Se întâmplă un război pentru a determina viitorul internetului. Pe de o parte, sunt marile companii, guvernele și hackerii, care doresc toți să vă invadeze intimitate, furați-vă informațiile personale și controlați ce puteți face online. Pe de altă parte sunt oameni obișnuiți care doresc să ne protejeze confidențialitatea, să ne controleze propriile date și să fie lăsați singuri de către ceilalți.

Ceilalți au agenții de spionaj și inteligență artificială să vă monitorizeze fiecare mișcare și cine știe ce alte arme. Avem VPN-uri.

Recenzie ExpressVPN – O alegere excelentă pentru 2020

În acest articol vom analiza ExpressVPN, adesea considerat cel mai bun VPN general de pe piață. Dacă sunteți serios în privința protejării dvs. online, ar trebui să știți despre acesta.

ExpressVPN a fost lansat în 2009, făcându-l unul dintre cele mai vechi servicii VPN. Este de multă vreme de încredere atât de persoane fizice, cât și de companii din întreaga lume și are aplicații pentru toate sistemele de operare majore și majoritatea routerelor – precum și pentru o serie întreagă de alte dispozitive.

Cu o experiență dovedită cu utilizări precum torrenting, jocuri, streaming și multe altele. ExpressVPN este o marcă la care ar trebui să aruncați o privire serioasă dacă trebuie să vă protejați confidențialitatea online.

ExpressVPN ia

Scopul este de a vă ajuta să decideți dacă ExpressVPN este arma potrivită pentru tine în acest război. Iată aspectele ExpressVPN pe care le vom analiza astăzi:

 • Suport dispozitiv
 • Viteză
 • Securitate și confidențialitate
 • Considerații geografice și juridice
 • Acoperire globală
 • Streaming și Torrenting
 • Conexiuni
 • Preț
 • Relații Clienți

Să ne aruncăm direct.

Suport dispozitiv

ExpressVPN face o treabă grozavă de a oferi clienți prietenoși cu utilizatorii pentru dispozitivele pe care este cel mai probabil să le utilizați. Unele dintre acestea sunt aplicații independente, în timp ce altele sunt extensii pentru browserele web de top.

Compatibilitatea dispozitivului ExpressVPN

Când am scris această recenzie (aprilie 2020) ExpressVPN avea clienți complet pentru următoarele sisteme de operare:

 • Windows
 • Mac
 • Linux
 • Android
 • iOS

În plus, acceptă extensii de browser Chrome și Firefox, precum și browsere securizate precum Tor, numeroase routere și alte dispozitive.

Dacă dispozitivul la care doriți să vă conectați nu se află în lista de mai sus, asta nu înseamnă că ExpressVPN nu va funcționa cu el. Trebuie să instalați VPN pe anumite dispozitive manual. Puteți căuta tutoriale de configurare manuală pentru diferite dispozitive de pe site-ul.

Interfață ExpressVPN

ExpressVPN face, de asemenea, o treabă bună făcând interfețele să se potrivească peste tot. Iată cum arată interfața ExpressVPN Client. În mod normal, veți vedea doar fereastra din dreapta. Am deschis și fereastra Opțiuni pentru a arăta cât de bine este organizat totul.

Toate lucrurile complicate sunt ascunse în filele Opțiuni. Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți în mod normal este faceți clic pe butonul mare de alimentare din mijloc din fereastra Client pentru a vă conecta sau deconecta de la rețeaua ExpressVPN.

Accesați ExpressVPN

Viteză

O mulțime de recenzii VPN publică rezultatele testelor de viteză. Aceste teste sunt utile într-o anumită măsură. Dar testarea rapidă a unui VPN este complicată datorită numeroaselor variabile care trebuie luate în considerare. Aceste variabile includ:

 • Unde este calculatorul de testare
 • Viteza ISP pe care o folosește computerul de testare
 • Unde este serverul VPN
 • Ora zilei la fiecare capăt al conexiunii
 • Tipul de date utilizate în test

Pentru a ilustra problema, am făcut un test simplu al nostru

Testul

Am folosit două computere, unul care rulează Windows 7, celălalt Linux Mint 18.3 Scorțișoară. Am instalat cel mai recent client ExpressVPN pe ambele. Cele două computere erau amplasate una lângă alta într-un birou din Cuenca, Ecuador și conectate la același router și ISP.

