Indiferent de motivele dvs. pentru utilizarea unui VPN, doriți să vă asigurați că serviciul pe care îl utilizați este privat și de încredere. Acestea sunt aspecte non-negociabile ale unui VPN bun.

Recenzie BolehVPNRecenzie BolehVPN

Dacă utilizați motorul dvs. de căutare preferat pentru a căuta VPN-uri, lista este extinsă, și fiecare site web susține că serviciul său este cel mai rapid sau cel mai sigur. Devine dificil să vezi prin ceață și să găsești detaliile de care ai nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Vrem să vă ajutăm să vedeți clar prin tot marketingul și să aflăm dacă un anumit VPN este într-adevăr potrivit pentru nevoile dvs.. Ne uităm la toate detaliile, toate testele și analizăm recenziile utilizatorilor în afara testării. În această recenzie, analizăm în detaliu BolehVPN pentru a vă ajuta să decideți dacă ar putea fi cel mai bun serviciu VPN pentru dvs..

O prezentare generală a BolehVPN

BolehVPN face cele mai multe lucruri pe care vă așteptați să le facă un serviciu VPN, de la mascarea locației dvs. până la criptarea datelor pe care le trimiteți. Are aproximativ 30 de servere în 12 țări, ceea ce reprezintă un număr mic. Acest lucru este puțin îngrijorător, deoarece conectarea la un server VPN îndepărtat poate determina scăderea semnificativă a vitezei internetului.

O prezentare generală a BolehVPNO prezentare generală a BolehVPN

BolehVPN permite torrentarea, iar câteva dintre serverele sale funcționează cu Netflix. Cu toate acestea, cel mai bine ar fi să presupunem că Netflix nu va funcționa în timp ce sunteți conectat la acest VPN, deoarece Netflix lucrează continuu pentru a împiedica accesul VPN-urilor la platforma sa de streaming, iar majoritatea serverelor BolehVPN sunt deja blocate.

Un server VPN ar putea funcționa astăzi pentru Netflix și nu va reuși să se conecteze mâine. Câteva VPN utilizează soluții alternative și servicii specializate, dar BolehVPN nu încearcă să vă ajute să vă conectați la Netflix.

BolehVPN este accesibil, iar utilizatorii noi se pot bucura de o săptămână de VPN pentru aproximativ 4 USD. De asemenea, oferă o perioadă de încercare gratuită de o zi. Perioada de încercare este scurtă, deci planificați-vă timpul pentru a obține cele mai multe teste în care puteți intra perioada scurtă de 24 de ore.

Caracteristici importante

BolehVPN este dotat cu funcții precum majoritatea VPN-urilor. Sincer, majoritatea VPN-urilor oferă avantaje și caracteristici similare cu BolehVPN. Cât de bine gestionează fiecare caracteristică este partea de care trebuie să vă preocupați și să studiați.

Caracteristici importante BolehVPNCaracteristici importante BolehVPN

De exemplu, majoritatea VPN-urilor oferă conexiuni și viteze rapide, dar ideea lor de rapid ar putea fi lentă de standardele dvs.. Să ne uităm la caracteristicile esențiale pe care le oferă BolehVPN:

 • Servere descentralizate care ajută la anonimat
 • O locație în larg care elimină tratatele de transparență și lucruri precum Five Eyes
 • Acceptă Bitcoin și criptomonede anonime (Consultați articolul nostru despre cele mai bune schimburi de criptomonede despre cum să le cumpărați)
 • Folosește traficul și ofuscarea IP pentru a vă masca traficul și locația
 • Suportă metode de ușurință în utilizare pentru a facilita utilizarea și configurarea VPN pentru toată lumea
 • Publică un mandat lunar canar

Pentru claritate, dacă un VPN este obligat în mod legal de către organele de drept sau de către agențiile guvernamentale să elibereze jurnale sau fișiere, de obicei este obligat să nu spună și nimănui.

Pentru a rezolva această problemă, unele VPN utilizează un canar de mandat pe care îl elimină dacă li se primește un mandat. Acest lucru îi menține în limitele sistemului juridic, dar le permite, de asemenea, să-și alerteze utilizatorii cu privire la un mandat.

