Aici avem un VPN bazat pe Israel, cu o reputație fantastică online. Compania Safer Social Ltd., fondată în 2013, a devenit unul dintre cele mai populare servicii VPN disponibile.

SaferVPN ReviewSaferVPN Review

Pe lângă faptul că este popular, serviciul verifică multe dintre casetele noastre și are multe de oferit. Pe lângă criptare și securitate excelente, oferă o gamă aparent nesfârșită de servere în 34 de țări diferite.

Dar, oferă SaferVPN suficiente caracteristici la un preț accesibil? Veți afla în această recenzie.

Scoop-ul de pe SaferVPN

Când faceți cumpărături pentru un VPN, primul lucru la care ar trebui să vă gândiți este securitatea. În mod ideal, doriți un VPN care să utilizeze Criptare AES-256 cu OpenVPN, IKEv2 și un kill-switch.

Scoop-ul de pe SaferVPNScoop-ul de pe SaferVPN

Și exact asta oferă SaferVPN, împreună cu alte caracteristici de securitate. Când vine vorba de utilizare, SaferVPN este compatibil cu:

 • Windows
 • Mac
 • VPN pentru iPhone
 • VPN Android
 • Crom
 • Firefox
 • TOR
 • Routere
 • Televizor inteligent
 • Console

Serviciul vă permite să vă conectați pâna la cinci dispozitive odată și oferă o extensie cromată, deci nu trebuie să descărcați clientul desktop dacă nu vrei.

SaferVPN depășește securitatea oferind peste 700 de servere în 34 de țări. De obicei, vedem că serviciile VPN oferă mai puțin de 100 de servere, așa că acest lucru ne scoate din apă. Având atât de multe servere îmbunătățește securitatea și permite viteze mai mari de conexiune deoarece utilizatorii sunt mai dispersați decât toți folosind aceleași resurse dintr-o mică selecție de servere.

700 de servere în 34 de țări700 de servere în 34 de țări

Dacă acest lucru nu este suficient, SaferVPN este, de asemenea, unul dintre cele mai accesibile servicii VPN pe care le-am folosit vreodată. Interfața este simplă, și vă puteți ascunde identitatea cu un singur clic.

Ceva pe care l-am găsit util este că SaferVPN simplifică accesul la setările dvs., astfel încât să puteți regla rapid ceva. Multe aplicații și servicii VPN face confuz și dificil accesarea setărilor.

Caracteristici populare ale SaferVPN

Am trecut deja prin multe, așa că să ne retragem puțin. SaferVPN oferă multe, și iată caracteristicile deosebite ale acestui serviciu VPN:

Caracteristici populare ale SaferVPNCaracteristici populare ale SaferVPN

 • 700 de servere în 34 de țări
 • Criptare AES-256
 • Funcționează cu OpenVPN, IKEv2, IPSec, SSTP și PPTP
 • Kill-Switch inclus
 • Permite până la cinci conexiuni
 • Compatibil cu mai multe dispozitive
 • Chat live 24/7

Structura prețurilor pentru SaferVPN

Bine, deci toate caracteristicile sunt grozave, iar securitatea este fantastică, dar nu este de nici un folos dacă nu vă puteți permite. Vei fi încântat să afli asta SaferVPN este unul dintre cele mai accesibile VPN-uri pe care le-am văzut vreodată. (dacă plătiți câțiva ani în avans)

Structura de preț a SaferVPNStructura de preț a SaferVPN

La fel ca majoritatea rețelelor VPN, SaferVPN dorește să plătiți cu doi sau trei ani înainte pentru a vă bloca într-un acord îndelungat. Partea pozitivă este dacă plătiți în avans, economisiți până la 80% și plătiți mai puțin de 3 USD pe lună.

Iată o defalcare a prețurilor lor:

 • Plan de o lună – Facturat 12,95 USD pe lună
 • Plan de un an – Facturat 65,88 USD pe an / 5,49 USD pe lună
 • Plan de doi ani – Facturat 78,96 USD vreodată 24 de luni / $ 3,29 pe lună
 • Plan de trei ani – Facturat 89,99 USD la fiecare 36 de luni / 2,50 USD pe lună

Ce ne place la SaferVPN

Există multe caracteristici grozave incluse în SaferVPN; iată câteva dintre cele mai semnificative la care ar trebui să vă pese.

