Monero (XMR) е любима монета в общността на криптовалутите. Функциите за поверителност, ASIC-устойчивост, анонимност и децентрализация направиха монетата едно от любимите деца на блокчейн индустрията.

Въпреки това, подобно на повечето други монети, Monero преживява труден период. Цената му постепенно пада от януари 2018 г. Много прогнози за цените на Monero показват съмнения относно бъдещето на монетата. Нека разгледаме по-отблизо историята на цените на XMR и нейните прогнози за Monero.

Място на Monero на пазара

В началото на 2019 г. Monero е най-известната монета, фокусирана върху поверителността на пазара. Изглежда валутата е успяла да се превърне в лице за индустрията на частни сделки. По време на писането на тази статия Monero има пазарна капитализация от над 900 милиона щатски долара.

Монетата се оценява на 13 по отношение на пазарната капитализация. Dash, монета с малко по-малко акцент върху неприкосновеността на личния живот, но все още обръщаща голямо внимание на нея, има 100 милиона по-малко пазарна капитализация. Най-близката монета, напълно специализирана за анонимност, Zcash, има пазарна капитализация от 349 и доста лоши бъдещи ценови очаквания.

Име на проекта Монеро
Стоков символ XMR
Тип актив Монета
Тип мрежа Блокчейн
Дата на стартиране 18 април 2014 г.
Официален уебсайт https://web.getmonero.org/

Цена на живо на Monero (XMR)

Анонимни разработчици & Краудфъндинг

Monero има редица значителни предимства, задвижвайки устойчивото си място на пазара. За разлика от Zcash, Monero има екип за разработки, който не е публична организация. Почти всички сред основните сътрудници на Monero са анонимни. Това спестява на хората загрижеността от възможността блокчейнът да бъде контролиран от инвеститорите и управителния съвет.

Процесът на разработка на Monero се финансира от хора по целия свят и това е чудесният случай на непрекъснато и успешно развитие, финансирано от тълпата..

Краудфандинг на Monero

Екипът на разработчика на монетата също успешно работи за поддържане на сигурността на мрежата на монетата. Много дълго време нямаше значителни проблеми с Monero. И до днес няма публично известен случай на потребители на Monero да бъдат изложени поради недостатъка на монетата.

Повечето от рейтингите за монети за поверителност поставят Monero като монета номер 1. Например както masterthecrypto ръководство за монети за поверителност и xbt.net сравнения на криптовалутите, фокусирани върху поверителността отдадоха предпочитанието си на Monero.

Всъщност алгоритъмът, базиран на CryptoNote на Monero, внедряването на ринг подпис в допълнение към относително високата скорост на транзакцията направи монетата шампион на частни транзакции. Нека разгледаме по-отблизо

Повече информация за монетата на BitcoinWiki.org

Анализ на цените на Monero (XMR)

Ценово представяне на MoneroЦенова ефективност на Monero (XMR)

През 2014 г. монетата струваше само няколко долара и представляваше интерес само за търговци, които работеха с Bytecoin, но бяха разочаровани от твърде монополизираната мрежа.

Разработчиците обаче умело популяризираха своята монета, разчитайки на безпрецедентната й анонимност.

Скоро игралните портали и магазините за оборудване за добив се заинтересуваха от криптовалута, но цената на Monero не се повиши над $ 4. Рязък скок в лихвата се случи едва през 2016 г., когато собствениците на сенчестия пазар AlphaBay обърнаха внимание на Monero. Само за няколко дни цената на криптовалутата се повиши до 15 долара.

През лятото на 2017 г. Monero беше приет на южнокорейската борса Bithumb, а цената на монета неочаквано за всички надхвърли 100 долара. И през есента XMR започна да се използва в популярни онлайн казина, на платформата за сянка Oasis и анонимната услуга за електронна поща SIGAINTNORT.

