De peste un deceniu, PureVPN a oferit o parte din rețea privată virtuală (VPN) mai rapidă și mai performantă servicii pe piață. Cu sediul în Hong Kong, PureVPN a fost fondată de GZ Systems în 2006 și, de atunci, a deținut distincția de a fi unul dintre cei mai longevivi furnizori de VPN din lume.

PureVPN a suferit o expansiune rapidă în ultimii ani, upgrade de la doar o mână de servere selectate la peste 2.000 împrăștiate pe tot globul, dintre care cele mai multe sunt concentrate în Europa și America de Nord.

PureVPN Review [2019] – Ar trebui să aveți încredere în ea? Află mai jos! În sediul său din Hong Kong, PureVPN găzduiește propriul hardware DNS, care îi oferă un avantaj competitiv semnificativ față de alți furnizori de servicii care își închiriază sau externalizează găzduirea hardware..

O privire scurtă asupra unora dintre recenziile despre PureVPN plutind online ar putea să vă facă să credeți că acest serviciu este paradoxal cel mai puțin și cel mai puțin de încredere VPN acolo. Cu alte cuvinte, există multe opinii mixte despre acest produs. Deci – ar trebui sau nu ar trebui să aveți încredere în acest serviciu VPN de lungă durată?

Din fericire pentru dvs., am pus mâna pe ediția premium PureVPN și am testat-o, astfel încât să nu mai aveți nevoie. Pentru o perioadă mai bună de două săptămâni, am jucat cu tot ceea ce PureVPN are de oferit și am efectuat nenumărate teste de performanță pentru a emite în cele din urmă un verdict dacă merită banii. Citiți mai departe pentru a afla dacă PureVPN ține pasul cu controlul.

PureVPN: Un curs accidentat

În funcție de cine întrebați, PureVPN este fie cel mai bun serviciu VPN pentru promovarea web-ului, fie un produs grăbit de la o echipă de dezvoltare chineză pur și simplu nu se poate avea încredere în banii sau datele dvs. Cu toate acestea, succesul de peste zece ani pe piață este destul de grăitor.

Pe piața VPN, pur și simplu nu puteți nega faptul că o companie de treisprezece ani trebuie să aibă ceva de făcut. Dar acest lucru în sine nu este ceva pe care îl căutăm la Blokt. Multe dintre vechile companii VPN pe care le-am analizat și-au pierdut complet avantajul față de companiile VPN mai noi, precum Nordvpn, Expressvpn, Surfshark etc..

PureVPN – Da sau Nu

Având lansat la mijlocul anilor 2000, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că multe caracteristici impresionante fac din PureVPN un adevărat standout printre rivalii săi. De la suport pentru torrent și protecție împotriva scurgerilor IP la un switch de comutare „inteligent” și peste 180 de locații de server globale, PureVPN se mândrește cu un CV excelent de beneficii de software și infrastructură.

Poate că cea mai mare caracteristică distinctivă a PureVPN este capacitatea sa unică de „tunelare divizată”. Aceasta permite ca traficul selectat să fie direcționat prin ISP-ul dvs. în timp ce alt trafic trece prin VPN – efectiv, acest lucru permite construirea unui „hotspot VPN Wi-Fi” pe un dispozitiv care poate fi accesat de alte dispozitive din rețeaua dvs..

Destul de cool, huh?

O cădere din grație?

Compania reputația a fost departe de a fi perfectă, cu toate acestea, mai ales în ultimii ani. În ultimul timp, PureVPN a intrat în foc de pe internet anonimat și internet intimitate activiști pentru că au eliberată informațiile personale ale unuia dintre utilizatorii săi către agențiile de aplicare a legii.

Deși compania susține că nu înregistrează date de utilizator în politica sa de confidențialitate, numeroase cazuri de profil înalt au arătat că datele sensibile au fost colectate și împărtășite în trecut.

