Опростени цифрови активи – Хибридната борса Eidoo

Крипто се движи бързо и отвътре, гледайки навън, е твърде лесно да се забрави, че голям процент от населението не разбира напълно блокчейн технологията и често се доближава до крипто с повишено внимание.

Въпреки това, бавно се развива узряването на блокчейн индустрията. Но за да отговорят на търсенето и на борда на нови крипто потребители, приложенията с висока използваемост сега са по-важни от всякога.

Посрещането на нуждите на тази разнообразна и променлива крипто-общност не е лесно, но това няма да спре екипа Eidoo от създаването на най-доброто преживяване на активи на блокчейн, достъпно за всички – криптографски експерт и новодошли.

Blokt имаше възможността да разговаря с директора на Eidoo Томас Бертани, блокчейн обмен и ветеран от индустрията за интелигентни договори, за да разбере какво е да изграждаш хибридна хипердостъпна платформа за криптовалута, където вижда бъдещето на криптографските активи и Изключителното спонсорство на Eidoo за легендарно състезание по автомобилен спорт.

Томас Бертани, директор на Eidoo

Eidoo Exchange – „швейцарският армейски нож“ на Crypto

Основаване на Eidoo

Eidoo е швейцарска компания, основана през 2017 г. от общата цел да предложи подобрено управление на цифровите активи, прости инвестиции и да помогне на хората да реализират печалба в блокчейн икономиката. Бертани добавя:

„Идентифицирахме две потребности на пазара: да имаме лесен за употреба интерфейс, но със 100% функции за сигурност, затова създадохме уникална хибридна платформа – Eidoo.“

За да постигне целта си, Eidoo изгражда своето иновативно приложение както за мобилни, така и за настолни потребители. Когато беше помолен да обобщи платформата Eidoo, Бертани отбеляза:

Ние го определяме като крипто швейцарски армейски нож, тъй като се намираме в Швейцария и нашето приложение позволява 360-градусово покритие на всички нужди на потребителите на криптовалута. ”

Приложението Eidoo позволява на потребителите да съхраняват, купуват, конвертират и инвестират в цифрови активи, първоначални предложения за монети (ICO) и предложения за маркери за сигурност (STO).

Приложението и токенът Eidoo

В приложението на Eidoo потребителите могат да получат достъп до портфейл Bitcoin и Ethereum, включително всички ERC-20 и ERC-223 жетони, хибридна борса за търговия с криптовалути и ICO двигател, който позволява участие в продажби на токени на трети страни.

В допълнение, Eidoo също изгражда крипто за обмен на фиат и прилага технология на кредитни карти, за да направи харченето на крипто толкова лесно, колкото харченето на всяка друга валута.

От 2017 г. Eidoo стартира над 15 ICO в Швейцария, включително собствената си, която събра 28 милиона щатски долара. Когато потребителите участват в ICO чрез платформата Eidoo, токените просто се депозират направо в тяхната Портфейл Eidoo.

По същия начин Eidoo също има собствен токен, EDO, който, както обяснява Бертани, се използва за множество функции в приложението:

EDO е длъжен да плаща такси в приложението. Ако нямате EDO токени в приложението, не можете да използвате борсата. По същия начин, ако искате да стартирате ICO на нашата платформа, нашата такса може да бъде платена в токени EDO. “

Естествено, потребителите могат да купуват EDO чрез борсата Eidoo; EDO обаче търгува и на HitBTC, Bitfinex, Binance и OKEx.

Какво представлява Eidoo Hybrid Exchange и Wallet?

Обменът на Eidoo е „хибрид, Тъй като безпроблемно съчетава функционалността и предимствата както на децентрализираните, така и на централизираните платформи за търговия.

По отношение на децентрализираната страна на борсата Eidoo, Бертани казва:

„От една страна, Eidoo предлага приятелски потребителски интерфейс, което е необичайно при използване на децентрализирани борси. Освен това има и предимството да се използва децентрализирана платформа, която не съхранява никакви частни ключове или средства, където потребителят има 100% контрол над активите си. ”  

Eidoo сдвоява тези функции с всички плюсове на използването на централизирана борса, като скрити книги за поръчки, като избягва проблеми като „предно бягане.”

Освен това, чрез уникално сътрудничество с Оракулирайте, Eidoo прилага „доказателства за автентичност“, които показват, че съвпадението на поръчките се извършва по справедлив и прозрачен начин.

Mini Challenge 2019 – Driving Blockchain Adoption

Спонсорираната от Eidoo кола, показана на снимката по-горе, може да е Mini, но със сигурност ще привлече вниманието на пистата.

