Bitstarz Casino Review [2020 Guide] – Átverés vagy törvényszerűség?

A 2014 júniusában alapított, amikor a kriptovaluta még gyerekcipőben járt, a BitStarz sok korai blockchain-rajongó kedvenc csereprogramja lett, mivel ez volt az első online kaszinó, ahol a játékosok mind euróval, mind a Bitcoin-mal játszhattak. 

Technikailag jártas felhasználóinak korai sikerére építve a BitStarz más fizetési módokat és funkciókat kezdett kínálni, és hamarosan számos régebbi hagyományos kaszinótársaival vetélkedett..

BitStarz kaszinóBitStarz 2014-ben – Amikor a Bitcoin sokkal olcsóbb volt! 

A fenti 2014-es képernyőképből, amikor egy Bitcoin körülbelül 400 eurót ért, láthatja, hogy a BitStarz mennyit változott az időkkel, most sokkal nagyobb játékválasztékot, több funkciót és többféle lehetőséget kínál a fiók jóváírásához.

De e változások ellenére a BitStarz hihetetlenül megmaradt kriptobarát online kaszinó, a kriptovaluták számának növelése & stabil érmék, amelyeket támogat, és integrációk bevezetése a kriptofizetési processzorokkal. 

2017-ben az AskGamblers a világ legjobb online kaszinójának választotta a BitStarz-t, és a kaszinó 5,4-ből 4,4 ponttal rendelkezik az LCB.org kaszinófórumon..

A Blokt.com azt is rangsorolta a legjobb bitcoin online kaszinó útmutatónkban, amely áttekinti a 2020-as top 6 bitcoin kaszinó választásunkat.

De mitől lesz a BitStarz ilyen megbízható, élvezetes és népszerű online kaszinó? Megtudhatjuk ebben a teljes BitStarz áttekintésben 2020-ra.

Hatalmas változatos játékok

BitStarz 2020 áttekintésA BitStarz az egyik legnépszerűbb online kaszinó.

Talán a fő oka annak, hogy a BitStarz széles körű népszerűségre tett szert a játékok sokfélesége. Több mint 1800 cím közül választhat, a BitStarz rendszeres asztali játékokat kínál, mint például póker, Texas Hold’em és kockák, élénk és magával ragadó témájú nyerőgépekhez. 

A BitStarz saját magát „Nyerőgépek királya„Hatalmas nyerőgép-választékukért – sokkal több, mint bármelyik versenytársuké, amelyek többségét a Bitcoin és más kriptovaluták segítségével lehet játszani. 

Ennek a hatalmas mennyiségű játéknak az üzemeltetése a játék szolgáltatója – és a BitStarz sok különböző partnerrel dolgozik együtt, hogy játékaik frissek és izgalmasak maradjanak. Nézzük meg néhány játékszolgáltatóját. 

Játékszolgáltatók 

Bár az online kaszinószolgáltatók fenntartják webhelyeiket és rendezik a fogadásokat, játékaikat általában külső szolgáltatók tervezik és építik. Néhány játék szolgáltatója jól ismert a komolyan játszható játékok építéséről, míg mások a speciális játéktípusokról, például a résidőkről. 

Fontos megnézni, hogy az online kaszinó mely játékszolgáltatókat használja, mivel a szolgáltatók nagyobb választéka általában azt jelzi, hogy a kaszinó elhelyez játékos elégedettség napirendjük tetején. 

Az egyik oka annak, hogy a BitStarz annyira népszerűvé vált, a partneri kapcsolatok a játékszolgáltatók széles skálájával, akik a legújabb és legnagyobb játékokat építik a játékosok szórakoztatása érdekében. 

Játssz a BitStarz Now-on

Néhány a BitStarz legnépszerűbb játékszolgáltatói közül: 

  • Hiteles játékok – Hiteles az élő közvetítésű rulettasztalok egyik vezető szolgáltatója, amelyek közül néhány valóban valódi kaszinókban található a világ minden tájáról. Az Authentic a BitStarz számára olyan játékokat biztosít, mint a Great British Live Roulette, a Turbo Authentic Roulette és a Blaze Roulette.

