Прогнози за цените на вълните (WAVES) за 2020 г.

Платформата Waves събра много противоречия по време на своето създаване. Платформата често се сравняваше (и все още е) с Ethereum, тъй като тя също е базирана на блокчейн екосистема както за разработка на DApp, така и за издаване на токени.

Основател на Waves PlatformАлександър Иванов, изпълнителен директор на Waves

Прогнозите за цените на вълните също бяха много различни в различни източници. Не беше ясно дали базираният в Москва проект, основан от Саша (Александър) Иванов, успя да осигури продукт, който ще има достатъчно стойност, за да се поддържа на пазара на криптовалути.

Въпреки това, въпреки известния скептицизъм, генериран към вълните altcoin, криптовалутата успя да се превърне в значителна част от индустрията на блокчейн.

По време на писането на тази статия Waves има пазарна капитализация над 290 милиона долара, като е в топ 30 на най-големите криптовалути. Нека да поговорим за най-важните характеристики на монетата, графики за цените на Waves и прогнози за монети на Waves за близко бъдеще.

Анализ на цените на вълните

Анализ на цените на вълнитеГрафик на цените на вълните от генезиса на монетата до днес CoinMarketCap.com

Цената на вълните отне известно време, за да започне значителен растеж. Пазарната несигурност към монетата и цялостният скептицизъм в криптовалутната индустрия не донесоха нищо добро за вълните altcoin.

Въпреки това, когато екипът за разработка на монетите започна да показва някои основни подобрения в кодовата база и пазарът стигна до известния възходящ тренд, цената на Waves го отрази с впечатляващ ръст.

Настоящият пик на цената на монетите Waves е достигнат през декември 2017 г.. На 19 декември 2017г, монетата се търгуваше на цена над 17 USD. За съжаление днес цената е далеч от сегашния рекорд. 2018 г. беше трудна за Waves.

Въпреки активното развитие и социалната работа на екипа на Waves, цената на монетата днес е четири пъти по-ниска, отколкото в началото на годината.

Анализ на цените на вълни 2018-2019График на цените на вълните от 1 януари 2018 г. до днес на CoinMarketCap.com

Както цената на Waves, така и пазарната капитализация на монетата падаха през цялата 2018 г. Waves не можаха да поддържат цената си в ситуацията на падащия пазар на криптовалути. И все пак монетата не беше толкова повредена, колкото много други криптовалути.

Например Zcash е паднал повече от дванадесет пъти за същия период от време. Освен това изглежда, че Waves също се възстановява доста бързо.

Анализ на популярността на вълните

вълна криптовалута тенденция‘Waves Cryptocurrency’ в Google.Trends

Терминът за търсене „Waves cryptocurrency“ не е най-добрият. От януари 2018 г. популярността на Waves намалява. Интересното е, че базираната в Русия криптовалута не е особено популярна в Русия. Топ 3 на страните, с потребители, които се интересуват от вълни, са Холандия, Австралия и Обединеното кралство. И все пак монетата очевидно не е толкова популярна, както преди.

Ситуацията с намалена популярност е обичайна и за повечето други криптовалути. Например ситуацията е почти същата за Monero и Zcash. Dash, от друга страна, не загуби голяма част от обема на търсенето си, което показа, че цялостният спад в индустрията е преодолим.

Най-вероятно Dash се справи добре със ситуацията поради създадената база от потребители, което означава, че Waves няма такава аудитория. Това е много лош знак за прогнозите за монети на Waves.

Стойност на монети на вълни

Криптовалутната платформа на проекта е проектирана най-вече да предлага усъвършенствана скорост и мащабируемост. Waves е изключително адаптивно и ефективно внедряване на блокчейн с отворен код.

Нека да поговорим за това, което представлява по-голямата част от потенциала на монетите на Waves и какви са вероятните основни трудности за крипто.

Waves coin срещу Ethereum

Платформата Waves е много близка до Ethereum по своята същност, но значително различна в действителното изпълнение. Повечето разлики в монетите Waves срещу Ethereum идват от факта, че Waves е доказана за залагане криптовалута.

Можете да прочетете повече за консенсуса Proof-of-Stake в следващата статия, но все пак ще разгледаме основните точки тук.

Наистина добра статия, която да споделите с онези, които не са твърде разбиращи #cryptocurrency. Какво представляват концепциите Proof-of-Work и Proof-of-Stake, как работят и защо имате нужда от тях #blockchain системи: https://t.co/M7rS0fCwYt#WavesPlatform #Fintech #Минен $ Вълни pic.twitter.com/iiw9Nq1yO9

– Waves Protocol (@wavesprotocol) 23 март 2018 г.

На първо място, поради POS, Waves не изисква добив и е много по-малко взискателен по отношение на изчислителната мощност. Помага на крипто да стане по-достъпна за по-широка аудитория, намалявайки необходимостта от закупуване на скъпо оборудване за добив и изучавайки спецификата на процеса.

