Dacă vă place să susțineți animalele și să vă păstrați în siguranță pe internet, veți dori să verificați TigerVPN. Fondat în Slovacia în 2011, TigerVPN este un serviciu VPN care dona două la sută din profiturile sale organizațiilor nonprofit care au grijă de animale.

TigerVPN ReviewTigerVPN Review

Cu toate acestea, în ciuda practicilor sale etice, TigerVPN este cel mai bun VPN pentru dvs.? Revizuirea noastră ar trebui să vă ofere informațiile pe care trebuie să le decideți.

Ce este TigerVPN?

TigerVPN este un serviciu VPN axat pe fiabilitate și încredere. Potrivit site-ului companiei, TigerVPN nu stochează niciun jurnal de activitate. Într-o epocă în care acest lucru a devenit prea obișnuit pentru furnizorii de VPN, această caracteristică se remarcă imediat. Atunci când utilizează TigerVPN, clienții vor descoperi că există 63 de conexiuni în 43 de țări.

Acest serviciu este unic, deoarece oferă IP-uri cu rețea. În loc să direcționeze o persoană către o adresă IP, compania pune grupuri de clienți împreună pe o singură adresă IP. Compania îl compară cu mersul cu autobuzul. Din exterior, tot ceea ce este vizibil este structura autobuzului.

Ar putea fi o persoană în interior sau 30. Indiferent, ai nici un fel de a ști cine este în autobuz. IP-urile cu rețea funcționează în același mod.

Pagina de pornire TigerVPNPagina de pornire TigerVPN

TigerVPN caută, de asemenea, să-și protejeze clienții de alți utilizatori VPN utilizând un firewall hardware. În plus, compania folosește și criptarea pe 256 de biți, cea mai puternică disponibilă astăzi. Agențiile guvernamentale americane se bazează pe criptarea pe 256 de biți, deoarece este practic nerecuperabilă.

Dacă credeți că TigerVPN în sine nu va fi suficient, îl puteți folosi cu unele dintre altele browsere sigure pe care le-am revizuit. Cel pe care îl recomandăm este Browser Tor. Combinând un VPN cu Tor vă va face navigare privată chiar mai privat. Cu toate acestea, utilizarea Tor reduce drastic viteza de navigare.

În cele din urmă, TigerVPN se remarcă deoarece clienții îl pot folosi pe o serie de dispozitive, inclusiv:

  • Android
  • Iphone
  • Mac
  • Windows

Pro

Există multe lucruri care vă plac la TigerVPN. Veți găsi mai jos câteva dintre preferatele noastre.

Ușurință în utilizare

TigerVPN este foarte ușor de folosit. După ce descărcați software-ul și creați un cont, produsul se instalează pe bara de activități. Când deschideți programul din bara de activități, veți vedea o listă de servere recomandate din care puteți alege. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un server. Software-ul vă va anunța atunci când sunteți conectat.

Ușurință în utilizareUșurință în utilizare

Faptul că această platformă este atât de ușor de utilizat o face un opțiune excelentă pentru începători cu care nu au multă experiență Servicii VPN dar încă caută siguranță pe internet.

Asistență excelentă pentru clienți

Un alt lucru care s-a remarcat la TigerVPN a fost că a oferit asistență clienți incredibilă. Nu numai că clienții au acces la un sistem de ticketing, dar au și acces la chatul live. În plus, TigerVPN oferă clienților săi acces la o bază de date de cunoștințe pe care o pot folosi pentru depanarea problemelor.

Asistență pentru clienți TigerVPNAsistență pentru clienți TigerVPN

În cele din urmă, TigerVPN are o echipă de asistență dedicată monitorizării stării rețelei și serverelor sale. De exemplu, compania operează serverele sale DNS. TigerVPN oferă, de asemenea, monitorizarea SLA, asigurându-se că serverele sale sunt mereu în funcțiune.

Unele servere funcționează cu Netflix

Dacă doriți să utilizați furnizorul VPN pentru a accesa Netflix, este posibil să aveți ceva noroc când utilizați TigerVPN. Deși Netflix încearcă să blocheze accesul VPN-urilor la site-ul său, unele dintre serverele TigerVPN încă funcționează. De exemplu, am constatat că serverul SUA din Denver, Colorado ne-a oferit acces la Netflix.

Totuși, acest lucru se schimbă întotdeauna și va trebui să îl testați singur. Nu putem garanta că va funcționa. Cu toate acestea, putem că Neflix funcționează cu Nordvpn sau Expressvpn sau cu unele dintre celelalte despre care am scris în cel mai bun ghid al nostru VPN pentru Netflix.

Lățime de bandă largă

TigerVPN spune că achiziționează lățime de bandă premium pentru a ajuta la creșterea vitezei. În plus, compania spune că asta își rezervă 30 la sută din lățimea de bandă în orice moment în caz de urgență.

Lățime de bandă - Sursă: ShutterStock.comLățime de bandă – Sursă: ShutterStock.com

Cu toate acestea, așa cum am detaliat în secțiunea „Contra” de mai jos, acest lucru nu a dus neapărat la o performanță consecventă. Dar, dacă TigerVPN continuă să cumpere lățime de bandă premium, ar putea obține rezultate mai consistente în viitor.

