A Ledger Nano S támogatott érmék és kriptopénzek

A Ledger Nano S (olvassa el áttekintésünket) az egyik legnépszerűbb és legbiztonságosabb módszer a Bitcoin és más kriptovaluták tárolására.

Amikor kriptovaluták vannak, meg kell védenie bizalmas adatait és az alapokhoz való hozzáférést.

1000+ támogatott érme

főkönyv nano s érmék

Alapján Ledger honlapja, a Nano S natívan 1000+ érmét támogat, beleértve a legtöbb érme és az ERC20 tokenek nagy részét:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bcash (BCH)
 • Binance érme (BNB)
 • Cardano (ADA)
 • Gondolatjel
 • Dogecoin
 • Eos
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • Litecoin
 • Monero
 • Ripple (XRP)
 • Csillag
 • Tether (USDT)
 • Tron (TRX)
 • Vertcoin
 • Zcash

Egyéb kompatibilis pénztárcák

A Ledger Nano S saját kriptovaluta pénztárca felületeivel működik: Ledger Live alkalmazás. Használhat más kompatibilis szoftvertárcákat is a következő listából:

főkönyv nano s támogatta a harmadik fél pénztárcáját Néhány szoftver pénztárca, amelyet a Ledger Nano S-hez használhat

Természetesen a nagyon népszerű harmadik féltől származó pénztárca Electrum kompatibilis a Ledger Nano S és a Nano X rendszerekkel is.

electrum pénztárca logó

Ethereum és ERC20 tokenek

Más Ethereum tokenek (ERC20 tokenek) a Nano S használatával kezelhetők, ha az azokkal együtt használják MyEtherWallet csak (egyedül a Ledger Wallet alkalmazással nem fog működni):

MyEtherWallet egy népszerű online Ethereum pénztárca, amelyet a Ledger Ethereum Chrome alkalmazás alternatívájaként használhat. Támogatja natívan a Nano S a Chrome-on és az Operán, anélkül, hogy bármilyen alkalmazást vagy bővítményt telepíteni kellene.

Ethereum-fiókjának kezeléséhez lépjen a MyEtherWallet webhelyet (nem a Chrome kiterjesztésű beépülő modult), és válassza az „Ether küldése & Tokenek ”fülre. Csatlakoztassa a Ledger eszközt, válassza ki az Ethereum alkalmazást, és lépjen az alkalmazás beállításaiba a „Böngésző támogatás” aktiválásához:

főkönyv nano s érmék

Ez lehetővé teszi a közvetlen kapcsolatot a böngészővel, és a MyEtherWallet képes lesz felismerni az eszközét (vegye figyelembe, hogy ha a Ledger Ethereum Chrome alkalmazást szeretné használni, akkor le kell tiltania a böngésző támogatását).

Válassza a „Ledger Wallet” opciót, és kattintson a „Ledger Wallet csatlakoztatása” elemre:

Ha rendelkezik egy ERC20 tokennel, amelyet a MyEtherWallet nem támogat, akkor hozzáférhet fiókjához a MyEtherWallet oldalon.

és válassza az „Egyéni token hozzáadása” lehetőséget a tokennel kapcsolatos következő információkkal: Szerződés címe, Token szimbóluma és tizedesjegyei.

Ledger Live

A Ledger Live alkalmazás ingyenesen elérhető a Chrome-ban Windows, Mac OS, Linux vagy Chrome OS rendszeren. A Ledger eszközével hibátlanul fut.

főkönyv nano s érmék

Az összes Ledger alkalmazás teljesen nyílt forráskódú, így bárki megteheti hozzáférjen a teljes forráskódhoz hitelesíteni a kódot és hozzájárulni a fejlesztéshez.

főkönyvek github oldal A Ledger Live nyílt forráskódú github repója

Bővítheti a Ledger Wallet szolgáltatásait új alkalmazások telepítésével a hivatalos segítségével Ledger Live alkalmazás.

Az alkalmazás segít a készülék firmware-jének frissítésében, hogy a Ledger Wallet naprakész legyen, hogy kihasználhassa a rendelkezésre álló legújabb biztonsági funkciókat..

Ha új alt érmét adnak a Ledger Nano S, csak le kell töltenie az utolsó alkalmazást (ingyenes), vagy frissítenie kell a firmware-t. Ha meg akarja vizsgálni, hogy a kriptovalutát támogatni tervezik-e, konzultálhat velük

Főkönyv ütemterv

főkönyv nano s érmék

A Ledger ezt az ütemtervet használja a jövőbeni fogyasztói termékekről, jellemzőkről és megvalósításokról való kommunikációra. A közösségi visszajelzéseket felhasználják a fejlesztések rangsorolásához.

Külön kiemelendő, hogy a Ledger jelenleg dolgozik a Bolos alkalmazás Zen protokollhoz hozzáadásán, és a rossz címre küldött érmék (azaz a Litecoin címre küldött Bitcoin) helyreállítási eszközén is dolgoznak..

Teljes csomópont támogatás a Ledger Live szolgáltatással

A főkönyv a közelmúltban jelentette be az érmevezérlést, és a teljes csomópont-támogatás is hamarosan megjelenik (bár még nem tudjuk, mikor). Ez a funkció régóta része a Ledger ütemtervének, így nagyon jó látni, hogy hamarosan a pénztárca felé igyekszik.

A teljes hirdetményt alább nézheti meg:

A teljes csomópont támogatással a felhasználók most már összekapcsolhatják teljes csomópontjukat a Ledger Live, a Ledger natív pénztárca szoftverével, így már nem kell használniuk a Ledger csomópontját, és ezáltal kitenniük az xpub-jukat (és kiterjesztve az összes blokklánc-tevékenységüket)..

Érme ellenőrzése

Az érmevezérlés az a lehetőség, hogy kiválassza, melyik UTXO-t költi el, hogy dönthessen a LIFO (Last In, First Out) vagy a FIFO (First In, First Out) között..

A fent említett bejelentésben a Ledger megígérte, hogy a Coin Control megérkezik a Ledger Live-ba, és most végre itt van a Ledger Live speciális beállításainak részeként. Ez teszi a Ledgert ezen hardveres pénztárcák közül egyedüliként, amely natív módon támogatja az érmék ellenőrzését.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me