Este posibil să nu vă așteptați să găsiți o companie de tehnologie la modă în Lake Tahoe, dar acolo veți găsi Strong Technology LLC. Această companie a numit Lake Tahoe acasă din 2005. Asta face StrongVPN este unul dintre cele mai vechi servicii VPN am văzut vreodată.

Recenzie StrongVPNRecenzie StrongVPN

Cu toată acea experiență, înseamnă asta StrongVPN oferă un serviciu mai bun decât concurența?

Există o mulțime de caracteristici grozave care vin împreună cu această istorie lungă a VPN-urilor, să aruncăm o privire la ceea ce pune StrongVPN pe hartă.

Obțineți StrongVPN

Înțelegerea StrongVPN

StrongVPN este soluția dvs. rapidă și ușoară pentru a naviga pe un internet cu adevărat deschis.StrongVPN este soluția dvs. rapidă și ușoară pentru a naviga pe un internet cu adevărat deschis.

Pe site-ul său, StrongVPN afirmă că vă puteți ascunde adresa IP și puteți rămâne anonim online. De asemenea, pretinde că vă oferă confidențialitate online în care puteți avea încredere, deoarece nu urmărește, stochează sau vinde datele dvs..

Acest VPN este compatibil cu Windows, Mac, iPhone, Android, și Google Chrome. În centrul său de ajutor, acesta oferă, de asemenea, utilizatorilor instrucțiuni despre cum să configureze StrongVPN cu un router. Serviciul este, de asemenea compatibil cu Tor pentru un anonimat suplimentar.

Avantajele StrongVPN

În general, dacă ne uităm la caracteristicile de securitate ale StrongVPN, acesta oferă criptare standard industrială, protocoale și a kill switch. Până în prezent, totul verifică detaliat cu StrongVPN. Iată caracteristicile care ne deosebesc cel mai mult:

Avantajele StrongVPNAvantajele StrongVPN

  • 688 de servere în 26 de țări
  • Permite până la 12 conexiuni simultane
  • Aplicație kill-switch încorporată
  • Stream Netflix
  • Fără logare
  • Permite torrentarea, dar nu a identificat cele mai bune VPN-uri pentru lista de torrentare

Prețuri StrongVPN

StrongVPN oferă în prezent un plan lunar și un plan de un an, care au un preț mai ieftin decât planurile echivalente oferite de liderii din industrie ExpressVPN și NordVPN. Cu toate acestea, StrongVPN nu oferă un plan pe 3 ani, care este locul în care multe servicii VPN oferă cele mai mari reduceri.

Gama de prețuri a StrongVPN - Sursa: Shutterstock.comGama de prețuri a StrongVPN – Sursa: Shutterstock.com

Iată o privire mai detaliată asupra modelului de preț StrongVPN:

  • O luna – 10 USD pe lună
  • Un an – 5,83 USD pe lună / 69,99 USD facturat anual

Fiecare opțiune are o garanție de 30 de zile pentru restituirea banilor. Plata se poate face folosind un card de debit / credit, Paypal sau Alipay. Nu am găsit o opțiune de plată folosind criptomonede.

Prețuri puternice VPNPrețuri puternice VPN

Obțineți StrongVPN

Ce ne place la StrongVPN

StrongVPN are o mulțime de caracteristici demne de menționat. Serviciul face o treabă excelentă oferind securitate de vârf, împreună cu alte bonusuri pentru a-i face pe toți fericiți. Iată care sunt cele mai mari avantaje ale acestui VPN.

Netflix funcționează

Una dintre cele mai solicitate caracteristici ale unui VPN este compatibilitate cu Netflix. Serviciul de streaming funcționează de ani de zile pentru a opri VPN-urile și proxy-urile să lucreze în jurul limitelor sale geografice.

Netflix Works StrongVPN - Sursa: Shutterstock.comNetflix Works StrongVPN – Sursa: Shutterstock.com

Am fost surprinși să vedem că Netflix funcționează când folosim StrongVPN. În timpul cercetării noastre, am găsit și utilizatori care afirmă acest lucru Netflix a funcționat excepțional de bine, fără tamponare sau întârziere.

