În prezent, un VPN sau rețea privată virtuală este indispensabil parte a vieții digitale. Din fericire, există zeci de servicii VPN pe piață astăzi, deci aveți la dispoziție o serie de caracteristici, planuri de preț și opțiuni.

VPNSecure ReviewVPNSecure Review

VPNSecure este un serviciu VPN complet, fiabil, rapid și flexibil. În calitate de consumator conștient de securitate, este o opțiune pe care doriți să o luați în considerare, deoarece este rapidă, ușor de utilizat și oferă o gamă largă de capabilități și beneficii la trei prețuri diferite.

VPNSecure: caracteristici și capacități

VPN-uri sunt concepute pentru a spori siguranța și confidențialitatea activităților online. Cu toate acestea, servicii diferite ating acest obiectiv în moduri diferite și la niveluri diferite de succes. VPNSecure este o opțiune populară, deoarece oferă o completă completă de caracteristici de suportat intimitate, Securitate, și anonimat:

VPNSecure: caracteristici și capacitățiVPNSecure: caracteristici și capacități

 • Suport pentru Windows, Mac și Linux pe laptopuri, desktopuri și dispozitive mobile
 • Un ușor de folosit aplicație desktop
 • Opțional OpenVPN, Servere proxy HTTP, Tuneluri SSH, tunelare punct-la-punct, și DNS mai inteligent
 • Alegerea nivelurilor de criptare, de la Pe 64 de biți la criptare foarte puternică folosind AES-256
 • Acces la servere rapide, cu lățime de bandă mare din apropiere
 • Prețuri accesibile cu trei planuri diferite, plus o versiune gratuită
 • Opțiuni de plată, inclusiv PayPal și Payza

VPNSecure: partea plus

Să începem cu ceea ce face VPNSecure bine.

Este ușor de utilizat

VPNSecure oferă o aplicație desktop ușor de utilizat ceea ce vă face ușor să alegeți serverul la care doriți să vă conectați, să selectați nivelul de criptare și să începeți să vă bucurați imediat de experiența dvs. online.

VPNSecure-Este ușor de utilizat - Sursa: Shutterstock.comVPNSecure-Este ușor de utilizat – Sursa: Shutterstock.com

Pur și simplu descărcați și instalați aplicația, apoi lansați-o. Veți vedea o listă derulantă pe care o puteți utiliza pentru a selecta sau căuta o țară – aceasta reprezintă locația serverului te vei conecta la. Alegeți cea mai apropiată țară și sunteți pe drum.

Dacă preferați să utilizați o altă aplicație, VPNSecure oferă chei Open VPN pentru toate serverele sale, împreună cu fișiere de configurare adecvate.

Noțiuni de bază este simplu

Utilizatorii pot începe cu o versiune gratuită Proces de 30 de zile, și apoi treceți la un plan plătit într-un singur pas ușor. Plus, VPNSecure oferă o Garanție de restituire a banilor în 7 zile, deci este fără risc să încercați.

Puteți obține ajutor dacă aveți nevoie de el

VPNSecure menține un centru de cunoaștere plin de articole, sfaturi, ghiduri tehnice, și alte resurse, deci, dacă aveți întrebări sau probleme, este ușor să găsiți informații și sfaturi. De asemenea, puteți trimite un bilet de asistență oricând – trebuie doar să completați un formular simplu pe site-ul său, iar cineva va răspunde în interior 30 minute. Sau, utilizați funcție de chat live a intreba o intrebare.

Puteți obține ajutor dacă aveți nevoie de acesta - Sursa: Shutterstock.comPuteți obține ajutor dacă aveți nevoie de acesta – Sursa: Shutterstock.com

Este fiabil – și rapid

VPNSecure oferă în prezent mai mult de Servere de 80 gigabit în 48 de țări, incluzând Statele Unite, Canada, Brazilia, Regatul Unit, Franţa, Germania, Australia, și Asia. Acest diversitatea geografică permite utilizatorilor să se conecteze la cel mai apropiat server posibil pentru o experiență online rapidă și receptivă.

