A legjobb bányászati ​​asics

A hobbi Bitcoin bányászat továbbra is szórakoztató és még jövedelmező lehet, ha olcsó áram van, és a legjobb és leghatékonyabb Bitcoin bányászati ​​hardvert szerzi be.

A Bitcoin bányászata versenyképes. Azóta nem ideális az átlagembereknek, hogy bányásszanak Kína olcsó villamos energiája lehetővé tette, hogy uralja a bányászati ​​piacot. Ha bitcoinokat szeretnél, akkor jobban jársz bitcoin vásárlása.

Contents

Bitcoin bányászati ​​hardver összehasonlítás

Mi az ASIC Bitcoin Miner?

Mivel ma már lehetetlen nyereségesen kibányászni a Bitcoint a számítógépével, szüksége lesz speciális ASIC nevű hardverre.

Így néz ki egy ASIC bányász közelről:

halong bányászat sárkánymenta ASIC

A Dragonmint 16T bányász.

Eredetileg a Bitcoin készítője azt szánta, hogy a Bitcoin processzorokon (laptop vagy asztali számítógép) bányásszon. A bitcoin bányászok azonban felfedezték, hogy nagyobb hasítóerőt kaphatnak a grafikus kártyáktól. A grafikus kártyákat ezután felülmúlták az ASIC-ek (Alkalmazásspecifikus integrált áramkörök).

Gondoljon egy Bitcoin ASIC-re, mint speciális Bitcoin bányászati ​​számítógépekre, Bitcoin bányászgépekre vagy „bitcoin generátorokra”.

Manapság az összes komoly Bitcoin-bányászat dedikált Bitcoin-bányászati ​​hardver ASIC-eken folyik, általában hőszabályozású, alacsony költségű villamos energiával rendelkező adatközpontokban.

Ne keveredj össze

Van Bitcoin bányászati ​​hardver, amely bitcoinokat bányász.

Vannak még Bitcoin hardver pénztárcák mint a Ledger Nano X, amelyek biztosítják a bitcoinokat.

Gyors tipp

A bányászat nem a leggyorsabb módja a bitcoinok megszerzésének.

Bitcoin vásárlása betéti kártyával a leggyorsabb út.

Ellenőrizze a jövedelmezőséget

Az alábbi számológépünkkel ellenőrizheti a fenti bányászati ​​hardvert. Becslés céljából adja meg a várható villamosenergia-árat és a bányász kivonatát.

Ismerje meg a versenyét

Könnyűnek tűnhet csak kibányászni egy bányászt.

De meg kell vizsgálnod, mennyire komoly a bányászat.

Az alábbi videó belső képet nyújt Kína egyik legnagyobb bányájáról.

Hogyan lehet megtalálni a legjobb Bitcoin Miner-t

Néhány fontos tényezőt figyelembe kell venni annak meghatározásakor, hogy mely Bitcoin Bitcoin bányászati ​​ASIC-t vásárolja meg:

Hash arány – Hány hashot képes másodpercenként előállítani a Bitcoin bányász? A több hash többe kerül, ezért a hatékonyság kulcsfontosságú.

Hatékonyság – A lehető leghatékonyabb bitcoin bányászati ​​hardvert szeretné megvásárolni. Jelenleg ez a Halong Mining Dragonmint T1. Mivel a bányászok nagy mennyiségű villamos energiát használnak, Önnek olyat kell vásárolnia, amely a legtöbb áramot bitcoinokká alakítja.

Ár – Mennyibe kerül a bitcoin bányász? Az olcsó bányászati ​​hardverek kevesebb bitcoinot bányásznak, ezért fontos a hatékonyság és az áramfogyasztás. A leggyorsabb és hatékonyabb bányászati ​​hardver többe fog kerülni.

Ne próbáljon bányászt vásárolni csak ár vagy csak hash arány alapján. A legjobb ASIC bányász a leghatékonyabb bitcoin bányász. Célozzon értéket.

Bitcoin bányászok eladó az eBay-en vagy az Amazon-on

Ha egy hobbibányász vagy, aki pár fúrótornyot akar vásárolni a házadhoz, az eBay-nek és az Amazonnak is vannak tisztességes ajánlatai a bányászati ​​hardverekről.

Használt Bitcoin bányászati ​​hardver eladó

Mind az új, mind a használt bitcoin bányászati ​​berendezések és az ASIC elérhetőek az eBay-en. Érdemes vásárolni használt ASIC bányászati ​​hardvert az eBay-en, mert jobb árakat kaphat.

ASIC eladó az ebay-en

Az eBay ügyfélvédelme biztosítja, hogy működő terméket kapjon. Az eladótól függően egyéb csomagolt felszerelést is tartalmazhat a vásárlás.