Jurnal de date VPN

Ca răspuns, PureVPN are și-a actualizat politica de confidențialitate și și-a dublat principiile printr-o declarație publică emisă după ce prima poveste majoră a izbucnit în 2017. De atunci, reprezentanții PureVPN au arătat clar că, în mod absolut, în niciun caz, nu monitorizează, colectează sau partajează informații legate de activitățile browserului sau de obiceiurile de navigare. ”

Pe scurt, este clar că PureVPN are a trebuit să muncească din greu pentru a salva fața după ce a avut de-a face cu o presă proastă. Cu toate acestea, politica oficială, menținută de biroul său corporativ, este aceea că GZ Systems colectează zero date IP sau legate de navigare.

Prin urmare, nu există nicio modalitate prin care compania să știe ce faci atunci când îi folosești produsul și, până când un alt caz de profil ridicat își face loc în știri, nu avem motive să credem altfel.

Obțineți PureVPN

Caracteristici

PureVPN se mândrește cu o serie de caracteristici și beneficii unice, dar acest lucru nu a fost suficient pentru a face cea mai bună listă de VPN-uri.

Mai jos, am făcut o scufundare profundă în funcțiile de top pe care le oferă PureVPN, care îl fac o opțiune atractivă în comparație cu concurența sa.

Jurisdicție privilegiată

Deși este locația din Hong Kong poate părea alarmantă pentru unii, având în vedere apropierea sa de Republica Populară Chineză (o țară cunoscută pentru cenzura sa de stat și Paravan de protecție excelent), este de fapt o binecuvântare deghizată. Acest lucru se datorează faptului că Hong Kong nu se încadrează în jurisdicția statelor implicate în alianțe de schimb de informații, cum ar fi Five Eyes (FVEY) și 14 Eyes.

Jurisdicție privilegiată

Pentru a spune acest lucru succint, să le facă serverele centrale PureVPN din Hong Kong imun la ochii curioși de colectare de date pe scară largă și alianțe de inteligență a semnalelor. În schimb, datele stocate în țări precum Regatul Unit, Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă, Canada și multe state membre ale Uniunii Europene sunt supuse colectării de către autoritățile guvernamentale.

Multe programe de supraveghere în masă urmăresc, înregistrează și partajează datele personale de navigare. În ultimul deceniu, mai multe scurgeri de profil înalt de informații clasificate au descoperit existența unor programe guvernamentale de supraveghere la scară largă care sunt conduse de alianța FVEY, inclusiv:

Pe de altă parte, Hong Kong este sărbătorit pentru că este un jurisdicție non-spionaj care are în cărțile sale legi prietenoase confidențialității.

PureVPN poate funcționa în mod legal în Hong Kong fără amenințarea confiscării datelor de la terți– chiar și actori de stat străini. În cărțile noastre, acesta este un plus major.

Servere și locații

PureVPN se laudă 2.000 de servere unice răspândit peste 180 de site-uri din întreaga lume. Gândiți-vă la orice oraș important de pe glob – de la Melbourne și Montreal la Mississauga și Mogadiscio – există o adresă IP unică care funcționează acolo, care ajută la alimentarea rețelei masive PureVPN. În prezent, PureVPN se mândrește cu un uimitoare 80.000 de adrese IP individuale.

Locațiile serverului PureVPN

Având în vedere acoperirea globală largă, vă puteți bucura relativ viteze rapide de conectare indiferent de unde accesați rețeaua. Chiar și în unele dintre cele mai îndepărtate regiuni din Africa sau Asia Centrală, puteți fi siguri că există un server de rețea lângă dvs., astfel încât datele nu vor trebui să călătorească foarte departe pentru a ajunge la dvs..

Cu toate acestea, merită subliniat faptul că majoritatea serverelor PureVPN sunt grupate în Europa și America de Nord. Acest lucru înseamnă că probabil veți beneficia de viteze mai mari atunci când utilizați rețeaua sa din aceste locații.

Cu toate acestea, am constatat că până și serverele lor din Asia de Est (la jumătatea lumii de la noi) s-au întors numai marginal mai lent Scoruri PING.

