AVG este un furnizor de software antivirus foarte cunoscut și popular. Majoritatea oamenilor nu știu că au și propriul serviciu VPN, AVG VPN. În acest post vom vedea cum se compară cu celelalte servicii similare.

Ce este un VPN?

Un VPN sau rețea privată virtuală este o rețea alternativă care criptează mai întâi, apoi vă transmite datele în siguranță prin internet.

Revizuirea VPN AVGRevizuirea VPN AVG

Scopul unui VPN este de a vă proteja datele personale (cum ar fi adresa dvs. IP), vă permite să utilizați Wi-Fi în siguranță, permite navigare privată sesiuni și vă oferă acces la site-uri web restricționate sau cenzurate.

VPN-urile nu mai sunt limitate la laptopuri și PC-uri. Acum puteți utiliza serviciile VPN pe celelalte dispozitive, cum ar fi dispozitivul dvs. Android sau un iPhone.

Caracteristicile AVG SECURE VPN

Compania mamă Software Avast S.R.O., Republica Ceha
Locații 29 servere în 50 țări
Criptare 160 de biți, 256 de biți AES (Windows)
Protocoale OpenVPN și UDP (Windows)
Securitate Fără scurgeri, programe malware sau viruși
A sustine Târg; trimiteți bilete pentru răspuns la asistență
Torrent Valabilitate limitata
Netflix / Streaming Valabilitate limitata
Ușurință în utilizare Bun; Rapid și ușor de configurat
Încercare gratuită Disponibil; pana la 30 zile

Cum funcționează AVG VPN?

Dacă cercetați diverse Servicii VPN pentru a găsi serviciul potrivit pentru dvs., ar trebui să cunoașteți elementele de bază ale modului în care funcționează aceste servicii VPN.

Pe măsură ce vă conectați la internet, pur și simplu activați serviciul VPN, care vă conectează imediat la unul dintre serverele acceptate de VPN. Diferitii furnizori VPN au un număr diferit de locații de servere în întreaga lume.

Cum funcționează VPN mediu?Cum funcționează AVG VPN?

Dispozitivul dvs. va primi o adresă IP unică, care, în timp ce vă identifică dispozitivul, maschează identitatea adresei dvs. IP reale în timp ce navigați prin internet.

În același timp, toate datele dvs. sunt criptate, sau a primit un cod care restricționează accesul neautorizat la informațiile dvs., de către serverul VPN. Criptarea datelor cu caracter personal ia informațiile dvs. și le transformă într-un cod, astfel încât este foarte dificil sau imposibil să introduceți datele dvs..

Acest lucru este important pentru că dacă vorbești cu oricare unitate de investigare a infracțiunilor informatice, pot verifica dacă hackerii găsesc întotdeauna noi modalități de a vă fura datele. Prin simpla interceptare a fluxului de date, hackerii pot obține cu ușurință informații sensibile. Dar când utilizați un VPN, în loc să vă vedeți informatii personale, hackerii văd în schimb un cod amestecat, nedetectabil.

De ce să luați în considerare AVG VPN?

Primul și cel mai evident motiv pentru a utiliza un VPN este să oferiți o securitate și o protecție suplimentare pentru datele dvs. personale.

În primele sale etape de dezvoltare, Tehnologie VPN a fost inventat ca un mijloc pentru lucrători de a accesa datele companiei de acasă sau dintr-o altă locație îndepărtată. În acest fel, informațiile corporative sensibile erau criptate și accesate printr-o conexiune securizată la internet.

Protecția datelor -AVG Secure VPN - Sursa: Shutterstock.comProtecția datelor -AVG Secure VPN – Sursa: Shutterstock.com

Astăzi, în timp ce conceptul este practic același, tehnologia avansată vă permite să îl utilizați pentru a vă proteja datele personale în același mod sigur.

Prin utilizarea criptat Protecție VPN AVG, iată câteva dintre beneficiile suplimentare pentru dvs.:

Ușor de folosit

AVG Secure VPN oferă un serviciu simplu, dar puternic. Doar descărcați, finalizați instalarea și bucurați-vă de o navigare pe internet mai sigură în câteva minute cu doar câteva clicuri.