  • Pragmatic Games – Nyerőgépek specialistája, Pragmatikus egy díjnyertes, az Egyesült Királyságban bejegyzett vállalat, amely tematikus slot címet készít. A BitStarz több mint 90 Pragmatic címet visel, köztük népszerű kínai témájú Triple Tigers slotokat, vadonatúj Aztec Bonanza slotokat és Wild West Gold.

  • Vivo Gaming – Az asztali játékok szakterülete, Vivo Gaming élő Blackjack, Craps, Rulett és Baccarat szolgáltatást nyújt. A BitStarz olyan címeket hordoz, mint Live Baccarat, Live Blackjack és Live Roulette a Vivo Gaming-től.

Vessünk egy pillantást a legnépszerűbb játéktípusokra, amelyeket a BitStarz-on játszhat. 

Nyerőgépek

Akárcsak a régi egykarú banditák, slot játékok a világ legnépszerűbb játéktípusai. Eredetileg „slot” -nak nevezték, miután az érméket bevágták a gépekbe, sok online kaszinó kínálja ennek a közkedvelt játéknak teljesen digitális változatát. 

A nyílások általában úgynevezett „orsókkal” rendelkeznek, amelyek több képet tartalmaznak egymás mellett. Amikor egy játékos pörgeti az orsókat, ezeknek a képeknek a megfelelő kombinációi – függőlegesen, vízszintesen és átlósan – készpénzes nyereményeket eredményezhetnek. 

A modern digitális résidőkben a legjobb az a témák és bónuszok óriási skálája, amelyek beprogramozhatók. A BitStarz óriási választékot kínál a nyerőgépek számára, a témák a vadnyugattól az ókori Egyiptomig, vagy akár a népszerű tévéműsorokon alapulnak.. 

Mindenkinek megvan a maga kedvence slot játék téma, és ők messze a legnépszerűbbek online kaszinó játékok. Sok játékos úgy dönt, hogy online kaszinót használ, kizárólag a nyerőgépek kínálata alapján, ezért fedezzünk fel néhány legnépszerűbb nyerőgépes játékot a BitStarz-on. 

Farkas Arany 

FarkasaranyA Wolf Gold egy hagyományos slot játék, kreatív érzékkel.

Farkas Arany – A BitStarz egyik legnagyobb mennyiségű játéka, a Wolf Gold klasszikus slot hangulatot hoz modern csavarral. Hatalmas max 250 000 érme nyeréssel, 25 fizetős sorral és 5 tárcsával a Wolf Gold rengeteg lehetőséget nyújt a győzelemre. A játékosok teljes képernyős módba léphetnek, hogy összpontosítsanak a játékra, és elérhetik az automatikus lejátszást, ha résidőket akarnak futtatni a háttérben. 

Platina villám

A platina villám az ókori görög isteneken alapszik.

Platina villám – A 8888-as érme maximális győzelmével és 24 játéksorral rengeteg nyerő kombináció található a Platinum Lightning-en. A játékosokat visszaszállítják az ókori Görögországba, hogy a görög istenek és hősök panteonja között játszhassanak. Ez egy gyönyörűen megtervezett játék SoftSwiss, akik a bizonyíthatóan tisztességes játék szakértői. 

Troll Haven

Troll HavenA Troll Haven magával ragadó és gyönyörű játék.

Troll HavenA BitStarz egyik legújabb nyerőgép címe, a Troll Haven magával ragadó és vizuálisan gyönyörű slot játék az Endorphinától. Színes, fantázia jellege hihetetlenül játszhatóvá teszi, és 25 játéksorral több esély is van a győzelemre. A Troll Haven egyike azoknak a ritka nyerőgépes játékoknak, amelyek órák és órákig tartó játék után is meglepnek! 

Asztali játékok

A BitStarz Pontoon egy modern brit kártya-klasszikus felvétel.

Az asztali játékok általában a hagyományosabb kaszinókhoz és kártyajátékok, mint például blackjack, kocka, baccarat, rulett, póker, és több.