Testarea ExpressVPN

Am configurat ExpressVPN astfel încât fiecare computer să vorbească cu același server VPN. Apoi am folosit Chrome pe fiecare computer pentru a ne conecta la un popular site de testare a vitezei (Speedtest.net). Noi am stabilit Speedtest la modul Single Connection, care spune că este cel mai bun pentru testarea VPN-urilor și a selectat aceeași destinație în Statele Unite pentru a vă conecta.

În cele din urmă, am testat cele două computere, unul după altul. Iată rezultatele:

Runda de testare Calculator Ping (ms) Descărcare (Mbps) Încărcare (Mbps)
1 Linux 90 22,79 14,68
Windows 94 20.25 2,99
2 Linux 91 22,75 12,93
Windows 99 13.33 5.40

După cum puteți vedea, numerele sunt peste tot. Mașina Linux a obținut rezultate mai bune de fiecare dată, dar de ce? Și de ce mașina Windows a obținut descărcări mult mai lente în a doua rundă decât prima, dar încărcări mult mai rapide?

Nu știm răspunsurile, dar într-o anumită măsură, nu contează. Întrebarea la care vrem cu adevărat să răspundem este dacă sau nu ExpressVPN este suficient de rapid de utilizat fără a simți că așteptăm inutil. Acesta este motivul pentru care este important să testați un VPN folosindu-l în mediul dvs., cu echipamentul dvs., făcând ceea ce faceți în mod normal online atunci când îl faceți în mod normal. Politica de rambursare de 30 de zile a ExpressVPN fără întrebări vine la îndemână pentru asta.

Ridicați ExpressVPN

Cum se compară ExpressVPN cu alte VPN-uri?

Pentru a găsi un răspuns la această întrebare, am apelat la un raport din 2018 din AV-TEST GmbH. În Test comparativ VPN raport, compania a testat o duzină de VPN-uri. ExpressVPN a obținut peste medie pentru latență (ping), viteza de descărcare și viteza de încărcare.

Dar pot transmite filme cu el?

Cu toate acestea, vă putem oferi câteva îndrumări pentru viteza de care aveți nevoie dacă doriți să transmiteți în flux conținut multimedia. Potrivit unui 5 aprilie 2019 articol de Consumer Reports, aveți nevoie de următoarele viteze de descărcare pentru a transmite diferite tipuri de conținut:

 • Audio (Muzică de calitate standard) 128 Kbps
 • SD (360p) Video de înaltă calitate 1 Mbps
 • HD (1080p) Video de înaltă calitate 8 Mbps
 • 4K HDR Video 18 Mbps

Dacă puteți obține aceste tipuri de viteze când și unde doriți să vizualizați conținutul în flux, atunci VPN-ul dvs. este suficient de rapid.

ExpressVPN garantează suport pentru o serie de servicii de streaming populare, inclusiv marii furnizori precum Netflix, Amazon Prime, Disney Plus, ESPN, HBO și BBC iPlayer, dar și servicii mai mici precum Hulu, ITV Player și Kodi.

Să abordăm în continuare securitatea și confidențialitatea.

Securitate și confidențialitate

ExpressVPN este conceput pentru a vă oferi securitate și confidențialitate online. Dar de atunci oamenii au tendința de a le amesteca, ne-am gândit că vom revedea ce înseamnă acești doi termeni în ceea ce privește VPN-urile.

Securitatea este capacitatea de a împiedica ceilalți să citească mesajele care curg între computerul dvs. și serviciul VPN. VPN-urile oferă această securitate utilizând o criptare puternică pentru a proteja comunicațiile dintre computerul dvs. și serverele VPN.

