Revizuirea VPN Speedify pentru 2020 – Am testat-o, citiți rezultatele noastre

Indiferent dacă lucrați de acasă, navigați pe laptopul dvs. din cafeneaua preferată sau călătoriți frecvent cu dispozitivele mobile, este esențial să păstrați informațiile protejate și conexiunea la internet privată.

A VPN sau rețeaua privată virtuală este una dintre cele mai simple și sigure căi de a vă proteja identitatea online, informațiile sensibile, și păstrați navigarea privată.

Speedify VPN ReviewSpeedify VPN Review

In acest Accelerați VPN recenzie, discutăm despre caracteristicile care îl diferențiază de alte VPN-uri, ce ne place despre serviciu (și ce nu), precum și alte detalii importante care vă vor ajuta să decideți dacă Speedify este potrivit pentru dvs..

Ce este Speedify?

Speedify VPN este un serviciu de la compania din Philadelphia, Conectați-vă și a debutat în 2014. Connectify descrie Speedify ca un „VPN revoluționar de legare a canalelor care vă permite să combinați mai multe conexiuni la internet” pentru un Mai repede, mai sigur, și sigur conexiune.

Pagina de pornire speedify.comPagina de pornire speedify.com

Serviciul bazat pe cloud VPN poate crește viteza la încărcarea fișierelor sau la transmiterea de videoclipuri HD. Inițial, Accelerați a fost conceput și promovat ca un „instrument de creștere a vitezei Internet” de încredere, dar acum este un VPN legitim care are 200 de servere în 35 de țări.

Caracteristici

Fiecare rețea VPN este încărcată cu funcții pe care unii utilizatori nu le pot trăi și câteva dintre care oamenii nu le pot suporta. În primul rând, vom arunca o privire la unele dintre cele mai căutate funcții și apoi vom arunca o privire la unele dintre avantajele și dezavantajele utilizării Speedify.

Ușurință în utilizare

VPN-urile nu sunt rezervate pentru utilizatorii cu cunoștințe tehnice și nici nu trebuie să fie intimidante pentru a le folosi. Un VPN bun ar trebui să fie ușor de configurat cu un design și caracteristici ușor de citit și de înțeles. Nu uitați, proiectele complicate și pașii de instalare nu înseamnă întotdeauna că este o opțiune mai bună. Dacă VPN-ul dvs. este ușor de utilizat, este mai puțin probabil să îl instalați incorect și să îl puneți intimitate la risc.

Ușurință în utilizareUșurință în utilizare

Speedify este ușor de utilizat, are o interfață netedă, și chiar nuanțele de albastru sunt ușor de privit și pot promova un sentiment de calm și încredere (ceea ce poate fi important pentru unii utilizatori VPN). Puteți vedea starea conexiunii dvs. în orice moment și există un glisor care simplifică conectarea și deconectarea. De asemenea, aveți acces ușor la viteza curentă a serverului dvs. și puteți face clic pe graficul de viteză pentru a vedea mai multe detalii.

Fiabilitate

La ce folosește un VPN dacă este altceva decât fiabil? Un VPN de încredere ar trebui să facă mai mult decât să rămână conectat; ar trebui, de asemenea, să fie sigur și de încredere. Multe dintre rețelele VPN actuale se luptă să ofere o navigare sigură în timp ce rămân conectate.

FiabilitateFiabilitate

De câte ori ați lovit un punct de conexiune slab sau ați ieșit din raza de acțiune a unei conexiuni Wi-Fi de încredere? Renunțarea la conexiune este incomodă, dar Speedify se asigură că sunteți întotdeauna conectat (când doriți să fiți) chiar dacă înseamnă utilizarea unei alte conexiuni sigure disponibile.

Opțiuni multi-platformă

Accelerați acceptă cele mai utilizate platforme desktop și mobile, care includ Windows, Mac, iPhone și Android. Puteți descărca Speedify de pe site-ul oficial sau de pe iTunes sau Google Play în funcție de platforma dvs. (aici sunt platformele disponibile în prezent):

 • Windows (7 și versiuni ulterioare)
 • MacOS (10.10 și versiuni ulterioare)
 • iOS (9.0 sau o versiune ulterioară)
 • Android (4.4 sau versiuni ulterioare)

Suport platformăSuport platformă

Confidențialitate

Indiferent dacă lucrați de la distanță dintr-un loc public aglomerat sau călătoriți peste țară, doriți să știți că navigarea dvs. este sigură, iar informațiile și identitatea dvs. sunt private.

Speedify are criptare AES de „grad militar”. Dispozitivele mai vechi care nu acceptă accelerarea hardware pentru AES utilizează cifrul de criptare ChaCha. Nu vă faceți griji dacă nu înțelegeți prea multe despre criptare; eliminarea este că atât AES, cât și ChaCha îl fac foarte dificil pentru hackeri, ceea ce vă face pe dvs. și informațiile dvs. mai sigure.

