Ledger Nano S Поддържани монети и криптовалути

Ledger Nano S Поддържани монети и криптовалути

The Ledger Nano S (прочетете нашия преглед) е един от най-популярните и сигурни начини за съхранение на биткойн и други криптовалути.

Когато притежавате криптовалути, трябва да защитите поверителните си данни и достъпа до средствата си.

1000+ поддържани монети

монети на книга нано

Според Уебсайт на Ledger, Nano S първоначално поддържа 1000+ монети, включително повечето от основните монети и всеки ERC20 токен:

Други съвместими портфейли

The Ledger Nano S работи със собствени интерфейси за портфейл за криптовалути: Приложение Ledger Live. Можете също да използвате други съвместими софтуерни портфейли от следния списък:

ledger nano s поддържа портфейли на трети страни Някои от софтуерните портфейли, които можете да използвате с Ledger Nano S

Разбира се, много популярният портфейл на трета страна Electrum също е съвместим с Ledger Nano S и Nano X.

лого на електронен портфейл

Ethereum и ERC20 Tokens

Други маркери на Ethereum (ERC20 маркери) могат да се управляват с помощта на Nano S, когато се използват заедно с MyEtherWallet само (няма да работи само с приложението Ledger Wallet):

MyEtherWallet е популярен онлайн портфейл Ethereum, който можете да използвате като алтернатива на приложението Ledger Ethereum Chrome. Той поддържа родно Nano S в Chrome и Opera, без да е необходимо да инсталирате приложение или приставка.

За да управлявате акаунта си в Ethereum, отидете на MyEtherWallet уебсайт (не приставката за разширение на Chrome) и изберете „Send Ether & Токени “раздел. Включете вашето Ledger устройство, изберете приложението Ethereum и отидете в настройките на приложението, за да активирате „Поддръжка на браузъра“:

монети на книга нано

Това ще позволи директната връзка с браузъра и MyEtherWallet ще може да открие вашето устройство (имайте предвид, че ако искате да използвате приложението Ledger Ethereum Chrome, ще трябва да деактивирате поддръжката на браузъра).

Изберете опцията „Ledger Wallet“ и кликнете върху „Свържете вашия Ledger Wallet“:

Ако имате ERC20 маркер, който не се поддържа от MyEtherWallet, можете да получите достъп до акаунта си в MyEtherWallet.

и изберете „Добавяне на персонализиран маркер“ със следната информация, свързана с маркера: Адрес на договора, символ на символа и неговите десетични знаци.

Ledger Live

The Приложение Ledger Live се предлага безплатно в Chrome за Windows, Mac OS, Linux или Chrome OS. Той работи безупречно с вашето устройство Ledger.

монети на книга нано

Всички приложения на Ledger са с напълно отворен код, така че всеки може достъп до пълния изходен код за удостоверяване на кода и допринасяне за разработката.

страница github на счетоводните книги Gedub репо на Ledger Live с отворен код

Можете да разширите функциите на Ledger Wallet, като инсталирате нови приложения, като използвате официалния Приложение Ledger Live.

Приложението ви помага да надстроите фърмуера на вашето устройство, за да поддържате вашия Ledger Wallet актуален, за да се възползвате от най-новите налични функции за сигурност.

Когато се добави нова алтернативна монета към Ledger Nano S, ще трябва само да изтеглите последното приложение (безплатно) или да актуализирате фърмуера. Ако искате да проверите дали се планира да се поддържа криптовалута, можете да се консултирате с тях

Пътна карта на книгата

монети на книга нано

Ledger използва тази платка за пътна карта, за да комуникира за своите бъдещи потребителски продукти, функции и изпълнения. Те използват обратната връзка на общността, за да помогнат за приоритизиране на развитието.

По-специално трябва да се отбележи, че понастоящем Ledger работи по добавянето на приложение Bolos за протокол Zen и те също работят върху инструмент за възстановяване на монети, изпратени на грешен адрес (т.е. Bitcoin, изпратен на адрес Litecoin).

Пълна поддръжка на възли с Ledger Live

Ledger наскоро обяви контрол на монети и пълна поддръжка на възел също идва скоро (въпреки че все още не знаем кога). Тази функция отдавна е част от пътната карта на Ledger, така че е страхотно да видим скоро да си проправя път към портфейлите.

Можете да гледате пълното съобщение по-долу:

С поддръжка на пълен възел, потребителите вече могат да свържат пълния си възел с Ledger Live, родния софтуер на Ledger, така че да не се налага повече да използват възела на Ledger и по този начин да излагат своя xpub (и, като разширение, цялата си активност в блокчейн).

Контрол на монети

Контрол на монети е възможността да изберете кои UTXO ще похарчите, за да можете да избирате между LIFO (Last In, First Out) или FIFO (First In, First Out).

В същото съобщение, споменато по-горе, Ledger обеща, че Coin Control ще дойде в Ledger Live и сега е най-накрая тук като част от разширените настройки на Ledger Live. Това прави Ledger единственият от тези хардуерни портфейли, който поддържа роден контрол на монети.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map