Javasoljuk a Dragonmint vagy az Antminer S9 megvásárlását.

Hardver jövedelmezőség

Használhat bitcoin bányászatot jövedelmezőség kalkulátor hogy meghatározza a bányászati ​​hardver becsült megtérülési költségét.

Feltétlenül vegye figyelembe az áramköltségeket. A legtöbb bányászati ​​hardver mindaddig nyereségesnek tűnik, amíg az áramköltségeket nem számolják el.

A tényleges jövedelmezőség meghatározásának legjobb módja az, hogy kitalálja villamosenergia-hash költség. Valójában ez fogja megszakítani vagy megszakítja a működését.

A leghatékonyabb Bitcoin bányászok

A jó Bitcoin bányász hardvereknek magas hash aránynak kell lenniük. De a hatékonyság ugyanolyan fontos.

A hatékony Bitcoin bányász azt jelenti, hogy kevesebb villamosenergia-költséget fizet hash-onként.

A hatékonyság növelése érdekében vannak olyan vállalatok is, amelyek lehetővé teszik hardverek megrendelését raktárukba, és a bányászok vezetését az Ön számára.

Te is felhő bánya bitcoinokat. De mindkét lehetőség sokkal kevésbé szórakoztató, mint a hardver futtatása!

Bitcoin bányászati ​​hardvercégek

Halong bányászat – A Halong Mining a legújabb bányászati ​​hardvercég. A legjobb bányászok állnak rendelkezésükre. Sajnos már az első tételükből elkeltek, de hamarosan új tételt kellene kínálni.

Bitmain – A Bitmain gyártja a Bitcoin bányászok Antminer sorozatát. A Bitmain székhelye Kínában van, és bányászati ​​medencét is üzemeltet.

BitFury – A BitFury az egyik legnagyobb bitcoin bányászati ​​hardver és chip gyártó. Hardvere nem vásárolható meg.

Bitcoin bányászati ​​berendezések

A Bitcoin bányászati ​​ASIC-en kívül szüksége lesz még egy másik Bitcoin bányászati ​​berendezésre:

Tápegység – A Bitcoin-fúrótornyokhoz speciális tápegységekre van szükség a tölcsérhez és az áram hatékony felhasználásához.

Hűtőventilátorok – A Bitcoin hardver könnyen túlmelegedhet és leállhat a működése. Vásároljon elegendő mennyiségű ventilátort a hardver működéséhez.

Biztonsági generátorok – Előfordulhat, hogy a generátorokat tartalékként kívánja felhasználni arra az esetre, ha a fő villamosenergia-forrás csökken.

Megtalálhatod Bitcoin bányászati ​​felszerelés eladó az eBay-en.

Bitcoin bányászat hardver nélkül?

Még mindig technikailag lehetséges bitcoinokat bányászni dedikált bányászati ​​hardver nélkül.

Ugyanakkor kevesebb, mint egy fillért fog keresni havonta. A bitcoinok bányászata a számítógépén nagyobb kárt okoz a számítógépén, és nem fog profitot keresni.

Tehát nem érdemes, ha csak arra kíváncsi, hogyan működik a bányászati ​​folyamat. A legjobb, ha dedikált hardvert vásárol, mint például az Antminer S19.

Az ASIC-ok hatása a kriptovalutára

A Bitcoin blokklánc technológián alapul, egy decentralizált platformon, amely elveszi a hatalmat egy központi hatóságtól, és átadja az átlagembernek. Az érzékeny információkat a blokklánc tárolja, nem pedig a nagy adatközpontok, és kriptográfiailag biztonságosak. Hatalmas számú ember, bányászként ismert ember dolgozik együtt a hálózat érvényesítésében, egyetlen személy vagy kormány helyett.

Kezdetben, processzors megoldásra használták kriptográfiai hash funkciók, amíg a bányászok ezt nem fedezték fel GPUsokkal jobban felszerelték a bányászatot. A blokkolási nehézségek növekedésével a bányászok elsősorban a GPU-khoz fordultak.

Néhány GPU-t kizárólag a Bitcoin bányászatára készítettek, amint azt az alábbi videó bemutatja:

Végül a technológiát kizárólag bányászatra fejlesztették ki, ASIC-ként vagy alkalmazásspecifikus integrált áramkörként. Hashrátusuk lényegesen magasabb, mint bármi, amire a GPU képes.

Csillagteljesítmény magas árcédulával jár – a legjobb ASIC chipek egyenként néhány ezer dollárt futtatnak. A létrehozás után a Bitcoin-blokkokat az átlag ember megerősítette, hogy asztali számítógépét használta – amint az ASIC-k piacra kerültek, a dolgok megváltoztak.