Contra

Deși există multe lucruri care îi plac la TigerVPN, există și câteva aspecte negative care se remarcă.

Inconsistență în vitezele de performanță

În timpul testării noastre, am constatat că viteza de performanță a TigerVPN a fost destul de inconsistentă. Luând în considerare următoarele viteze de descărcare pentru fiecare dintre cele trei servere testate:

  • Server SUA, viteză de descărcare de 14,5 Mbps
  • Server Olanda, viteză de descărcare de 33,5 Mbps
  • Server Hong Kong, viteză de descărcare de 12,25 Mbps

Dacă acestea par inconsistente, viteza de încărcare este cu atât mai mare:

  • Server SUA, viteză de încărcare de 4,75 Mbps
  • Server Olanda, viteză de încărcare de 28,5 Mbps
  • Server Hong Kong, viteză de încărcare de 3,0 Mbps

TigerVPN ConsTigerVPN Cons

Suport slab pentru Killswitch

Unul dintre lucrurile cu care ne-am împiedicat atunci când ne-am derulat TigerVPN Review a fost că kill switch este disponibil numai atunci când utilizați această aplicație în Windows. Un kill switch este esențial, deoarece vă ajută să vă păstrați informațiile în siguranță dacă conexiunea a expirat. Este mai probabil ca legăturile să expire când se utilizează WiFi public sau alte rețele fiabile.

Deci, dacă intenționați să utilizați TigerVPN pe dispozitivele dvs. Android, iOS sau Mac, ar trebui să fiți conștienți de faptul că nu există comutator de ucidere. Ceea ce este o mare problemă și, deci, dacă sunteți îngrijorat de confidențialitatea dvs., este mai bine să căutați în altă parte.

Prețuri

Dacă TigerVPN vă atrage, există câteva opțiuni de achiziție din care puteți alege. TigerVPN vă permite să plătiți cu PayPal, card de credit sau cod de licență. Compania oferă, de asemenea, un garanție de restituire a banilor de șapte zile pe toate produsele sale.

O luna

Planul de o lună costă aproximativ 12 euro sau aproximativ 13,50 USD. Clienții vor primi acces la serviciul VPN activat până la două dispozitive simultan, indiferent dacă este un dispozitiv mobil sau desktop.

Plan de o lunăPlan de o lună

În plus, clienții vor primi date și viteză nelimitate și acces la un firewall NAT.

Un an

Clienții pot achiziționa planul de un an pentru 6,67 euro pe lună, care se ridică la aproximativ 90 USD pe an.

În plus față de tot ceea ce ar primi în planul de o lună, clienții vor primi și acces la StickyPassword Premium, care își păstrează parolele în siguranță online, și Shimo VPN Manager. Shimo VPN Manager este un instrument de gestionare util pentru cei care utilizează dispozitive Mac sau iOS.

Plan de un anPlan de un an

În plus, în loc să primească acces pe două dispozitive, cei care achiziționează planul de un an vor avea acces până la cinci dispozitive simultan.

Trei ani

Clienții primesc cea mai mare valoare atunci când achiziționează planul de trei ani. Utilizatorii pot cumpăra acest plan pentru 2,75 euro pe lună, echivalând cu aproximativ 110 USD pentru întregul abonament. Funcțiile incluse în acest plan sunt aceleași cu cele incluse în planul de un an.

Plan de trei aniPlan de trei ani

Principala diferență constă în cost, deoarece clienții primesc încă doi ani de acoperire pentru aproximativ 20 USD.

Verdictul final

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu VPN standard care să vă protejeze în timp ce navigați pe internet, considerăm că ar trebui să luați în considerare TigerVPN. Produsul este excelent pentru începători care nu-și cunosc calea în jurul rețelelor, dar caută o soluție accesibilă pentru internetul lor intimitate are nevoie.

Siguranța oferită de TigerVPN ne-a ieșit în evidență la efectuarea acestei revizuiri. Ne-a plăcut criptarea pe 256 de biți și alte caracteristici de securitate pe care compania le-a inclus cu acest produs. De asemenea, am apreciat cât de ușor a fost utilizarea acestui produs. După descărcare, TigerVPN se instalează într-o locație ușor de accesat și de operat.

TigerVPN este, de asemenea, excelent pentru începători, din cauza timpului și efortului dedicat serviciu clienți. Ca începător, există șansa să întâmpinați probleme atunci când utilizați un VPN. Din fericire, TigerVPN este acolo pentru tine. Și veți primi toate aceste funcții la un preț accesibil.

Verdict final TigerVPNVerdict final TigerVPN

Una dintre cele mai semnificative dezavantaje pe care le-am văzut cu TigerVPN a fost aceea viteza de performanță a fost oarecum inconsistentă. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat să utilizați produsul pentru securitate de bază, spre deosebire de performanță, este posibil să nu aveți prea multe probleme. În mod similar, ați putea găsi servere care sunt mai rapide decât altele, făcând acest punct discutabil.

La sfarsitul zilei, TigerVPN este decent, dar personal nu l-am recomanda peste niciuna dintre cele mai bune liste VPN.