Confidențialitatea este capacitatea de a controla cine poate vedea datele dvs. personale. Preocuparea aici este că multe VPN-uri păstrează jurnale care ar putea fi utilizate pentru a determina ce faceți online. În unele cazuri, guvernul local forțează un VPN să păstreze jurnalele pe care guvernul le poate folosi pentru a ataca utilizatorii individuali. În alte cazuri, Serviciul VPN înregistrează informații despre dvs. pentru propria utilizare sau pentru a le vinde agenților de publicitate.

ExpressVPN ia atât de în serios confidențialitatea și securitatea utilizatorilor, încât s-a angajat să efectueze audituri periodice de la terți, prin conducerea firmei mari de consultanță din patru, PricewaterhouseCoopers (PwC).

PwC a constatat în mod constant că revendicările de confidențialitate ale ExpressVPN și lipsa jurnalelor de clienți sunt corecte și exacte, ceea ce le permite clienților să acorde o mare încredere în serviciul ExpressVPN și protecția confidențialității.

Securitate ExpressVPN

ExpressVPN promoții criptare militară AES-256 și protocolul OpenVPN standard din industrie. ExpressVPN protejează împotriva scurgerilor de IP, DNS și WebRTC. Toate acestea sunt caracteristici importante de securitate care se situează aproape de partea de sus a pachetului. Dar ExpressVPN vă oferă, de asemenea, funcții de securitate puternice, greu de găsit în altă parte, chiar unice în industrie.

Pentru a se asigura că rămân la curent cu vulnerabilitățile care ar putea afecta confidențialitatea clienților lor, ExpressVPN are un program de recompensă cu bug-uri de lungă durată din 2016.

În iulie 2020, ExpressVPN a anunțat un nou program de recompensare a erorilor în asociere cu Bugcrowd, care încurajează cercetătorii, testerii și hackerii cu pălărie albă să prezinte vulnerabilitățile platformei lor. ExpressVPN recompensează persoanele care pot găsi vulnerabilități în sistemul lor.

HTTPS oriunde

ExpressVPN permite navigarea mai sigură atunci când se utilizează extensia Google Chrome utilizând „HTTPS Everywhere”, care criptează comunicațiile browserului cu site-urile web importante. HTTPS Everywhere este realizat de Electronic Frontier Foundation și produs în colaborare cu Proiectul Tor.

TrustedServer

Unul dintre punctele slabe de securitate pentru orice server este unitatea de disc. Dacă un actor ostil pune mâna pe un server VPN, acesta poate extrage fizic unitatea de disc de pe server și o poate analiza. Acesta nu este doar un risc ipotetic fie. Mai multe servicii VPN (inclusiv ExpressVPN) au primit servere confiscate de poliție sau de alții.

ExpressVPN a decis să soluționeze acest risc eliminând unitățile de disc de pe toate serverele sale. Toate datele utilizatorului dintr-un server sunt stocate în RAM, mai degrabă decât pe o unitate de disc. Aceasta înseamnă că, de îndată ce serverul își pierde puterea, toate datele utilizatorului au dispărut iremediabil.

Nu se mulțumește doar cu securizarea datelor utilizatorului, atunci când un server pornește, încarcă o imagine proaspătă, semnată criptografic, numai în citire, a stivei complete de software. Asta permite ExpressVPN pentru a vă asigura că fiecare server rulează întotdeauna o versiune curentă și curentă a sistemului.

ExpressVPN spune că a făcut deja a lansat această nouă platformă pe toate cele peste 3.000 de servere din întreaga lume.

Blocare de rețea

Un alt dintre ExpressVPN punctele forte sunt ale lor Tehnologia Kill Switch, numită Network Lock. Dacă computerul își pierde conexiunea la ExpressVPN, Blocarea rețelei împiedică imediat traficul să intre sau să părăsească dispozitivul. Acest lucru împiedică expunerea adresei IP.