цена на монеро, когато 100 долараMonero Price през 2017-2019

И все пак, графиката на цените на Monero показва, че монетата е намерила стабилно място в началото на 2019 г. Отново, подобно на други монети. Основният въпрос е дали пазарът на криптовалути ще се разрасне отново и как Monero ще се възползва от него.

Въпреки постоянните дискусии около криптовалутата (особено относно тясните й връзки с даркнета), експертите са единодушни, че Monero е добър вариант за дългосрочни инвестиции.

Технически анализ на Monero

Е, всъщност няма никакъв опит в техническия анализ на криптовалутата Monero. Тук обаче е обобщената оценка за XMR от няколко търговци & анализатори на TradingView.

джаджа за цена xmrПрогнози за пазара на Monero (XMR) в TradingView; екранната снимка е направена на 22.01.2020 г.

Прогноза за цените на Monero (XMR) за 2020-2025

Съвсем наскоро курсът на Monero нарастваше много бавно. Монетата не успя да се завърти бързо поради неясното възприятие сред търговците и инвеститорите. Някои го смятат за стандарт на анонимност, докато други го смятат за тайна валута за търговия с наркотици и други незаконни действия.

Вече много експерти прогнозират, че през следващата година цената на една монета ще се повиши до поне 500 долара. Доста ясна прогноза за цената на Monero, нали?

Като се има предвид, че за много потребители анонимността на транзакциите е една от приоритетните характеристики на криптовалутата, популярността на Monero в близко бъдеще може да продължи да расте. Има смисъл да купувате монети, докато цената им достигне връх.

# 1. WalletInvestor Bearish Price Prediction за 2020, 2025

Цената на Monero може да падне от 58,958 USD до 9,134 USD. Промяната ще бъде -84.5084%. Цената на Monero може буквално да се срине. През 2020 г. процентът на Monero може да достигне 94,333 долара. През 2025 г. цената може да достигне почти 500 долара.

# 2. TradingBeasts Monero Ценова прогноза за 2020, 2023

През 2020 г. процентът леко ще се покачи $ 74.381. През 2022 г. цената ще се удвои до 121,623 долара.

# 3. LongForecast Ценова прогноза за 2020, 2022

Според източника цената на криптовалутата Monero ще падне до $ 31,1. През 2020 г. цената може да спадне до $ 23,5. През 2023 г. обаче цената може да достигне 108,1 долара точка.

# 4. Прогноза на цената на DigitalCoinPrice XMR за 2020 г., 2025 г.

Цената на Monero (XMR) ще се увеличи според прогнозните данни на източника в бъдеще. Цената на 1 Monero (XMR) може приблизително да достигне 86,56 долара през 2020 г. През 2025 г. цената може би ще се покачи 245,33 долара.

# 5. CoinPriceForecast Ценова прогноза за 2020 г., 2025 г.

Според последната дългосрочна прогноза Monero ще удари 100 долара до края на 2020 г. и след това 200 долара до средата на 2024 г. През първата половина на 2020 г. цената на Monero ще се повиши до 79,28 долара; през втората половина цената ще се добави $ 23,78 и затворете годината на $103.06. Тези пет години ще донесат значително увеличение: цената на Monero ще премине от 103,06 $ до 255,77 $, което е с 148%.

Какво е прогноза за цената на Monero за 2025 г.?

Според прогнозата на WalletInvestor за Monero, цената на Monero (XMR) може да достигне $ 350 до края на 2025 г..

Купете XMR на най-добрата цена

[add-changelly-widget от = usd до = xmr]

Опровержение: Тази статия не трябва да се разглежда като предлагаща препоръки за търговия. Пазарът на криптовалута страда от висока волатилност и от време на време произволни движения. Въпреки че анализът на цените е полезен инструмент, той не трябва да се счита за предсказващ за бъдещите резултати на инвестиционния инструмент.

Всеки инвеститор трябва да проучи множество гледни точки и да е запознат с всички местни разпоредби, преди да се ангажира с инвестиция. Персоналът на уебсайта и авторът на тази статия може да имат притежания в гореспоменатите криптовалути.

Относно Changelly

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me