Cele mai frecvente motive pentru a utiliza un VPN sunt protejează și securizează datele tale personale, pe lângă ascunzându-vă activitatea de navigare pe internet. Folosind un VPN vă ajută să eliminați spamul, hackerii și agenții de publicitate să nu vă urmărească activitatea virtuală și să vă transforme într-o țintă bazată pe navigare.

Recenzie Betternet VPNRecenzie Betternet VPN

Introduceți Betternet VPN

În afaceri din 2015, cea mai mare carte de vizită pentru Betternet este prețul. Este gratis! Ei bine, există o versiune gratuită. Există, de asemenea, un versiune premium cu funcții suplimentare pentru care poți plăti. Vom acoperi și asta.

Opțiunea gratuită poate explica, de asemenea, de ce Betternet este atât de popular cu milioane de descărcări pe zi, conform statisticilor Google Play. La sfârșitul numărului, s-au terminat 38 de milioane de descărcări Betternet la zi.

Când comparați Betternet cu cealaltă opțiune gratuită Servicii VPN, Aceasta oferă unele avantaje față de concurență. De exemplu, caracteristici precum Peer-to-Peer (P2P) partajarea de fișiere, conectivitatea solidă și protecția de bază sunt acoperite. După ce ați citit această recenzie Betternet VPN, judecați singur dacă acest furnizor vă va răspunde tuturor nevoilor.

Pro și contra Betnet VPN

Pro Contra
 • Serviciu 100% gratuit
 • Încercare gratuită de 7 zile înainte de începerea unei opțiuni de servicii premium
 • Compatibil pentru utilizare cu extensiile Windows, Mac, Android, iOS și Chrome
 • Ușor de utilizat
 • Conexiuni P2P
 • Până la 5 conexiuni simultane (numai pentru servicii premium)
 • Descărcare anonimă, nu sunt necesare informații personale (numai serviciu gratuit)
 • Criptare AES OpenVPN pe 256 de biți (vezi secțiunea Confidențialitate) *
 • Navigarea în browser este protejată; este posibil ca alte activități pe internet să nu fie
 • Politici neclare și Securitate informație
 • Permite accesul terților în scopuri publicitare
 • Lipsa serverelor; aplicația alege un server pentru dvs. (versiune gratuită)
 • Nu poate fi accesat conținut restricționat pentru streaming
 • Nu se poate transmite în flux Netflix
 • Nu oferă o securitate puternică
 • Potențial să permiteți malware pe dispozitivele dvs.
 • Asistență minimă pentru clienți (versiune gratuită)
 • Potențial de captare și stocare a datelor de înregistrare
 • Conexiuni de server lente și lățime de bandă neimpresionantă
 • Conexiuni renunțate frecvent
 • Fără comutator de ucidere
 • Nu există suport pentru router
 • Nu este compatibil cu console de jocuri sau televizoare inteligente

Ușurință în utilizare

Betternet este ușor de descărcat și instalat, deoarece este configurat într-un format de aplicație. Cu toate acestea, la descărcare pe un dispozitiv Android sau iOS, este dificil să ne dăm seama cum să omitem perioada de încercare de 7 zile, care în cele din urmă se transformă într-un abonament lunar recurent, și treceți direct la descărcarea gratuită.

Ușurința de utilizare - Sursa: ShutterStock.comUșurința de utilizare – Sursa: ShutterStock.com

Practic, se descarcă ca o extensie Google Chrome, deci este destul de rapid și ușor de pus în funcțiune printr-un clic pe câteva butoane.

Fiabilitate

Datorită numărului limitat de servere, a problemelor de conectivitate mai lungi și a limitărilor lățimii de bandă, Betternet nu este cel mai fiabil VPN de pe piață.

Fiabilitate - Sursa: ShutterStock.comFiabilitate – Sursa: ShutterStock.com

Între conexiuni lente și timp de descărcare și streaming inconsecvent, fiabilitatea nu este costumul puternic al Betternet.

Software / aplicații

O aplicație gratuită oferită de AnchorFree, este compatibil cu dispozitivele Windows, Mac OS, Android și iOS, pe lângă extensia Chrome.

anchorfree.com Homepageanchorfree.com Homepage

Betternet este foarte popular pe Google Play și o descărcare Android preferată.

Confidențialitate

Există îngrijorări serioase cu privire la nivelul intimitate oferit cu Betternet. Trebuie remarcat faptul că, cu versiunea gratuită a aplicației, Betternet permite accesul terților. Ceea ce înseamnă acest lucru este că, după ce descărcați aplicația, sunteți supus unor reclame. Betternet își poate oferi serviciul VPN pentru gratuit pentru ca este câștigă bani prin publicitate afiliată de la terți.

