Odată cu popularitatea în continuă creștere a criptomonedelor din lume, din ce în ce mai mulți oameni doresc să intre pe piața criptomonedelor. Cu toate acestea, pentru cele mai populare monede, prețul de intrare este prea mare: va trebui să cumpărați și să susțineți o platformă minieră sau să cumpărați cripto la bursă. Deși ar putea părea rezonabil pentru minerii și comercianții deja stabiliți, este un obstacol pentru cei care intră în scenă pentru prima dată. Aici intră în joc robinetele crypto (Ethereum, în cazul nostru), iar Changelly este aici pentru a vă povesti despre cele mai bune.

Robinetele ETH permit utilizatorilor să primească niște cantități mici de Ethereum pentru îndeplinirea diferitelor sarcini (rezolvarea captcha-urilor, jocuri etc.). În acest fel, novicii au șansa de a-și începe cariera criptografică fără a cheltui o sumă de bani pedepsitoare. Acum, să aruncăm o privire mai atentă asupra procesului în sine.

Cum poți câștiga Ethereum gratuit

După cum sa menționat mai devreme, bateriile Ethereum sunt una dintre modalitățile prin care utilizatorii pot obține monede Ethereum în esență gratuit. Există diferite moduri de a face acest lucru, rezolvarea captcha-urilor sau urmărirea anunțurilor fiind cele mai prolifice. Plățile sunt, de obicei, mici, iar unele platforme au o plată minimă, deci cel mai bine ar fi să fii atent la astfel de cerințe.

Deși nu plătiți monedele dvs. cu bani, utilizarea robinetelor Ethereum (ETH) este o sarcină care necesită mult timp. Deci, deși este o modalitate bună de a obține un mic impuls de pornire pentru începători, nu este viabil să câștigi o cantitate semnificativă de ETH. Cu alte cuvinte, robinetele Ethereum nu vor fi de nici un folos pentru persoanele care caută câștiguri mari, deoarece ar dura prea mult timp pentru a câștiga o cantitate considerabilă de cripto.

Top 7 robinete Ethereum (ETH)

În timp ce există multe baterii legitime Ethereum pe piață, trebuie remarcat, de asemenea, că promisiunile de criptare gratuită sunt un teren fertil pentru tot felul de escrocherii. Așadar, aveți grijă și verificați fiecare platformă de două ori înainte de a vă angaja pe ea.

# 1. Free-Ethereum

Robinete Free-Ethereum

Free-Ethereum este un robinet ETH destul de popular, specializat în multiplicarea jocurilor pentru plăți. Plata se face direct la portofelul Ethereum al utilizatorului. De asemenea, are un program de referință, care vă permite să câștigați până la 50% din monedele pe care le-a câștigat utilizatorul. Free-Ethereum permite, de asemenea, utilizatorilor să câștige dobândă din hodling monedele lor, cu o rată anuală de 8%.

 • Cronometru robinet: 60 minute
 • Retragere minimă: 0,001 ETH
 • Taxă de retragere: 0,001 ETH

# 2. Faucetcrypto

Sigla Crypto a robinetului

Una dintre robinetele multicurrency (acceptă Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Dash, Digibyte și încă 12), Faucetcrypto le permite utilizatorilor să câștige cripto într-o varietate de moduri. Pentru a primi recompensele lor, aceștia pot interacționa cu reclame, pot juca jocuri, pot folosi link-uri scurte și pot răspunde la întrebări pe oferte.

 • Cronometru robinet: 40 minute
 • Retragere minimă: 0,00012 ETH
 • Taxă de retragere: fără taxe

# 3. Firefaucet

FireFaucet-Logo

Acest robinet acceptă 8 criptomonede și oferă utilizatorilor săi mai multe moduri de a câștiga cripto: jucând jocuri, interacționând cu reclame și linkuri scurte etc. De asemenea, oferă un program de loialitate pentru utilizatorii săi sub formă de realizări, recompense și bonusuri.

 • Cronometru robinet: 0 minute
 • Retragere minimă: 0,004 ETH
 • Taxă de retragere: fără taxe

# 4. Esfaucet

Sigla EsFaucet

Un robinet care combină sarcinile de finalizare pentru Ethereum cu extragerea propriilor monede ES. Esfaucet este, de asemenea, unul dintre robinetele Ethereum care permit utilizarea unei aplicații mobile. De asemenea, oferă bonusuri zilnice pentru utilizatorii constanți.

 • Cronometru robinet: 5 minute
 • Retragere minimă: 0,05015 ETH
 • Taxă de retragere: 0,00015 ETH

# 5. Althub

Sigla Althub

Un alt robinet multicoin, Althub, pe lângă 14 cripte pe care le oferă, are un program de recomandare, permițând utilizatorilor săi să colecteze o rată de afiliere de 20% din monedele pe care le-a câștigat referința lor.

 • Cronometru robinet: 5 minute
 • Retragere minimă: 0,00005 ETH
 • Taxă de retragere: fără taxe

# 6. Allcoins

Allcoins.pw Ethereum faucets Logo

Spre deosebire de bateriile obișnuite ETH, Allcoins oferă nu numai jocuri pentru a câștiga cripto, ci și fondul său de minerit, unde utilizatorii își pot combina puterea de procesare pentru a câștiga mai multe monede. Allcoins acceptă, de asemenea, funcția AutoFaucet, care nu necesită să așteptați și să interacționați manual cu robinetul.

 • Cronometru robinet: 4 minute
 • Retragere minimă: 0,0036 ETH
 • Taxă de retragere: 0,0012 ETH

# 7. Fly-eth

Un altul dintre robinetele ETH care are mai mult de oferit acele cantități minuscule de Ethereum. Fly-eth oferă, de asemenea, utilizatorilor săi un program de parteneriat (primiți 20% din monedele câștigate de cei menționați), o dobândă din lăsarea ETH în cont, precum și împrumuturi criptografice.

 • Cronometru robinet: 60 minute
 • Retragere minimă: 0,002 ETH
 • Taxă de retragere: 0,001 ETH

Desigur, pentru cei care ar prefera să aibă o cantitate solidă de ETH fără toate sarcinile care necesită mult timp și obositoare, putem oferi widgetul nostru. Cu acesta, puteți cumpăra cu ușurință suma necesară de Ethereum pentru bani fiduciari.

rezumat

Acum, aveți o listă de baterii viabile Ethereum (ETH) și informații esențiale despre modul în care funcționează și la ce vă puteți aștepta de la ele. Deși nu este cea mai plină de satisfacții printre alte metode de a câștiga cripto (cum ar fi mineritul și tranzacționarea), de asemenea, nu este nevoie să aveți nimic în afară de mult timp liber și răbdare. Aceste platforme sunt un început bun pentru începători și pentru cei cu un interes trecător în industria criptografică, atâta timp cât au ochii deschiși asupra escrocheriilor. Deci, faceți-vă propriile cercetări, puneți-vă mănușile de rezolvare a captcha-ului și vedeți dacă bateriile sunt pentru dvs. sau acum. Și, desigur, aștept cu nerăbdare mai multe materiale legate de cripto de la Changelly!

Despre Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me