Dispozitive multiple

VPN-ul AVG poate rula până la cinci dispozitive în același timp. Software-ul este compatibil cu Windows (PC sau laptop), pe lângă Dispozitive iOS, Android și Mac.

Wi-Fi public … Doar mai sigur!

Deși public Wifi este un serviciu frumos, gratuit și convenabil oferit de o mulțime de locuri precum aeroporturi, cafenele, restaurante, etc., gândiți-vă foarte bine să săriți pe un serviciu Wi-Fi public.

Din moment ce oricine poate folosi publicul Wifi, puteți vedea potențialul pentru Securitate și intimitate îngrijorări. Dacă toată lumea are acces la el, șansele ca un hacker să pătrundă în datele dvs. crește. Cu mult.

Wi-Fi public ... Doar mai sigur! - Sursa: Shutterstock.comWi-Fi public … Doar mai sigur! – Sursă: Shutterstock.com

Oricine are suficiente cunoștințe despre cum să hack într-un public Flux Wi-Fi înseamnă că pot vedea, partaja, urmări și fura orice informații pe care le distribuiți pe internet.

De exemplu, dacă plătiți facturi, este posibil ca informațiile dvs. bancare să fie disponibile. Hackerii pot obține, de asemenea, acces la mesajele dvs. personale, conexiunile, datele și, lista continuă.

Prin utilizarea AVG VPN, activitatea dvs. de comunicare și internet este criptată către serverul atribuit. Cu excepția cazului în care hackerii vă pot rupe codul privat, ceea ce este foarte puțin probabil, atunci toate informațiile dvs. sunt păstrate private și sigure. Este deasemenea o Funcție de conectare automată Wi-Fi.

Navigând în jur

VPN AVG folosește cea mai sigură Criptare pe 256 de biți pentru protecția dumneavoastră. Acesta este nivelul de aur al standardelor de criptare utilizate de bănci și guverne. Între timp, vă protejează activitatea de navigare pe internet Urmăritori ISP, hackeri și chiar supravegherea guvernului.

Fiabilitate

Un nume de marcă recunoscut în industrie, AVG VPN are o experiență fiabilă. Oferă un nivel bun de securitate de la Scurgeri de IP sau DNS.

Streaming mai sigur

Pentru un streaming mai sigur și plăcut, AVG VPN se conectează pe internet oriunde furnizorul dvs. are un server. Puteți transmite în flux preferatul dvs. seriale TV, filme sau muzică de aproape oriunde, ca și cum ai fi acasă.

Descurajează urmărirea ISP

Știați că furnizor de internet poți urmări tot ce faci online? Poate vedea, urmări și chiar stoca aceste informații.

Toată activitatea dvs. de navigare, care include ceea ce citiți, vizualizați, vizionați, cercetați sau faceți clic, poate fi văzută și chiar stocată de furnizorul dvs. de servicii de internet.

Descurajează urmărirea ISP - Sursa: Shutterstock.comDescurajează urmărirea ISP – Sursa: Shutterstock.com

Ați căutat vreodată un anumit produs sau serviciu online și apoi ați experimentat un val de reclame similare care apar? Nu este o coincidență. Furnizorul dvs. de internet vă poate urmări activitatea și apoi vă poate vinde informațiile agenții de publicitate, abonament servicii sau oricine altcineva va plăti pentru asta.

Criptând sesiunile de navigare cu VPN AVG, furnizorul dvs. de servicii de internet nu vă mai poate vedea nicio activitate. Totul este frumos și privat.

De ce este atât de important confidențialitatea online??

Cunoașteți linia populară, „Există o aplicație pentru asta.” Da, și există și social media. Cu cât utilizați mai multe aplicații și platforme de socializare, cu atât creșteți șansele de expunere la hackeri, supravegherea guvernului și urmărirea, stocarea și vânzarea activității dvs. de navigare de către ISP.

Personalul tău preferințe, obiceiuri, interese, achiziții, etc. sunt urmărite și contabilizate. Acesta este un mod prin care acești telemarketeri vă primesc informațiile, cumpărându-le de la cineva care vinde online.