O altă caracteristică de confidențialitate excelentă pe care nu o au toate rețelele VPN este comutatorul kill. Un comutator de oprire va împiedica afișarea adresei IP în cazul în care conexiunea Speedify va cădea. Contează dacă cineva aruncă o privire asupra adresei dvs. IP? Depinde cât de mult apreciați și doriți confidențialitate. Nu durează mult până se colectează adresa dvs. IP, chiar dacă pentru o secundă sau două. A kill switch vă oferă ceva mai multă confidențialitate și protecție.

ConfidențialitateConfidențialitate

Este important să rețineți acest lucru chiar dacă Speedify oferă o mare confidențialitate utilizatorilor, și oferă o experiență generală de navigare sigură, poate păstra unele date de identificare, cum ar fi informații financiare și Google Analytics.

Deoarece Speedify este o companie americană, face parte din Acordul de securitate Five Eyes. Implicarea companiei nu ar trebui să fie singurul motiv pentru care căutați un VPN diferit, dar este important să fiți conștienți.

Un terț este responsabil pentru plățile legate de Speedify, deci nu există opțiuni pentru plata serviciului în mod anonim.

Viteză

„Viteza” este pe numele VPN-ului, deci cât de rapid este serviciul? Să începem cu configurarea. Un utilizator a testat Speedify și a observat că a durat aproximativ trei minute descărcarea și instalarea aplicației pe telefonul lor Android.

Accelerați conectarea la un server New York în puțin peste două secunde și apoi a mărit viteza de descărcare a Android de la 27.7 Mbps până la 74,2 Mbps. Utilizatorii care au încercat

caracteristica de legare a canalelor de pe laptopurile lor a observat asta viteza sa îmbunătățit în general.

Viteza VPNViteza VPN

Majoritatea utilizatorilor observă că Speedify face ceea ce este conceput să facă. Viteza va varia în funcție de platforma dvs. și de serverul pe care îl alegeți, dar va îmbunătăți viteza de navigare cu un decalaj minim.

Câteva argumente pro și contra

Acum, că am analizat câteva dintre funcțiile de bază, să aruncăm o privire mai atentă asupra avantajelor și dezavantajelor.

Ce ne place despre Speedify

 • Ușor de folosit
 • Multi-platforme
 • Internet boosting și VPN (all-in-one)
 • Criptare puternică
 • Plan limitat gratuit (mai multe despre acest lucru în secțiunea de stabilire a prețurilor)
 • Kill switch
 • Un număr mare de servere

Ce ne place și ce nu ne placeCe ne place și ce nu ne place

Ce nu ne place

 • Nu oferă confidențialitate completă
 • Nicio metodă de plată anonimă
 • Nu funcționează cu Netflix (Acestea funcționează)
 • Servere de torrentare foarte limitate
 • Lent pentru jocuri

Informații despre prețuri

În secțiunea de argumente pro și contra, am menționat că Speedify este gratuit (cu un plan limitat). Majoritatea oamenilor doresc să poată încerca un VPN fără să-și ia un angajament sau să cheltuiască mulți bani. Speedify vă permite să vă înscrieți pentru un cont gratuit care vine cu date de 5 GB în fiecare lună. Utilizarea datelor se resetează la sfârșitul fiecărei luni, astfel încât atâta timp cât nu este nevoie să utilizați mai mult de 5 GB, puteți continua să utilizați contul gratuit atât timp cât doriți. Contul gratuit este o modalitate excelentă de a vă face o idee dacă este VPN-ul potrivit pentru dvs. sau dacă ar trebui să continuați să faceți cumpărături.

Preț - Sursă: ShutterStock.comPreț – Sursă: ShutterStock.com

Accelerați ofertele trei planuri diferite: Individual, Familie, sau Echipă. Planul individual este de 8,99 USD pe lună, planul de familie (până la 5 utilizatori) este de 14,95 USD pe lună, iar planul de echipă vă permite să selectați cât de mulți utilizatori doriți..

Economisiți bani atunci când achiziționați un plan anual (mai degrabă decât lună de lună). Dacă selectați un plan de echipă, aveți opțiunea de a achiziționa un server dedicat pentru 120 USD pe lună.

A sustine

Speedify are suport limitat. Puteți trimite un e-mail prin intermediul site-ului său web utilizând un formular de contact standard sau răsfoiți biblioteca de asistență pe baza tipului de platformă pe care o selectați.

Relații CliențiRelații Clienți

Verdictul nostru

Speedify, ca toate celelalte servicii VPN medii, este nu merită să fie primit.

De ce?

Piața VPN este atât de competitivă astăzi, prin urmare, există atât de multe alegeri mai bune, care sunt mai ieftine, mai rapide și au mai multe funcții decât Speedify.

În timp ce Speedify are viteze bune cu unele servere, este mai lent cu altele. Nu funcționează cu Netflix și are torrenting limitat. De asemenea, are probleme de confidențialitate, deoarece este un serviciu VPN bazat în SUA.

Avem sentimente mixte cu privire la prețul și asistența Speedify. Nu este prea scump, dar sunt mai ieftine & VPN-uri mai bune disponibile.

Verdict - Sursa: ShutterStock.comVerdict – Sursa: ShutterStock.com

Verdict – Uitați de Speedify și alegeți unul dintre cele mai bune servicii VPN recomandate. Ceva de genul Cyberghost, Nordvpn, Expressvpn sau altele de pe listă.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map