VPN.ht este un serviciu care a fost introdus în urmă cu aproximativ cinci ani de o companie numită Wicked Technology Unlimited. Merită luat în considerare pentru cei care caută un VPN?

Revizuire VPN.htRevizuire VPN.ht

Mai jos, am realizat o recenzie extinsă VPN.ht astfel încât să puteți stabili dacă ar trebui să descărcați sau nu acest produs.

Ce este VPN.ht?

VPN.ht este un serviciu VPN care are viteze de conectare rapide și caracteristici excelente de securitate. Compania folosește Criptare AES-256, același standard de criptare folosit de guvernul Statelor Unite.

În plus, VPN.ht se bazează pe Protocol de tunelare OpenVPN, s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente modalități de a vă proteja informațiile atunci când utilizați un serviciu VPN.

Ce este VPN.ht?Ce este VPN.ht?

Unul dintre lucrurile care se remarcă cel mai mult este acela utilizatorii se pot conecta la Netflix atunci când utilizați acest serviciu. Netflix a pus la dispoziție blocanți care împiedică clienții săi să își poată falsifica locațiile cu ajutorul unui VPN pentru a evita limitele geografice ale conținutului pe care Netflix îl are.

Cu toate acestea, se pare că VPN.ht este capabil să alunece Blocanții Netflix. Când am compilat recenzia noastră VPN.ht, am testat Netflix pe cinci servere și a constatat că site-ul a funcționat pe fiecare. VPN.ht oferă acces la 128 de servere în 23 de țări.

De asemenea, îl puteți folosi pentru torrentare, deși există opțiuni mult mai bune pentru VPN-uri care acceptă torrentarea aici.

Potrivit site-ului companiei, puteți utiliza serviciul pe numeroase dispozitive și sisteme de operare, inclusiv alegeri populare precum Windows, Android și Mac. Cu toate acestea, puteți utiliza doar VPN.ht simultan pe trei dispozitive simultan.

Pro

Câteva caracteristici ne-au evidențiat cu adevărat atunci când am efectuat recenzia noastră VPN.ht. Mai jos, veți găsi câteva dintre cele mai remarcabile caracteristici.

Fără înregistrarea datelor

Mulți furnizori de servicii VPN susțin să nu vă înregistrați datele. Cu toate acestea, după ce săpăm mai departe, găsim informații contradictorii în politica de confidențialitate a companiei.

Fără înregistrarea datelor - Sursa: Shutterstock.comFără înregistrarea datelor – Sursa: Shutterstock.com

Nu este cazul atunci când este vorba VPN.ht. Compania susține că nu vă înregistrează datele și poate susține creanța declarând ca atare în Politica de Confidențialitate. Știind că lor informațiile personale sunt sigure ar trebui să le ofere clienților liniște sufletească.

Viteză și performanță

De asemenea, am constatat că VPN.ht oferă viteză și performanță utile. Deși nu este cel mai bun pe care l-am întâlnit, nu este și cel mai rău. Am folosit repere de 95 Mbps pentru descărcări și 50 Mbps pentru încărcări.

Viteză și performanță - Sursă: Shutterstock.comViteză și performanță – Sursă: Shutterstock.com

În timpul testării, am constatat că viteza de descărcare pe Uniunea Europeană server erau în jur 90 Mbps, în timp ce viteza de încărcare era de aproximativ 44 Mbps.

Lucrurile erau puțin mai lente Statele Unite. Viteza de descărcare pe acest server era în jur 29 Mbps, în timp ce viteza de încărcare era de aproximativ 12 Mbps.

Ne dorim ca această performanță să fie ceva mai consistentă, dar potențialul pentru viteze mari și performanțe demonstrate pe serverul UE au fost suficiente pentru a ne atrage atenția.

Asistență excelentă pentru clienți

Unul dintre celelalte lucruri care ne-au remarcat despre VPN.ht a fost faptul că este relații Clienți echipa a fost atât de receptivă și de utilă.