De ce este atât de importantă confidențialitatea online? - Sursa: Shutterstock.comDe ce este atât de importantă confidențialitatea online? – Sursă: Shutterstock.com

Viața ta se va schimba dramatic dacă identitatea ta este furată de un hacker. Odată ajunși, ei pot obține suficiente detalii pentru a împărți o cale către dvs. Card de credit informație, cod numeric personal, conturi bancare, și alte date personale.

Pot potențial să pătrundă în atât de multe aspecte ale vieții tale.

Pro AVG VPN

 • Numele mărcii stabilite
 • Funcționează cu PC, Mac, Android și iOS
 • Capabil să se conecteze simultan la cinci dispozitive
 • Ușor de folosit
 • Buget prietenos
 • Criptare AES pe 256 de biți
 • Sigur; Fără scurgeri
 • Suport OpenVPN de top
 • Asistență telefonică 24/7
 • Încercare gratuită și garanție de 30 de zile pentru returnarea banilor

AVG VPN Cons

 • Doar aproximativ 29 de servere disponibile
 • Viteză lentă de conectare / încărcare / descărcare în funcție de locație / server
 • Politică de jurnalizare discutabilă
 • Caracteristici de streaming limitate
 • Netflix a fost blocat pe mai multe servere
 • Torrenting P2P limitat
 • Lipsa protocoalelor de tunelare
 • Nu este compatibil cu routerele
 • Nu este compatibil cu Smart TV sau consolele de jocuri
 • Lipsa opțiunilor de utilizare pe termen scurt
 • Nu are caracteristici DNS speciale pentru securitate, cum ar fi un switch de ucidere
 • Lipsa setărilor pentru a preveni scurgerile de securitate în caz de defecțiune a software-ului
 • Nu este compatibil cu aplicații terțe; Numai aplicații AVG

Software / aplicații

VPN AVG este compatibil cu dispozitivele Windows, Mac, iOS și Android. Software-ul nu este compatibil cu software-ul terților, astfel încât aplicațiile AVG sunt exclusive pentru dispozitivele dvs. și nu pot fi personalizate folosind altele.

Criptarea pe 256 de biți și OpenVPN protocol sunt disponibile numai pentru platforma Windows. Un Mac folosește IPsec și dispozitive iOS nu sunt compatibile cu Protocol OpenVPN. Este posibil să nu fie posibil să rulați toate dispozitivele pe VPN AVG pe baza restricțiilor de capacitate.

Software / aplicații - Sursă: Shutterstock.comSoftware / aplicații – Sursă: Shutterstock.com

Aplicația este ușor de utilizat și ușor de utilizat utilizați / configurați. De asemenea, puteți testa aplicația în timpul unui încercare gratuită de 30 de zile astfel încât să îl puteți încerca și să vă familiarizați cu funcțiile.

Software-ul vă permite să alegeți opțiunea de conectare automată la o anumită locație optimizată a serverului. Sunteți notificat printr-o alertă când sunteți conectat pentru navigare privată.

Aplicația vă permite să selectați manual un server cu un singur clic. O lista de apar serverele disponibile pentru a face o selecție manuală. Puteți restrânge o căutare de server în funcție de regiune pentru a o face mai rapidă. De asemenea, puteți căuta un server cu funcțiile speciale de care aveți nevoie, cum ar fi P2P pentru torrenting sau servere de streaming.

AVG VPN Performanță / Viteză

În timp ce AVG VPN părea să funcționeze frumos din Nord american și Servere europene, restul serverelor au funcționat fie la viteze medii, fie la viteze mici. Transmiterea și / sau descărcarea de date de pe serverele nord-americane sau europene nu ar trebui să fie o problemă.

Performanță medie / viteză VPN - Sursă: Shutterstock.comPerformanță / viteză VPN AVG – Sursă: Shutterstock.com

Torrent

Este o idee bună să folosiți un VPN pentru torrenting datorită naturii de a partaja informații cu colegii dvs. (Partajare P2P). În timp ce vă angajați în torrent fără un VPN, vă expuneți adresa IP reală. Acest lucru vă deschide spre urmărire, urmărire și potențialul hacking al informațiilor dvs. personale.

Acestea fiind spuse, AVG Torentare VPN opțiunea este limitată. Există trei servere în S.U.A. și unul dedicat european server per Locația P2P. Există în total opt dedicate Servere P2P la nivel mondial.