Unii jucători le place, de asemenea, să folosească acest serviciu, dar am constatat că alte VPN-uri sunt mai rapide pentru asta, consultați lista noastră de VPN pentru jocuri pentru mai multe informații.

Mare criptare

Întrucât totul este online în zilele noastre, este uimitor cât de multe informații și date lăsăm în aer liber pentru ca oricine să le vadă. În scopuri de supraveghere, publicitate sau acte rău intenționate, există numeroase motive pentru care furnizorii de servicii Internet, guvernele, corporațiile și hackerii ar dori să urmărească activitatea dvs. online și să recolteze datele dvs. Nu îți dai seama de asta până nu te gândești la asta.

Indiferent de intențiile dvs. atunci când utilizați un VPN, este imperativ să alegeți unul care să o facă oferiți securitate și vă protejați confidențialitatea online.

Marea criptare StrongVPN - Sursa: Shutterstock.comMarea criptare StrongVPN – Sursa: Shutterstock.com

Utilizările StrongVPN Criptare pe 256 de biți, care este standardul industriei. Se folosește de asta cu toate cele mai bune protocoale ca OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 și SSTP.

Acestea sunt aceleași proceduri de criptare utilizate de CIA și FBI. Dacă nu altceva, știți asta cu StrongVPN, datele dvs. sunt sigure.

Fără înregistrare

Suntem întotdeauna sceptici oricând vedem o politică de neexploatare, deoarece am văzut atât de mulți dintre ei care au fost minciuni de-a dreptul. Multe servicii susțin că nu au o politică de exploatare forestieră, dar în realitate o vor avea stocați-vă informațiile și vindeți-le celui mai mare ofertant.

Cea mai mare problemă pentru noi este că StrongVPN este situat în SUA. Chiar dacă nu vor să renunțe la informațiile dvs., pot fi obligați.

Fără politică de înregistrare StrongVPN - Sursa: Shutterstock.comFără politică de înregistrare StrongVPN – Sursa: Shutterstock.com

Conform politicii de confidențialitate StrongVPN, acesta colectează adresa dvs. de e-mail, metoda de plată, numele și adresa de facturare.

Ce nu ne place despre StrongVPN

În timp ce StrongVPN are o mulțime de caracteristici și securitate excelente, există unele puncte negative demne de menționat. În timpul cercetării noastre, am găsit câteva mici probleme care vă pot schimba opinia despre StrongVPN.

Încet…

Știm cu toții că viteza este întotdeauna o problemă cu VPN-urile și nu o menționăm de obicei în secțiunea contra, dar cu aceasta, am avut nevoie. Am citit asta Viteza StrongVPN a fost mult mai proastă, dar încă credem că sunt destul de lente.

StrongVPN cu viteză redusă - Sursă: Shutterstock.comStrongVPN cu viteză redusă – Sursă: Shutterstock.com

Am experimentat viteze de descărcare de până la 9,78 Mbps în UE și 20,10 Mbps în Asia. Viteza atât de proastă ar putea face serviciul aproape inutil.

Greu de utilizat

Din al doilea moment în care am aterizat pe site-ul său, am anticipat VPN ar fi greu de înțeles, chiar și pentru utilizatorii experimentați. Aspectul și designul nu au sens și este greu să știi unde să mergi.

Greu de utilizat StrongVPN - Sursa: Shutterstock.comGreu de utilizat StrongVPN – Sursa: Shutterstock.com

Oricum ar fi, am găsit IU să fie frustrant și să nu răspundă. Aplicația dificil de utilizat este cea mai proastă caracteristică a acestui VPN.

Verdictul nostru

StrongVPN are multe de făcut. Primesti Netflix, criptare sigură și un VPN în care puteți avea încredere. Prețul său este ridicat atunci când luați în considerare performanța și ușurința de utilizare, dar, de asemenea, nu reprezintă o problemă.

Verdictul nostru - StrongVPN - Sursa: Shutterstock.comVerdictul nostru – StrongVPN – Sursa: Shutterstock.com

Dacă nu sunteți sigur dacă StrongVPN este alegerea potrivită pentru dvs., vă recomandăm să consultați câteva dintre celelalte recenzii VPN.

Obțineți StrongVPN

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me