Acest VPN este crearea soluțiilor interactive Netsec. Este o companie de securitate IT care a fost înființată în România în 2009. VPN.ac are servere în 21 de țări în toată lumea. Cu VPN.ac, tu ai mai multe protocoale VPN a alege din, fără exploatare, și diverse optimizări pentru viteză.

Revizuire VPN.acRevizuire VPN.ac

Din exterior, se pare că VPN.ac este tot ce ți-ai putea dori de la un serviciu VPN la un preț accesibil. În această recenzie, ne adâncim în VPN.ac pentru a vedea cât de bine se acumulează pe această piață competitivă.

Înțelegerea VPN.ac

Să vorbim despre ceea ce VPN.ac are de oferit. Când aterizați pe site-ul său web, acesta vă spune câteva lucruri.

Înțelegerea VPN.ac - Sursa: Shutterstock.comÎnțelegerea VPN.ac – Sursa: Shutterstock.com

  • Se caută să satisfacă clienții și crede în furnizarea unui produs accesibil.
  • Nu are limită la viteza de transfer și crește în mod regulat lățimea de bandă
  • Are excepțional servicii pentru clienți și fără timp de așteptare

Odată ce vă scufundați puțin mai adânc în site, veți descoperi, de asemenea, că folosește criptarea AES-GCM pe 256 de biți cu Elliptic Curve. De asemenea, oferă o tona de variante pentru aceste protocoale astfel încât să puteți juca dacă știți ce faceți.

Vom intra mai mult în Caracteristici și Beneficii din VPN.ac în secțiunea noastră pro și contra.

Prețul VPN.ac

Prețul său este simplu și oferă patru planuri diferite. Fiecare plan include aceleași caracteristici; singurul lucru care se schimbă este suma pe care o plătiți pe lună.

Prețul VPN.acPrețul VPN.ac

  • O luna – 9 USD pe lună
  • Trei luni – 8 USD pe lună (24 USD facturat la fiecare trei luni)
  • Un an – 4,80 USD pe lună (58 USD facturat anual)
  • Doi ani – 3,75 USD pe lună (90 USD facturat anual)

Dacă plătiți în avans cu doi ani înainte, vei economisi 62%. În general, prețul VPN.ac este aproximativ mediu în comparație cu multe alte servicii VPN de top. Oferă un Garanție de rambursare în 7 zile, și acceptă toate formele de plată, inclusiv Bitcoin și Alipay.

Ce ne place la VPN.ac

La prima vedere, totul verifică bine VPN.ac. Oferă protecție a datelor standard din industrie la un preț gestionabil. Să analizăm cele mai bune caracteristici ale VPN.ac.

Nevoia de viteză

VPN-urile adaugă un strat suplimentar de criptare, care de obicei duce la viteze mai mici de descărcare și încărcare. Am fost uimiți de viteza de pe serverele VPN.ac; am experimentat o reducere mică sau deloc a vitezei în timpul cercetărilor noastre.

Need For Speed ​​VPN.ac - Sursa: Shutterstock.comNeed For Speed ​​VPN.ac – Sursa: Shutterstock.com

Pentru un server din SUA, am văzut un viteza de 58,53 Mbps, nu-i rău.

Când am verificat un server din Olanda, am experimentat doar o reducere de 9% a vitezei de descărcare. Asta face ca VPN.ac unul dintre cele mai rapide VPN-uri am revizuit vreodată.

Criptare puternică

La ce bun un VPN care nu vă păstrează identitatea în siguranță? Toate caracteristicile și totul este frumos, dar utilizați un VPN pentru a vă proteja și a rămâne anonim online.

Criptare puternică VPN.ac - Sursă: Shutterstock.comCriptare puternică VPN.ac – Sursă: Shutterstock.com

Cu VPN.ac, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la accesul la datele dvs. de către nimeni. Acest serviciu folosește cele mai bune dintre cele mai bune; Criptare OpenVPN și AES pe 256 de biți.