Az élő társaikkal ellentétben, amelyeket alább megnézünk, az asztali játékokat számítógép, vagy bizonyos esetekben más játékosok ellen játsszák. Ezekben a játékokban azonban nincs élő kereskedő, és a számítógép mindig a játékos kezét adja. 

Sokan élvezik az asztali játékokat, mivel klasszikus játékélményt nyújtanak, anélkül, hogy az élő játék nyomás vagy gyors ütemű lenne. 

A BitStarz hatalmas választékkal rendelkezik asztali játékokkal, valamint a népszerű játékok speciális variációival, amelyek különböző országok játékosai számára vonzóak lehetnek. Például a BitStarz mindkettő amerikai Blackjack, valamint a játék egyértelműen brit változatai, mint pl Ponton

Ez hasonló a többi asztali játékhoz, amelynek szabályai vagy játékstílusai kissé eltérhetnek. Mindazonáltal, függetlenül attól, hogy honnan származik, vagy milyen a játékstílusa, biztosan talál egy asztali játékot, amelyet szeret a BitStarz hatalmas választékában.

Élő kaszinó

Hatalmas mennyiségű élő kaszinó játék érhető el a BitStarz-on.

Ha szereted a hagyományos kaszinó élményét, csillogó asztalokkal és profi kereskedőkkel, szeretni fogod BitStarz élő kaszinó játékok

Minden játék a élő kaszinó szakasz egy valós, élő játékasztaltól kerül közvetítésre, ahol más játékosok is csatlakozhatnak az ülésekhez, és a kereskedők válaszolnak az Ön kéréseire. Csakúgy, mint egy igazi kaszinó asztalnál való helyfoglalás, nincs jobb módja annak, hogy elmerüljön a teljes kaszinó-élményben, mint az élő kaszinójátékok. 

A BitStarz minden játékot kínál, amelyre egy hagyományos kaszinóban számíthat, beleértve a játékot is rulett, blackjack, baccarat, kaszinó hold’em, sőt még kockajátékok.

Jackpot Games

Hatalmas jackpotokat lehet nyerni többféle játékban.

Át BitStarz többféle játéktípus, lesznek bizonyos játékok, amelyek jackpotot generálnak – hatalmas pénzösszeget, amelyet egy szerencsés játékos nyer. Ezek nyereményt annál nagyobb legyen, minél többet játszanak az emberek, és nem nyerik el a nyereményt, így a felhalmozott jackpotok egy része millió euróba kerülhet! 

Egyszerre körülbelül 20 jackpot-os játék van, mega-díjakkal a közepe ezerig terjednek. Az írás idején a legalacsonyabb jackpot 3500 euró körül van a Slots Angels-nél, míg a legmagasabb jackpot megdöbbentő 4 295 645 euró a Diamond Wild-on.! 

Ha még mindig nem tudsz játékot választani, akkor mindig lépj a BitStarz kezdőlapjára, és kattints a „szerencsésnek” gombra, és véletlenszerű játékot kapsz! 

Bizonyíthatóan tisztességes játék

Az igazságosság egy online kaszinó mindig rendkívül fontos. Természetesen a háznak van egy kis széle, de honnan lehet tudni, hogy az esélyek nincsenek tömegesen torzítva a kaszinó javára? Azok az online kaszinók, amelyek igazolhatják, hogy tisztességesek, általában több játékost vonzanak, ezért a kaszinó érdeke, hogy tisztességes játékokat nyújtson. 

A BitStarz büszke a szolgáltatás nyújtására 100% -ban bizonyíthatóan tisztességes játék, megkönnyítik a SoftSwiss, játékszoftver-platform, amely csalás elleni védelmet és megbízható tisztességes játékokat nyújt. 

A SoftSwiss révén a BitStarz játékosai minden játékon belül elérhetik a „bizonyíthatóság” modult. Ez a játékablak jobb oldalán található, és egy kis trófea szimbólumnak tűnik. 

Bizonyíthatóan tisztességes játék a gyakorlatban.

Erre az ikonra kattintva megjelenik egy kliens mag és hash értéke minden játéknál, a bal oldalon látható módon. Ezeket fel lehet használni annak ellenőrzésére, hogy a játék bizonyíthatóan tisztességes-e, és nem áll-e a játékos ellen. 

