Aici avem un serviciu VPN bazat în afara Alianței 14 Eyes. Acest VPN se află într-o țară mică numită Seychelles. Acesta este un început bun și ceva ce ne place să vedem cu un VPN, în general ne place să fie în locuri în care confidențialitatea poate fi cu adevărat punctul central.

Trust.zone VPN ReviewTrust.zone VPN Review

Dar, ce înseamnă asta?

Înseamnă că datele dvs. sunt mai sigure cu acest VPN, deoarece nu este necesar să pierdeți informațiile dvs. către diferitele guverne din cadrul alianței. O astfel de jurisdicție scade, de asemenea, probabilitatea ca un VPN să vă înregistreze datele.

Până acum se pare Trust.Zone vă oferă anonimatul pe care îl căutați. Să vedem dacă orice altceva verifică.

Poate Trust.Zone să vă protejeze confidențialitatea?

Datorită locației sediului central al acestui VPN, dvs. câștigă imediat intimitate fiind în afara supravegherii țărilor din alianță precum Statele Unite, Canada, Noua Zeelandă, Germania, Belgia, Italia și multe altele.

Trust.zone vă poate proteja confidențialitatea?Poate Trust.Zone să vă protejeze confidențialitatea?

Împreună cu o locație excelentă, Trust.Zone vă oferă, de asemenea, 170 de servere în 96 de locații. Acest număr nu este cel mai mult pe care l-am văzut vreodată, dar ne place faptul că sunt răspândite în întreaga lume. Acest lucru vă oferă mai multe opțiuni în funcție de locația dvs. și este puțin probabil ca această rețea de servere să fie aglomerată cu tot atât de răspândit.

170 de servere în 96 de locații - Trust.Zone170 de servere în 96 de locații – Trust.Zone

Trust.zone este disponibil pentru utilizare cu iOS, Android, Linux, Windows, și Mac. Ne-ar plăcea să fie utilizabil și pe televizoare inteligente, sisteme de jocuri și routere, dar în prezent nu este.

La prima vedere, Trust.Zone face foarte bine. Face multe măsuri pentru a vă proteja confidențialitatea și pentru a vă asigura că nimic rău nu se întâmplă cu datele dvs..

Ce face diferența de încredere?

Am acoperit deja unele dintre caracteristicile acestui VPN, dar să le descompunem puțin mai mult. Aici sunt unele dintre lucrurile care fac ca Trust.Zone să iasă în evidență pentru noi.

 • În afara jurisdicției alianței de supraveghere
 • Zero jurnal vpn
 • Criptare puternică
 • Viteze rapide
 • Netflix și torrenting permise

Vom aprofunda în unele dintre cele mai bune caracteristici mai târziu în articol, așa că continuați să citiți!

Prețul Trust.zone

Acest VPN oferă câteva structuri de prețuri diferite, dar are un singur plan premium. Practic, oferta sa premium este împărțită în trei perioade de timp separate. Iată o defalcare a planurilor de plată Trust.Zone.

Prețul Trust.zonePrețul Trust.zone

 • Proces de 3 zile – Gratuit (cu limitări)
 • O luna – 8,88 USD pe lună
 • Un an – 3,33 USD pe lună / 39,95 USD pe an
 • Doi ani – 2,88 USD pe lună / 69,15 USD pe an

Toate planurile sale plătite vin cu următoarele:

 • 170 de locații
 • Transfer nelimitat de date
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Trei conexiuni simultane
 • Comutare nelimitată de server
 • Cu un singur clic, instalați și rulați software-ul

Ce ne place despre Trust.Zone

În general, se pare că Trust.Zone verifică multe dintre casetele noastre. Serviciul oferă o mulțime de caracteristici excelente, precum și securitate de vârf în industrie. Să aruncăm o privire mai aprofundată.

Fără politică de înregistrare

Fără politică de înregistrareFără politică de înregistrare

În aproape fiecare recenzie VPN, găsim un fără politică de înregistrare, și de cele mai multe ori aflăm mai târziu că am fost induși în eroare când credem că informațiile noastre nu erau stocate. Cu Trust.Zone, pare să fie așa informațiile dvs. sunt sigure. Nu are nicio politică de înregistrare care stabilește că colectează doar adresa dvs. de e-mail.

