Dostavite LEND kripto pregled

Budući da blockchain tehnologija nudi nove izazove i mogućnosti, tim projekta Aave donosi svoj doprinos pozajmljivanju i načinu na koji ga treba zaposliti u kripto svijetu. Changelly će vam pomoći da istražite svijet Aave projekta, njegove kriptovalute LEND i sustava koji podržava.

Osnove Aave (LEND)

Aave je prvi put pokrenut 2017. godine pod imenom ETHLend, koji je ujedno bio i platforma za posudbu. Rebranding se dogodio krajem 2018. godine jer je tim odlučio proširiti popis značajki.

Jedna od bitnih usluga je Aave Protocol. Pokrenut je u ožujku 2020. godine i označavao je promjenu strategije tvrtke. Prije je ETHLend bio samo decentralizirana P2P platforma za posudbu. Međutim, s protokolom Aave ovaj se model preusmjerio na kreditiranje temeljem bazena. To je usluga otvorenog koda i skrbnička skrb koja omogućava korisnicima da kreiraju svoja novčana tržišta temeljena na Ethereum blockchainu.

Među ostalim značajnim značajkama tu su Flash zajmovi i prebacivanje stopa.

  1. Flash krediti omogućiti korisnicima da dignu zajam bez ikakvih kolaterala, ali pod uvjetom da se likvidnost vrati u zajam prije završetka transakcije. Ako se to ne dogodi, transakcija se neće izvršiti, vraćajući posuđeni novac na sigurno. To omogućuje korisnicima da brzo dobiju novac za brzu otplatu.
  2. Prebacivanje stopa je funkcija koja pomaže korisnicima da se nose s nestabilnošću tržišta. Omogućit će prebacivanje između fiksnih / promjenjivih kamatnih stopa. Obje opcije imaju svoje primjene, jer fiksna kamatna stopa bolje funkcionira za imovinu s visokom kamatom, dok plutajuća izvrsno funkcionira s hirovitijim, omogućujući im da igraju na rast / pad cijene.

Aave koristi žetone LEND kao internu valutu. LEND je ERC-20 token koji smanjuje naknade i daje upravljačka prava za protokole pametnih ugovora. Imatelji LEND kriptoa mogu također glasati o prijedlozima razvojnog tima i različitim parametrima platforme, poput kamatnih stopa, nove imovine itd. U osnovi, ljudi koji drže LEND sudjeluju u razvoju blockchaina u cjelini.

Povijest cijena Aave tokena

Aave Lend kripto povijesna cijena

Kriptiranje Aave (LEND) prvi je put pokrenuto 30. studenog 2017. godine, s cijenom od 0,0177 dolara za jedan token. Doista je krenuo, dosegnuvši vrhunac od 0,39 dolara 7. siječnja 2018, ali ubrzo je pao na raspon 0,01-0,02 dolara. Cijena kripto žetona LEND zadržala se na toj razini do kraja travnja 2020., gdje je pogodila. Do sada je vrhunac dosegao 12. srpnja 2020. godine, s cijenom od 0,24 dolara, najvišom od početnog skoka.

Gdje kupiti i prodati kriptovalutu LEND

Budući da je LEND kripto nedavno krenuo u bikovski niz, s rastom cijene i tržišne kapitalizacije, sve više burzi i tržnica dodaje ga na svoje liste. Evo nekoliko pouzdanih platformi na kojima ga možete dobiti:

  • Binance – jedna od najvećih kripto razmjenskih platformi na tržištu. Na Binanceu možete zamijeniti LEND za BTC i ETH, uz više mogućnosti zamjene.
  • HitBTC – još jedan od glavnih igrača među razmjenama kripto valuta, HitBTC vam nudi da zamijenite svoj Aave kripto za BTC, ali, nažalost, trenutno nema ETH.
  • Poloniex – na Poloniexu možete zamijeniti svoj LEND kripto žeton za BTC i USDT.

Možete prodati LEND prilično na istoj platformi na kojoj ste ga kupili. Kad je račun spreman i kovanica sigurno pohranjena, lako je pričekati pravo vrijeme da se dobije maksimalan profit.

Gdje pohraniti kriptovalutu LEND

Novčanici Ethereum omogućuju vam pohranjivanje kriptografije LEND. Većinu njih možete pronaći na našem popisu najboljih Ethereum novčanika. U nastavku smo spomenuli najpopularnije novčanike:

  • MyEtherWallet – Novčanik samo za Ethereum koji podržava sve tokene ERC-20, uključujući LEND.
  • Ledger Nano S – viševalutni hardverski novčanik, Ledger Nano, jedan je od najpopularnijih modela novčanika. Sigurno, mobilno i jednostavno za upotrebu.
  • Trust Wallet – mobilni novčanik u više valuta dostupan za Android i iOS. Omogućuje vam da kripto imate pri ruci, a istovremeno ih čuvate na sigurnom.

Sažetak

To je sve što imamo reći o Aave (LEND), kako djeluje, gdje ga možete dobiti i pohraniti te kako ga možete koristiti.

Od rebrandinga, tim koji stoji iza kriptografije uspio je dodati puno značajki i usluga: Aave Protocol, Aave Oracle, Uniswap Market, poprilično integracija, kao i dotjerivanje njihovih stopa zaduživanja. Međutim, Aave se ne odmara na lovorikama, kao što se vidi iz njihovog ažuriranja Bug Bountiesa. Ovo i LEND-ovo nedavno pokretanje, pokazuju nam da Aave kripto ima mnogo potencijala, pa budite u toku s još recenzija vezanih uz kripto!

O Changellyju