Dacă căutați un VPN pe care să îl puteți utiliza pe dispozitivul dvs. mobil, una dintre opțiunile pe care le veți întâlni este Star VPN. Merită descărcată această opțiune? Am compilat un recenzie extinsă a VPN VPN, pentru a vă ajuta să determinați dacă ar trebui să utilizați acest VPN.

Star VPN ReviewStar VPN Review în 2020

Ce este Star VPN?

VPN stea este un serviciu disponibil pe iOS, Android și Mac OS. Compania spune că vă criptează conexiunea la internet ori de câte ori sunteți conectat la WiFi public. Din păcate, compania nu furnizează nicio informație despre ce protocoale de criptare folosește, așa că nu avem cum să știm cu adevărat dacă securitatea Star VPN merită sau nu.

Singurul lucru pe care l-am putut găsi a fost faptul că Star VPN folosește un certificat TLS.

Ce este Star VPN? - Sursă: Shutterstock.comCe este Star VPN? – Sursă: Shutterstock.com

Pur și simplu, Star VPN este un furnizor de VPN direct, cu oase goale. Star VPN nu oferă lucruri precum un kill-switch, care ar ajuta la protejarea utilizatorilor de pe internet dacă ar pierde conexiunea VPN. De asemenea, nu am putut găsi informații despre ce protocol de tunelare utilizează Star VPN.

Cu toate acestea, am putut descoperi asta Star VPN nu folosea OpenVPN. OpenVPN este cel mai de încredere protocol de tunelare disponibil. Peste 90% dintre furnizorii de servicii VPN alegeți să utilizați acest protocol de tunelare. Se pare că Star VPN se încadrează în categoria celor zece procente din furnizorii care nu folosesc protocolul.

Pro

Când ne-am efectuat revizuirea VPN-ului, nu am găsit multe lucruri care să se distingă. Mai jos sunt un câteva caracteristici unice pe care l-am descoperit despre produs.

Conexiune P2P

Star VPN permite conexiuni peer-to-peer (P2P) pe trei servere. Cu toate acestea, trei servere sunt disponibile numai pentru clienții plătitori, cei care folosesc versiunea gratuită vor avea acces la un singur server. 

2P Connection Star VPN - Sursa: Shutterstock.comVPN P2P Connection Star – Sursă: Shutterstock.com

Ușurința de instalare și utilizare

Celălalt lucru care ne-a ieșit în evidență la examinarea acestui produs a fost cât de ușor a fost instalarea. Puteți descărca produsul instantaneu. În plus, compania vă facilitează restaurarea achizițiilor dacă doriți transferați-vă abonamentul de pe un dispozitiv pe altul.

Ușurința de instalare și utilizarea Star VPN - Sursa: Shutterstock.comUșurința de instalare și utilizarea Star VPN

În aplicația VPN, veți găsi un tablou de bord ușor de utilizat. Conectarea la un server este la fel de ușoară ca un singur buton. Compania oferă, de asemenea, un meniu drop-down ușor accesibil, pe care îl puteți utiliza pentru a schimba serverul la care sunteți conectat.

Contra

Revizuirea acestui produs a fost o provocare, deoarece au existat atât de multe lucruri care au ridicat steaguri roșii. Mai jos, veți găsi o defalcare a „Contra” pe care l-am descoperit despre Star VPN.

Lipsa serviciului pentru clienți

Unul dintre cele mai semnificative lucruri care ne-au remarcat despre Star VPN a fost lipsa de asistență pentru clienți. În timp ce unii furnizori de VPN vă permit să comunicați instantaneu prin chat live, Star VPN doar vă oferă o adresă de e-mail pe site-ul web pe care o puteți utiliza pentru a contacta compania. Trebuie să trimiteți un e-mail extern prin contul dvs. de e-mail privat. Nu există un formular de asistență pentru clienți listat pe site-ul web al companiei.