Hogyan?

Az ASIC-k haszontalanná tették a GPU-kat. Az ASIC fejlesztői, köztük a Bitmain, korai hozzáférést biztosítottak a nagyokhoz bányakartellek nem pedig az átlagember. Manapság a bitcoin bányászat nagy többsége Kínában történik, ahol az áram olcsó.

Fotók egy kínai Bitcoin bányászati ​​művelet belsejéből

ASIC-ek ezrei bányásznak egyidejűleg egy bányászatban (nagy raktár). Nyilvánvaló, hogy a legtöbb ember nem engedheti meg magának csak egy vagy két ASIC-t, nem beszélve több ezer közülük.

Amikor az ASIC piacra került, a blokklánc validálási folyamata egyre centralizáltabbá vált, mivel egyre több hasítóerő egyesült egy maroknyi bányavállalatba, ahelyett, hogy sok bányász között elterjedt volna. Sajnos a Bitcoin már nem annyira decentralizált, mint egykor volt célja.

Bitmain Antminer S7 áttekintés

Előnyök

  • Magas 4,73 TH / s hashrate és hatékony 0,25 Joule / GH / s sebességgel
  • Kedvező áron 440 USD új (plusz szállítás)
  • Népszerű bányász rengeteg útmutatóval és alkatrésszel

Hátrányok

  • Elfedte 16 nm-es bányászok (AntMiner S9) és a következő 14 nm-es bányászok
  • A nagy ~ 1350 Wattos energiafogyasztás csúcskategóriás PSU-t igényel
  • Elég zajos a 62dB

antminer s7

Az AntMiner S7: Bitcoin Mining Mainstay

A Bitmain AntMiner S7 2015 közepén történő megjelenése óta olyan népszerűnek bizonyult, hogy mára elérte 19. gyártási tételét.

Az S7 jó okból feltételezte a piaci dominanciát:

Magas hashrátust kínál az elfogyasztott energia mennyiségéhez.

Ha bármilyen modern ipari bányászati ​​műveletet megnéz, akkor valószínűleg meglátja az AntMiner S7-es állványait. Az S7 kedvelt ára és jó teljesítménye miatt a hobbi bányászok körében is népszerű választás.

Az S7-et egy 28 nm-es BM1385 ASIC chip táplálja. Ezekből a chipekből 135 darabot 3 táblán osztanak szét, és kettős ventilátorok (vagy egy adott tétel esetén egyetlen ventilátor) hűvösen tartják őket..

Az erős fém burkolat nyelv és horony rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi több bányász rendezett elrendezését.

Tápegység

Az S7-hez ajánlott használni a Bitmain kiváló minősége 1600 Wattos APW3 tápegység, kifejezetten Bitcoin bányászokkal való használatra tervezték.

Ez a tápegység nagyon hatékony, az áram és a bányász között csak az áram 7% -át veszíti el. Az APW3 működéséhez legalább 205 Volt szükséges, és nem szállítja a szükséges 16A tápkábellel.

Bár nem olcsó, 140 dollár plusz szállítás, az APW3 jó választás a jövőbeni frissíthetőség szempontjából, mivel futtathatja a nagy teljesítményre törő AntMiner S9-et is.

Az S7 futtatásához bármilyen elegendő teljesítményű ATX PSU is használható.

Az S7-LN saját PSU-val rendelkezik; egy 1000 W-os Enermax, arany besorolású (80% feletti hatékonyság felett). Mivel az S7-LN csak kb. 700 W-ot vesz fel, ennek a PSU-nak akkor is van kapacitása, ha az egységet az alapértelmezett 600M-os frekvencia fölött túlhúzza.

Ez is meglehetősen nagy súlyt ad az egységnek, növelve annak szállítási költségeit.

Míg az integrált PSU kompakt és kényelmes bányászt jelent, kevés egyéb oka van annak, hogy ilyen beállítást javasoljon. Az S7-LN nem tartalmaz vezetéket.

Ár

Megjegyzés: Mielőtt Antminer S7-et vásárolna, győződjön meg róla, hogy már rendelkezik Bitcoin bányász szoftver és a Bitcoin bányászati ​​medence.

Röviddel a megjelenés után az S7 ára közel 2000 dollár volt, valamivel alacsonyabb az S9 jelenlegi költségénél.

Azóta meredeken leértékelték, és a Bitmain-tól 440 dollárért kapható (ha raktáron van), plusz szállítással. Vásárolható újként 545 dollárért, vagy használtan 500 dollárért az Amazon-tól.

Bitmain az S7-LN-t 291 dollárért adja el, az Amazon pedig 439 új vagy használt 409 dollárért fog fizetni.