Așadar, sunteți cu adevărat restricționat în alegerile dvs. aici, verificați cele mai bune VPN-uri pentru lista de torrent pentru câteva alegeri mai bune.

Torrenting - Sursa: Shutterstock.comTorrenting – Sursa: Shutterstock.com

Acesta este un număr relativ mic de dedicate Servere P2P care prezintă potențiale probleme de performanță în perioadele de vârf de utilizare. Poate provoca supraîncărcări și viteze de procesare reduse considerabil.

Utilizare cu Netflix / BBC iPlayer / General Streaming

După cum sunt sigur că știți, Netflix a câștigat o tonă de popularitate în ultimii ani. Streaming-ul Netflix devine la fel de obișnuit ca și utilizarea unui telefon mobil.

Netflix, printre alte site-uri de streaming, preferă să blocheze capacitățile de streaming ori de câte ori este posibil. Deoarece AVG VPN are atât de puține locații de server, este mai ușor pentru platforme precum Netflix pentru a le bloca și a împiedica utilizatorii să acceseze serviciile lor de streaming. O regulă generală este că, cu cât sunt oferite mai multe locații de server de către un VPN, cu atât este mai ușor pentru utilizatorii săi să deblocheze accesul și să ocolească geoblocurile serviciilor de streaming..

Dacă doriți cu adevărat să transmiteți Netflix în mod fiabil, consultați acest articol: Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix

Utilizare cu Netflix / BBC iPlayer / General Streaming - Sursa: Shutterstock.comUtilizare cu Netflix / BBC iPlayer / General Streaming – Sursa: Shutterstock.com

Cu toate acestea, cu AVG VPN până în prezent, în ciuda numărului redus de servere, a fost posibil să deblocați și să transmiteți Netflix din majoritatea locațiilor serverelor din America de Nord. Celelalte locații ale serverului nu au avut la fel de succes și este posibil să nu fie posibilă deblocarea și transmiterea în flux a serviciului folosind acestea.

Locațiile serverului în Regatul Unit a ocolit cu succes geoblocurile necesare pentru a viziona BBC iPlayer.

Dacă sunteți în căutarea unei rețele VPN care să vă ofere acces de streaming fiabil, rețineți că este posibil ca rețeaua VPN AVG să nu vă ofere întotdeauna rezultatele de succes pe care le căutați. Dacă numărul de servere va fi extins în viitor, ar putea elimina această problemă potențială.

Puteți utiliza AVG VPN în China?

Din cauza Marele Firewall din China și limitările setărilor de obscuritate și rețelei serverului AVG VPN, nu puteți utiliza acest lucru VPN în China. 

Confidențialitate / Logare / Securitate

In timp ce VPN AVG rulează criptare AES pe 256 de biți împreună cu cel mai sigur protocol OpenVPN, acele opțiuni sunt disponibile numai pentru platforma Windows. Protocolul OpenVPN nu este disponibil pe dispozitivele mobile, iar utilizatorii Mac rulează protocolul IPsec.

Funcțiile de securitate suplimentare, cum ar fi setările DNS personalizate sau un comutator de eliminare, ar fi actualizări binevenite în viitoarele versiuni / actualizări ale VPN-ului.

Confidențialitate / Logare / Securitate - Sursă: Shutterstock.comConfidențialitate / Logare / Securitate – Sursă: Shutterstock.com

Locația companiei-mamă în Republica Cehă este o locație ideală pentru protecția împotriva accesului datelor dvs. private de către agențiile guvernamentale. Deși este mai restrictiv cu privire la ceea ce împarte cu diferite guverne, totuși cooperează pe deplin prin eliberarea de date privind activitățile ilegale ale rețelei de calculatoare.

Politica de înregistrare a AVG VPN este oarecum discutabilă, deoarece păstrează jurnalele de informații personale. Aceasta înseamnă că are date personale, cum ar fi adresa dvs. IP reală, locația de contact, informații bancare, lățimea de bandă și ștampilele de timp înregistrate până la 30 de zile.