Asistență excelentă pentru clienți - Sursă: Shutterstock.comAsistență excelentă pentru clienți – Sursă: Shutterstock.com

VPN.ht oferă clienților un centru de cunoaștere pe care le pot folosi pentru a cerceta răspunsuri la diverse întrebări că pot avea.

Dacă clienții nu găsesc răspunsurile la întrebările lor în centrul de cunoștințe, pot deschide un bilet de sprijin. Cineva din echipa VPN.ht va răspunde clienților din cadrul unui câteva ore.

Contra

Deși au existat unele lucruri care ne-au plăcut la VPN.ht, au existat și unele lucruri care au cauzat îngrijorare.

Scurgeri de IP

În timpul testării, am constatat că VPN.ht a fost susceptibil la scurgeri de IP. Când apar scurgeri de IP, adresa dvs. IP originală este expusă hackerilor.

Scurgeri de IP - Sursa: Shutterstock.comScurgeri de IP – Sursa: Shutterstock.com

Când am efectuat teste, am constatat că VPN.ht a suferit scurgeri de IP 50% din timp. Aceasta este destul de îngrijorător, mai ales atunci când considerăm că VPN.ht este un serviciu plătit.

De ce să plătiți pentru un serviciu care nu va funcționa?

Lipsa unui Kill Switch

Comutatoarele Kill sunt utile, deoarece vă protejează dacă conexiunea VPN este întreruptă brusc. Nordvpn îl are pe cel mai avansat de pe piață.

Lipsa unui comutator de ucidere - Sursa: Shutterstock.comLipsa unui comutator de ucidere – Sursa: Shutterstock.com

Comutatorul de oprire vă întrerupe conexiunea la internet neprotejată până când vă puteți reconecta la un server VPN. Din păcate, VPN.ht nu vine cu un kill-switch. Deci, dacă sunteți în căutarea unei confidențialități reale, alegeți un alt VPN! Vă recomandăm Nordvpn sau expressvpn, citiți defalcarea aici „nordvpn vs expressvpn”

Informații despre prețuri

Dacă doriți să cumpărați VPN.ht, există un câteva planuri din care poți alege. Un abonament lunar standard costă aproximativ 5 USD pe lună, deși compania oferă în prezent clienților prima lună de serviciu pentru doar 1 USD.

Informații despre prețuriInformații despre prețuri

De asemenea, clienții ar putea cumpăra un abonament anual pentru aproximativ 40 USD, care echivalează cu mai puțin de 3,50 USD pe lună.

VPN.ht oferă, de asemenea, un Garanție de rambursare 100% pentru primele 30 de zile a abonamentului dvs..

Verdictul final

La suprafață, VPN.ht pare o opțiune excelentă ca furnizor de servicii VPN. Serviciul este accesibil, și compania nu înregistrează date, ceva care îl diferențiază de mulți alți furnizori VPN.

În plus, viteza de descărcare și încărcare are potențialul de a fi destul de rapid. Și, serviciul funcționează cu Netflix, ceea ce este un avantaj imens.

Verdict final - Sursa: Shutterstock.comVerdict final – Sursa: Shutterstock.com

Cu toate acestea, nu putem trece de faptul că VPN.ht este atât de în urmă în ceea ce privește securitatea. Deși compania folosește Criptare pe 256 de biți si OpenVPN protocol de tunelare, Scurgeri de IP sunt o preocupare imensă.

Concluzia este că scurgerile de IP nu ar trebui să se întâmple, mai ales dacă plătiți pentru produs. Dacă investiți într-un serviciu VPN, doriți să aveți liniște sufletească știind că informațiile dvs. personale sunt sigure. din pacate, acest lucru nu este cazul atunci când se utilizează VPN.ht.

Pentru acest motiv, nu putem recomanda VPN.ht. Dacă nu ar exista scurgeri de IP și un kill-switch, acest produs ar fi de top. Dar fără ele, VPN.ht este A serviciu VPN run-of-the-mill.

Referințe

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me