Indiferent de sentimentul pe care îl are cineva despre cazinourile online sau jocurile de noroc în general, este greu să nu apreciezi strălucirea din spatele TRONbet.

Iată recenzia noastră TRONbet, care oferă o reducere completă a acestui nou & cazinou online deranjant cu blockchain

Marginile casei. Gazde umbrite. Platforme nesigure.

Suna familiar?

Aceasta a fost lumea cazinourilor online până când oamenii și-au dat seama cât de transformator blockchain tehnologia ar putea fi folosită în industrie.

TRONbet folosește tehnologia blockchain pentru a transforma complet cazinoul online.

TRON ecosistemul a folosit inițial Ethereum blockchain dar de atunci s-a forțat să își creeze propriul sistem mainnet pentru dezvoltarea și implementarea dApp.

rezultatul este un sistem descentralizat ideal pentru operarea cazinourilor online și a altor locuri de jocuri de noroc.

Interesat? Apoi citiți mai departe …

„TRONBET este alcătuit dintr-o echipă de entuziaști blockchain din întreaga lume. Înainte de boom-ul cripto, echipa a avut o experiență semnificativă în industria de dezvoltare și publicare a jocurilor.

Pe măsură ce piața dapp a crescut, echipa a realizat că industria e-gaming-ului are mare nevoie de o platformă de e-gaming care să încorporeze tot ceea ce înseamnă blockchain: transparență, corectitudine și redistribuire a bogăției. Este exact ceea ce intenționăm să realizăm, o platformă de jocuri electronice construită de la bază cu aceste trei principii la bază. ”

Echipa TRONbetEchipa TRONbet

Ce este TRONbet?

TRONbet este un cazinou online care folosește tehnologia blockchain pentru a se asigura că jocurile acceptate sunt dovedite corecte.

Acest lucru este extrem de important în industria jocurilor de noroc online sau în orice afacere de jocuri de noroc, din motive aparente.

TRONbet elimină necesitatea unui loc de jocuri de noroc online pentru a-și demonstra încrederea de care operează pe un blockchain transparent.

TRONbet se bazează, de asemenea, pe tehnologia blockchain ca mijloc de a evita nevoia de a furniza gazdelor cazinoului cu informații personale și de plată potențial sensibile și elimină risc de securitate a nevoii de a stoca fonduri în cazinoul în sine.

Acestea sunt 2 dintre cele mai mari preocupări implicat în jocurile de noroc online, atât în ​​ceea ce privește locurile umbrite, cât și potențialul de hacks din cauza securității inadecvate.

Pagina principală TRONbet

In cele din urma, tehnologia blockchain permite TRONbet să împartă profiturile din cazinou utilizatorilor săi într-un mod transparent (și distractiv!).

Sistemul TRONbet ANTE recompensează utilizatorii atât pentru simplul joc pe site, cât și pentru blocarea temporară a jetoanelor lor în sistem pentru a-și alimenta operațiunile.

Pentru mai multe informații despre detaliile care stau la baza TRONbet, vă rugăm să consultați cartea sa albă.

Mergeți la TRONbet

Cum se joacă

Ok, totul sună destul de grozav, corect?

Și acum te întrebi ce ești tu trebuie să faci pentru a începe să joci.

În primul rând, trebuie să obțineți Portofel TRON înființat. Diverse platforme software suportate de terți pot fi găsite gratuit pe Internet, pe care le acoperim în detaliu mai jos.

Portofelul dvs. TRONbet este în esență contul dvs.. Vă permite să gestionați jetoanele utilizate pe TRONbet (TRX, ANTE, BTT) și interacționează cu jocurile acceptate.

Portofele TRONbet

Pentru desktop utilizatori, TRONbet recomandă:

Pentru dispozitive mobile, TRONbet sugerează:

Ilustrație TRONbet Wallet

Apoi, trebuie să utilizați unul dintre aceste portofele sau un schimb de criptomonede pentru a achiziționa un jeton compatibil și a le transfera în portofelul dvs. acceptat TRONbet.

După ce v-ați finanțat portofelul cu un token compatibil TRONbet, sunteți gata să jucați!

Jocuri TRONbet

jocurile de pe TRONbet sunt simple, dar foarte distractive. În prezent, există un joc pentru un singur jucător și două jocuri cu un eveniment comun pentru pariere.

Acestea fiind spuse, există o bară de chat plină de viață pentru cazinou în ansamblu, astfel încât să simți întotdeauna că joci cu alții, indiferent de joc.

Jocuri noi iar pariurile sportive sunt în prezent în curs de dezvoltare de către TRONbet echipa, inclusiv TRONslots, TRONlive și TRONpoker.

jocuri tronbet - tronlive tronslots & amp; tronpokerJocuri TRONbet – TRONlive, TRONslots, & TRONpoker va veni în curând

Zaruri

Zaruri este un joc over / under pentru un singur jucător, unde puteți paria toate cele 3 jetoane TRON acceptate pe o singură „aruncare a zarurilor”.

Jucați selectând mai întâi un pariu „peste” sau „sub”, apoi folosiți bara glisantă pentru a alege numărul țintă.

Cu cât este mai mică șansa ca pariul dvs. să aibă succes, cu atât este mai mare plata potențială.

Odată ce sunteți gata să pariați, pur și simplu apăsați butonul și lăsați blockchain-ul să vă genereze aleatoriu numărul norocos.

Dacă ai ghici bine, ai face-o colectează-ți câștigurile. Dacă ai ghicit greșit, îți pierzi pariul.