Prețul VPN AVG

Pe site-ul web AVG VPN se precizează că prețul este 79,99 USD pe an. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra, opțiunea mai bună este să descărcați mai întâi versiunea de încercare gratuită, care este bună pentru 30 de zile.

Odată ce perioada de încercare gratuită a expirat, puteți accesa meniul de abonament din contul dvs. care detaliază diferitele sale planuri de plată.

Prețul VPN AVG

Prețurile sunt stabilite numai pentru un plan anual de plăți. Nu există o opțiune pentru o perioadă mai scurtă de timp, cum ar fi lunar sau trimestrial.

Cel mai mic preț pentru AVG VPN este 47,88 dolari pe an, în funcție de nivelul de servicii pe care îl achiziționați.

Acest preț indică planul de servicii de bază. Nu include funcții avansate, cum ar fi opțiuni anti-malware sau adblocker. Dacă doriți acele funcții avansate, va trebui să plătiți suplimentar pentru ele.

Funcțiile avansate sunt separate în pachete diferite. De exemplu, un pachet include un browser securizat cu un blocator de anunțuri, dar nu oferă mai multă securitate împotriva malware-ului, care este disponibil într-un pachet separat.

Plata se poate face de către Card de credit, card de debit sau prin PayPal, care necesită furnizarea unui număr de card de credit asociat contului dvs. Nu există nicio opțiune de a plăti anonim prin criptocurrency, cum ar fi Bitcoin.

Aceasta înseamnă că informațiile dvs. personale de plată pot fi păstrate în dosar (consultați informațiile de înregistrare) până la 30 de zile. desi Termenii serviciului și Acord de utilizare pentru AVG VPN afirmă că informațiile dvs. sunt sigure și nu vor fi partajate, sunt păstrate în continuare la dosar.

În general, prețul nu este rău pentru un serviciu VPN de bază și este competitiv cu alți furnizori VPN similari.

AVG Secure VPN oferă și un 30 de zile banii inapoi garantat.

Serviciu clienți AVG VPN / Asistență produs

AVG VPN oferă Suport pentru produse 24/7. Pentru asistență, utilizatorii pot finaliza un bilet, dar este posibil să fie nevoit să se ocupe de timpul lung de răspuns.

Chat live sau asistență telefonică în timp real este disponibil numai pentru plătind clienții, care poate fi o problemă dacă întâmpinați o problemă în perioada de încercare.

Serviciu clienți VPN mediu / Asistență produs - Sursă: Shutterstock.comServiciu clienți AVG VPN / Asistență produs – Sursa: Shutterstock.com

Ar trebui să aveți un întrebare tehnică și trebuie să vorbiți cu un expert care vă poate ajuta să abordați o problemă mai implicată, atunci va trebui să plătiți o taxă pentru acest serviciu. Acest lucru poate fi costisitor în funcție de problema tehnică, deci verificați tipărirea mică pentru costul apeluri de servicii tehnice pentru ajutor.

Concluzia este că oferă un „întrebări frecvente’ secțiunea de depanare a stilului cu ghiduri și un sistem de solicitare a biletelor de ajutor. Chatul live și asistența telefonică sunt rezervate clienților plătitori.

Concluzie

Nu vă recomandăm acest serviciu VPN foarte mediu și restrictiv.

Este ușor de utilizat și ușor de pus în funcțiune rapid. De asemenea, oferă o mare 30 de zile încercare gratuită și folosește foarte apreciatul 256 de biți criptare. Dar cam asta e tot.

Concluzie - Sursa: Shutterstock.comConcluzie – Sursa: Shutterstock.com

Dacă ai nevoie de ceva cu mai mult tuneluri avansate și Opțiuni de securitate, pe termen mai scurt opțiuni de abonament sau funcții și funcții mai avansate în general, continuați să faceți cumpărături pentru alte persoane Servicii VPN care vă pot satisface nevoile specifice.

Este foarte puțin fiabil atunci când este utilizat pentru torrent sau Netflix. Există opțiuni mult mai bune acolo, de exemplu, consultați defalcarea Nordvpn vs Expressvpn. Două dintre VPN-urile cele mai bine cotate merg cap la cap.

În general, nu recomandăm acest VPN. Citiți cea mai bună listă VPN pentru o selecție de VPN recomandate de noi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me