Se pare că o mulțime de VPN-uri se ascund în țări despre care nimeni nu a auzit vreodată. SpyOFF VPN intră absolut în această categorie. Această companie locuiește în țara San Marino, care este ascunsă între munții din nord-estul Italiei.

Spyoff VPN ReviewSpyOFF VPN Review

La fel ca multe VPN-uri, SpyOFF promite să nu vă înregistrați informațiile, te protejează cu criptare și protocoale de vârf în industrie, plus că are un sortiment de caracteristici încorporat în serviciul său pentru a vă ajuta să vă protejeze și să vă servească.

Pentru a afla dacă vreun VPN se ridică la nivelul pretențiilor sale, trebuie să vă scufundați în interiorul site-ului și al politicilor sale pentru a înțelege practicile sale de afaceri. Nu toate VPN-urile sunt create egale și vom afla în acest articol dacă SpyOFF VPN merită.

TLDR – Credem că alegeți mai bine un serviciu VPN mai rapid și mai cuprinzător.

Prezentarea SpyOFF VPN

Unul dintre primele lucruri pe care le căutați întotdeauna atunci când faceți cumpărături pentru un VPN este jurisdicția sa. Atunci când o companie VPN se află într-una dintre numeroasele țări incluse în alianța de supraveghere cu 14 ochi, este considerată un risc pentru confidențialitate.

Acest lucru se datorează faptului că aceste țări împărtășesc în secret date și informații secrete ca modalitate de combatere a terorismului și a altor activități infracționale. Din păcate, acest lucru costă confidențialitatea, deoarece aceștia trebuie să-și spioneze cetățenii pentru a intercepta aceste infracțiuni în mod eficient.

Prezentarea Spyoff VPN - Sursa: Shutterstock.comPrezentarea Spyoff VPN

Italia face parte din alianța celor 14 ochi, dar din fericire, națiunea suverană San Marino nu este. Jurisdicția din afara sistemului de justiție italian înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji (la fel de mult) cu privire la faptul că guvernul se va împiedica și forța SpyOFF VPN pentru a preda informații.

SpyOFF are peste 1000 de servere în 40 de țări diferite, ceea ce este cu siguranță impresionant. De asemenea, folosește Criptare SSL de 356 biți, care este considerat standard de majoritatea profesioniștilor în securitate cibernetică.

Dacă folosești Mac, Windows, Android, iOS sau Linux; felicitări, pentru că sunteți singurii care vor avea șansa de a folosi SpyOFF VPN. Deși acest lucru va fi suficient pentru majoritatea utilizatorilor, ne place să vedem compatibilitatea cu sistemele de jocuri, routerele, televizoarele inteligente și așa mai departe, dar nu veți obține acest lucru cu acest VPN.

Vom accesa mai multe detalii despre ceea ce ne place și ne place SpyOFF VPN în secțiunea noastră pro și contra.

Prețul SpyOFF VPN

Majoritatea rețelelor VPN oferă o lună, trei luni, un an, doi ani sau unele variante ale acestora. SpyOFF este același și oferă un o luna, 6 luni, și Planuri de 12 luni. Planul de 12 luni vine cu 4 luni suplimentare gratuite pentru primul an, realizându-l 16 luni.

Prețul Spyoff VPNPrețul SpyOFF VPN

Niciunul dintre planuri nu variază în ceea ce privește ofertele, dar singurul lucru care se modifică este suma pe care o plătiți în funcție de cât de departe ați distribuit-o. Dacă vă înscrieți pentru un angajament de 16 luni, plățile dvs. sunt mai mici când îi descifrezi.

Iată o defalcare generalizată a structurii de stabilire a prețurilor SpyOFF VPN:

  • O luna – 12,99 USD pe lună (în fiecare lună)
  • Șase luni – 10,99 USD pe lună (facturat 65,94 USD la fiecare șase luni)
  • 16 luni – 5,60 USD pe lună (facturat 89,60 USD la fiecare 16 luni) *

Cu toate opțiunile lor de plată, primiți un Încercare gratuită de 15 zile și Garanție de rambursare în 30 de zile.

Ce ne place despre VPN SpyOFF

Până în prezent, în această recenzie, nu am găsit prea multe lucruri care să nu ne placă la SpyOFF VPN. Ofera o mulțime de caracteristici grozave și utilizări lider în industrie Protocoale VPN. Să aruncăm o privire la unele dintre lucrurile care ne plac cel mai mult la SpyOFF VPN.