Базираната на POS структура на монетата също е голямо предимство, когато се говори за възможности за мащабиране. Доказателството за работа има добре познати проблеми с мащабируемостта. В крайна сметка взискателният характер на военнопленните изисква все по-ефективни и често специфични съоръжения за поддържане на нарастваща мрежа.

Повечето прогнози за цените на Waves, особено дългосрочните, до голяма степен се основават на възможността на монетата да поддържат огромно количество транзакции.

Освен това мрежите за доказателство за работа не са толкова бързи при изпращането на транзакции (както финансови, така и информационни). Proof-of-Stake позволява на платформата Waves да предлага бърза и сигурна мрежа, която зависи само от броя потребители, работещи за поддържането на мрежата. Без никаква нужда от съоръжения, майнинг пулове и други усложнения.

Споменатите характеристики са от решаващо значение за поддържането на мащабна платформа за разработка и това прави Вълни, особено ценни за каузата.

Вълни DEX (децентрализиран обмен)

Друга характеристика, движеща прогнозите за монети на Waves, е Waves DEX. Waves е платформа, която управлява една от първите децентрализирани борси.

Интерфейс на платформата Waves dexДецентрализирана борса на Waves, вградена в Waves Client

Той има редица значителни предимства, постигнати положително в общността на криптовалутите. Както всеки DEX трябва, Waves DEX има няма трети страни, органи или ограничения за оттегляне. Отърваването от споменатите неща помогна да се предложи мрежа с ниски такси, привличайки повече потребители.

Както всеки DEX трябва, Waves DEX има няма трети страни, органи или ограничения за оттегляне. Отърваването от споменатите неща помогна да се предложи мрежа с ниски такси, привличайки повече потребители.

Waves DEX позволява не само Waves и Waves-базирани жетони да търгуват, но също така да купуват и продават такива монети като Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash и много други. DEX се предлага с iOs, Android, настолен компютър и лаптоп.

DEX е в процес на постоянно развитие и добавя нови функции сравнително често. Например, екипът от разработчици на борсата бързо осигури търговия с BSV. Освен това в момента екипът работи по ERC-20 шлюз да предложите търговия с токени Ethereum. Добавянето на Augur, BAT и други символи ще бъде голяма стъпка за DEX.

Вълни предимства и недостатъци

Професионалисти

  • Waves има нарастващ брой нови на платформата разработени dapps
  • Waves е технически обещаващо от гледна точка на мащабиране и увеличаване на скоростта на транзакциите
  • Монетата е относително стабилна по време на спада на пазара
  • POS помага на монетата да установи децентрализирано управление при вземане на големи решения за бъдещето на мрежата
  • The Waves altcoin е подходящ за правителството, има свои собствени KYC / AML политики

Минуси

  • The Waves altcoin е подходящ за правителството, има свои собствени KYC / AML политики
  • Ethereum е на абсолютно друго ниво по отношение на броя на разработените dapps
  • Waves не е много популярен по отношение на обема на търсене

Прогнози за цените на вълните за 2020 г.

Прогнозите за цените на вълните са предимно положителни. CoinPredictor технически анализ’На бъдещата цена на монетите на Waves и двете предоставени a прогноза за над 4 USD през 2020 г..

Digitalcoin платформата предлага още по-положителна прогноза за цените на вълните за 2020 г. Според платформата Waves ще струва над 6.20 USD на монета в края на 2020 г..

Bravenewcoin не посочи конкретна цена за монетата. Те обаче предложиха една от най-положителните прогнози за монети на Waves като цяло, говорейки за Twitter активността на монетата и редица GitHub ангажименти. Статията за прозрения на Bravenewcoin говори за a светло бъдеще за монетата в дългосрочен план, поради многобройните му характеристики и вокална общност.

The WalletInvestor’s Предвиждането на цените на монети на вълни не е толкова положително, колкото споменатите по-рано. Препоръката на портала е да не използвате монетата като дългосрочна инвестиция.

Нашата прогноза за цените на Waves е положителна. Въпреки спада на пазара, Waves е относително стабилна монета със светло бъдеще по отношение на технологичния напредък.

Потенциалът за монети на Waves не е толкова зависим от пазара на криптовалути, както е в случая с повечето други монети. Нашата дългосрочна прогноза също е положителна, с цена около 8 USD през 2020 г. и по-нататък. В близко бъдеще не се очакват бързи увеличения или спадове на цените.

Вземете Waves @ Changelly

[add-changelly-widget от = usd до = вълни]

Относно Changelly

Опровержение: Тази статия не трябва да се разглежда като предлагаща препоръки за търговия. Пазарът на криптовалути страда от висока волатилност и от време на време произволни движения. Въпреки че анализът на цените е полезен инструмент, той не трябва да се счита за предсказващ за бъдещите резултати на инвестиционния инструмент.

Всеки инвеститор трябва да проучи множество гледни точки и да е запознат с всички местни разпоредби, преди да се ангажира с инвестиция. Персоналът на уебсайта и авторът на тази статия може да имат притежания в гореспоменатите криптовалути.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map