„Имам сериозни притеснения относно плановете на Facebook. Ако плановете на Facebook се осъществят, компанията и нейните партньори ще разполагат с огромна икономическа мощ, която може да дестабилизира валутите и правителствата. “

Така каза вчера председателката Максин Уотърс, ръководител на Комитета за финансови услуги на Дома. Тези думи отразяват настроенията, по-широки от конгреса, и разширяват чувствата на милиони хора, които посрещнаха новините за Везните с тревога, а не с вълнение.

В крайна сметка как може Facebook да ви бъде открито доверен какъвто и да е контрол върху портфейлите на хората, когато те са източник на безброй скандали, свързани с нарушена поверителност, липса на защита на потребителите и корпоративни злоупотреби? Ето защо Везните на Facebook могат да бъдат обречени дори преди да излетят.

И това ли е краят на криптовалута в социалните мрежи? Далеч от това. Социалните мрежи са толкова благоприятни за човешката комуникация, че е трудно да ги видим как отиват навсякъде (дори ако продължават да приемат нови форми) и криптовалутата е огромен нововъзникващ гигант, който вероятно ще види дори увеличен огромен растеж през следващите десетилетия.

Всъщност, експертите прогнозират, че с нарастването на използването на криптовалута, преплитането й със социалните медии е неизбежно. Тъй като по-старите социални мрежи като Facebook и Twitter изчезват от популярната употреба и се заменят с нови стартиращи компании, неизбежно е следващото поколение социални мрежи да се възползва от експлозията на криптовалута.

Вече се случва. Улей тихо направи вълни през последната година като най-обещаващите социални медии от десетилетие. Инкубирано в технологичните кошери в Лондон, иновативното приложение за социални медии вече е натрупало 2,3 милиона долара инвестиции и 50 000 потребители дори преди пускането на неговата бета версия в началото на Q4. Неговата цифрова валута, символът UHive, вече е продал 500 000 000 единици на десетки хиляди потребители и е събрал лоялна последователност от фенове, развълнувани от евентуалното му пускане.

Какво е причина за шум? Не се ограничава само до цифровата икономика. UHive иновации там, където други социална медия мрежите са се провалили, предлагайки стимулирано създаване на съдържание, което всъщност възнаграждава потребители, които допринасят и активно участват в мрежата. Той поставя поверителността на потребителите в основата на ценностите на своята компания и предлага нов нов дизайн, който го подчертава от останалата част от пакета.

Той е иновативен и се чувства за разлика от никоя друга социална мрежа, която сме използвали. Оформлението на приложението за социални медии е пространствено, така че когато изследвате профили и групи, това е по-скоро като изследване на свят или карта, а не превъртане, като с Twitter и Facebook. Това прави използването на приложението по-скоро убедително, отколкото уморително. Всеки потребител има свое собствено „пространство“ на тази карта, чрез което може да споделя личните си мисли, чувства и местонахождение. Това означава, че можете да спрете с въвеждането, търсенето и монотонното щракване, което характеризира Facebook и Twitter, и вместо това да стигнете до същността на това, което прави социалната мрежа страхотна: комуникация и споделяне на интереси …

По същия начин, нова функция „Сив свят“ в приложението позволява на потребителите да създават пространства, които не са обвързани с реалността на физическия свят. Просто казано, потребителите могат да създават въображаеми профили, които изразяват всеки, който искат да бъдат, и те имат свободата да правят това напълно анонимно и да взаимодействат с други подобни хора. Това означава абсолютна свобода за потребителя и възможността да се изразявате по начини, недостъпни в настоящите социални медии или в реалния свят.

А какво да кажем за криптовалутата и защо тази валута вероятно ще успее, докато Везните непрекъснато ще бъдат измъчвани с недоверие и скептицизъм? UHive включва криптовалута от началото на своето създаване. Това означава, че вместо да бъде последваща мисъл за социалната мрежа (като Везни), тя е вградена в ядрото на екосистемата. UHive може да се похвали с вътрешна цифрова икономика, изцяло базирана на символа UHive, валутната единица в мрежата. Потребителите могат да използват жетони, за да закупят допълнителни функции и специални ефекти за своите профили. Купуването на жетони е лесно и безболезнено, а всички закупени токени се съхраняват в ултра-криптиран частен портфейл, до който можете да получите достъп само чрез вашия частен ключ за криптиране. Смятаме, че е очевидно, че има вест: към днешна дата са продадени над 500 000 000 токена.

Хората, които вършат тежката работа, трябва да вземат парите, нали? Ето защо UHive активно възнаграждава потребители, които участват в мрежата, и я осмисля. Потребителите се възнаграждават за ангажираност и време за влизане чрез разпространението на UHive жетони. Тридесет процента от приходите от реклама се споделят с потребителите. UHive винаги е смятал, че потребителите са също толкова част от компанията, колкото всеки от нейните служители, поради което стимулираното създаване на съдържание е включено в мрежата от самото начало.

UHive е свежа кръв в съвременната ера на социалните мрежи. Социалните мрежи няма да отидат никъде и е ясно, че UHive ще бъде една от следващите големи.

Защо не го проверите сами, и споделете вашите мисли по-долу?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me