ConfidențialitateConfidențialitate

Dacă faceți clic pe un videoclip sau vă înscrieți la unul dintre agenții de publicitate, Betternet primește un comision. Deși Betternet afirmă că se angajează în publicitate de la terți pentru a acoperi costurile de operare, nu există nicio îndoială expunerea la reclame și făcând clic pe orice linkuri vă pune în pericol confidențialitatea.

Site-ul nu are o pagină de informații despre companie, care, în general, vă spune multe despre valorile de bază și declarația de misiune a companiei. Se pare obscur care te face să te întrebi cât de sigur ești cu adevărat pe măsură ce te angajezi în comunicări sau schimburi de la egal la egal.

Logare

Deși Betternet, o companie din Canada, susține că nu stochează informații de înregistrare, trebuie să respecte legal cererile de informații ale guvernului atunci când i se solicită acest lucru. Conform Politica de confidențialitate a Betternet, „Betternet nu colectează, nu înregistrează, nu stochează, nu partajează niciun jurnal de date al utilizatorilor.”

LogareLogare

Betternet’s Politica de confidențialitate indică, de asemenea, că, în cazul unei notificări de eliminare DMCA, nu vă poate elibera adresa IP. Este o modalitate inteligentă pentru Betternet de a face tot ce poate pentru a respecta cerințele notificării DMCA fără a vă elibera datele.

Deoarece Betternet iese imediat și spune că nu deține informațiile, chiar și în cadrul acțiunilor în justiție este imposibil să predai datele pe care nu le ai.

Rețineți, este foarte important să citiți Politica de confidențialitate a Betternet, Termenii serviciului și alte tipărituri mici înainte de a începe să utilizați serviciul.

Securitate

Betternet seamănă mai degrabă cu un proxy sau tunel versus a VPN complet. În timp ce activitatea dvs. de navigare este ascunsă și protejată, celelalte căutări pe internet, vizualizări și activitatea generală nu sunt complet sigure. Acest lucru este valabil mai ales atunci când descărcați extensiile Betternet pe un dispozitiv mobil.

Extensia Chrome, de exemplu, a fost spartă și dispozitivele mobile au fost infectate malware. Acest lucru se poate datora lipsei de criptare cu descărcări mobile. În orice caz, se pare că aplicațiile și extensiile mobile ale Betternet sunt mai riscante decât descărcarea pe Windows.

SecuritateSecuritate

Ceva de care trebuie să fii atent atunci când folosești un VPN este dacă adresa IP a ISP-ului tău este sau nu vizibilă. Dacă este, asta înseamnă nu sunteți protejat sau sigur. Când testați Betternet pe dispozitivul dvs. pentru eventuale scurgeri, acordați o atenție deosebită mesajelor care apar pe ecran. Un alt mod de a cerceta potențialul VPN-urilor care vă infectează dispozitivele viruși sau malware este de a verificați clasamentul lor antivirus.

Cu cât scorul este mai mic, cu atât riscurile sunt mai mici. Cu un clasament AV de 13, Betternet se află la capătul scării, ceea ce înseamnă că potențialul este mai mare pentru malware sau viruși care apar pe dispozitivele dvs..

Sursă: https://research.csiro.au/ng/wp-content/uploads/sites/106/2016/08/paper-1.pdfSursă: https://research.csiro.au/ng/wp-content/uploads/sites/106/2016/08/paper-1.pdf

Betternet se mândrește cu faptul că oferă protecție atât prin criptare standard AES de 256 biți, cât și la nivel înalt OpenVPN protocol și criptare pe 128 de biți prin IPSec. Ceea ce Betternet nu spune este atunci când sunt utilizate. Betternet’s Politica de confidențialitate nici măcar nu menționează utilizarea criptării pe 256 de biți oriunde în document, ceea ce generează și un semnal roșu.

Supravegherea Guvernului

Ar trebui să fii precaut supravegherea guvernului, Betternet este o companie din Canada. Guvernul canadian sau orice țară aflată sub jurisdicția lor este un membru activ al Mișcarea Five Eyes.

Supraveghere guvernamentală - Sursă: ShutterStock.comSupraveghere guvernamentală – Sursă: ShutterStock.com

Cinci țări Eyes lucrează împreună pentru a aduna date și informații. Dacă aceasta este o problemă pentru dvs., vă recomandăm să eliminați acest concurent din Canada.

Publicitate terță parte

Faptul că ești expus publicitate terță parte informația creează alta mare întrebare despre securitatea Betternet. Conform politicii sale de confidențialitate, există o secțiune în care Betternet prezintă potențialul accesului terților la cookie-uri și date suplimentare pentru a personaliza reclamele în funcție de interesele dvs. specifice.