Várhatóan ezek az árak tovább csökkennek, mivel az S9 és más kiváló bányászati ​​hardverek lesznek az új szabványok. Lehetőség van módosított S7 vásárlására is, nagyobb hatékonysággal, csökkentett zaj- és hőszinttel.

Bitcoins / hó (jövedelmezőség)

A Nehézség emelkedésével és a a blokkjutalom felére csökkentése küszöbön áll az S7 jövedelmezőségének vége azok számára, akik nem rendelkeznek olcsó áramforrással … bár ha a Bitcoin árfolyama kellően emelkedik, az S7 nyereségessége a várakozáson felüli.

A mi felhasználásával Bitcoin bányász kalkulátor, egy pillantást vetünk az S7 és az S7-LN várható visszatéréseire.

Átlagos háztartást feltételezünk Teljesítményköltség 15c / kWh, a Medenciadíj 2,5% (az AntPool által feltöltött adatok) és a felezés utáni arány Jutalom letiltása kitermelt blokkonként 12,5 BTC:

antminer s7 áttekintés

A nagyfokú pontosság érdekében hajtsa végre saját egyedi számítását!

Az eredmények nem jók:

s7 jövedelmezőség idő szerint

Havonta 18 dollár, évente pedig 223 dollár veszül el.

Ebből a durva számításból (amely úgy tűnik, hogy nem veszi figyelembe a Hardverköltségek mező), egyértelmű, hogy senki, aki rendszeres árat fizet az áramáért, nem gazdagodik meg az S7-től.

Gondos beállítással akár 15c-os teljesítmény mellett is profitálhat az S7-ből. Ez azt feltételezi, hogy a Bitcoin ára nem csökken és a Nehézségi fok nem ugrik meg … valóban kockázatos feltételezések!

Ugyanezek a számítások igazodtak a Hash Rate és Erő az S7-LN fogyasztása valamivel biztatóbb eredményeket hoz:

s7 jövedelmezőség idővel alacsonyabb hash sebességgel és energiafogyasztással

Csak havi 6 dollár veszít el havonta és 77 dollár évente.

Energiafogyasztás

Az S7 minimum 1293 Wattot merít 25 ^ C / 77 ^ F szobahőmérsékleten. Természetesen minél melegebb a környezet, annál több energiát fogyasztanak a ventilátor (ok) az egység hűtésére.

Az S7 kétszer olyan hatékony, mint az S5, ha mindezt az energiát bitcoinokká alakítja; szerény, 0,25 joule teljesítményt igényel Gigahash-onként.

Mint említettük, az LN („Lite”) változat csak 700 W-ot vesz fel. Hasonlóképpen 0,25 J / GH-t is fogyaszt.

Beállít

Mindkét S7 rendelkezik DHCP képességgel, vagyis automatikusan megkeresi a használni kívánt IP-címet.

Beállításuk a MinerLink GUI-n keresztül egyszerű folyamat, a bányászat megkezdéséhez csak a bányászati ​​készlet hitelesítő adatai szükségesek.

Az egységek automatikusan bekapcsolják a bekapcsolást, ami áramszünet esetén hasznos lehet. Az S7 kapcsolat csak Ethernet-en keresztül lehetséges.

Hőfok

Mindkét S7 változat jóval 40 ^ C / 77 ^ C környezeti hőmérséklet alatt fog működni. Mindkettőt kettős 12038 rajongó hűti.

A helyiség hűvös és száraz állapotban tartása meghosszabbítja ezeknek a bányászoknak az életét. A száraz pince ideális hely.

Ítélet: Az S7 az Ön számára megfelelő?

Ha reménykedik a profitszerzésben, de alig várja, hogy az S9 (vagy más, a jövőben érkező más bányászok) megfizethetővé váljanak, akkor valószínűleg az S7 a legjobb megoldás.

Az olcsó tápellátáshoz való hozzáférés és esetleg némi intelligens beállítás révén lehetséges, hogy az S7 megtérül és nyereségessé válik.

Az S7-LN valamivel hatékonyabb és minden bizonnyal jobban megfelel azoknak a házi bányászoknak, akik nem tolerálják a sok ventilátorzajt vagy a kábelek rendetlenségét.

Antminer S9 áttekintés

Antminer S9

AntMiner S9: Játékváltás hobbi bányászoknak?

A Bitcoin nehézsége több erős és gyakran egymást követő havi növekedést rögzített létrehozása óta, és különösen 2015. november végétől.

A nehézség azóta majdnem megháromszorozódott, onnan felmászva520 569 941GH / s a jelenlegi rekordmagasságra 1 426 731 353 GH / s.