Ez rejtjelezéssel történik, amely lényegében biztosítja, hogy sem a BitStarz, sem a játékos nem ismerheti a játék kimenetelét, amíg el nem indul. Minden pörgetés, tét vagy kéz tartalmaz ellenőrizhető „ujjlenyomatot” az adott játékhoz. 

A játékosok ellenőrizhetik kivonatukat egy harmadik fél kivonatoló kalkulátorával, például a Quickhash.com segítségével, amely bebizonyítja, hogy a BitStarz nem hamisítja az esélyeiket!

BitStarz-fiók létrehozása

A BitStarz szolgáltatásba történő regisztráció egyszerű, csupán néhány alapvető személyes információra lesz szüksége, például e-mail címére, postai címére és telefonszámára. Öt percnél kevesebb időbe telik a regisztráció és a fiók igazolása, ami után azonnal elkezdheti a játékot! 

Iratkozz fel most

Amikor regisztrál, a rendszer kéri, hogy válasszon egy bónuszrendszert. Az alacsonyabb promóció készpénzillesztési bónuszt ad az első négy befizetésre és néhányra ingyenes pörgetések, amíg a magasabb bónusz sokkal nagyobb betétet fog készpénzzel egyeztetni, és megadja többszörös ingyen pörget – ami több esélyt jelent a győzelemre! 

Ha euróban fizet befizetést, a Curacao Gaming Authority által kiadott BitStarz játékengedélyhez a személyazonosság igazolásának feltöltése szükséges. Másrészt, bár a BitStarz ritka körülmények között igényelheti, a kriptovalutákkal való játékhoz nincs szükség személyi igazolások igazolására, így sokkal hamarabb elkezdhet játszani. 

A BitStarz nagyon komolyan veszi az ügyfelek adatvédelmét, és minden felhasználói adatot biztonságosan tárolnak, teljes összhangban a GDPR-rel, így akkor is, ha Ön feltölti személyazonosító okmányait, törvényileg védett.

A fiók létrehozásakor fontolja meg a kétfaktoros hitelesítés (2FA) engedélyezését. A 2FA-nak a bejelentkezési adatok mellett egy második jelszóra van szüksége a fiókja megadásához, amelyet mobil hitelesítő alkalmazásba küldenek, ami hihetetlenül megnehezíti a bűnözők számára a bejelentkezési adatok használatát és a fiókján keresztüli fogadásokat. 

A BitStarz támogatja a Google Authenticator alkalmazást, amelyet letölthet a Google vagy az iPhone alkalmazásboltból. A 2FA engedélyezéséhez a BitStarz-fiókjában a képernyő tetején található legördülő menü segítségével lépjen a „Saját fiók” oldalra, a felhasználóneve közelében.. 

A BitStarz támogatja a Google Authenticator for 2FA-t.

Ha ott van, kattintson a „Profiladatok”, majd a „Google Hitelesítő beállítása” elemre. Innen a Google Authenticator alkalmazással beolvashatja a QR-kódot, és a következő bejelentkezéskor minden készen áll.!

Most már készen áll az alapok hozzáadására és kezdj el játszani… 

Pénz befizetése BitStarz számlájára

A BitStarz az egyik eredeti bitcoin online kaszinók, de több más fizetési módot is elfogadnak, amelyek közül sok a hagyományos fiat fizetési átjáró. 

A játékosoknak azonban tisztában kell lenniük azzal, hogy a különböző fizetési módokat bizonyos díjak terhelik, míg másokat szabadon használhatnak. 

A Bitcoin továbbra is az egyik legolcsóbb és legegyszerűbb módja annak utaljon pénzt a BitStarz-hoz, betéti díjak nélkül a bitcoin szerencsejáték elsősorban népszerűvé tette. Azok számára, akik a BTC-ben fizetnek, azonnal jóváírják a számlájukat, és már 0,0001 BTC-től is befizethetnek – nincs is felső határ, hogy mennyit tudsz befizetni a Bitcoin-ban.