Compatibilitatea platformei

Puteți utiliza PureVPN de la până la cinci dispozitive simultan. În prezent, PureVPN este compatibil cu toate sistemele de operare de vârf și dispozitivele periferice cu internet, inclusiv următoarele platforme:

 • MacOS
 • iPhone
 • Android
 • Windows
 • Linux
 • Amazon Fire TV
 • Stick TV Amazon Fire

Mai mult, utilizatorii PureVPN își pot folosi anonimatul ocoliți blocurile geografice de pe platformele de streaming populare precum BBC iPlayer, HBO Go, Hulu și Hulu Plus, ESPN App, YouTube și, desigur, Netflix.

Deși unele dintre serverele lor funcționează cu Netflix, credem că puteți obține viteze mai mari alegând unul dintre VPN-urile noastre cele mai bine cotate pentru Netflix.

Torrenting nelimitat

Dacă sunteți un pasionat pasionat de torrent, veți fi bucuroși să știți că PureVPN are nevoie de poziție foarte pozitivă în ceea ce privește partajarea de fișiere peer-to-peer. Deși acest lucru poate părea că ar trebui să fie norma dintre VPN furnizorii de servicii, acest lucru devine mai departe de adevăr în fiecare an.

Noile legi privind încălcarea drepturilor de autor și procesele de profil au intimidat furnizorii VPN să se retragă permițând apariția torrentului pe rețelele lor.

PureVPN pentru Torrenting nelimitat

Printre acei furnizori de servicii VPN care oferă partajarea de fișiere P2P, mulți dintre ei o tolerează doar într-o măsură limitată prin impunerea de restricții privind utilizarea datelor asupra serviciilor lor. Din fericire, există nu există astfel de limitări impuse de PureVPN, astfel încât să puteți partaja fișiere folosind software-ul Torrent preferat, fără să vă faceți griji cu privire la încălcarea condițiilor sale de utilizare. Acesta este cu siguranță un avantaj, deși trebuie să spunem că există servicii VPN mai bune pentru torrent decât Purevpn.

Accesați PureVPN

Tehnologie de criptare de grad militar

Folosește PureVPN Criptare pe 256 de biți, care este standardul industrial utilizat de organisme militare, experți în securitate cibernetică și multe altele. Acest standard este cea mai recentă iterație a Standard de criptare avansat (AES) care este utilizat pentru a cripta și decripta mesajele și datele la o lungime fixă ​​de bloc de 256 de biți.

Criptare PureVPN de grad militar

Conform standardului de criptare AES pe 256 de biți, un hacker care efectuează un atac cu forță brută ar fi forțat să încerce 2.256 combinații de taste dacă ar fi vrut să ghicească cheia corectă. Cu alte cuvinte, ar fi nevoie de mulți miliarde de ani pentru ca un supercomputer să spargă o cheie de 256 de biți – mai mulți ani decât există universul cunoscut.

În consecință, este practic imposibil de a sparge standardul de criptare al PureVPN. Din acest motiv, puteți fi siguri că datele dvs. sunt protejate și impermeabile de intruși, hackeri și actori rău intenționați care doresc să vă obțină identitatea sau datele..

Instalare și personalizare rapidă

Aplicația pentru desktop PureVPN

Spre deosebire de unele dintre cele mai tehnice VPN furnizorii de servicii de pe piață, Interfața PureVPN este o briză de utilizat și poate fi configurat în câteva minute. Pentru a începe, clienții instalează software-ul clientului direct de pe site-ul web al companiei și urmează o serie de instrucțiuni pe ecran. De acolo, poți creați un cont în câteva secunde.