Ezt a csúcsot 2016. május 24-én érték el. Ilyen óriási növekedést ösztönzött a Bitcoin-bányászati ​​technológiába és műveletekbe történő jelentős beruházás.

Míg az ilyen növekedés lenyűgöző, a Bitcoin a világ legerősebb számítási hálózatává válik, a gyors növekedés egyik nem szándékos következménye a fokozott centralizáció.

A nyereség ott gyűlt össze, ahol a bányászat a legjövedelmezőbb (Kína), aminek eredményeként több versengő művelet (pl. KNC) kiszorultak az iparból.

Megpróbáltuk kiszámolni azt a pénzmennyiséget, amelyet a kínaiak a bányászatba fektettek, becslésünk szerint százmillió dollárra. Még ingyen áram esetén sem látjuk, hogy valaha hogyan fogják visszakapni ezt a pénzt. Vagy nem tudják, mit csinálnak, de ez ebben a skálában nem túl valószínű, vagy van valami titkos előnyük, amiről nem tudunk. – Sam Cole, a KNC vezérigazgatója

Ugyanez a kínai versenyelőny kétszeresen hatékony volt a profitfüggő hobbi bányászok kiszorításában a piacról.

Ebben a szakaszban a legtöbb otthoni vagy irodai bányásznak nem pénzkeresete van, hanem inkább a hálózat támogatása, a decentralizáció elősegítése és esetleg a tér fűtése is.

A … val blokkolja a jutalom felét küszöbön áll, a leghatékonyabb műveletek kivételével az összes jövedelmezősége valószínűleg kihívást jelent.

Tekintettel arra, hogy a bányászati ​​hardverek jelenlegi generációjából származó nyereség csökken, és a felét követően valószínűleg negatív hozamot fog elérni:

Megváltoztathatja-e az új S9 a kisebb és hobbibányászok játékát, és helyreállíthatja-e veszteséges jövedelmezőségüket?

Gyors tipp

A bányászat nem a leggyorsabb módja a bitcoinok megszerzésének.

Bitcoin vásárlása betéti kártyával a leggyorsabb út.

Ár

Megjegyzés: Mielőtt Antminer S9-et vásárolna, győződjön meg róla, hogy már rendelkezik Bitcoin bányász szoftver és a Bitcoin bányászati ​​medence.

Az első tétel S9-eseket közvetlenül lehet megrendelni Bitmain június 12-től.

Nál nél 2100 dollár az Amazon-on, az S9 korántsem olcsó. Azonban minél alacsonyabbak az áramköltségei, annál nagyobb az esélye annak, hogy a bányász ésszerű időn belül megtérül.

Természetesen sok múlik a Nehézségen és a Bitcoin árán.

Mivel a kisebb gyártási folyamatok az egész iparágban szabványossá válnak, és más gyártók versengő hardvereket bocsátanak ki, az S9 ára várhatóan az elkövetkező hónapokban jelentősen csökkenni fog.

Bi Wang 2016 telén dobta piacra 14 nm-es chipjeit, és ekkor jött a BitFury saját 16 nm-es architektúrájú hardvere, amely fantasztikus energiahatékonyságot ígért 0,06 J / GH mellett..

Az érték megítélése ezen a téren bonyolult feladat, bár úgy tűnik, hogy a közeljövőben valószínűleg semmi sem jelenik meg az S9-nél lényegesen magasabb rendűnél.

A bányászati ​​hardverek új generációjának néhány havonta történő kiadási ciklusa valószínűleg ettől a ponttól lassul, mivel a gyártók áttérnek az élvonalbeli 16 és 14 nm-es kialakításra.

S9 összehasonlítva más hardverekkel

Az S9 16 nanométeres technológiai előnye

A félvezetők folyamatos miniatürizálása egyre nagyobb számítási teljesítményt és elektromos hatékonyságot tesz lehetővé, de a folyamat a jelenlegi technológiával nem folytatható örökké.

Sokan megjegyezték, hogy Moore törvénye már nem érvényes, mivel a számítási sebesség előrehaladásának üteme lelassult, amikor elérte a szilícium félvezető technológia fizikai korlátait.

Az S9 gyártásához használt 16 nm-es gyártási folyamat jelentős előrelépést jelent a többi modern bányászati ​​eszközhöz hasonló 28 nm-es kialakításhoz képest..

Noha 10 nm-es folyamat van kilátásban 2017-re, ezen túl további növekedés továbbra is elméleti.

Továbbá a 10 nm-es bitcoin bányászati ​​hardverek megtervezése és gyártása valószínűleg legalább egy évet vesz igénybe.

Szerezzen be egy pénztárcát

Nem lehet bányászni a bitcoinokat egy Antminer S9-tel pénztárca nélkül.