Van még néhány kriptográfia, amellyel pénzt utalhat a BitStarz-ra, többek között:

  • Bitcoin Cash (BCH) 
  • Ethereum (ETH)
  • Litecoin (LTC)
  • Dogecoin (DOGE)
  • Tether (USDT)

Hitelkártyás fizetéseket, például Visa, MasterCard és Maestro, szintén elfogad a BitStarz. Ezeknek a fizetési módoknak azonban 2,5% -os feldolgozási díjat kell fizetniük, és a maximális befizetési határ 4000 EUR. Ugyanez vonatkozik a Skrill és a Neteller E-Wallet szolgáltatókon keresztül teljesített fizetésekre. 

Ne feledje, hogy fiókjának euróban történő jóváírásához további személyazonosságra vonatkozó adatokra lesz szükség. Nézzük inkább, hogyan tehetnénk be Bitcoin betétet – ez a módszer a BitStarz egyéb kriptográfiai betétjeire is kiterjed.

1. Alapértelmezés szerint a betét pénzneme a fiók létrehozásakor euróban lesz. Ha ezt Bitcoinra vagy bármely más kriptovalutára kívánja változtatni, látogasson el a „Saját fiók” szakaszba, és kattintson az „Egyenleg” gombra..

2. Itt láthatja az összes devizatípust és az aktív egyenleget. Új pénznem hozzáadásához kattintson a zöld „Pénznem hozzáadása” gombra, és válassza ki a listából a hozzáadni kívánt kriptot vagy fiatot. Egyelőre a Bitcoint fogjuk használni.

3. A Bitcoin-nak most automatikusan az „aktív” pénznemnek kell lennie. Ha nem, kattintson a bal oldali oszlopban a „Kiválasztás” elemre. Az aktív pénznemet bármikor megváltoztathatja. Ezután kattintson a „Befizetés” gombra. 

A BTC befizetése a BitStarz-re egyszerű.

4. Ha lefelé görget, akkor a fenti képernyő jelenik meg. Ez az a Bitcoin-cím, amelyre pénzt kell küldenie. Küldhet annyit, amennyit csak akar, de a minimális befizetés 0,0001 BTC. A bányászok díját is be kell számolnia, hogy fedezze tranzakciójának költségeit a Bitcoin hálózaton. 

5. Az Ön által használt Bitcoin blokklánc vagy más kriptográfia blokkidejétől függően a pénzeszközöknek meglehetősen gyorsan rendelkezésre kell állniuk a számláján. Így könnyű elkezdeni a játékot! A pénzküldés előtt mindig győződjön meg arról, hogy megkapta a megfelelő kriptovaluta címet!

BitStarz azonnali csere

Néha a kriptopiacok volatilitása miatt kedvezőbb lehet euró vagy fiat pénznem használatával játszani, nem pedig kriptovalutával. Hasonlóképpen, bár a BitStarz nagyszerű a bitcoin szerencsejátékhoz, még mindig vannak olyan játékszolgáltatók, akik nem engedik, hogy kriptovalutákkal játsszon. 

Éppen ezért a BitStarz azonnali csere lehetővé teszi a felhasználók számára a Bitcoin, a Bitcoin Cash, az Ethereum és a Litecoin letétbe helyezését és az euróval való játékot, ha már a kaszinóban vannak. A játékosok egyszerűen kriptot helyeznek el az „EUR” egyenleg pénznemében létrehozott címre, és a BitStarz háttérfolyamatai elvégzik a többit. 

Ne aggódjon – a BitStarz nem konvertálja véglegesen a titkosítást fiat pénznemre. Miután befejezted a játékot, vagy haza akarsz vinni néhány nyereményt, egyszerűen áttérhetsz a visszavonásodra és visszavonhatod a titkosítást. A későbbiekben, ebben az útmutatóban megtanítjuk ennek megtételére! 

BitStarz versenyek

A BitStarz a sokféle játékmódot magában foglalja, és a játék élvezetesebbé teszi a rendszeres versenyeiket. 

Számos online kaszinó rendezi az alkalmi versenyt, amely általában ünnepek alatt vagy az év egy adott időszakában zajlik. A BitStarz viszont versenyeket rendez szinte egész évben! 