În momentul lansării aplicației desktop PureVPN, vi se oferă un interfață cu utilizatorul extrem de intuitivă (UI) care vă oferă patru opțiuni colorate care vă ajută să vă adaptați experiența la nevoile dvs.:

 • Vreau să CURENT (Roșu)
 • Vreau LIBERTATEA PE INTERNET (Verde)
 • Vreau SECURITATE / CONFIDENȚIALITATE (Violet)
 • Vreau DISTRIBUIRE A UNUI FISIER (Albastru)

Utilizatorii sunt rugați să selecteze una dintre opțiunile de mai sus pentru a-și optimiza experiența utilizând rețeaua. Din tabloul de bord, puteți selecta locația serverului preferat de pe harta globală și accesați blogul PureVPN pentru actualizări și știri.

Firewall-uri, tuneluri și comutatoare Kill (Oh My!)

Poate suna ca ceva dintr-un film de groază, dar unele dintre caracteristicile remarcabile ale PureVPN includ un Paravan de protecție NAT, IKS (Internet Kill Switch) capabilități și tunel divizat.

Paravan de protecție PureVPN

Pentru început, firewall-ul NAT încorporat al PureVPN împiedică programele și scripturile să funcționeze în backend-ul unui site web pentru a colecta datele dvs. personale. Acest lucru face ca PureVPN să fie eficient în prevenirea ransomware-urilor și a malware-ului să vă prindă dispozitivul și să vă infecteze computerul.

Vă puteți gândi la un firewall NAT ca la „secretar”Care sortează ceea ce este bun din scripturile rele care se întâmplă în fundal în timpul experienței dvs. de navigare pe web.

În al doilea rând, tehnologia de tunelare divizată vă permite alegeți și alegeți datele pe care doriți să le rulați prin VPN, și ce date doriți să direcționați prin adresa dvs. IP. Un beneficiu accesoriu al acestei practici este că oferă protecție DDoS și vă protejează dispozitivul împotriva altor amenințări din partea actorilor potențial rău intenționați.

Kill SwitchesKill Switches

În sfârșit, un comutator de ucidere pe internet poate fi activat sau dezactivat pentru a ajuta protejați-vă conexiunea la rețea ca un sistem de siguranță în caz de erori sau întreruperi ale rețelei. Pe scurt, un comutator de eliminare a internetului vă asigură că accesul la internet este încheiat dacă conexiunea dvs. la VPN cade în mod neașteptat, adăugând un alt strat de protecție într-un serviciu deja neacoperit..

Întrebări frecvente (FAQ)

Acum că cunoașteți specificațiile tehnice și caracteristicile oferite de PureVPN, ar putea fi util să abordați unele dintre cele mai importante întrebări frecvente despre acest produs. Mai jos, am enumerat răspunsurile noastre la câteva dintre întrebările persistente nerezolvate care ar putea fi în mintea dvs..

PureVPN este disponibil pe dispozitive mobile?

Da. Am testat PureVPN pe dispozitive iOS și Android și, deși procesul de configurare și configurare a fost mai complicat decât versiunea desktop, am constatat că a fost eficient și operațional. Mai bine, versiunile sale mobile oferă servere „Ozone”, care sunt special orientate spre contracararea anunțurilor rău intenționate, a malware-ului și a virușilor..

Aplicații mobile PureVPN

Cât de rapide sunt serverele PureVPN (Mbps)?

PureVPN’s viteza rețelei variază foarte mult în funcție de locație— Atât în ​​legătură cu locul în care sunteți dvs. (utilizatorul), cât și unde este serverul. Mai jos, am enumerat viteza pe care am întâlnit-o pe baza locației noastre de testare din nord-estul Statelor Unite.

New York Server

 • Descarca: 30,06 Mbps
 • Încărcare: 28,90 Mbps
 • Ping: 102ms

London Server

 • Descarca: 59,43 Mbps
 • Încărcare: 44,09 Mbps
 • Ping: 50 ms

Server Alger

 • Descarca: 5,11 Mbps
 • Încărcare: 5,60 Mbps
 • Ping: 205ms

Bangladesh Server

 • Descarca: 7,71 Mbps
 • Încărcare: 5,59 Mbps
 • Ping: 257ms

Nu este surprinzător teste de performanță mai rapide au fost înregistrate pe servere din regiunile geografice unde este găzduită cea mai mare parte a infrastructurii serverelor (Europa și America de Nord).