Първо в индустрията на блокчейн, Eidoo е официален спонсор на Mini Challenge 2019 в Италия, легендарно събитие в календара на моторните спортове.

По време на 3-месечното турне Eidoo ще спонсорира Джон Купър Кола Works Challenge, управлявана от Федерико Алберти. Автомобилът ще се отличава с пълна марка Eidoo и уникални цветове Eidoo.

Mini Challenge 2019 избухва в Монца на 7 април, карайки пълна верига около 12 други високооктанови състезания в цяла Италия, преди да завърши обратно в Монца на 21 юли.

Попитахме Бертани защо избраха това събитие и какво се надява то да донесе в криптопространството:

„Основната цел е да се тласне крипто индустрията към мейнстрийма, като накара хората да говорят и да разбират повече за това. Тъй като известни институции продължават да се присъединяват към блокчейн пространството, това е още едно доказателство, че криптовалутите се движат към основния поток. “

Логото и изображението на марката Eidoo, появяващи се на такова знаково събитие, ще насърчат глобалната осведоменост за приложението Eidoo и маркера EDO, в допълнение към стимулирането на приемането на блокчейн.

#SpeedNeedsDirection

Официалният хаштаг на Eidoo за събитието Mini Challenge 2019 е #SpeedNeedsDirection, очевиден избор за света на състезанията, но попитахме Бертани как това се отнася за блокчейн и защо се вписва в по-широката визия на Eidoo:

„Хаштагът #SpeedNeedsDirection е създаден, за да подчертае паралелизъм между скоростта на автомобилите и блокчейн транзакциите, подчертавайки също правилната посока, която тези технологии – и компаниите – трябва да следват, за да постигнат значителни резултати. Без посока скоростта е не само безсмислена, но и опасна. “

Eidoo вярва, че всички блокчейн компании са длъжни да дават примери за най-добри практики, като използват отговорно технологията на разпределената книга.

Това е част от стимула за строгия подход на Eidoo към поверителността на потребителите – приложението Eidoo никога не съхранява частни ключове, нито проследява потребителите си с инструменти за анализ на блокчейн; създаване на все по-недоверчива и прозрачна среда.

Mini Challenge 2019 е идеалното събитие за разкриване на движението #SpeedNeedsDirection. Мини събитията привличат зрителска аудитория в милиони от световни местоположения, предимно в САЩ, Европа и Австралия, и представляват важна демографска характеристика за възприемането на блокчейн по отношение на възрастова група, интереси във финанси, инвестиции и технологии.

Какво крие бъдещето за Eidoo?

Отвъд бета фазата

С фазата на бета тестване на хибридната борса Eidoo успешно приключи, Eidoo завърши интегрирането на своите функции за обмен с приложението си на 30 януари.

Бертани сподели с Blokt, че по време на фазата на бета тестване, тъй като не са установени значителни грешки, екипът вместо това се е фокусирал предимно върху ключовата си цел – разработване на 100% удобно за потребителя приложение, улеснено чрез богати на функции UX и UI, които могат да се използва от всеки.

Въвеждане на обезпечени активи

Докато Eidoo вече предлага впечатляващ брой активи, включително Ekon, Собственият стабилен валута на Eidoo, поддържан от злато; попитахме Бертани дали има планове за предлагане на повече активи, като токени за сигурност, чрез хибридната борса Eidoo в близко бъдеще.

Ето какво трябваше да каже Бертани:

Конюшни монети и токените за сигурност ще бъдат играчи, които променят играта през 2019 г. и след това. Eidoo работи в подкрепа на маркерите за сигурност и STO. Приложението Eidoo ще позволи създаването и издаването на защитни токени, докато инвеститорите ще могат да изпълняват KYC, закупете токени за сигурност и ги съхранявайте в нашия децентрализиран портфейл, всичко от приложението Eidoo. “

Stablecoins, като Ekon, не подлежат на нестабилност и фиатните валути могат да се обменят за стабилни монети и да се съхраняват в тази форма, така че те веднага са достъпни за търгуване за криптографски активи.

Бъдещи партньорства

Бертани също сподели с Blokt, че италианският дигитален предприемач и инфлуенсър, Марко Монтеманьо, ще се присъедини към Eidoo, за да създаде видео поредица, обучаваща хората за криптовалути.

По същия начин, чрез ръката на Eidoo, те създадоха списание, наречено „Cryptonomist.ch”, За да се избегнат фалшивите новини и да се разпространи разбирането за важността на децентрализацията.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map