Ce ne place la SaferVPNCe ne place la SaferVPN

Comutator de ucidere inclus

Cu cât ne scufundăm mai adânc în acest produs, cu atât ne dăm mai mult seama de modul în care se concentrează asupra lucrurilor esențiale. SaferVPN acordă atenție cât de sigur ești când își folosește serviciul și îi pasă performanța produsului său.

Comutator de ucidere VPN inclus - Sursa: Shutterstock.comComutator de ucidere VPN inclus – Sursa: Shutterstock.com

SaferVPN oferă unul dintre cele mai funcționale switch-uri kill pe care le-am văzut vreodată. În timpul cercetărilor noastre, am întâlnit multe teste care spun comutatorul kill a funcționat perfect de fiecare dată. Acest lucru este extraordinar, deoarece ultimul lucru pe care îl doriți este ca identitatea dvs. să fie expusă din cauza unei conexiuni VPN pierdute temporar.

Unele servere funcționează cu Netflix

Toti stim Netflix împiedică persoanele care au acces restricționat, dar VPN-urile devin și mai inteligente. Am avut un succes moderat cu SaferVPN. Nu toate serverele funcționează cu Netflix, dar poți sări și să găsești cu ușurință unul care funcționează.

Cu toate acestea, dacă doriți ceva care să funcționeze cu Netflix fără probleme, consultați cele mai bune ghiduri VPN pentru Netflix.

Unele servere funcționează cu Netflix - Sursa: Shutterstock.comUnele servere funcționează cu Netflix – Sursa: Shutterstock.com

O mulțime de servere

Suntem impresionați de Arsenalul SaferVPN de peste 700 de servere. Acest lucru are ca rezultat viteze de descărcare rapide, precum și securitate suplimentară – ceea ce înseamnă că veți obține o versiune pură navigare privată experienţă.

Descoperim că serviciile cu mai multe servere își pot răspândi mai bine utilizatorii. Uneori, când VPN-urile au doar 30 sau 40 de servere, acestea se înfundă, ceea ce are ca rezultat scurgeri și performanțe lente.

O mulțime de servere - Sursă: Shutterstock.comO mulțime de servere – Sursă: Shutterstock.com

Ce nu ne place despre SaferVPN

Pe baza recenziei de până acum, s-ar putea părea că SaferVPN este serviciul perfect pentru toată lumea, dar are defectele sale. Nu îl puteți folosi pentru lucruri precum torrentul sau cazinourile online.

Ce nu ne place despre SaferVPNCe nu ne place despre SaferVPN

Politica de înregistrare confuză

Există atât de multe servicii VPN care nu vă pot oferi un răspuns direct cu privire la acestea politica de exploatare.

SaferVPN este unul dintre aceste servicii. În SaferVPN’s intimitate politică, afirmă:

„Colectăm statistici minime de utilizare pentru a ne menține calitatea serviciului, serverele noastre VPN înregistrează următoarele informații de fiecare dată când un utilizator activează și folosește serviciul. 1. data și ora când începe și se încheie sesiunea, 2. Cantitatea de date transmise în timpul fiecărei sesiuni, 3. la ce locație VPN și 4. din ce țară ați fost conectat (nu deținem adrese IP) ”SaferVPN-uri, SaferVPN-uri

În cele din urmă, doriți un VPN care să nu înregistreze niciuna dintre informațiile dvs., dar această politică nu este tocmai o problemă. Pur și simplu nu este ideal.

Fără Torrenting

Când un serviciu furnizează peste 700 de servere, vă așteptați ca cel puțin 20 dintre ele să funcționeze cu torrente. În acest caz, aproape nimeni nu funcționează și nu merită agravarea sortării pentru a găsi una care să funcționeze.

Fără torrent - Sursa: Shutterstock.comFără torrent – Sursa: Shutterstock.com

Dacă acest lucru este important pentru tine, vă sugerăm să utilizați un alt VPN pentru torrenting.

Verdictul nostru

Verdictul nostru - Sursa: Shutterstock.comVerdictul nostru – Sursa: Shutterstock.com

Deci, care sunt ultimele noastre gânduri despre SaferVPN? Credem că este un alt VPN mediu, nici nu recomandăm VPN mediu.

Pentru o listă foarte bună de VPN vă recomandăm să consultați cel mai bun ghid al nostru VPN.

Sau consultați câteva dintre preferatele noastre: Nordvpn, Expressvpn, Surfshark & Cyberghost.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me