În general, acestea sunt viteze modeste care nu îi va impresiona pe cei care caută cea mai rapidă conexiune posibilă. Cu toate acestea, ar putea să-i ademenească pe cei care doresc o rețea stabilă și de încredere.

Are PureVPN A avut scurgeri de DNS, IPv4 sau IPv6?

Din păcate, există unele anecdote neconfirmate și experiențe de utilizator online documentarea modului în care datele clienților au fost divulgate în timpul utilizării PureVPN. Datorită acestor scurgeri, utilizatorii au primit adresele lor IP, iar adresele DNS au fost făcute publice. Cu toate acestea, aceste scurgeri sunt departe și puține între, iar echipa de dezvoltatori PureVPN a luat măsuri pentru a remedia problemele și a se asigura că acestea rămân incidente izolate.

Are PureVPN asistență pentru clienți 24 de ore?

Da, PureVPN are o echipă de reprezentanți ai serviciilor pentru clienți disponibili non-stop pentru a ajuta cu interogări de bază de asistență prin chat text live. Cu toate acestea, am găsit acest serviciu către lasă de dorit.

Asistență pentru clienți PureVPN

La început, nici măcar nu am reușit să stabilim dacă cu cine discutăm era chatbot sau o ființă umană reală. După ce i-am întrebat, ei au răspuns spunându-ne că sunt într-adevăr un om, dar au răspuns la întrebările noastre folosind răspunsuri generice și aparent conservate asta nu a afectat cu adevărat inima problemei noastre.

Accesați PureVPN

Pro

Să aruncăm o privire la avantajele și dezavantajele respective ale produsului PureVPN. Ca oricare altul, rețeaua PureVPN are multe de făcut și un spațiu considerabil de îmbunătățire. Mai jos, am enumerat câteva dintre punctele cheie de vânzare pentru PureVPN pe care le puteți cântări împotriva defectelor sale.

 • Politică strictă de păstrare a datelor fără jurnal pentru anonimat adevărat
 • Viteze de încărcare / descărcare relativ rapide atunci când se utilizează Euro / NA. servere
 • Peste 2.000 de servere răspândite în 140 de țări
 • Funcția de tunelare divizată poate crea „hotspot VPN Wi-Fi” pentru dispozitive suplimentare
 • Utilizează o tehnologie de criptare ferată de 256 de biți pentru securitate antiglonț
 • Suportă toate protocoalele majore (L2TP, IPSec, OpenVPN etc.)

Contra

Deși există multe de sărbătorit despre PureVPN, există și mai mult decât un puține motive de îngrijorare. Pentru a obține o idee despre ceea ce vorbim, aruncați o privire la unele dintre principalele dezavantaje și vulnerabilități ale PureVPN de mai jos și vedeți dacă merită riscul sau inconvenientul pentru dvs..

 • Scurgerile de adrese IP / DNS au avut loc (rar) în trecut
 • Funcția de comutare a distrugerii pe internet are o istorie de neputere în timpul nefuncționării rețelei
 • Cazurile de schimb de informații de profil înalt în 2017 și 2018 au expus datele utilizatorilor
 • Viteze lente decât majoritatea concurenților atunci când se utilizează servere asiatice și africane
 • Asistența live pentru clienți poate suna foarte mult ca un chatbot

Informații despre prețuri

Întrebarea care a apărut cu siguranță în multe din mintea voastră are legătură cu un factor major: banii. Cu atât de mulți furnizori de servicii VPN disponibili, este piața unui cumpărător. Acest lucru înseamnă că se întâmplă o cursă până la efectul inferior, în care cu cât costurile serviciilor sunt mai mici, cu atât va rămâne mai competitiv din cauza saturației pieței..