Este fiabil - și rapid - Sursa: Shutterstock.comEste fiabil – și rapid – Sursa: Shutterstock.com

VPNSecure Este mereu adăugând mai multe servere la rețeaua sa, deci capacitatea sa de a oferi clienților o conectivitate rapidă și fiabilă continuă să se îmbunătățească.

Deoarece serverele sunt conectate, utilizatorii pot trece la o altă locație de server la cerere și Serviciu VPNSecure va recomanda chiar serverul care va oferi cele mai mari rate de conectivitate.

În plus, VPNSecure are grijă să se asigure că rutare este gestionată cât mai eficient posibil, astfel încât utilizatorii să se bucure Valabilitate ridicată și lățime de bandă, latență redusă, și puține, dacă există, întreruperi în activitățile lor online.

Acces gratuit la 30 de zile VPN - Sursa: Vpnsecure.meAcces gratuit la 30 de zile VPN – Sursa: Vpnsecure.me

Spre deosebire de mulți Servicii VPN, VPNSecure îi ajută pe utilizatori să obțină performanțe maxime oferind sfaturi și ghiduri tehnice pe care le pot folosi pentru a-și regla browserele și sistemele de operare. Totul se află în centrul de cunoaștere al VPNSecure.

Previne strangularea

niste consumatori poate să nu știe că furnizorii lor de servicii de internet pot – și de multe ori o fac – limitează-le lățimea de bandă. niste ISP-urile chiar conectați și inspectați site-urile pe care clienții lor le vizitează și fișierele pe care le descarcă și urmăriți multe dintre celelalte activități ale lor online.

VPNSecure previne ISP-urile de la limitarea conectivității dvs., astfel încât să vă bucurați întotdeauna de cea mai bună experiență online posibilă. Mai mult decât atât, VPNSecure, de asemenea vă blochează ISP-ul de la urmărire, analiză și raportare unde mergeți și ce faceți online.

Este eficient

VPNSecure face o treabă excelentă de a proteja utilizatorii intimitate și Securitate. Oferă diferite niveluri de criptare. Pentru activități standard, cum ar fi surfingul știri și divertisment site-uri, puteți alege elementele de bază Criptare pe 64 de biți

Este eficient - Sursa: Shutterstock.comEste eficient – Sursa: Shutterstock.com

Când aveți nevoie de protecție suplimentară (de exemplu, dacă trebuie să trimiteți prin e-mail unele documente deosebit de sensibile), puteți opta pentru un algoritm de criptare mai complex. Securitatea mai strictă vă poate face conexiunea puțin mai lentă, dar puteți fi sigur materiale sensibile va fi cât mai sigur posibil.

Fără reclame

Multe servicii VPN – mai ales opțiuni gratuitetencuială ecranul dvs. cu publicitate nedorită și singura modalitate de a scăpa de el este să actualizare la o plan plătit. VPNSecure nu vizează clienții săi cu publicitate, deci nu trebuie să vă confruntați cu distragerea și supărarea bannerelor intermitente și a animațiilor în buclă pentru produsele de care nu doriți sau nu aveți nevoie.

Fără reclame - Sursa: Shutterstock.comFără reclame – Sursa: Shutterstock.com

De fapt, chiar și versiunea gratuită a VPNSecure este fără reclame – singura limitare este că nu puteți alege între Criptare pe 64 de biți sau unele mai puternice cifru, și vei primi doar 2 GB lățime de bandă.

Fără jurnale

Spre deosebire de multe servicii VPN, VPNSecure respectă o politică strictă, fără logare. Nu înregistrează niciodată:

 • Adresa dvs. IP
 • Data și ora când vă conectați sau deconectați
 • Lățimea de bandă pe care o utilizați în timp ce sunteți conectat prin serviciul său premium
 • Orice solicitare DNS

Puteți accesa ceea ce aveți nevoie

Multe țări in jurul lumii – chiar și unele națiuni occidentale care te-ar putea surprinde, ca Franţa, Germania, si Regatul Unit – restricționează accesul cetățenilor lor la internet, în diferite grade.

Client VPN desktopClient VPN desktop

De exemplu, țări precum India, China, Egipt, și Arabia Saudită cenzurați în mod obișnuit site-urile web și serviciile media precum Facebook, Twitter și iTunes.