Lipsa serviciului pentru clienți Star VPN - Sursa: Shutterstock.comLipsa serviciului pentru clienți Star VPN – Sursa: Shutterstock.com

Înregistrarea datelor

Star VPN susține că nu vă înregistrează sau nu stochează datele. Cu toate acestea, după ce ați adâncit în compania companiei Politica de Confidențialitate, am găsit menționarea faptului că serviciile terță parte monitorizează datele în scopuri de cercetare și publicitate. Aceasta înseamnă că firmele de marketing vă pot analiza istoricul de navigare. Din păcate, acest lucru este prea obișnuit atunci când aveți de-a face cu furnizori de servicii VPN gratuiți. Se pare că Star VPN nu diferă.

În general, acest lucru vă face navigare privată experiență nu foarte privată.

Înregistrarea VPN Data Star - Sursa: Shutterstock.comÎnregistrarea VPN Data Star – Sursa: Shutterstock.com

Performanta slaba

Un alt lucru care ne-a remarcat a fost cât de slab a funcționat acest furnizor VPN. În timpul testării pe serverul SUA, am constatat că viteza de descărcare era în jur 1 Mbps, ceea ce este îngrozitor, chiar și în comparație cu alți furnizori de servicii VPN gratuite.

VPN de performanță slabă - Sursa: Shutterstock.comVPN de performanță slabă – Sursa: Shutterstock.com

Lipsa serverelor

Dacă utilizați versiunea gratuită a Star VPN, veți avea acces doar la un server, care se bazează în Statele Unite. Având un server cu sediul în Statele Unite îngreunează realizarea unor lucruri precum geo-spoofing. Dacă achiziționați versiunea Premium, veți avea acces la un cuplu mai multe servere. Cu toate acestea, numărul de servere pal în comparație cu cele pe care le-ați găsi atunci când utilizați alți furnizori.

Lipsa serverelor VPN VPN - Sursa: Shutterstock.comLipsa serverelor VPN VPN – Sursa: Shutterstock.com

Informații despre prețuri

Star VPN este un serviciu VPN gratuit care este disponibil pentru descărcare imediată. Cu toate acestea, compania ascunde multe dintre caracteristicile sale în spatele unui „Premium” perete de conținut. Pentru a obține acces la Star VPN Premium, trebuie să plătiți 10 USD pe lună. Dacă alegeți să cumpărați un abonare anuala, costul tău scade în jur de 3 USD pe lună.

ricing Info Star VPN - Sursa: Shutterstock.comtarifare Info Star VPN – Sursa: Shutterstock.com

În timpul revizuirii noastre Star VPN, nu am putut găsi informații despre un politica de rambursare sau garanția de restituire a banilor. Singurul lucru pe care l-am putut găsi a fost faptul că Star VPN oferă un încercare gratuită de șapte zile pentru serviciul Premium.

Verdictul final

După efectuarea unei revizuiri extinse a Star VPN, putem spune cu fermitate că nu ar trebui să luați în considerare această opțiune. În primul rând, faptul că nu știm nimic despre politicile de securitate ale companiei este destul de îngrijorător. Când utilizați un furnizor VPN, ar trebui să aveți o idee despre ce tip de program instalați. Ascunzându-și caracteristicile de securitate, Star VPN lasă prea mult “sus în aer.”

Verdict final Star VPN - Sursa: Shutterstock.comVerdict final Star VPN – Sursa: Shutterstock.com

Combinând acest lucru cu lipsa vizibilă de descărcare și viteză de încărcare face din aceasta o opțiune VPN pe care vrei să o omiți. Există numeroși alți furnizori de VPN bazate pe dispozitive mobile pe care le-ați putea lua în considerare.

Când vine vorba de cumpărarea unui serviciu VPN, există doar atât de multe alegeri excelente în aceste zile. De asemenea, o rețea VPN grozavă poate fi, de asemenea, foarte accesibilă, între 2 și 6 dolari pe lună pentru una cu adevărat de top. Deci, dacă sunteți serios cu privire la confidențialitatea dvs., luați în considerare un serviciu precum NordVPN ExpressVPN sau un alt VPN în cel mai bun ghid VPN.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me