Ha Ön rendszeres játékos, akkor nagy az esélye annak, hogy a heti vagy havi tornákon díjat vigyen haza, és a díjakért általában érdemes versenyezni. A versenyek különböző játéktípusokhoz futnak, ezért itt fedezzük fel néhányukat. 

Slot Wars

A Slot Wars egy hét alatt jutalmazza a legmagasabb fogadási nyerő játékosokat.

1500 euróval jackpot, és az esély arra, hogy 5000 ingyenes pörgetést nyerjen, a Slot Wars a BitStarz egyik legnagyobb versenyeseménye. 

2020 folyamán a BitStarz minden héten megjutalmazza a ranglistán az első 30 játékost, 300 euró fődíjjal az első helyezett játékosnak.. 

A belépéshez a játékosoknak egyszerűen csak nyerőgépes játékokat kell játszaniuk, mint általában. Azok a játékosok, akik a legtöbb pénzt tették meg, hazaviszik a legjobb helyeket, a nyeremények kifizetése mindössze 48 óra alatt megtörténik! 

A játékosok nyomon követhetik a haladást a Slot Wars ranglistán, a felhasználók pedig pontokat szereznek aszerint, hogy mennyit tettek meg. A ranglistát percenként frissítik. 

Asztali háborúk

A Table Wars az összes BitStarz asztali játék legjobb játékosait díjazza.

A BitStarz minden héten megrendezi a Table Wars versenyeket, ahol a ranglistán a 40 legjobb felhasználó küzdhet az első hely megszerzéséért – és hatalmas, 3000 eurós bónuszt vihet haza! 

A második helyen lévő felhasználók 2000 eurót visznek haza, míg a harmadik helyezett 1000 eurós nyereményt kap! A játékosok számos asztali játékban vehetnek részt az asztali háborúkban, például az Élő címekig Blackjack nak nek Baccarat, és a legtöbb BitStarz rulett játékok

A belépéshez a felhasználóknak fogadniuk kell legalább egy asztali játékot. Az a játékos nyer, aki a hét végéig halmozottan fogadott a legtöbbet minden asztali játékon. A bajnokságot a BitStarz csapata automatikusan követi, és a játékosok a ranglisták segítségével láthatják, hogy kinek van a legtöbb pontja. 

A Table Wars versenyek díjait egyetlen óra alatt fizetik ki, így felveheti nyereményét, és azonnal visszatérhet a játékhoz! 

Az utolsó emberig

Lehet, hogy az utolsó ember áll?

A Last Man Standing egy csata royale típusú játék, ahol egy szerencsés játékos hatalmas 5000 eurós nyereményt nyerhet! 

A Last Man Standing előfeltétele egyszerű. A játékosok a verseny első napján lépnek be és fogadás legalább 20 euró minden induló játékra. Ezután a játékosoknak minden nap legalább 20 eurót kell fogadniuk a verseny végéig, hogy esélyük legyen megnyerni a végső díjat. 

Azok a „hősök”, akik minden nap megadják a minimális tétet, továbbra is futnak, míg a többi játékos kiesik! Az utolsó személy, aki a verseny minden napján megfogadja a minimális összeget, a győztes, így ez valóban az első hely második versenyét jelenti! 

Miután csak egy játékos maradt a játékból, a verseny véget ér. A szerencsés, vagy akár ügyes győztesnek ezután mindössze 48 óra alatt kifizetik hatalmas nyereményét, a visszavonás korlátozás nélkül. 

Gondolod, megvan, amire szükség van? Az új Last Man Standing versenyek rendszeresen indulnak, így további információkért figyelje a verseny oldalát. 

Akciók a BitStarz-on

Mindenki szereti a promóciót, és a kaszinó játékosai sem különböznek egymástól. Az online kaszinók többsége több promóciót és bónuszt kínál játékosainak, hogy visszatartsák a játékukat – mivel a kaszinók közötti online verseny kiélezett. 