Opțiuni de protocol și criptare

Nu numai că oferă cea mai bună securitate și criptare, dar vă oferă și un sortiment de opțiuni de ales. Vă recomandăm întotdeauna să respectați valorile implicite dacă nu înțelegeți cum funcționează diferitele protocoale. În plus, implicit este OpenVPN, care este deja un alegere de top.

Opțiuni de protocol și criptare Spyoff VPN - Sursă: Shutterstock.comOpțiuni de protocol și criptare SpyOFF VPN – Sursă: Shutterstock.com

Pe lângă protocoalele excelente, folosește și Criptare AES-256-bit, care este aceeași criptare utilizată de FBI și NSA. Când utilizați VPN SpyOFF, nu trebuie să vă faceți griji străinii care vă accesează informațiile.

Du-te înainte și Torrent

SpyOFF nu este perfect în spațiul de torrent, dar este cam cât de aproape poți ajunge. Torrenting vă deschide computerul la o mulțime de riscuri, inclusiv malware și viruși, precum și probleme legale, astfel încât rețelele VPN acces restrictionat pentru a preveni să se întâmple ceva rău.

Go Ahead și Torrent Spyoff VPN - Sursa: Shutterstock.comGo Ahead și Torrent Spyoff VPN – Sursa: Shutterstock.com

Cu toate acestea, majoritatea serverelor SpyOFF vor funcționa pentru torrent; este posibil să trebuiască doar să testați diferitele sale servere pentru a-l găsi pe cel care funcționează cel mai bine pentru dvs..

Netflix si relaxare

Da, puteți viziona Netflix folosind SpyOFF VPN. În timpul cercetării noastre, am găsit un test de patru servere SpyOFF; testul a arătat că toți cei patru s-au deblocat Netflix și a permis accesul complet.

Netflix și Chill For Spyoff VPN - Sursa: Shutterstock.comNetflix și Chill For SpyOFF VPN – Sursa: Shutterstock.com

De asemenea, am constatat că unii utilizatori au întâmpinat probleme de streaming de la servere în Marea Britanie, Canada, și Olanda. Încă o dată, este posibil să trebuiască să petreceți puțin timp căutând un server de lucru. Cu peste 1000 de servere ar trebui să aveți nicio problemă în a găsi unul care să facă truc.

Ce nu ne place despre VPN SpyOFF

Cu SpyOFF VPN, avem o singură problemă majoră, dar este una mare. Politica sa de exploatare este simplă și spune asta nu stochează nicio informație, și o va face nu îl împărtășiți niciodată cu terți. Deci, se pare că este considerat un jurnal zero vpn atunci.

Ceea ce nu ne place despre VPN SpyoffCeea ce nu ne place despre VPN Spyoff

Singura problemă este …

Am aflat că nu deține niciunul dintre serverele sale. SpyOFF închiriază serverele și le vinde la un cost suplimentar. Ceea ce înseamnă acest lucru este că SpyOFF habar nu are ce se întâmplă cu serverele sale, pentru că tot ce face este să le vândă.

Asta ar putea fi nici o problemă, sau ar putea fi o mulțime de persoane înșelătoare iar compania care deține serverul ar putea să stocheze totul și să o predea oricui cere.

Nu vom ști niciodată adevărul care stă la baza politicii sale de înregistrare, așa că face ca utilizarea SpyOFF să pară la fel de sigură ca parierea pe o ruletă într-un cazinou online bitcoin. S-ar putea plăti, dar este mai probabil să fiți ars.

Verdictul nostru

Dacă ne-ați întreba dacă vă recomandăm VPN SpyOFF, am spune da. Deși am folosi acest VPN, am vrea să fim atenți. Jurisdicția este excelentă, securitatea și criptarea este perfectă, dar nu putem uita că nu deține serverele sale.

Verdictul nostru pentru VPN Spyoff - Sursa: Shutterstock.comVerdictul nostru pentru VPN SpyOFF – Sursa: Shutterstock.com

Dacă acest lucru ar putea fi trecut cu vederea, SpyOFF VPN ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs. Dacă nu, asigurați-vă că ați verificat câteva dintre cele mai bune VPN pe care le recomandăm, cum ar fi Protonvpn, Nordvpn, Expressvpn și altele din lista noastră de cele mai bune VPN..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me