Prețuri PureVPn

Mai jos, am enumerat diversele oferte pe care modelul de abonament premium PureVPN le are în prezent disponibile.

 • Abonament de 2 ani: 2,88 USD pe lună
 • Abonament de 1 an: 4,08 USD pe lună
 • Abonament pe 6 luni: 8,95 dolari pe lună
 • Abonament de o lună: 10,95 USD pe lună
 • Încercare de 3 zile fără risc: 2,50 USD

În mod clar, cea mai bună valoare se găsește în angajamentul de doi ani. Cu toate acestea, acest lucru este puțin prea mare pentru ca utilizatorul mediu care nu are putere să mestece. La urma urmei, nimeni nu dorește să fie blocat într-un contract pe parcursul mai multor ani, cu excepția cazului în care este complet sigur că produsul este potrivit pentru ei.

A termenul de șase luni ar putea fi o opțiune mai bună pentru cei care doresc să echilibreze valoarea și riscul.

Cei care sunt foarte avers de risc ar putea fi mai bine să opteze pentru încercare de trei zile fără risc a PureVPN. Acest lucru vă oferă șansa de a obține o probă a ceea ce este produsul fără a vă angaja pe nimic pe termen lung sau a cheltui mai mult de câțiva dolari..

Garanție de rambursare PureVPN

Din fericire, PureVPN are un Garanție de satisfacție 100% susținându-și produsul emblematic. Aceasta înseamnă că, dacă nu vă place produsul pe care l-ați plătit, vă puteți anula abonamentul în termen de o lună de la data achiziției și puteți primi rambursarea integrală. Această ofertă se aplică tuturor abonamentelor– chiar și acestea sunt scurte ca o lună.

Metode de plata

Una dintre trăsăturile distinctive ale PureVPN este că există nenumărate opțiuni de plată disponibile. Acesta este un plus major pentru cei care sunt deosebit de îngrijorați intimitate și anonimat, deoarece este imposibil să înregistrați date de plată personale pentru cei care decid să plătească utilizând criptomonede.

Plăți acceptate de PureVPN

Deși numărul mare de metode de plată este prea mare pentru a fi listat integral, am oferit o defalcare rapidă a unora dintre numeroasele forme de plată acceptate de PureVPN mai jos..

 • Toate cardurile de credit majore
 • PayPal și Alipay
 • Criptomonede (Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Monero și multe altele)
 • PaymentWall (GiroPay, WebMoney etc.)
 • BlueSnap (Sofort, eNETS, Skrill etc.)

Cei ale căror preocupări principale sunt anonimatul și Securitate sunteți mai bine plătiți prin criptomonede sau procesoare de plată alternative, cum ar fi BlueSnap care sunt orientate în mod special către consumatorii conștienți de confidențialitate.

Verdict

La început, am fost sceptic dacă PureVPN ar putea câștiga încrederea noastră. Acest lucru este valabil mai ales în lumina dezvăluirilor recente privind scurgerile de date și schimbul de informații care au apărut în ultimii doi ani.

Cu toate acestea, verdictul nostru general care a folosit produsul pentru cea mai bună parte a unei luni este acela este un serviciu de rețea privată fiabil și capabil acest lucru ar trebui să fie suficient pentru utilizatorul mediu, care nu are putere.

Verdict

Vă recomandăm PureVPN pentru utilizatorul obișnuit care dorește să ocolească restricțiile IP internaționale și blocurile geografice. in orice caz, nu vă sugerăm să utilizați acest produs dacă sunteți preocupat de obținerea celei mai rapide viteze de încărcare sau descărcare sau dacă motivația dvs. principală este anonimatul de la părți externe.

În cele din urmă, există un motiv pentru care PureVPN a fost aprobat de CNET, Mashable și New York Times—Oferă un produs de încredere la un preț solid. Și cu o garanție de returnare a banilor de 31 de zile, acesta este un produs care merită riscat dacă este casual intimitate protecția este ceea ce cauți.

Obțineți PureVPN

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me