A BitStarz jól ismert nagyvonalú promócióiról, amelyek rendszeresen változnak. Nézzük meg az aktuális akciókat, hogy átérezzük a nyerhető díjakat! 

Japán szinttel feljebb kaland 

A japán Level-Up Adventure versenyben még mindig vannak díjak!

A 2020-as japán olimpiával egybeesve a BitStarz létrehozta a Japan Level-up Adventure programot, ahol a játékosok jutalmat kapnak a szintemelkedésért. 

A BitStarz minden játékosa automatikusan belép a Japan Level-up Adventure programba, amely nyomon követi haladásukat, miközben a 40-es szintre lépnek. A játékosok egyszerűen játszanak a szinteken, így minél többet játszol, annál valószínűbb, hogy megnyersz egy díj!

Az első játékos, aki elérte a 40-es szintet, aki már nyert, minden költséget fizetett utazást kapott a 2020-as olimpiára, oda-vissza járatokkal Tokióba és 4 éjszakára egy top hotelben. Még mindig vannak nyeremények, amelyeket el lehet nyerni, beleértve a hivatalos BitStarz árukat! 

Hétfő újratöltése

Minden hétfőn a játékosok 50% -ot kaphatnak újratöltési bónusz betétein 300 euróig. Például, ha befizet 20 eurót, akkor azonnal jóváírnak egy további 10 eurót, amellyel játszhat!

A bónusz minden héten alaphelyzetbe áll, így a hétfő nagyszerű alkalom a számlád jóváírására, ha egész héten játékot tervezel. 

Ingyenes pörgetések szerdán

Ahogy a neve is mutatja, azok a felhasználók kapnak pénzt, akik befizetnek és fogadnak a befizetett összeggel ingyenes pörgetések a következő nap! 160 euró befizetésével akár 200 ingyenes pörgetést is kaphat. 

Bár ezek az ajánlatok és promóciók rendszeresen változnak, remek példa a BitStarz által az év során kínált többszörös bónuszokra. 

Mobile Gaming

A BitStarz ugyanolyan jól működik a mobil felhasználók számára, mint asztali vagy táblagépeken. Valójában sok játék még gazdagabbnak és élénkebbnek tűnik a mobil képernyőjén, és könnyebben játszható. 

A BitStarz első megalapításakor a kaszinó külön verzióval rendelkezett a mobil online kaszinó játékhoz, azonban a mobilhasználat növekvő dominanciája mellett a kaszinó ugyanazon a webhelyen zökkenőmentesen támogatja mind az asztali, mind a mobil felhasználókat.. 

Alapjainak visszavonása a BitStarzból

Ha egy ideje elegendő játékkal rendelkezik, vagy nagy győzelmet arat, amelyet élvezni szeretne, akkor kíváncsi lesz arra, hogyan vonhat fel forrásokat a BitStarz-ból. Szerencsére hihetetlenül könnyű! 

A BitStarz játékosok átlagos kifizetési ideje nem haladja meg a 10 percet. Bár néhány kivonás természetesen ennél tovább fog tartani, és ez nagymértékben függ a visszavonási módjától, ez azt jelenti, hogy a legtöbb játékos szinte azonnal megkapja nyereményét! 

Ez a szolgáltatás talán az egyik legnépszerűbb a BitStarz-on, mivel néhány más hagyományos online kaszinó sok napot vehet igénybe a felhasználók visszavonási kérelmeinek feldolgozása során – és nagy győzelmek esetén akár hetekbe is telhet. 

A BitStarz ezt a legmodernebb automatikus feldolgozási visszavonási rendszerével éri el, amely minden eddiginél gyorsabbá teszi a nyeremény igénylését.. 

A felhasználók a Maestro kártyák kivételével ugyanazokkal a módszerekkel léphetnek fel, mint a befizetéskor. Minden egyes kifizetési módszer ingyenes, kivéve a ComePay-t, amely 0,2% -ot számít fel. 

Tudnia kell, hogy ha Visa, Mastercard vagy banki átutalással vásárol fel, akkor ezek a kifizetések akár több napot is igénybe vehetnek, akárcsak a szokásos online kaszinó felvételek. Azonban minden kriptográfia visszavonás ingyenes és gyors. 