A legjobb bitcoin pénztárcákról szóló útmutatónk segít Önnek gyors és ingyenes megszerzésében. Olvassa el itt!

Tápegység

A jó hír az, hogy a meglévő, legalább megfelelő teljesítményű tápegységek teljes mértékben kompatibilisek az S9-gyel.

Az S9-hez ajánlott használni:

  1. A AntMiner APW-12 1600 Wattos Bitcoin Miner PSU, amely alig 200 dollárért kiskereskedik az Amazon-on, és
  2. A EVGA SuperNOVA 1300 Wattos GPU PSU, amelyet körülbelül 170 dollárért adnak el az Amazon-on. Vegye figyelembe, hogy az 1600 Wattos EVGA PSU lényegesen drágább, mintegy 115 dollárral magasabb, mint az Ant Miner egyenértékű meghajtású kínálata.

Bitcoins / hó (jövedelmezőség)

Az S9 nagyobb hasítóerővel rendelkezik, mint bármelyik korábbi szilíciumba szorított eszköz; egy masszív 14 TH / s (TeraHash másodpercenként).

Összesen 189 chipet kombinálunk 3 áramköri lapra elosztva, hogy elérjük ezt a fenomenális hashrátust.

A 2011 végén bekövetkezett 15 rövid TH / s tüskét leszámítva egyetlen S9 egység hashrate-ével büszkélkedhet, amely megegyezik a teljes Bitcoin hálózat csúcskapacitásával, a rendszerindítástól 2012 közepéig.!

Számítsuk ki a tervezett hasznot az összes hashpower-en keresztül Bitcoin bányász kalkulátor :

Vegye figyelembe, hogy Teljesítményköltség az Ön tartózkodási helyére és arra vonatkozik Nehézség kéthetente változik, általában felfelé…

Bár ne feledje, hogy a felezés utáni, teljesen lehetséges, hogy sok marginális bányász kénytelen lesz frissíteni jobb hardverre vagy leállítani.

A ti Medence díjak a bányászati ​​medence határozza meg; bár az S9 rengeteg nagy teljesítményű, egyetlen egység valószínűleg nem talál blokkokat önálló bányászat során.

Végül a Bitcoin dollárig (USADOLLÁR) az ár állandó fluxusállapotáról híres.

A fenti bemenetek szerint az S9 ** 0,285 BTC / 159 USD havonta ** és Évente 3,36 BTC / 1939 USD.

Ez a befektetés megtérülését (ROI) kissé meghaladja az egy évet!

Természetesen az ilyen lenyűgöző eredmények feltételezik, hogy minden tényező állandó marad, ami rendkívül valószínűtlen a Bitcoin folyamatosan változó világában!

Energiafogyasztás

Az élvonalbeli gyártási folyamat teszi az S9-et a mai napig a legelektromosan hatékonyabb bányászati ​​eszközzé.

Mindössze 0,1 joule / gigahash, ami nagyjából 2,5-szer hatékonyabb, mint az Antminer S7.

A készülék teljes energiafogyasztása 1350 watt körül alakul ki, bár ez az érték körülbelül 7% -os szórásnak van kitéve. Az S9 körülbelül 300W-val többet fogyaszt, mint az S7.

Beállít

A tápegységen kívül az S9 önálló egység. Nem igényel kapcsolatot egy másik számítógéppel, hogy más Bitcoin csomópontokkal kapcsolódhasson.

Fedélzeti webkezelési portálja egyszerűsített telepítési és karbantartási folyamatot tesz lehetővé.

Hőfok

Az S9 léghűtéses, masszív kialakítása meglehetősen könnyű karbantartani és szervizelni.

Az S9 megbízhatóan működik bármilyen jól szellőző helyiségben, legyen az egyetlen vagy több egység, amelyet tartalék helyiségben tartanak, vagy több száz-ezer egység egy nagy bányászati ​​központban.

Ítélet: A Hobby Bányászat egy S9-tel megalapozza-e az üzleti életet??

A fent kiszámított adatok és eredmények alapján igen.

De! amint a nagy bányászok S9-re és más fejlett hardverre frissülnek, az ebből adódó nehézségi növekedés valószínűleg rontja a jövedelmezőséget.

Másrészt a felezés magasabb Bitcoin árat és csökkent versenyt eredményezhet, növelve a jövedelmezőséget.

Végül az S9 remek hardver, bár jelenleg meglehetősen drága.

Valószínűleg jóval hosszabb ideig marad nyereséges, mint az ASIC bányászok korábbi generációi, bár a ROI nem garantálható, tekintettel a Bitcoin bányászatának kiszámíthatatlanságára.