TRONbet Dice

Luna

Luna este un joc multiplayer și pariurile pot fi plasate doar în TRX.

Luna implică un număr tot mai mare care se oprește la o valoare aleatorie.

Scopul jocului este de a ajunge cât mai aproape de punctul de oprire efectiv posibil fără a trece peste el.

Prin urmare, cu cât punctul de oprire ales este mai mare, cu atât este mai mare plata.

Cu toate acestea, dacă ghiciți un punct de oprire care este mai mare decât punctul de oprire efectiv, pierzi suma pariată.

Captură de ecran a jocului TRONbet’s Moon

Inel

Inel este în esență, un joc de ruletă.

Ring permite mai multor jucători și poate fi folosit doar simbolul TRX.

Roata ruletei pentru Ring este împărțită inegal în noduri de 4 culori diferite.

Jucați alegându-vă culoarea și așteptând rotirea. Dacă aterizează pe una dintre nodurile de culoare selectate, apoi câștigi.

Distribuția culorilor între noduri este neuniformă, deci alegând o culoare mai puțin reprezentată, dvs. creșteți plata potențială dacă este corect.

Inelul TRONbet

Ring are, de asemenea, un mod de „duel”, unde puteți seta suma pariului și numărul de jucători.

Odată ce jocul este plin, roata se va roti și va ateriza pe zona jucătorului câștigător, zona fiecărui jucător fiind distribuită uniform în funcție de numărul de jucători din joc.

Inel TRONbet (Duel)

Mergeți la TRONbet

Caracteristici suplimentare

Există 2 caracteristici suplimentare la TRONbet care merită menționate: Sistemul ANTE și nivelurile utilizatorului.

ANTE

ANTE este un simbol TRONbet pe care îl obțineți pentru a juca pur și simplu pe site-ul său web. Poate fi și cumpărat și vândut.

Frumusețea ANTE este că puteți alege să o blocați pe site pentru un Perioada minimă de 24 de ore, iar tu vei primi dividende din profiturile generate în perioada respectivă pe baza ponderii dvs. de închis ANTE raportat la suma totală blocată în perioada respectivă.

Sistem TRONbet ANTE

Niveluri de utilizator

TRONbet are niveluri de utilizator care se bazează pe suma jucată de un utilizator deblocați diverse caracteristici ale site-ului.

Nivelurile actuale și caracteristicile deblocabile sunt:

 • Nivelul 3 – Chat deblocat
 • Nivelul 15 – Sarcini zilnice deblocate
 • Nivelul 25 – Numele ecranului devine verde și poate fi selectat un nou avatar
 • Nivelul 50 – Numele ecranului devine albastru și poate fi selectat un nou avatar
 • Nivelul 75 – Numele ecranului devine violet și poate fi selectat un nou avatar
 • Nivelul 99 – Numele ecranului devine aur și echipa TRONbet proiectează un avatar personalizat pentru dvs.

Aceste niveluri de utilizator sunt o atingere plăcută și ajută la crearea unui sentiment de comunitate pe site.

Argumente pro şi contra

Să descompunem ceea ce am învățat despre TRONbet într-o simplă listă de argumente pro și contra.

Pro

 • Distracţie!
 • Transparent
 • Cote bune
 • Sigur
 • Simplu
 • În curs de dezvoltare, cu mai multe jocuri și caracteristici în lucru
 • ANTE plătește pentru sistemul de joc
 • Poate câștiga dividende

Contra

 • Trebuie să vă bazați pe alte programe software și schimburi pentru a obține jetoane cu care să vă jucați
 • Jocuri limitate în acest moment
 • Interfața este mai plictisitoare decât cazinourile online tradiționale de top

Mergeți la TRONbet

Gânduri finale

TRONbet a abordat în mod intenționat și direct unele dintre principalele plângeri pe care le au oamenii despre cazinourile online și este interesant cât de bine tehnologia blockchain poate rezolva probleme cheie în industria jocurilor de noroc online cu ușurință (un subiect subevaluat în spațiul criptografic în general).

Dacă istoric nu v-au plăcut cazinourile online din oricare dintre aceste motive, TRONbet ar putea foarte bine să vă răzgândească.

Jetoane TRONbet

Pentru acei oameni cărora le place deja jocurile de noroc și cazinourile online și sunt pasionați de cripto, TRONbet este una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață.

TRONbet nu include încă unele dintre clopotele și fluierele cazinourilor online tradiționale, dar are câteva caracteristici interesante bazate pe blockchain care mulți entuziaști cripto se vor bucura.

Cu toate acestea, pentru jucătorii online serioși, TRONbet în starea sa actuală ar putea fi în continuare un pic copleșitor și nesatisfăcător. În timp ce pariurile sunt destul de mari și atrăgătoare pentru a atrage atenția majorității balenelor, TRONbet încă nu oferă varietate, iar cazinoul slick simte că mulți entuziaști ai jocurilor de noroc ar putea căuta.

Captură de ecran TRONbet – O adevărată experiență în Vegas în curând

Tot ce a spus, TRONbet este cu siguranță o nouă platformă de jocuri de noroc online, inovatoare și perturbatoare. TRONbet chiar acum ar putea reprezenta istoria în devenire, ca și cum ar continua să crească și să se dezvolte potențialul aici este imens.

Mergeți la TRONbet

Referințe

 • Probabil corect și de ce contează
 • Reuters explicație grafică a tehnologiei blockchain
 • Lisk’s explicația transparenței blockchain-ului

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me