Dacă locuiți sau vizitați o țară în care cenzura este obișnuită, VPNSecure’s rapid, latime de banda mare serverele vă vor permite să vă bucurați de aplicații media precum Netflix, iPlayer, Pandora și Spotify, precum și toate cele mai noi jocuri online.

Poate mai important, VPNSecure permite utilizatorilor să acceseze știrile care raportează poveștile care le pasă – chiar și cele restricționate de guvernelor, școli, și universități, sau angajatori.

Pentru clienți care locuiesc în sau vizitați țări cu extrem de rigid practicile de cenzură, VPNSecure oferă, de asemenea StealthVPN a camufla originare Adrese IP și să furnizeze conexiuni anonime la servere restricționate.

Partajare sau Torrenting

Una dintre cele mai populare activități de pe internet este partajare și descărcarea fișierelor media și fișiere de divertisment și, în timp ce practica are anumite riscuri specifice și implicatii legale, în mare măsură legat de piraterie și încălcarea drepturilor de autor, tehnologie implicat nu este strict ilegal.

Partajare sau torrentare - Sursă: Shutterstock.comPartajare sau torrentare – Sursă: Shutterstock.com

Acestea fiind spuse, oricine alege să descarce fișiere dintr-un torrent ar trebui să se asigure că fac acest lucru numai în timp ce sunt conectați la un serviciu VPN.

Deoarece VPNSecure vă maschează adresa IP, împiedică urmărirea activităților dvs. și criptează datele pe care le trimiteți și le primiți, este o alegere bună.

Dar există multe alegeri bune acolo, consultați cele mai bune VPN-uri pentru articol de torrent pentru alegeri și mai bune.

VPNSecure: partea minus

Tot ce urca sus trebuie sa si coboare. Cu toate că VPNSecure se mândrește cu câteva caracteristici și servicii impresionante, există câteva lucruri care ar putea fi mai bune.

S-ar putea să aveți nevoie să vă canalizați tehnicianul interior

La fel cu majoritatea, dacă nu cu toate Servicii VPN, va trebui să fiți pregătiți să obțineți un pic de tehnică atunci când utilizați VPNSecure. De exemplu, instrucțiunile de configurare și instalare pentru diferitele aplicații vor diferi oarecum, în funcție de tipul de hardware și sistem de operare versiunea pe care o utilizați.

În mod similar, poate fi necesar să modificați anumite setări în browser sau sistem de operare pentru a atinge optim viteză și performanță.

browserul sau sistemul de operare pentru a obține viteză și performanță optime.browserul sau sistemul de operare pentru a obține viteză și performanță optime.

Și, în unele cazuri, s-ar putea să doriți să faceți ceva puțin mai complex. De exemplu, s-ar putea să doriți să utilizați un tunel SSH pentru a trimite fișiere. Pentru a face acest lucru, va trebui să faceți acest lucru un pic de lectură să funcționeze, dar nu este chiar atât de dificil. Dacă puteți pune împreună o bibliotecă din IKEA, vei fi bine.

De luat masa?

Chiar dacă VPNSecure este ușor de utilizat, va trebui să petreceți puțin timp citind, făcând cercetări și făcând ajustări, mai ales dacă sunteți interesat să utilizați oricare dintre acestea VPNSecure’s capabilități mai avansate; totuși, ar fi cazul oricărui Serviciu VPN s-ar putea să selectați.

Apropierea ar putea fi o problemă

Cu toate că VPNSecure găzduiește servere în 48 de țări, majoritatea sunt în America de Nord, Europa de Est, Europa de Vest, și Australia. Până în prezent, VPNSecure oferă doar câteva servere în America de Sud, Orientul Mijlociu, India, și China, ceea ce înseamnă că utilizatorii din acele regiuni vor trebui să acceseze servere care sunt mai îndepărtate, ceea ce ar putea afecta viteza și fiabilitatea conexiunilor lor.

Pentru o selecție mult mai cuprinzătoare de servere, consultați Nordvpn, Expressvpn sau Cyberghost.