Dragonmint 16T Review

A Bitmaint az ASIC bányaipar egyik legbefolyásosabb vállalatának tartják. Becslések szerint az összes bányászati ​​berendezés körülbelül 53% -át gyártották.

Dragonmint ASIC bányász

A bányászati ​​nyereségük nélkül ez körülbelül 140 millió dollár eladást jelent. Ezek az adatok megdöbbentőek, de a Bitmain Bitcoin ASIC piacának monopóliuma véget érhet, a Halong Mining DragonMint 16T ASIC megjelenését követően..

Mi történt a Halong bányászattal? Tudok még vásárolni egy DragonMint 16T-t

A Halong Mining már nincs a közelben. Úgy tűnik, hogy nem tudták felvenni a versenyt a már megalapozott ASIC gyártókkal, valószínűleg azért, mert soha nem tudták kitölteni megrendeléseiket és megszerezni azokat az alkatrészeket, amelyek a bányászok előállításához szükségesek ahhoz, hogy pénzt keressenek. Még mindig talál néhány használt DragonMint 16T-t, ha eléggé megnézi, de ritkák.

Az alábbiakban bemutatjuk a DragonMint 16T néhány jellemzőjét, ha érdekel egy ilyen keresése.

Tápegység

A DragonMint 1600 W-os tápfeszültség erősen ajánlott, bár nem kötelező. Minden bányásznak saját egyedi tápegységre van szüksége. Közvetlenül a Halong Mining weboldaláról vásárolhatók meg.

A professzionális bányászati ​​hardverek optimálisan működnek 220-240 V feszültségen, ezért a bányaüzemek csökkentik saját áramellátásukat 220-240 V feszültségre. Mindenesetre jó lenne megvásárolni a DragonMint tápegységet.

Ne feledje, hogy a 220 V-os áram csak az Egyesült Államokon kívül található – az amerikai csatlakozók alapértelmezés szerint 110 V-osak. Ha villanyszerelőt nem szeretne felvenni, 110 V-os névleges tápegységet kell vásárolnia, például a Rosewill 1600W 80+ Gold tanúsítvánnyal rendelkező tápegységet. Ezek a PSU-k elvégzik a munkát, de nem ideálisak az optimális bányászati ​​teljesítményhez.

Energiafogyasztás

A DragonMint 16T új DM8575 ASIC chipjeinek köszönhetően a 16T a piac legelektromosan hatékonyabb bányászává vált.

Csupán 0,075J / GH, vagyis 1480 W-ot fogyasztva a faltól, a 16T 30% -kal hatékonyabb elektromosan, mint az Antminer S9. Ne feledje, hogy a pontos energiafogyasztás változik, különösen attól függően, hogy melyik tápegységet használja.

Hatalmas erő

A DragonMint 16T hasrate-je 16TH / s.

Jövedelmezőség

Míg a Halong Mining ASIC technológiája első megjelenésekor lenyűgöző volt, hasonlóan az Antminer S9-hez, a DragonMint 16T már nem is jövedelmező, még akkor sem, ha az áramköltségei hihetetlenül olcsók (kevesebb, mint 0,02 USD).

Vessen egy pillantást a egyetlen bányász előrejelzett bányászati ​​jövedelmezősége:

sárkánymenta hasznossága 12 cent

Antminer R4 áttekintés

Az Antminer R4 a BitMain legújabb és legegyedibb Bitcoin bányásza. Azért vagyunk itt, hogy az összes legfontosabb információt egy helyre tegyük ebben az áttekintésben.

Hash Rate

Az Antminer R4 akár 8,6 TH / s sebességgel hasít, így a második leggyorsabb bányász az Antminer S9 mögött és közvetlenül az Antminer S7 előtt.

Hatékonyság

Az R4 0,098 J / GH hatékonysága az S9-hez, mint a piac leghatékonyabb Bitcoin bányászához kötődik. Itt van egy közvetlen idézet a Bitmain weboldaláról:

A Bitmain BM1387 chipje a TSMC 16 nm-es FinFET technológiájának felhasználásával épül fel, és rekordszámú 0,098 J / GH-t szállítva a világ leghatékonyabb bitcoin bányászati ​​chipje a fogyasztói piacon.

Az R4 annyira hatékony, mert a Bitmain új BM1387 ASIC chipjének 126 darabját használja, amelyek 16 nm-es chipek. A BitFury volt az első cég, amely 16 nm-es chipeket adott ki.

Ár

A mondás szerint semmi jó nem olcsó. Az Antminer R4 összes fantasztikus funkciójával együtt az ára magas lehet. Egy Antminer R4 1000 dollárba kerül. Ára a hátrányai közé tartozik, mert ez túl magas lehet egy átlagos hobbibányász számára.

