Dogecoin Jelenleg a 28. legnagyobb kriptovaluta áll, piaci felső határa körülbelül 324 millió dollár. 2019-ben ez a népszerű digitális pénznem új tőzsdei listákat szerzett különböző tőzsdéken, például a Binance és a Binance US között, és több pénztárcához és más platformhoz hozzáadta a támogatást..

Megkerestem a Dogecoin két fejlesztőjét, Ross Nicoll és Max Keller, hogy betekintést nyerjenek a dózse ökoszisztéma legújabb fejleményeibe, beleértve a közelgő frissítések részleteit. Az interjú így alakult:

Mesélne a Dogecoin 1.14.1 frissítéséről, amely készen áll a kimenetre?

Ez valójában most a Dogecoin 1.14.2-nek tűnik, ami kissé kínos. Tehát két hibát találtunk a kiadás utáni 1.14.0 verzióban, az első azt jelentette, hogy egyesült bányászati nem működik, ezért a bányászok nem tudtak frissíteni (ezt az 1.14.1 javítja ki), a második pedig a tranzakciós díjak téves kiszámítása, amely az 1.14.2 várhatóan tartalmaz egy javítást.

Az 1.14.1 valójában már elérhető forrásként, így a bányászok frissíthetnek saját maguk fordításával, épp a bináris fájlok építésével kapcsolatos problémák merültek fel, és úgy tűnik, hogy az 1.14.1 bináris kiadását kihagyjuk.

Mesélnél a közelgő 1.17 Dogecoin frissítésről?

Nagyrészt kompatibilisek vagyunk a következőkkel: Bitcoin kiadások, így az 1.17 egyszerűen frissít minket a Bitcoin Core 0.17.2-vel. Beszéltünk arról, hogy a Segwit egy következő kiadásban engedélyezve van, hogy lehetővé tegye a Lightning Dogecoin segítségével, de mivel viszonylag korlátozott időnk van a projekten való munkára, csak a karbantartási kiadásokra koncentrálunk most, hogy minden stabil maradjon.

Az egyik változás, amelyet személyesen szeretnék bevezetni, az egyesített bányászat megkövetelése, nem pedig opcionális. Erre a Segwit támogatásához van szükség, mivel az egyesített bányászati ​​adatokhoz a verzióbiteket használjuk, a Segwit pedig ugyanazokat a biteket. Azáltal, hogy mindig egyesített bányászatot írunk elő, már nincs szükségünk ezekre a további információkra.

A Dózse / Ethereum híd még fejlesztés alatt áll?

Sajnos jelenleg szünetel, amennyire tudom. Ezt egy teljesen külön csapat fejlesztette ki, az Etherben felajánlott összegért, és az Ether árának csökkenésével nem tartják pénzügyi szempontból életképesnek a folytatást most.

Mikor lesz teljes a Dózse / Ethereum híd?

Remélem, hogy valamikor meglátjuk ezt a változást vagy egy új csapat ajánlatot a fejére, de jelenleg nincs dátumunk.

A Dogecoin a Binance-en szerepelt ebben az évben, lát-e egy Coinbase-t a láthatáron?

Átéltük a Coinbase dokumentumok felsorolása, és sok olyan struktúrát igényelnek, amellyel nem rendelkezünk, ezért jelenleg nem szerepel az ütemtervünkön. Sajnálatos helyzet, hogy annak ellenére, hogy a kriptovalutákat decentralizálásra tervezték, a ténylegesen decentralizált projekt lévén, sok céget összezavar az űrben.

Ez azt mondta, nagyon jó lenne, ha a Dogecoin szerepelne a listán, és ha ebben tudunk segíteni a Coinbase-nek, szívesen hallanék tőlük. Nyilvánvaló, hogy a Dogecoin a Coinbase Wallet alkalmazásban található, és remélem, hogy ez jó jel.

A Dogecoin fix inflációs rátája évente 5,256 milliárd újonnan létrehozott érme. Mi a véleményed erről, annyi kriptovalutát reklámoznak, mint deflációs?

Tudom, hogy van olyan vokális csoport, amelyik ezt nem szereti, de számomra ez alapvetően a Dogecoin lényege. Azt hiszem, sokan hiányolják, hogy nem vagyunk alapítók, és a Dogecoinnak nem volt előbányája, így a jelenlegi fejlesztőknek nem volt másnál jobb lehetőségük a készletezésre. Úgy értem, hogy ha pénzkeresés céljából dolgoznánk, sokkal könnyebb lenne egy olyan kriptovalután dolgozni, amelynek már van profitmodellje, mint megpróbálni újra feltalálni a Dogecoin-t.

Jackson Palmer nemrég adta át a http://dogecoin.com tulajdonjogát, mik a tervek a weboldalra?

Jelenleg irányvonalakat és közös célokat dolgozunk ki Jackson távozása után, így most csak igazán magamnak beszélhetek, de nagyon sok közös kérdéssel szeretnék foglalkozni. A gazdaság általában (de főleg a felső határ hiánya), hogy ki a csapat és miért veszünk részt, valószínűleg a legnagyobb területek, amelyekkel foglalkozni akarok.

Van-e más izgalmas jövőbeli terv a Dogecoin-ról, amelyet megoszthat velünk?

Nagyon izgatott vagyok, hogy több információt adunk ki, ez számít? Jobban foglalkozunk cserékkel, és magunkat profibb menedzsmentű kriptovalutaként népszerűsítjük, valamint remélhetőleg jobban megalapozzuk az elvárásokat azzal kapcsolatban, hogy mire szánják a Dogecoin-t. Nagyon szeretnénk jó valuta lenni; nem gyors meggazdagodás.

Mit láthatunk a Dogecoin ökoszisztémában a következő 12 hónapban??

Ahogy Max fogalmazott, ha el tudnánk mondani, mi történik 12 hónap múlva, nyugdíjba vonulnánk egy tengerparton, valahol koktélozva. Csak meg kell látnunk, hogy mennek a dolgok &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me