În plus față de menținerea în siguranță a identității dvs., are și un killswitch precum Nordvpn, care este vital dacă vă pasă să vă faceți griji cu privire la scurgerea datelor dvs. la isp.

Fără politică de înregistrare

Am găsit în cele din urmă o politică adevărată și onestă. Multe VPN-uri vă spun că nu stochează informațiile dvs., dar într-un sens giratoriu, o fac. VPN.ac apare direct în politica sa de confidențialitate și explică faptul că acesta nu vă înregistrează și nu vă monitorizează activitatea, dar păstrează jurnalele de conexiuni în scopuri de performanță.

Fără politică de înregistrare VPN.ac - Sursa: Shutterstock.comFără politică de înregistrare VPN.ac – Sursa: Shutterstock.com

Cel mai probabil șterge aceste date după o anumită perioadă, și oricum nu este atât de mare. Problema apare atunci când VPN-urile stochează informații precum Adrese IP și informatii personale, dar VPN.ac nu este.

Jurisdicția României

România se află în afara alianței de securitate cu 14 ochi, ceea ce reprezintă un alt avantaj extraordinar pentru cei care caută intimitate. România are, de asemenea, legi decente care împiedică guvernul să poată cere informații de la un VPN și serverele sale. Ta datele sunt mai sigure în România decât ar fi în SUA sau în majoritatea celorlalte locuri din UE.

Jurisdicție română VPN.ac - Sursa: Shutterstock.comJurisdicție română VPN.ac – Sursa: Shutterstock.com

Ce nu ne place despre VPN.ac

Deși există multe lucruri care ne plac la VPN.ac, trebuie să menționăm unele dintre dezavantajele sale. Aici sunt cele mai mari probleme avem cu acest VPN.

Aplicație disfuncțională

Aplicația în sine arată fantastic. Este incredibil de ușor de utilizat, și arată foarte curat. Cu toate acestea, în timpul cercetării noastre, am constatat că utilizatorii au întâmpinat probleme cu aplicația afișând în mod greșit că erau conectați la un server dintr-o țară, atunci când de fapt nu erau. Aceasta înseamnă că aplicația afișează locații greșite, sau VPN.ac ar putea folosi servere false.

Fără Netflix

În timpul cercetărilor noastre, am descoperit că Netflix nu funcționează pe niciunul dintre serverele VPN.ac. Dacă doriți să transmiteți în flux filmele și emisiunile TV preferate, va trebui să vă deplasați. Obțineți în schimb expressvpn sau nordvpn.

Fără Netflix VPN.ac - Sursa: Shutterstock.comFără Netflix VPN.ac – Sursa: Shutterstock.com

Uită de Tor

În timp ce o rețea VPN oferă suficiente beneficii de confidențialitate pentru utilizatorii săi de cele mai multe ori, este, de asemenea, posibil să mergeți mai departe. Browserul Tor are propriile sale avantaje unice de confidențialitate și, atunci când este combinat cu utilizarea unui VPN, este considerat unul dintre cele mai sigure moduri de a naviga pe web. Cu toate acestea, nu toate VPN-urile sunt compatibile cu Tor și, din păcate, VPN.ac este unul dintre ele.

Verdictul nostru

VPN.ac nu are prea multe de gândit, este în regulă, dar în regulă nu este suficient în aceste zile. Mai ales când aveți astfel de VPN-uri precum Nordvpn, Expressvpn, Surfshark etc..

Primesti viteze mari, securitate de vârf și servicii decente pentru clienți. Principalele probleme pe care le vedem cu acest VPN este lipsa de caracteristici. Nu îl puteți folosi cu Tor și Netflix, sau pentru Torrenting, pentru care mulți oameni folosesc VPN-urile.

Verdictul nostru VPN.ac - Sursa: Shutterstock.comVerdictul nostru VPN.ac – Sursa: Shutterstock.com

Dacă VPN.ac nu vă satisface nevoile, luați în considerare câteva dintre celelalte recenzii VPN.

Referințe