Recenziile Touch VPN de pe alte site-uri web tind să fie rele și, din motive întemeiate, este gratuit, ceea ce este întotdeauna un mare NU în cartea noastră.

La fel merită obținut Touch VPN?

Răspunsul scurt este ÎN NICI UN CAZ, dacă doriți răspunsul lung, citiți mai departe.

Sau pur și simplu accesați lista noastră cea mai bună VPN pentru a găsi un VPN care funcționează de fapt. Atenție, totuși, toate necesită plată! Dar dacă doriți un VPN care să nu conțină programe malware, să vândă datele dvs. sau să fie incredibil de lent, atunci trebuie să plătiți.

Atingeți Revizuire VPNAtingeți Revizuire VPN

Ce este Touch VPN?

Atingeți VPN este un serviciu care vă permite să ocoliți geo-restricții astfel încât să puteți debloca orice site web. Serviciul pretinde, de asemenea, să vă păstreze informațiile private în siguranță ori de câte ori vă conectați la un hotspot WiFi public. Când vă conectați la un VPN nesecurizat, hackerii ar putea descifra datele criptate și obțineți acces la:

Ce este Touch VPN? - Sursă: Touchvpn.netCe este Touch VPN? – Sursă: Touchvpn.net

 • Nume
 • Informații personale sensibile
 • Parole

Touch VPN oferă serviciile sale atât pe telefon, cât și pe desktop. După descărcarea aplicației pe telefon sau computer, vă puteți conecta „în siguranță” la internet în termen de trei minute. Conform Touch VPN, tot ce trebuie să faceți este să creați un profil, să instalați aplicația și apoi să vă conectați. Atingeți VPN utilizează mai mult decât 40 de servere în întreaga lume. Puteți descărca aplicația de mai jos utilizând linkurile atașate:

Aplicații native prietenoase pentru fiecare platformă - Sursă: Touchvpn.netAplicații native prietenoase pentru fiecare platformă – Sursă: Touchvpn.net

 • Android (Lista noastră de Android are opțiuni VPN mult mai bune)
 • Windows
 • Google Chrome
 • iOS (Consultați ghidul nostru iPhone vpn pentru alegeri excelente)
 • Mac iOS

Pro

La examinare Atingeți VPN, veți descoperi că există câteva lucruri care fac ca acest serviciu să iasă în evidență. Am enumerat câteva dintre „Pro” mai jos.

Atingeți-VPN-ProAtingeți-VPN-Pro

Serviciul este gratuit

Unul dintre lucrurile care se remarcă despre Touch VPN este că este complet gratuit. Nu există taxe de descărcare sau înregistrare. De îndată ce descărcați software-ul, îl puteți instala pe dispozitivul dvs. și puteți începe să îl utilizați instantaneu.

Pentru a fi sincer, nu considerăm niciodată cu adevărat acest lucru ca un avantaj pentru un VPN. Deoarece VPN-urile GRATUITE vin întotdeauna cu un fel de captură, ceea ce face să nu merite să aveți. De asemenea, astăzi un VPN plătit poate costa doar 2 USD pe lună, este atât de ieftin, de ce ați alege o opțiune GRATUITĂ nesigură, cum ar fi TouchVPN?.

Ușurință în utilizare

Touch VPN se remarcă și din cauza cât de ușor este de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați fișierul corect pentru dispozitivul dvs. La deschiderea fișierului, veți crea un cont. După crearea contului, puteți obține acces la o conexiune VPN instantanee.

Super, deci care sunt dezavantajele?

Contra

La compilarea noastră Atingeți recenzia VPN, am constatat că erau semnificativ mai multe „Contra” decât erau „Pro”. Mai jos, veți găsi o defalcare a unora dintre cele mai semnificative preocupări pe care le-am avut cu privire la Touch VPN.

Atingeți-VPN-ConsAtingeți-VPN-Cons

Atingeți VPN Înregistrează informațiile dvs.

Întregul punct al utilizării unui VPN este să rămâneți anonim pe internet și să vă păstrați în siguranță de hackeri. In timp ce Atingeți VPN poate să vă protejeze de intruși, compania cu siguranță nu respectă “anonimat” parte. Asta-i pentru că compania urmărește și înregistrează toate informațiile și datele dvs., cum ar fi istoricul de navigare.

Compania atunci vinde aceste informații unor terțe părți. Deoarece compania nu percepe o taxă de membru pentru serviciile sale, trebuie să câștige bani în alte moduri.

O face prin vânzarea informațiilor dvs. către terți. Evident, atunci când faci acest lucru, pierzi complet orice sentiment de anonimat pe care l-ai anticipat.

În plus, Atingeți VPN vă solicită să creați un cont înainte de a utiliza serviciile sale. Aceasta înseamnă că v-ați atașat numele și alte informații la datele pe care le compilați atunci când navigați online.

Dacă intenționați să descărcați torrente, să jucați cazinou online sau să faceți ceva în cazul în care doriți să rămâneți privat, atunci nu utilizați acest lucru. De asemenea, este posibil să transmiteți tot istoricul căutărilor.

Jurisdicția „Cinci ochi”

Five Eyes if a intelligence alianță formată din:

 • Australia
 • Noua Zeelanda
 • Canada
 • Statele Unite
 • Regatul Unit

În cazul în care un Furnizorul VPN există într-o țară asta este sub Cinci Jurisdicția ochilor, compania ar putea fi obligată să predea orice informație pe care a compilat-o oricând. Multe VPN-uri nu colectează informațiile dvs. atunci când își utilizează serviciile, deci aceasta nu este o problemă.

