Witopia PersonalVPN este un serviciu care a existat în ultimii doi ani, care zboară în principal sub radar în comparație cu concurenții săi. Dar ar putea fi un soluție VPN utilă pentru dvs.. Citiți recenzia noastră de mai jos pentru a afla de ce nu o recomandăm.

Witopia PersonalVPN ReviewWitopia PersonalVPN Review

Ce este Witopia PersonalVPN?

Witopia este un serviciu VPN cu sediul în Virginia, SUA (mare nu în cărțile noastre). Compania oferă clienților acces la mai mult de 300 de servere cu sediul în 45 de țări diferite. Acest serviciu VPN se bazează pe protocolul OpenVPN și Criptare AES-128. De asemenea, folosește TLSv1.2 criptare strângere de mână.

Ce este Witopia PersonalVPN?Ce este Witopia PersonalVPN?

Witopia oferă numeroase puncte de preț diferite dintre care clienții pot alege. Cu toate acestea, indiferent de opțiunea pe care o aleg clienții, vor primi acces la cinci conexiuni simultane.

De asemenea, vor avea acces la protocoale suplimentare de tunelare, cum ar fi PPTP, L2TP.IPsec, și un super-rapid optimizat IPsec cu IKEv2. Unele planuri oferă, de asemenea, clienților gateway-uri complet personalizabile.

În cele din urmă, alte caracteristici pe care clienții le vor găsi atunci când utilizează acest produs includ nelimitat lățime de bandă, viteză, și comutare server. Cei care utilizează acest VPN nu ar trebui să aibă nicio problemă să treacă de la un server dintr-o țară la un server dintr-o altă țară.

Pro

Ce ne-a aruncat asupra acestui produs? Mai jos, veți găsi câteva dintre lucrurile care ne-au plăcut cel mai mult.

Viteze fulgerătoare

Primul lucru care ne-a ieșit în evidență a fost cât de rapid a fost acest VPN. Am folosit linia de bază viteze de descărcare de 97 Mbps și viteze de încărcare de 53 Mbps. Vitezele de descărcare au devenit mai rapide atunci când am testat produsul pe un server din SUA, ceea ce este practic nemaiauzit atunci când se utilizează un VPN.

Viteze fulgerătoare Witopia PersonalVPN - Sursa: Shutterstock.comViteze fulgerătoare Witopia PersonalVPN – Sursa: Shutterstock.com

De obicei, utilizatorii se pot aștepta la un fel de încetinire oricând utilizează un VPN, dar se pare că nu este cazul cu Witopia PersonalVPN. Viteza de descărcare a fost de 126 Mbps.

În acest caz, ISP-ul nostru trebuie să ne reducă lățimea de bandă, care este o tactică obișnuită pe care o folosesc ISP-urile pentru a atrage clienții să plătească pentru planuri premium „mai rapide”. Serverul SUA al PersonalVPN a reușit să prevină această limitare a lățimii de bandă, permițându-ne să ne bucurăm de viteze mai mari.

Când am testat un server european, viteza de descărcare era de aproximativ 74 Mbps. Cu toate acestea, viteza de încărcare a crescut. După efectuarea recenziei noastre Witopia, acesta este cu siguranță unul dintre cele mai rapide servicii VPN pe care le-am întâlnit vreodată.

Abilitatea de a alege un protocol de tunelare

Ne-a plăcut, de asemenea, faptul că utilizatorii ar putea alege dintre unul dintre cele patru protocoale de tunelare. OpenVPN este implicit și dintr-un motiv bun. Este în mod obișnuit cel mai de încredere protocol de tunelare disponibil astăzi. Cu toate acestea, nu funcționează bine cu toate dispozitivele. Ne place că Witopia acceptă diverse protocoale VPN astfel încât clienții să o poată alege pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor lor.

Abilitatea de a alege un protocol de tunelare Witopia PersonalVPN - Sursa: Shutterstock.comAbilitatea de a alege un protocol de tunelare Witopia PersonalVPN – Sursa: Shutterstock.com

Ușurință în utilizare

Ultimul lucru care ne-a arătat a fost cât de ușor a făcut Witopia să folosească acest produs. Serviciul funcționează Mac, iOS, Android, Windows, și Linux. Nu numai că serviciul funcționează pe aceste sisteme, dar compania oferă instrucțiuni detaliate, astfel încât să puteți instala și opera software-ul cu ușurință.