Este interesant de observat că, în majoritatea cazurilor, dacă o companie oferă un produs sau un serviciu gratuit, știți că obiectivul este de a atrage clienții potențiali cu o ofertă gratuită, obținând astfel o opțiune de produs plătită în fața lor. În timp ce Betternet folosește acest model de afaceri pentru a-și promova serviciile cu plată, trebuie să vă întrebați de ce permite, de asemenea, reclame pe versiunea gratuită ca sursă de venit suplimentară.

Publicitate terță partePublicitate terță parte

Oricând sunteți expus la publicitate de la terți și faceți clic pe aceste reclame sau videoclipuri, tu ca utilizator devii brusc produsul. Informațiile dvs. devin foarte valoroase și dintr-o dată, anunțurile devin mai personalizate și orientate spre interesele dvs. Aceasta este o steag roșu imens în ceea ce privește securitatea, în plus față de distragerea atenției publicității.

Scurgeri

Betternet nu oferă un Kill-Switch sau asigurați orice fel de protecție împotriva scurgerilor în cazul unei conexiuni întrerupte. Conexiunea abandonată vă expune adresa IP, exact ceea ce nu doriți să facă un VPN.

ScurgeriScurgeri

De asemenea, au fost confirmate IP și Scurgerile DNS în timp ce utilizați Betternet. Dacă alegeți să dezinstalați Betternet din sistemul dvs., verificați dacă există fișiere rămase, rămase pe dispozitiv, în special pe o platformă Windows.

Performanță / Viteză

Betternet’s serviciul gratuit nu oferă o latență rapidă (timpul pentru a vă conecta la un server) sau o lățime de bandă largă (cât trafic poate gestiona serverul).

Performanță / VitezăPerformanță / Viteză

În timp ce Betternet oferă un Performanță OK, atât latența, cât și dimensiunea benzii largi au ca rezultat automat viteze mai mici de conectare și performanțe mai puțin stabile.

Locații server

Nu numai că Betternet are un un număr extrem de limitat de servere, dar nici măcar nu puteți selecta un server cu versiunea gratuită. Software-ul alege cel mai eficient server cel mai apropiat de locația dvs. și asta este ceea ce utilizați. Are servere disponibile în zece țări diferite, cu toate acestea, dacă călătoriți într-o altă țară decât Marea Britanie sau SUA, este posibil să nu puteți accesa niciun server.

Locații serverLocații server

Versiunea premium, lansată în 2017, vă oferă mai multe opțiuni de server și puteți alege manual cea pe care preferați să o utilizați. Serverele sunt situate în 10 țări diferite. Din serverul din S.U.A., puteți alege dintre șapte locații diferite ale serverelor orașului. Trebuie remarcat faptul că, deși puteți confirma locațiile serverului Betternet, este mult mai dificil să confirmați un număr specific de servere.

Pe măsură ce căutați răspunsuri, veți găsi numărul de servere poate fi de până la 50. Site-ul web Betternet este minim în cel mai bun caz și nu vă oferă o mulțime de informații cu privire la informații specifice despre serverele sale.

Torrent

Riscul pe care îl asumați în timp ce faceți torrent cu orice VPN este potențialul de represiuni legale care solicită informații despre utilizatori. Majoritatea VPN-urilor care permit torrentarea fac acest lucru înțelegând că vor respecta cererile legale de informații. Betternet este la bord cu această politică.

TorrentTorrent

Betternet’s politica de confidențialitate indică faptul că, deși va face tot posibilul pentru a se conforma cererilor legale, nu va elibera informații de identificare a clienților sau adrese IP. În afară de toate problemele legale legate de activitatea de torrent, oricine este foarte interesat torentând nu-i va plăcea să folosesc Betternet din cauza vitezei de descărcare lente și a conexiunilor scăzute. Adăugați la aceasta numărul limitat de selecții de server și limitările de streaming ale Betternet, acest lucru nu este bun VPN pentru torentând. Obțineți ceva de genul Expressvpn sau Nordvpn.

Capacități de streaming

Betternet’s capacitățile de streaming sunt scurte, în principal din cauza lipsei de servere. Unul dintre motivele utilizării unui VPN este acela de a putea transmite în flux informații de oriunde în lume, indiferent de locul în care se află adresa dvs. IP adevărată. Dacă sunteți conectat la unul dintre serverele Betternet dintr-o țară care nu permite transmiterea în flux sau restricționează accesul la site-uri web, poate fi dincolo de frustrant atunci când sunteți blocat.

Capabilități de streaming - Sursă: ShutterStock.comCapabilități de streaming – Sursă: ShutterStock.com

Este posibil să fiți blocat de pe site-uri web doar din cauza locației adresei dvs. IP, care nu ar trebui să fie o problemă în timpul utilizării unui VPN. Betternet VPN are chiar provocări atunci când vă conectați la un server și streaming informații din aceeași țară.