Nu cere mai multe informații și nu păstrează jurnalele. Asa de, atâta timp cât este sincer, ești bine să pleci.

Rămâneți criptat

Cel mai important lucru despre un VPN este că acesta vă protejează confidențialitatea și vă păstrează informațiile în siguranță. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de criptare de ultimă generație și de cel mai recent protocol. Cu Trust.Zone, veți obține asta și multe altele.

Folosește Criptare AES-256 biți cu OpenVPN și L2TP. Am constatat că acest lucru devine standard în majoritatea rețelelor VPN. Cu acest tip de securitate, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la căderea informațiilor dvs. pe mâini greșite.

Ce ne place despre Trust.zoneCe ne place despre Trust.zone

Rezultate bune ale testelor de viteză

Este acceptabil să vedeți o scădere a vitezei atunci când sunteți conectat la un server VPN; ne așteptăm la asta. Cu Trust.zone, ne-a făcut plăcere să constatăm o scădere a vitezei de descărcare de doar 10-20 la sută. În timpul cercetărilor noastre, am descoperit că Trust.Zone este unul dintre cele mai rapide VPN disponibile.

Netflix și Torrenting Work

Să începem cu Netflix. Va trebui să căutați servere în rețeaua sa atunci când încercați să transmiteți în flux Netflix, dar veți găsi multe care vă permit să ocoliți restricțiile Netflix. Când vine vorba de torrent, nu ar trebui să aveți nicio problemă de torrentare pe toate serverele Trust.Zone.

Ceea ce nu ne place despre Trust.Zone

Deși acest VPN ar putea avea câteva caracteristici grozave, trebuie să menționăm câteva probleme majore. Iată câteva dintre cele mai mari probleme avem cu Trust.Zone.

Sketchy Business

În timpul cercetărilor noastre, ceea ce căutăm întotdeauna este o companie care să facă backup pentru VPN. Dacă serviciul nu este deținut de o companie de comunicații sau IT, tindem să ne facem griji cu privire la intențiile reale din spatele VPN.

Ceea ce nu ne place despre Trust.zoneCeea ce nu ne place despre Trust.zone

Există puține informații disponibile despre proprietatea Trust.Zone și, ca urmare, ar putea fi oricine. Ar putea exista spioni ruși care vă urmăresc, CIA, DEA etc.. Nu puteți pur și simplu să aveți încredere în acest VPN, deoarece spune că locația sa se află în Seychelles și pretinde că nu înregistrează informații.

Asistență slabă pentru clienți

Lipsa serviciului pentru clienți întărește oarecum numărul nostru anterior de practici comerciale incomplete. Asistența este disponibilă numai de luni până vineri între orele 6:00 și 16:00 GMT. Aproape intotdeauna, Servicii VPN oferi asistență pentru clienți 24/7, iar mulți au chiar chat live disponibil.

În timpul cercetărilor noastre, am găsit echipa de servicii pentru clienți să fie receptivă, dar neentuziastă și inutilă. În plus, a avea o fereastră atât de mică pentru asistența pentru clienți este un dezavantaj semnificativ.

Verdictul nostru

Cel mai mare lucru despre Trust.Zone este versatilitatea sa. Poți să folosești Netflix; poti torent, poți să folosești Tor. Aveți opțiuni și totul pare să funcționeze bine. Primești și tu securitate de top cu criptare militară deci anonimatul ar trebui să fie cea mai mică preocupare.

Verdictul nostru - Sursa: Shutterstock.comVerdictul nostru – Sursa: Shutterstock.com

Ne place Trust.Zone, credem că este un VPN grozav, dar este greu să treci peste scepticism în jurul acestei companii. În general, dacă sunteți dispus să vă încredeți în Trust.Zone, atunci ar putea fi o opțiune bună.

Dacă nu sunteți sigur cu privire la acest VPN și doriți să aflați mai multe despre alte servicii, consultați lista noastră cu cele mai bune VPN-uri. Sau citiți direct recenziile câtorva dintre preferatele noastre: Nordvpn, Expressvpn, Surfshark.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me