Comutator de ucidere ExpressVPN

Kill Switch-ul în stil ExpressVPN este cea mai sigură abordare pentru a vă asigura că datele necriptate nu se scurg niciodată de pe computer. Multe VPN-uri nu au deloc Kill Switch. Altele au o formă mai simplă de Kill Switch care împiedică anumite aplicații să comunice cu Internetul când VPN-ul este defect. Aplicațiile care nu se află pe lista protejată se vor conecta normal, lăsând adresa IP expusă la spionaje.

DNS ExpressVPN

O altă caracteristică de securitate puternică a ExpressVPN este DNS-ul său privat, fără cunoștințe zero. Fiecare server ExpressVPN rulează propriul serviciu DNS. Aceasta înseamnă că nici o terță parte nu poate spiona utilizarea DNS-ului dvs. ca mijloc de a viziona unde mergeți online.

Un avantaj suplimentar al acestei abordări este că toate interacțiunile dvs. cu DNS sunt criptate. Alte VPN utilizează un DNS terță parte și trimit cereri către DNS necriptate. Acest lucru te lasă vulnerabil la bărbatul din mijloc atacuri menite să te spioneze. De asemenea, reduce șansa ca activitățile dvs. online să fie cenzurate.

MediaStreamer

Unul dintre bonusurile pentru utilizarea ExpressVPN este că puteți conectați-vă la un server dintr-o altă parte a lumii, făcându-l să pară că te-ai afla fizic acolo. Acest lucru vă oferă acces la servicii care sunt geo-blocate, ceea ce înseamnă că acestea sunt accesibile doar în anumite părți ale lumii.

Dezavantajul utilizării ExpressVPN pentru acest tip de schimbare a locațiilor este viteza. Deoarece VPN criptează comunicațiile care trec înainte și înapoi, este mai lent și folosește mai multe resurse decât conectarea fără VPN.

ExpressVPN MediaStreamer

MediaStreamer este Soluție ExpressVPN la această problemă. Dacă nu aveți nevoie de criptarea furnizată de VPN, puteți folosi MediaStreamer. Acest lucru vă oferă beneficiile rețelei ExpressVPN (mii de servere, DNS privat, ascunzând adresa IP reală de la serviciul de streaming) fără cheltuielile generale de criptare a conexiunii.

Configurarea MediaStreamer durează puțin în sistemul dvs. de operare, făcându-l mai tehnic decât utilizarea interfeței ExpressVPN normale. Dar dacă streamingul rapid este ceea ce cauți, merită verificat.

Pentru a vedea dacă există instrucțiuni pentru configurarea MediaStreamer pe computerul dvs. sau pe alte dispozitive, accesați Centrul de asistență ExpressVPN. Căutați MediaStreamer + numele dispozitivului dvs.. De exemplu, dacă doriți să utilizați MediaStreamer pe un dispozitiv Roku, căutarea ar arăta astfel:

Căutați asistență ExpressVPN

Dacă te blochezi, contactați asistența direct folosind unul dintre linkurile de sub caseta Căutare.

Politica de confidențialitate ExpressVPN & Confirmarea stării fără jurnale

ExpressVPN are o politică „fără jurnale” care a fost dovedit într-un mod dramatic. În 2017, ambasadorul rus în Turcia a fost împușcat și ucis de Mevlüt Mert Altıntaș, un ofițer turc de serviciu. Shooter-ul a fost un utilizator ExpressVPN care s-a conectat folosind un server situat fizic în Turcia.

ExpressVPN Fără politică de jurnal

După câteva lupte legale, autoritățile turce au atacat centrul de date în care se afla serverul ExpressVPN și l-au confiscat. Chiar și după ce a confiscat serverul, autoritățile turce nu au primit niciun fel de informații pe care să le poată utiliza de atunci ExpressVPN nu păstrează jurnalele de conectare sau jurnalele de activitate.

Conform Acest articol pe TorrentFreak.com, ExpressVPN a planificat să o facă nu mai găzduiți servere fizice în Turcia și în schimb se va muta pe servere virtuale cu adrese IP turcești, dar găzduite fizic în alte țări.