Ușor de utilizat Witopia PersonalVPNUșor de utilizat Witopia PersonalVPN

Contra

Deși există multe lucruri care ne plac la PersonalVPN de la Witopia, există și unele lucruri pe care nu le facem.

Învechit

PersonalVPN există de la începutul anilor 2000 și se arată. Platforma este învechită și nu are un aspect elegant și modern. Acest lucru dăunează produsului mai mult decât un punct de vedere estetic.

Witopia PersonalVPN învechit - Sursa: Shutterstock.comWitopia PersonalVPN învechit – Sursa: Shutterstock.com

De exemplu, dacă doriți să comutați rețea în timp ce utilizați acest serviciu, trebuie să vă deconectați de pe un server înainte de a vă conecta la altul. Nu există un kill-switch pentru a vă proteja în timpul acestui proces. Acesta este un vechi mod de a comuta server.

Informații despre jurnale

La examinare Servicii VPN, îl urâm când întâlnim un produs de încredere, doar pentru a descoperi că compania înregistrează date. Este exact cazul aici. Cu toate că PersonalVPN nu colectează jurnale în ceea ce privește istoricul de navigare, acesta va menține înregistrări despre lucruri precum adresa de e-mail și informațiile de plată. Nu vom recomanda niciodată un VPN care să păstreze orice fel de jurnale.

Informații despre jurnale Witopia PersonalVPN - Sursa: Shutterstock.comInformații despre jurnale Witopia PersonalVPN – Sursa: Shutterstock.com

Informații despre prețuri

Clienții pot cumpăra PersonalVPN Basic pentru aproximativ 3 USD pe lună dacă aleg Plan de 36 de luni. În caz contrar, costul este 6 USD pe lună, care este încă incredibil de accesibil în comparație cu costul altor alți furnizori de VPN. Alte opțiuni de achiziție includ:

Informații despre prețuri Witopia PersonalVPN - Sursa: Shutterstock.comInformații despre prețuri Witopia PersonalVPN

  • 80 $ timp de doi ani
  • 50 USD pentru un an
  • 29 USD pentru șase luni

În plus, clienții au posibilitatea de a face upgrade la PersonalVPN Pro. Pe lângă funcțiile găsite în pachetul Basic, clienții vor primi și ei Mod Stealth cu tehnologie TOR. Aceasta este o caracteristică utilă, deoarece face ca rețeaua VPN să apară ca trafic web regulat.

Această tehnologie ar putea fi utilă atunci când faceți torrent sau streaming, dar nu permiteți torrent sau streaming, deoarece este bazată în SUA! Pentru un VPN bun care acceptă torrente, consultați articolul nostru „Cele mai bune VPN pentru torrentare”.

Acest plan este un pic mai scump, costând 160 de dolari timp de trei ani sau 40 $ timp de șase luni. Nu există nicio opțiune disponibilă pentru o lună.

Ultimul plan pe care clienții îl pot cumpăra este planul Premier. Utilizatorii pot conecta până la opt dispozitive în același timp atunci când utilizează acest serviciu. În plus, pot adăuga un router VPN, care permite serviciului să lucreze cu lucruri precum console de jocuri și televizoare inteligente.

Clienții vor primi acces și la e-mailul SecureMyMail criptat. Acest plan costă 60 USD timp de șase luni sau 210 USD pentru trei ani. Witopia oferă o Bani necondiționati de 30 de zile garanție înapoi cu fiecare dintre planurile sale.

Verdictul final

După efectuarea recenziei noastre Witopia, nu recomandăm produsul, deoarece considerăm că alte servicii VPN sunt mai sigure și oferă mai multe funcții.

Nu permite torrentarea, nu o puteți folosi pentru lucruri precum cazinourile online și schimburile criptografice (cum ar fi bitmex), deoarece este bazat pe SUA și datele dvs. sunt înregistrate.

viteze incredibile de încărcare și descărcare sunt minunate, dar ești restricționat să le folosești.

Verdict final Witopia PersonalVPN - Sursa: Shutterstock.comVerdict final Witopia PersonalVPN – Sursa: Shutterstock.com

Tel a depășit sistemul este, de asemenea, un mare steag roșu. Nu ne place ca datele dvs. să fie vulnerabile la trecerea de la un server la altul. Ar trebui să te poți aștepta caracteristici de bază precum un kill-switch atunci când plătiți o astfel de primă pentru un VPN.

Obțineți în schimb una dintre cele mai bune recomandări pentru VPN.

Referințe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me