Locația serverelor VPNSecureLocația serverelor VPNSecure

Această hartă la îndemână arată locația tuturor Servere VPNSecure astfel încât să puteți stabili dacă apropierea ar putea fi o problemă pentru dvs. înainte de a vă înscrie. Și, bineînțeles, vă puteți înscrie și pentru o încercare gratuită și puteți vedea singur dacă VPNSecure este suficient de rapid și de fiabil pentru a vă satisface așteptările.

Gratuit, dar limitat

din pacate, versiunea gratuită pe care am menționat-o mai sus oferă doar Conectivitate de 2 GB, și numai către serverele din Statele Unite. Acest lucru poate fi suficient pentru utilizatorii ocazionali, cu volum redus și pentru persoanele care doresc pur și simplu să încerce serviciul. Dar oamenii care se angajează într-o mare varietate de activități online – în special cele care implică streaming media și muzică – va trebui să ia în considerare o plan plătit.

Vestea bună este că Prețurile VPNSecure sunt destul de rezonabile.

Cost

VPNSecure oferă trei planuri de preț flexibile pentru a satisface nevoile și bugetele clienților, variind de la aproximativ 10 USD pe lună până la 6 USD și schimbați dacă vă înscrieți pentru un an. Un pachet de șase luni este, de asemenea, disponibil pentru aproximativ opt dolari pe lună.

Luna de luna 6 luni 12 luni
9,95 USD / lună 8,32 USD / lună 6,66 USD / lună

Toate trei planurile oferă VPN mobil clienți pentru iOS și Android și acces nelimitat la rețeaua globală de servere a companiei, plus:

 • OpenVPN, o aplicație client VPN open-source
 • HTTP Proxy, care acționează ca un filtru pentru a proteja datele pe care le transmiteți pe internet
 • SmarterDNS pentru a debloca site-uri web cu restricții geografice

Pentru utilizatorii cu un buget redus, există versiunea gratuită a VPNSecure. După cum am discutat anterior, oferă un număr limitat, 2 GB conectivitate la servere din Statele Unite; în plus, suporturi Windows, Mac Os, iOS, și Android și oferă tot ce obțineți cu un abonament plătit, cu o singură excepție: nu puteți schimba nivelul de criptare.

Preț - Sursa: Vpnsecure.mePreț – Sursa: Vpnsecure.me

Alte servicii cu plată pot costa până la 13 USD pe lună, și serviciile gratuite pot fi riscante – unele au fost chiar cunoscute de descărcați malware pe lor Cliențicomputerele și își vând informațiile personale.

Comparativ cu alte servicii, VPNSecure oferă o valoare remarcabilă pentru bani: o utilizare ușoară aplicație desktop, plus opțiunea să utilizați alte programe open source grozave; o alegere de metode de criptare, grozavă a sustine, rapid, servere de încredere in jurul lumii; transparent, politici ușor accesibile, și o reputație în care mii de consumatori au încredere.

Cel mai bun dintre toate, VPNsecure acceptă mai multe opțiuni de plată diferite, cum ar fi PayPal, Payza, și Bitcoin astfel încât să vă puteți proteja identitatea și mai mult.

Alegerea VPN-ului dvs.: alți factori

Locația serverului, Preț, aplicații disponibile, metode de securitate, și lățime de bandă sunt toate atribute esențiale pe care ar trebui să le evaluați atunci când comparați Servicii VPN, dar există și alte lucruri de reținut, care vă pot ajuta să vă asigurați că furnizorul dvs. de servicii este de încredere, demn de incredere, și concentrat privind serviciul pentru clienți.

Alegerea VPN-ului dvs.: alți factori - Sursa: Shutterstock.comAlegerea VPN-ului dvs.: alți factori – Sursa: Shutterstock.com

Citiți documentele de politică

da, sunt plictisitoare; da, pot fi dense și greu de înțeles. Dar merită să luați câteva minute pentru a citi cea mai bună alegere documentele de politică ale furnizorului deoarece este un pas crucial în a ști la ce vă puteți aștepta.