În martie 2019, ExpressVPN a fost unul dintre cele 10 servicii VPN care au fost contactate de Roscomnadzor, agenția guvernamentală rusă responsabilă de cenzurarea accesului la Internet. Li s-a ordonat conectați-vă la FGIS (o bază de date rusească de site-uri interzise) și utilizați acea bază de date pentru blochează rușii să acceseze site-urile interzise.

Conform acest post, ExpressVPN (și alte 5 servicii vizate) a eliminat imediat toate serverele sale fizice din Rusia și a anunțat că va continua să deservească clienții ruși, dar nu va respecta cerințele guvernului.

Este clar că ExpressVPN este serios în ceea ce privește protejarea confidențialității utilizatorilor săi.

Accesați ExpressVPN

Considerații geografice și juridice

Este ușor să ne gândim la Internet ca la acest nor informat de date fără nicio locație reală. Dar toate aceste date există undeva pe hardware-ul fizic în lumea reală. Și când vă gândiți la VPN-uri, trebuie să țineți cont de locația reală a lucrurilor. În special, trebuie să vă gândiți la locația serviciului dvs. VPN la fel de bine ca locațiile serverelor VPN la care vă conectați și resursele la care vă conectați.

Jurisdicție legală

Locația serviciului VPN determină jurisdicția legală că firma funcționează sub. Țările au politici foarte diferite în ceea ce privește activitățile online. Activitățile online care sunt complet legale într-o țară te pot face să fii aruncat în închisoare într-o altă țară.

Unele tari onorați-vă dreptul la intimitate in timp ce altii spionează tot ce faci. Unii cenzurează conținut care nu le place oficialilor guvernamentali, alții nu. Și unii necesită Servicii VPN pentru a păstra jurnalele cu tot ceea ce faceți, astfel încât forțele de ordine să le poată folosi împotriva dvs..

Insulele Virgine Britanice (BVI) găzduiește ExpressVPN. BVI acceptă confidențialitatea pe Internet și nu necesită Servicii VPN pentru a păstra jurnalele la ceea ce fac utilizatorii lor.

În afară de alegerea unui serviciu VPN precum ExpressVPN care se află într-o jurisdicție prietenoasă confidențialității, este o bună practică evitați să utilizați un VPN bazat în țara dvs. de origine. Șansele ca o țară să meargă după un cetățean pentru încălcarea legilor locale este mult mai mică decât pentru un cetățean. Cu excepția cazului în care sunteți unul dintre cei aproximativ 30.000 de cetățeni ai BVI ExpressVPN este o alegere excelentă pentru a evita problemele jurisdicționale.

Ce ziceti ExpressVPN servere situate în alte țări? A cui jurisdicție îi revin? În general, legile țării în care se află fizic serverul sunt cele care se aplică serverului.

Jurisdicție legală – Sursă: Shutterstock.com

În măsura în care putem constata, serverele care se află pe teritoriul SUA sunt supuse legilor de supraveghere din SUA. Există o probabilitate rezonabilă ca guvernul SUA să spioneze orice server VPN situat pe teritoriul său. Probabil că sunteți mai bine conectarea la un server ExpressVPN situat în afara SUA ori de câte ori este posibil.

Distanța fizică

Mesajele suplimentare trebuie să călătorească între computerul dvs. și resursa Internet pe care o utilizați, cu atât durează mai mult. Asta înseamnă locația fizică a serverului VPN pe care îl utilizați poate face diferența în latența și viteza generală a conexiunii.

Pentru un exemplu simplu, imaginați-vă te afli la Paris și vreau conectați-vă la un server aflat în Londra. Distanța în linie dreaptă dintre cele două orașe este aproximativ 340 km. Deci, mesajele care călătoresc între computer și serverul respectiv vor trebui să parcurgă aproximativ 340 km (680 km dus-întors).

Acum imaginați-vă că, în loc să vă conectați direct la acel server din Londra, vă activați VPN-ul și conectați-vă la serverul din Londra folosind un Server VPN situat în Amsterdam. Distanța dintre Paris și Amsterdam este aproximativ 430 km. Iar distanța dintre Amsterdam și Londra este aproximativ 360 km. Acum, mesajele între computerul dvs. din Paris și serverul respectiv din Londra trebuie să călătorească aproximativ 790 km (1580 km dus-întors).