Servere în peste 30 de țări din întreaga lume - Sursa: Touchvpn.netServere în peste 30 de țări din întreaga lume – Sursa: Touchvpn.net

Cu toate acestea, pentru că Atingeți VPN vă înregistrează datele, ți-ai putea transmite instantaneu întreaga înregistrare personală pe internet către o agenție de informații.

Deoarece Touch VPN înregistrează toate datele dvs., ești mult mai mult risc semnificativ decât ați fi atunci când utilizați alte servicii.

Lipsa unui Kill Switch

Unul din celelalte cele mai semnificative probleme cu Touch VPN este că nu vine cu un comutator kill. Dacă conexiunea la internet este întreruptă la navigare, un comutator kill asigură faptul că informațiile dvs. sunt în continuare sigure. Este o componentă vitală a VPN-urilor și este ceva ce cele mai bune servicii VPN ofera mereu.

Lipsa unui comutator de ucidere - Sursa: Shutterstock.comLipsa unui comutator de ucidere – Sursa: Shutterstock.com

Touch VPN nu include o caracteristică kill switch cu serviciile sale. Prin urmare, s-ar putea să descoperiți că Touch VPN este riscant de utilizat, mai ales dacă intenționați să faceți acest lucru într-un loc în care există constante întreruperi la conexiunea dvs. de internet.

Conexiunile nepotrivite tind să apară mai ales pe rețelele WiFi gratuite. Păstrarea informațiilor în siguranță în timp ce vă aflați într-o rețea WiFi nesecurizată ar trebui să fie unul dintre cele mai importante beneficii ale unui VPN. Dar fără o caracteristică kill switch, nu ai de unde să știi dacă informațiile tale sunt expuse în mod obișnuit.

Prețuri

După cum se menționează, una dintre cele mai semnificative beneficiile Touch VPN este că serviciile sale sunt complet gratuite. Poti descărcați software-ul gratuit de la site-ul companiei.

Preț - Sursă: Shutterstock.comPreț – Sursă: Shutterstock.com

in orice caz, “ceea ce vezi este ceea ce primești.” Faptul că serviciul este gratuit ar putea ajunge să te coste scump pe termen lung, deoarece înseamnă că informațiile tale vor ajunge probabil în mâinile specialiștilor în marketing.. Dacă o terță parte vinde internetul dvs. privat datele ar trebui să declanșeze alarmele.

Alți factori de luat în considerare

Una dintre cele mai multe factori semnificativi pe care veți dori să îl luați în considerare este că Atingeți VPN nu permite accesul la site-uri web de streaming precum Netflix sau site-uri web torrent. Pentru aceste tipuri de site-uri, mulți utilizatori vor dori o rețea VPN care să evite restricțiile geografice. Cu toate acestea, deoarece serviciul nu permite accesul la aceste site-uri, capacitatea sa de a ocoli restricțiile geografice este acum aproape lipsită de valoare.

Dacă doriți un serviciu care să le permită pe ambele, verificați Nordvpn, Expressvpn, Cyberghost, care sunt unele dintre VPN-urile noastre cele mai recomandate.

Alți factori de luat în considerare - Sursa: Shutterstock.comAlți factori de luat în considerare – Sursa: Shutterstock.com

Sa nu uiti asta Atingeți VPN de asemenea, nu prevede navigare privată. Deși informațiile dvs. pot rămâne în siguranță împotriva hackerilor, acestea ar putea ajunge în mâinile specialiștilor în marketing sau ale altor terțe părți. Deci, principalele beneficii ale unui VPN-urile sunt practic inutile atunci când se utilizează VPN VPN.

Verdictul final

Zicala, „Dacă pare prea bine ca să fie adevărat, probabil că este” este destul de aplicabil când vine vorba de Atingeți VPN. Când căutați Opțiuni VPN, s-ar putea să fiți tentat să luați în considerare Touch, deoarece este gratuit. Cu toate acestea, descărcarea gratuită VPN-uri veni cu partea sa corectă de pericole.

Verdict final - Sursa: Shutterstock.comVerdict final – Sursa: Shutterstock.com

Atingeți VPN vă înregistrează informațiile, prin urmare, învingând scopul utilizării unei rețele securizate. Odată ce compania vă înregistrează informațiile, îl vinde companii terțe. În plus, am găsit numeroase alte probleme cu Atingeți VPN, cum ar fi faptul că nu există un switch de încorporare încorporat.

Pentru utilizatorii obișnuiți de pe internet, este posibil ca aceste caracteristici să nu pară prea multe. Cu toate acestea, cei familiarizați cu VPN-urile știu că VPN-ul tactil este destul de riscant și nu este demn de luat în considerare. La sfarsitul zilei, riscul nu merită recompensa. S-ar putea să fiți mult mai bine să achiziționați un VPN despre care știți că este sigur în loc să tăiați colțurile și descărcarea Touch VPN.

Sperăm că ai găsit-o pe a noastră Atingeți Recenzie VPN utilă. Asigurați-vă că consultați Cele mai bune VPN-uri ghid pentru a găsi cele mai bune alternative pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când căutați o securitate, conexiune la internet de încredere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me