Betternet nu poate fi folosit în China. Deoarece toate adresele IP și serverele Betternet sunt blocate și nu veți putea să le utilizați ca VPN pentru Netflix.

Prețuri

În timp ce serviciul VPN gratuit al Betternet este 100% gratuit, acesta oferă, de asemenea, un serviciu premium. serviciul premium începe după expirarea perioadei de încercare gratuită de 7 zile. Versiunea premium oferă avantaje suplimentare, cum ar fi o selecție mai mare a serverului, mai multe opțiuni IP, conexiuni mai bune și mai rapide și o asistență mai bună 24/7.

Preț pentru pachetele premium Betternet:

 • 11,99 USD / lună Șase luni = 23,99 USD (sau 3,99 USD / lună)
 • Douăsprezece luni = 35,99 USD (sau 2,99 USD / lună)

Rețineți că când vă înscrieți pentru serviciul premium, vi se cere să furnizați informațiile despre cardul dvs. de credit. Nu vă configurați un cont real cu Betternet, ci doar furnizați informațiile de plată. Deoarece nu aveți un cont, nu aveți opțiunea de a urmări plățile, de a descărca facturi sau de a gestiona abonamentele.

PrețuriPrețuri

Dacă alegeți să anulați, politica de rambursare a Betternet o prevede „Rezervați dreptul de a vă refuza rambursarea pentru orice motiv sau fără niciun motiv” deci cumpărătorul ferește-te. Compania poate opta pentru a prorata suma rambursată sau dacă consideră că a existat o încălcare a politicii TOS, este posibil să nu primiți deloc o rambursare.

Suport pentru produse

Serviciul gratuit Betternet VPN are puțin de oferit pentru asistență pentru clienți. Trebuie să utilizați un sistem de solicitare „bilet” și s-ar putea să așteptați o vreme rezolvarea sau răspunsurile la orice problemă pe care o întâmpinați.

Din nou, pe măsură ce căutați pe site-ul web Betternet, veți avea dificultăți în localizarea oricărui tip de informație de contact pentru asistență pentru clienți. Ca utilizator de versiune gratuită, opțiunile dvs. se limitează la accesarea unui ghid de depanare sau la trimiterea unui bilet care solicită asistență.

Suport pentru produseSuport pentru produse

Betternet’s versiunea VPN plătită oferă asistență 24/7 pentru clienți. Politica de rambursare pe 30 de zile a Betternet sună bine la început. După ce citiți tipărirea mică, veți vedea că politica de rambursare este anulată dacă utilizarea lățimii de bandă depășește 50 MB pentru luna respectivă. Dacă solicitarea dvs. de rambursare este respinsă din cauza utilizării a mai mult de 50 MB lățime de bandă pentru luna respectivă, cum știe Betternet câtă lățime de bandă ați utilizat fără a urmări traseul de utilizare și / sau conexiuni? Ceva la care să ne gândim sigur.

Rezumând-o

Vă sfătuim să evitați acest VPN și, în schimb, să plătiți pentru ceva care merită. Serviciile VPN plătite pe care le recomandăm în lista noastră de cele mai bune VPN pot costa doar 2 USD pe lună și merită.

Dacă doriți să deblocați mai multe caracteristici, beneficii, capacități de streaming mai bune și confidențialitate / protecție dovedită, Betternet VPN probabil nu este cel pentru dvs. Pentru că Betternet este într-adevăr mai mult un proxy decât un VPN, aplicația nu vă oferă cu adevărat nivelul de securitate, confidențialitate și viteză de care vă așteptați și de care aveți nevoie de la un serviciu VPN.

Cea mai mare problemă cu Betternet pare să fie că, indiferent cât de departe merge, nu poate fugi de lipsa de încredere din cauza problemelor de securitate și confidențialitate. După cum sa menționat la începutul acestei revizuiri, un motiv important pentru a utiliza un VPN este furnizarea de confidențialitate, protecție și securitate.

Rezumând-oRezumând-o

Sigur, vrei viteză, fiabilitate și alte opțiuni sau caracteristici, dar chiar acest nivel de securitate te atrage în promisiunile VPN. Cazurile raportate de malware, scurgeri și securitate / confidențialitate atunci când se utilizează software-ul Betternet sunt dincolo de steagul roșu pentru oricine dorește să utilizeze un VPN. Deși o mulțime de produse și servicii „gratuite” sunt gratuite, deoarece trebuie să suferiți printr-un flux constant de reclame de la terți și alte restricții și limitări.

Cu toate acestea, atunci când produsul dvs. este un VPN și serviciul dvs. este confidențialitatea și securitatea, factorii de credibilitate și încredere ai Betternet scad considerabil.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me