Dogecoin в момента е 28-ата по големина криптовалута с пазарна капитализация от около 324 милиона долара. През 2019 г. тази популярна цифрова валута се радва на нови листинги на различни борси, като Binance и Binance US, и има поддръжка за нея, добавена към множество портфейли и други платформи.

Свързах се с двама основни разработчици на Dogecoin, Рос Никол и Макс Келер, за да получат тяхната информация за най-новите събития, случващи се в екосистемата Doge, включително подробности за предстоящите актуализации. Ето как протече интервюто:

Бихте ли ми казали за Dogecoin актуализацията 1.14.1, която е готова за излизане?

Всъщност сега изглежда Dogecoin 1.14.2, което е малко неудобно. Така че открихме две грешки в 1.14.0 след пускане, първата означаваше, че се обединява минен не работи, така че майньорите не могат да надстроят (това е фиксирано в 1.14.1), а второто е грешка при изчисляване на таксите за транзакции, което се очаква да съдържа 1.14.2 за корекция на.

1.14.1 всъщност вече е достъпен като източник, така че майньорите могат да надстроят, като го компилират сами, току-що имахме проблеми при изграждането на двоични файлове и изглежда, че ще пропуснем двоична версия за 1.14.1.

Бихте ли ми разказали за предстоящата актуализация на 1.17 Dogecoin?

В по-голямата си част оставаме съвместими с Биткойн версии, така че 1.17 просто ни актуализира с Bitcoin Core 0.17.2. Говорихме за Segwit, който ще бъде активиран в предстояща версия, за да активира Lightning с Dogecoin, но предвид нашето относително ограничено време за работа по проекта, ние просто се фокусираме върху версии за поддръжка в момента, за да поддържаме всичко стабилно.

Една промяна, която лично искам да въведа, е да се изисква обединен добив, вместо да е по избор. Това е необходимо, за да се поддържа Segwit, тъй като ние използваме битовете на версията за обединени данни за добив, а Segwit използва същите тези битове. Изисквайки винаги обединен майнинг, ние вече не се нуждаем от тази допълнителна информация.

Все още ли се развива мостът Doge / Ethereum??

За съжаление в момента е на пауза, доколкото знам. Той беше разработен от напълно отделен екип, за награда, предоставена в Ether, и с спада на цената в Ether, те не считат за финансово жизнеспособно да продължат точно сега.

Кога ще бъде завършен мостът Doge / Ethereum?

Надявам се да видим тази промяна или нова оферта на екипа за наградата в даден момент, но в момента нямаме дата.

Dogecoin беше включен в Binance тази година, виждате ли списък с Coinbase на хоризонта?

Минахме през Coinbase изброяване на документи и те изискват много структура, която нямаме, така че в момента тя не е в нашата пътна карта. Неприятна ситуация е, че въпреки че криптовалутите са проектирани да бъдат децентрализирани, това, че всъщност е децентрализиран проект, обърква много компании в космоса.

Въпреки това, би било чудесно да видим Dogecoin в списъка и ако можем да помогнем на Coinbase с това, бих искал да чуя от тях. Очевидно Dogecoin е в приложението Coinbase Wallet и се надявам това да е добър знак.

Dogecoin има фиксиран процент на инфлация от 5,256 милиарда новосъздадени монети всяка година. Какви са вашите мисли по този въпрос, тъй като много криптовалути се популяризират като дефлационни?

Знам, че има вокална група, която не харесва това, но за мен това е основно за Dogecoin. Мисля, че на много хора им липсва, че не сме основатели и Dogecoin не е имал предварително мина, така че настоящите разработчици не са имали по-добра възможност от всеки друг да правят запаси. Това, което искам да кажа, е, че ако бяхме в това, за да печелим пари, ще бъде много по-лесно да работим върху криптовалута, която вече има модел на печалба, отколкото да опитаме да преоткрием Dogecoin.

Джаксън Палмър наскоро предаде собствеността на http://dogecoin.com, какви са плановете за уебсайта?

В момента установяваме насоки и общи цели след напускането на Джаксън, така че в момента мога наистина да говоря за себе си, но има много често срещани въпроси, които бих искал да отговоря. Икономиката като цяло (но особено липсата на ограничение), кой е екипът и защо сме ангажирани са може би най-големите области, с които искам да се справя.

Има ли други вълнуващи бъдещи планове за Dogecoin, които можете да споделите с нас?

Наистина съм развълнуван, че ще публикуваме повече информация, брои ли се? Ние се ангажираме повече с борсите и се популяризираме като по-професионално управлявана криптовалута, както и да се надяваме, че по-добре задаваме очакванията за това, за което е предназначен Dogecoin. Ние наистина искаме да бъдем добра валута; не бърза схема за забогатяване.

Какво можем да видим да се случи в екосистемата на Dogecoin през следващите 12 месеца?

Както каза Макс, ако можехме да ви кажем какво се случва след 12 месеца, щяхме да се пенсионираме на плажа някъде и да пием коктейли. Просто ще трябва да видим как вървят нещата &# 128578;

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me