Distanța fizică a serverului ExpressVPN

Această distanță suplimentară va fi cu siguranță încetinirea comunicațiilor între computerul dvs. din Paris și acel server din Londra.

Soluția la această problemă este să alegeți un server VPN cât mai aproape de computer. Acest lucru minimizează mesajele suplimentare la distanță pe care trebuie să le parcurgă, indiferent de locul în care se află resursa dorită.

Excepția de la această regulă este dacă sunteți folosind VPN-ul pentru a evita geo-blocarea. În acest caz, ai vrea alegeți serverul VPN care este fizic cât mai aproape de resursă după cum doriți și în zona deblocată.

Accesați ExpressVPN

Cenzură și supraveghere

BVI, unde se bazează ExpressVPN, nu face acest lucru orice fel de cenzură sau supraveghere pe internet din câte poate spune oricine. Și ExpressVPN nu păstrează nici un jurnal care poate fi folosit în aceste scopuri.

Acoperire globală

În general, un VPN care are mai multe servere situate în mai multe țări este mai bine decât unul cu mai puține servere în mai puține țări. Mai multe servere înseamnă mai multe opțiuni pentru a obține un server ocupat (deci lent), blocat, oprit pentru întreținere sau altfel nu vă este util în acest moment. Și vă oferă mai multe servere mai multe opțiuni pentru minimizarea distanței fizice mesajele trebuie să călătorească între.

Locații server ExpressVPN

Între timp, mai multe țări înseamnă a șanse mai mari de a evita blocurile geografice și cenzura.

În acest moment, ExpressVPN are peste 3.000 de servere în 160 de locații, în 94 de țări.

Aceasta nu este cea mai mare rețea VPN, dar este încă suficient de mare. Există puține locuri în lume care nu puteți ajunge cu ExpressVPN.

Streaming și Torrenting

Unul dintre cazurile principale de utilizare pentru un VPN este vizualizarea conținutului multimedia. ExpressVPN acceptă streaming nelimitat și este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru torrenting.

Viteză

În ceea ce privește viteza, ExpressVPN folosește servere de mare viteză în întreaga rețea și este de obicei evaluat drept unul dintre cele mai rapide servicii atât pentru streaming cât și pentru torentând. Dacă vrei și mai multă viteză decât oferă rețeaua de bază ExpressVPN, puteți configura MediaStreamer pe dispozitivul pe care îl utilizați pentru vizualizarea conținutului.

Viteza ExpressVPN

ExpressVPN are unghiul de viteză acoperit. Dar ce zici de securitate la streaming sau torrent?

Securitate în timp ce Streaming sau Torrenting

Mult conținut multimedia online este protejat de drepturi de autor sau blocuri geografice. ExpressVPN vă ajută să obțineți acces la astfel de conținut, dar pentru propria siguranță, poate doriți să faceți acest lucru în mod anonim. Completa ExpressVPN și MediaStreamer ambele utilizați aceeași rețea de server și ambele vă protejează adresa IP.

ExpressVPN pentru Streaming și Torrenting

sub circumstante normale, tot ce va vedea lumea exterioară este adresa IP a serverului VPN. Dacă conexiunea la rețeaua serverului eșuează din anumite motive, Network Lock vă deconectează imediat de la Internet, asigurându-vă că adresa dvs. IP nu este expusă. Astfel in timp ce nimic nu este 100% infailibil, ExpressVPN vă face cât mai sigur posibil atunci când faceți streaming sau torrent.

Dar Netflix?

Fiind blocat de la tine a plătit Netflix cont pentru că se întâmplă să fiți într-un locație diferită este o frustrare majoră pentru milioane de oameni. Aceasta face ca abilitatea de a vă conecta la Netflix de oriunde din lume să fie una dintre cele mai dorite caracteristici ale oricărui serviciu VPN.