A játékosok egyszerre legfeljebb 10 BTC-t, 20 ETH-t vagy 100 LTC-t vonhatnak le. A hitelkártya és banki átutalás maximális felvétele mindössze 4000 euró.

BitStarz ügyfélszolgálat

Az itt látható élő chat funkció segítségével a játékosok másodpercek alatt hozzáférhetnek a valós ügyfélszolgálathoz!

A BitStarz számos funkcióval kiemelkedik, és ez alól az ügyfélszolgálat sem kivétel. Az egész online kaszinóipar egyik legelkötelezettebb szolgáltató csapatával a BitStarz képviselői mindig könnyen elérhetők az élő chat funkcióval. 

Támogatáshoz kattintson bármelyik oldal jobb oldalán a „Súgó” gombra. Ez felveti a lehetőséget az élő csevegésre, az átfogó GYIK-ek elolvasására vagy tanácsadásra a fizetésekkel kapcsolatban. A legtöbb problémát egyszerűen és gond nélkül el lehet rendezni az élő csevegés révén. 

A BitStarz minden támogató ügynökének legalább hároméves tapasztalata van kaszinó üzemeltetőként vagy támogatási asszisztensként – ami azt jelenti, hogy a felhasználók bármikor hozzáférhetnek szakértői támogatáshoz. 

Alternatív megoldásként a játékosok e-mailt küldhetnek[email protected]’Jegyet nyitni. 

Ha a BitStarz-on játszik? 

Ha olyan online kaszinót keresett, ahol eurókat és kriptovalutákat egyaránt elkölthet, akkor a BitStarz mindenképpen az Ön számára! Nagyszerű mind a Bitcoin szerencsejátékhoz, mind a normál fiat játékokhoz.

Játssz a BitStarz Now-on

A BitStarz többszörös kriptovaluta támogatása egyszerű módot kínál minden kriptográfus számára, hogy jóváírja a számláját, vagy készpénzfelvételt hajtson végre, az azonnali kriptográfia eurótőzsdére pedig lehetővé teszi a kriptográfusok számára, hogy a BitStarz platform bármely játékához hozzáférjenek.. 

A kaszinó nemcsak hatalmas játékválasztékkal büszkélkedhet, hanem az állandó promóciók és versenyek is különféle és izgalmas játékokat kínálnak hétről hétre.. 

A BitStarz egyértelműen nagyon törődik az ügyfelek elégedettségével, amit az a rengeteg játék szolgáltató partner is bizonyít, akikkel együtt dolgoznak. Nincs hiány színes, vonzó és komolyan játszható játékokban, amelyek szórakoztatják a játékosokat, és a BitStarz jackpot rendszer arra ösztönzi a játékosokat, hogy rendszeresen próbálják ki az új címeket.. 

Hasonlóképpen, az ügyfélszolgálat csúcsminőségű, és a BitStarz az iparág legjobban képzett munkatársaival rendelkezik, hogy meghallgassa a játékosokat és kezelje problémáikat. Könnyű kapcsolatba lépni egy képviselővel, ha kézre van szüksége, és a BitStarz GYIK kiterjedt. 

Mivel a kifizetések több mint 90% -a átlagosan csak 10 perc alatt tisztul meg, soha nem kell aggódnia, hogy nagy győzelmei eltűnnek vagy elakadnak az éterben – szinte azonnal veled lesznek. 

De a BitStarz talán legkedveltebb tulajdonsága a bizonyíthatóan tisztességes játék iránti elkötelezettségük. Minden játékból, a kockadobásból vagy a pörgetésből származó, kriptográfiailag ellenőrizhető hash-okkal bármelyik játékos önállóan bizonyíthatja, hogy a BitStarz online kaszinó tisztességesen és felelősségteljesen cselekszik – ami szerintünk nagyon biztató az új felhasználók számára. 

Ha készen áll arra, hogy kipróbálja a BitStarz-t, miért nem regisztrál ma? Ez csak néhány percet vesz igénybe, és még versenyezhet az első helyért a Slot Wars-ban, mielőtt tudná! 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map