De exemplu, dacă politica furnizorului de servicii nu explică ce informații înregistrează, cât de des și cât timp se păstrează jurnalele sau dacă explicația este vagă și confuză, este mai bine să ne îndreptăm – oricât de minunate ar putea părea revendicările de pe site-ul lor web.

Documentul de politică al VPNSecure este clar, concis și ușor disponibil pe site-ul lor web. Se detaliază politica de neînregistrare și prezintă procedurile de primire a rambursării – toate acestea vă permit să știți că este de încredere.

Educă-te

Înțelegerea tehnologiilor poate fi un provocare – mai ales întrucât totul pare să evolueze și să se schimbe atât de repede. Cu toate acestea, dacă dedici doar o oră pe săptămână lecturii articole informative și bloguri, veți fi mai bine pregătiți să alegeți un Serviciu VPN și utilizați bine toate celelalte aplicații și tehnologii disponibile.

Educați-vă - Sursa: Shutterstock.comEducați-vă – Sursa: Shutterstock.com

Multe publică reviste articole care vă pot ajuta să vă extindeți înțelegerea despre internet Securitate, intimitate, și altele asemenea.

Verdictul

O mulțime de servicii VPN promit rapid, conexiuni fiabile, criptare excelentă de protejat securitatea ta și oferă anonimat și simplu, planuri flexibile de stabilire a prețurilor. Cu toate acestea, multe dintre aceste servicii se dovedesc mai puțin decât ideale pe termen lung. Utilizatorii se confruntă cu conexiuni lente, în special în timpul orelor de vârf și uneori se limitează la utilizarea aplicațiilor dificil de utilizat instalare și confuzie de utilizare.

Verdictul - Sursa: Shutterstock.comVerdictul – Sursa: Shutterstock.com

Mai rău, furnizorii de servicii lipsiți de scrupule s-au știut că jurnalizează și chiar vinde clienții informatii personale. Cel mai bun la, de obicei, clienții trebuie să se ocupe de asistența pentru clienți de la aceste companii, care este ineptă și nepoliticosă; în cel mai rău caz, astfel de servicii nesigure nu oferă deloc asistență.

Cu toate acestea, există servicii de încredere și de încredere.

VPNSecure este bine-cunoscut ca un furnizor de servicii de încredere și are o listă extinsă de clienți mulțumiți, loiali, pentru a demonstra acest lucru.

Oferă un încercare gratuită de 30 de zile astfel încât să puteți experimenta viteză și performanță a serverelor sale pentru dvs. Acceptă toate cele mai populare tipuri de sisteme de operare și hardware și menține un o bază de cunoștințe excelentă și asistență prin chat live, deci veți găsi întotdeauna răspunsuri dacă aveți probleme.

VPNSecure este inițial și foarte clar cu privire la condițiile sale de furnizare a serviciilor și la politicile sale de confidențialitate, iar acesta este un alt factor important, deoarece înseamnă că nu va trebui niciodată să vă întrebați dacă vă înregistrează accesul sau activitățile în timp ce sunteți pe internet. Aceasta este confidențialitatea reală, nu doar promisiunea confidențialității.

Aceasta este confidențialitatea reală, nu doar promisiunea confidențialității.Aceasta este confidențialitatea reală, nu doar promisiunea confidențialității.

Mai mult, VPNSecure îndeplinește una dintre cele mai semnificative promisiuni ale internetului: alegere. Utilizatorii pot alege serverul la care se conectează, aplicația pe care o utilizează și nivelul de criptare pe care îl preferă.

Cu VPNSecure, utilizatorii pot vizita site-urile media și de știri după cum consideră potrivit, chiar dacă guvernul lor impune cenzura. Ei pot alege să utilizeze capabilități avansate precum SSH și tuneluri punct-la-punct pentru a transfera fișiere mai mari în siguranță. Și dacă sunt dispuși să își asume riscul, pot chiar încărca și descărca fișiere media pe servere torrent.

Pe scurt, internetul a fost întotdeauna despre alegeri.

În concluzie, Este destul de decent, totuși nu este suficient de bun pentru a face cel mai bun ghid VPN, dar l-am evalua printre primele 15 servicii VPN.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me