Egyszerű használat

Miután beállította az Antminer R4-et, látni fogja, hogy a felhasználói felülete jól megtervezett a felhasználókat szem előtt tartva.

Nagyon könnyű használni.

Mindössze annyit kell tennie, hogy a bányászat megkezdése előtt meg kell adnia a pénztárca címét és a bányászati ​​medence beállításait. Testreszabhatja az olyan beállításokat is, mint a ventilátor sebessége vagy a frekvencia.

Bitcoin / hó (jövedelmezőség):

A cikket olvasó hobbibányászok többsége valójában pénzt akar keresni a hash-ból.

Ezt szem előtt tartva nézzük meg alaposan az Antminer R4 jövedelmezőségét:

8,6 TH / s hash sebességgel az Antminer R4 a második legerősebb bányász, az Antminer S9 mögött.

Körülbelül 845 Watt energiafogyasztás van a falnál egy APW5 PSU tápegységet használva.

Nyugodj meg, mert a legtöbb otthon rendelkezik olyan konnektorral, amely biztonságosan képes 845 wattot kezelni, de számíthat arra is, hogy a villanyszámlája jelentősen megnő.

Fontolja meg az Antminer R4 körülbelül 1000 dolláros és az APW5 PSU körülbelül 240 dolláros beruházását.

A bányászati ​​eredmény kalkulátor jelentések akkori, 574 dolláros Bitcoin-áron számolnak, körülbelül 527 napba telik a befektetés megtérülése, feltéve, hogy az áramköltség nem haladja meg a 0,10 USD / KwH értéket.

Természetesen feltételezzük, hogy minden tényező állandó marad, ami szinte lehetetlen a Bitcoin folyamatosan változó világában.

Ez azt jelenti, hogy az Antminer R4 végül profitot termel, de csak akkor, ha a hálózati hash ráta, a Bitcoin ára és az áramköltségek változatlanok maradnak. Mindezek a tényezők nagy jelentőségűek, mivel a hálózati nehézség szinte mindig nő.

Tehát mindenképpen kockáztat ezzel a bányásszal, és lehet, hogy nem éri meg az idejét annak ellenére, hogy számos előnye van más hardverekkel szemben.

R4 összehasonlítva más hardverekkel

Alacsony hang

Az Antminer R4 egyik legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy a lehető legkevesebb hangot garantálta a maximális kivonatolási sebesség mellett.

Az Antminer R4 a hagyományos ventilátort egy forgókéses rendszerrel helyettesíti. A hagyományos ventilátor jelentette a legnagyobb zajforrást más bányászati ​​hardverek számára.

Az Antminer R4 ventilátort egy csendes osztott légkondicionáló ventilátora inspirálta, és 50 db-kal csökkenti a szokásos bányászok zaját 51 db-os zajszint mellett. Ventilátor sebességét automatikusan szabályozzák, biztosítva a zaj szabályozását.

Tápegység

Az Antminer R4 az eddigi legfejlettebb tápegységet (PSU) használja. A Bitmain egy APW5 tápegység használatát javasolja.

Az APW5 mind a 220, mind a 110 V bemenettel működik, 2600 Wattot, illetve 1300 W-ot adva. Az APW5 kiskereskedelme körülbelül 240 dollár.

Speciális Design Control Board

Az Antminer R4 a Xilinx ZYNQ-7000 család rendszerét egy chipen alkalmazza, amely integrálja a funkciókban gazdag ARM Cortez – A9 alapú feldolgozó rendszert.

28 nm-es Xilinx programozható logikát is használ. Támogatja a Gigabit Ethernet-t annak érdekében, hogy a bányászott blokkokat azonnal elküldjék.

Végső gondolatok

A bitcoinok otthoni bányászata manapság szinte lehetetlen feladattá vált.

Az eszközök nemcsak drágák, de sok hőt és zajt is termelnek, nem beszélve az általuk fogyasztott villamos energia mennyiségéről.

Ez kényelmetlenné és szinte lehetetlenné teszi a haszonszerzést!

Ellentétben az Antminer S9, S7 vagy Antminer S5, az Antminer R4-tel, a Bitmain az otthoni Bitcoin bányászpiacot célozza meg.

Ez egy otthoni Bitcoin bányász, amely valóban profitot termelhet, ellentétben a Bitcoin USB bányászokkal.

A fent említett problémák egy részével foglalkoztak, és mint bányász hobbiként végezheti el, miközben pénzt is keres.

Ez az otthoni Bitcoin bányász nem csak hobbibányászok számára alkalmas, de elősegíti a Bitcoin bányászat egészének decentralizációját is.

Minél jobban oszlik el a hash teljesítmény, annál erősebb a Bitcoin hálózat!