării noastre, am analizat câțiva dintre următorii factori:

 • Securitate
 • Experiența utilizatorului
 • Capacități de streaming
 • Viteză

Ce este Ra4w?

Să-l descrie în modul cel mai de bază posibil; Ra4w este un serviciu VPN destinat să ascundă adresa dvs. IP. Când navigați pe internet, datele dvs. sunt colectate în mod constant, iar aceste informații sunt adesea puse la dispoziția furnizorilor de servicii Internet, a guvernelor, a hackerilor și a altor spioneri care ar putea să le dorească..

Introducere Ra4w VPNIntroducere Ra4w VPN

Din orice motiv, s-ar putea să doriți să vă ascundeți identitatea. Pentru a face acest lucru, un VPN vă va ascunde adresa IP reală și o va masca cu unul din altă parte a lumii. Toate VPN-urile fac acest lucru în felul lor. (unele mai bune decât altele)

Cât costă Ra4w?

Ra4w menține lucrurile simple oferind un plan premium împărțit în câteva diferite alocări de timp. Aici sunt defalcate:

 • O luna – 4,49 USD pe lună
 • Un an – 24,99 USD pe an
 • Durata de viață – 49,99 USD (acces de 500 de luni)

Dacă ați cercetat vreodată VPN-uri înainte să știți cât de ieftin este acesta. Am fost incredibil de surprinși când am văzut prețul, dar ne-am gândit imediat; ce sacrificăm pentru acest preț?

Prețuri VPN Ra4wPrețuri VPN Ra4w

Cu fiecare dintre aceste pachete, primiți următoarele avantaje:

 • Aplicația Windows
 • Lățime de bandă nemăsurată
 • Fără bușteni
 • Criptare
 • OpenVPN

Ce ne place la Ra4w VPN

Ra4w păstrează jurnalele?

De îndată ce vă fixați ochii pe pagina de pornire a Ra4w, vedeți că promite să nu păstreze jurnale pe niciunul dintre serverele sale. Majoritatea rețelelor VPN spun acest lucru, dar nu toate sunt la înălțimea pretențiilor lor.

Ra4w nu păstrează niciun jurnal.

Acesta colectează informațiile dvs. de e-mail și de plată, dar singurul lucru pe care îl păstrează este adresa dvs. de e-mail. Ra4w nu vă cere numele, telefonul sau adresa de domiciliu. De asemenea nu monitorizează și nu înregistrează date în tunelurile sale VPN. Până acum, totul verifică bine aici.

Care sunt standardele de criptare Ra4w?

Cel mai bun dintre cei mai buni din industria VPN folosește criptarea AES pe 256 de biți. Exact asta folosește și Ra4w. Acest tip de criptare este de ordin militar și nimeni nu o poate rupe. Cel puțin știți că datele dvs. sunt sigure cu acest serviciu.

De asemenea, folosește protocolul OpenVPN pentru conexiunea dvs. și acest lucru este, de asemenea, considerat cel mai bun dintre cei mai buni de către experții din industrie. În ceea ce privește securitatea datelor, Ra4w este pe drumul cel bun.

Ce ne place la Ra4w VPNCe ne place la Ra4w VPN

Puteți să utilizați Ra4w Torrent?

Se poate îmbunătăți? Da, se poate. Ra4w permite torrenting nelimitat, fără restricții. Indiferent de serverul pe care îl utilizați, puteți să treceți la conținutul inimii dvs.. Deoarece nu există partajare P2P cu acest VPN, puteți rămâne în siguranță chiar și atunci când descărcați fișiere mari.

Poate permite torrentarea, dar din testele noastre viteza nu este atât de rapidă. Deci, încă nu va face cele mai bune VPN-uri pentru lista de torrenting.

Cât de ușor este de instalat și de utilizat Ra4w?

Nimic nu este mai rău decât instalarea unui VPN cu o mulțime de fișiere. Din fericire, Ra4w necesită un singur fișier, iar procesul de descărcare este simplu și direct.

După ce aveți totul în funcțiune, veți vedea o interfață ciudată, care pare că a ieșit dintr-o casă de distracție de carnaval. Intrarea pe un server este la fel de simplă ca alegerea locației și clicul pe conectare. Nu am putut găsi nicio informație despre un kill-switch, așa că vom continua și vom presupune că nu există.

Ce nu ne place despre Ra4w VPN

Puteți transmite în flux Netflix folosind Ra4w?

Ne dorim ca vestea bună să poată continua, dar nu poate. Multe servicii VPN își pierd abilitățile de streaming Netflix, iar Ra4w nu este scutit de această listă. Conform cercetărilor noastre, această rețea VPN a fost o alegere „preferată” pentru persoanele care doresc să treacă barierele Netflix. Astăzi, însă, nu este.

Când folosiți Ra4w, nu veți putea transmite în flux Netflix.

Ce nu ne place despre Ra4w VPNCe nu ne place despre Ra4w VPN

Are Ra4w o mulțime de servere?

Punctul nostru de referință pentru ceea ce am numi „o mulțime” de servere ar fi mai mult de 100. Ra4w are doar 33 de servere în 20 de țări, care este pe partea mai mică. Atunci când un VPN nu are multe servere, acesta poate deveni aglomerat. Când serverele sunt aglomerate, acestea devin lente, iar când sunt lente, aveți o mulțime de clienți nefericiți.

În ciuda numărului mic de servere, un avantaj pe care îl oferă Ra4w este că vă permite să conectați un număr nelimitat de dispozitive cu un singur abonament.

Cât de rapid este Ra4w?

Secțiunea noastră anterioară a condus chiar în acest sens. Ra4w are un impact extraordinar asupra vitezei dvs. de internet. În timpul cercetărilor noastre, am observat Serverele din UE au o performanță cu aproximativ 92% mai lentă decat deobicei. Serverele din SUA au fost cu 55% mai lente. Nu e bine.

Gânduri finale

În timp ce Ra4w are unele defecte, există o mulțime de bine sub suprafață. Cu toate acestea, încă nu este cea mai bună listă VPN. Veți obține criptare de ultimă generație fără înregistrare. De asemenea, primiți un VPN pentru prețul unei cafele Starbucks.

Gânduri finaleGânduri finale

În general, mergeți mai bine cu unul dintre VPN-urile premium, surfshark, de exemplu, este chiar mai ieftin și are mult mai multe funcții. Altele precum Nordvpn și Expressvpn pot fi la fel de ieftine dacă vă abonați timp de un an, merită bine în opinia noastră.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me