ExpressVPN depune mult efort în acest sens și în majoritatea testelor este clasat ca fiind unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru conectarea la Netflix cont indiferent de locul în care vă aflați în lume.

Conexiuni

Iată câțiva factori pe care va trebui să îi luați în considerare atunci când evaluați ExpressVPN.

Conexiuni

Ca toți concurenții săi, ExpressVPN limitează numărul de dispozitive pe care le puteți conecta la rețeaua sa în același timp. Vă permite să aveți cinci conexiuni simultane, pe care le considerăm puțin limitative, având în vedere numărul de dispozitive conectate la internet pe care majoritatea dintre noi le avem în casele sau birourile noastre.

Deci, ce faceți dacă aveți nevoie de mai multe conexiuni decât cele incluse într-un abonament standard? Există două modalități de a merge aici.

 • Pasul 1: Înscrieți-vă pentru un abonament suplimentar. Fiecare abonament suplimentar adaugă 5 conexiuni simultane. Acest lucru funcționează, dar poate deveni destul de scump.
 • Pasul 2: Instalați ExpressVPN pe router. Dacă puteți face acest lucru, fiecare dispozitiv conectat la router va folosi automat VPN. Nu fiecare router este acceptat, dar dacă este al tău, aceasta ar putea fi o soluție mai bună decât achiziționarea mai multor abonamente suplimentare.

Preț

Așa cum v-ați putea imagina pentru un produs premium ca acesta, ExpressVPN are un preț mai mare decât multe alte VPN-uri. Iată cum arată prețurile din aprilie 2020:

Lungimea planului Preț Preț total facturat în față
1 lună 12,95 USD pe lună 12,95 dolari
6 luni 9,99 USD pe lună (facturat la fiecare 6 luni) 59,95 dolari
1 an 6,67 USD pe lună (facturat o dată pe an)

Primul dvs. an include 3 luni suplimentare gratuite, astfel încât să fiți facturat după 15 luni pentru prima dată, apoi o dată pe an după aceea.

99,95 USD pentru primele 15 luni

99,95 USD pentru fiecare an după

Un abonament lunar este scump, la 12,95 dolari pe lună. Prețul are renunțați la alegerea unui abonament pe termen mai lung, dar este încă puțin ridicat în comparație cu alte VPN-uri. Se execută abonamentul pe termen lung pentru ExpressVPN 99,95 USD pe an după primul an, comparativ cu un serviciu de genul NordVPN asta costă 107,55 USD timp de trei ani.

ExpressVPN nu oferă o perioadă de încercare gratuită. Dar oferă o 30 de zile fără întrebări garantate pentru rambursarea banilor, ceea ce vă oferă timp să vedeți cu adevărat ce poate face ExpressVPN înainte de a vă bloca.

Opțiuni de plată acceptate ExpressVPN

Când vine vorba de plata abonamentului dvs., ExpressVPN îl face mai ușor prin susținerea unui o gamă largă de opțiuni de plată, de la cardurile de credit obișnuite la Bitcoin, la unele dintre cele mai exotice cărți / servicii.

Relații Clienți

Recenzorul dvs. folosește ExpressVPN pe dispozitive Windows, Linux și Android de mai bine de un an, fără un sughiț. Ca urmare, avem fără experiență directă cu echipa de asistență ExpressVPN să vă împărtășesc. Cu toate acestea, ExpressVPN are o reputație la nivel de industrie pentru un suport excelent.

Opțiuni de asistență ExpressVPN

O parte din această mare reputație se datorează lor Disponibilitate de asistență 24/7/365. Dacă ghidurile de depanare online și instrucțiunile de configurare nu sunt suficiente, puteți contacta echipa de asistență Chat live, depunând o Bilet de asistență, sau e-mail.

Concluzie

ExpressVPN și-a câștigat o reputație de unul dintre cele mai bune VPN-uri, dacă nu cel mai bun serviciu general. Dacă sunteți dispus să plătiți un pic mai mult pentru a obține un pic mai mult, acest serviciu premium este o opțiune excelentă.

Ridicați ExpressVPN

Referințe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me