Pro și dezavantaje ale BolehVPN

Niciun VPN nu este perfect și toate vin cu argumente pro și contra. Pro ar trebui să depășească mult dezavantajele, iar orice dezavantaje pe care le găsiți trebuie să fie minore.

Pro BolehVPN

Acest serviciu nu vă va dezamăgi în departamentul de funcții. Dezvoltatorii l-au construit de la bază special pentru a combate problemele legate de confidențialitate și cenzură în unele părți ale lumii. BolehVPN excelează în multe domenii, inclusiv:

Pro BolehVPNPro BolehVPN

 • Serviciul nu are scurgeri IP, DNS sau WebRTC detectabile care ar dezvălui locația exactă și ar permite oamenilor să colecteze date necriptate.
 • Utilizare excelentă și oricine poate folosi serviciul fără cunoștințe tehnice.
 • Pentru majoritatea utilizatorilor, VPN este rapid, iar viteza dvs. de internet nu va scădea mai mult de 35%.
 • Torrentul este permis și funcționează cu majoritatea software-ului. Cu toate acestea, nu a creat cele mai bune VPN pentru lista de torrenting, deoarece credem că există unele mai bune.
 • BolehVPN nu salvează niciun jurnal.
 • Acceptă sistemele de operare Windows, Mac și Linux.

BolehVPN Cons

Încercăm să ne concentrăm asupra dezavantajelor care afectează toți utilizatorii, dar este posibil să găsiți unele dintre dvs. în funcție de modul în care utilizați produsul. Din păcate, nu veți găsi un VPN fără câteva probleme, inclusiv BolehVPN. Punctele critice care trebuie luate în considerare la acest serviciu includ:

Contra BolehVPN - Sursa: Shutterstock.comContra BolehVPN – Sursa: Shutterstock.com

 • Nu salvează jurnalele, dar poate activa jurnalizarea pentru depanarea sau urmărirea clienților suspecți conform declarației sale de confidențialitate, ceea ce este puțin îngrijorător. Deci salvează jurnalele.
 • Utilizarea serviciului VPN cu iOS și Android necesită să fiți oarecum priceput în tehnologie. Lista noastră cu cele mai bune VPN Android are câteva opțiuni mai bune.
 • Unii utilizatori pot întâmpina probleme de instalare dacă utilizează un firewall.
 • Asistența pentru clienți este slabă și probabil veți primi mai multă asistență de la utilizatori pe forumul său.

Informații despre prețuri

Prețurile BolehVPN sunt competitive și oferă mai multe pachete. Oferă o perioadă de încercare gratuită, limitată la o zi, dar extinderea abonamentului la acest VPN este accesibilă:

Informații de preț BolehVPNInformații de preț BolehVPN

 • 1 săptămână costă 3,70 USD
 • 30 de zile costuri 9,99 USD
 • Costuri de 60 de zile 16,99 USD
 • Costuri de 180 de zile 44,99 USD
 • 1 an costuri 79,99 USD

Fie că aveți nevoie de acest VPN pentru o perioadă scurtă de timp sau pentru o lungă perioadă de timp, probabil vă puteți permite unul dintre pachetele sale. Ne place să vedem modele de prețuri care oferă soluții pe termen scurt, deoarece mulți utilizatori doresc să utilizeze un VPN doar atunci când călătoresc. Vă îndemnăm să utilizați întotdeauna un VPN, dar înțelegem că aveți propriile nevoi și motive.

Verdict

Ne place totul despre BolehVPN, cu excepția asistenței pentru clienți lente și a politicii sale oarecum îngrijorătoare privind înregistrarea ocazională. Și este suficient pentru noi să vă recomandăm să nu îl utilizați și să mergeți în schimb cu un alt VPN.

Consultați lista noastră actualizată cu cele mai bune VPN pentru câteva opțiuni excelente care depășesc acest preț & Caracteristici.

Verdict BolehVPN - Sursa: Shutterstock.comVerdict BolehVPN – Sursa: Shutterstock.com