Tron [TRX] тласка към японската крипто общност, версия 3.1.2 Надстройка, завършена от 33 борси до момента

Фондация Трон освободен седмичния си доклад на 29 октомври, давайки на крипто общността обобщение на случилото се от 20 октомври до 26 октомври. Tron работи усилено, за да достигне до нови общности и да подобри своята блокчейн платформа. Tron се раздава, тъй като обеща 3 милиона долара на благотворителната фондация Blockchain (BCF) и се присъедини към кампанията за раздаване на Bishijie.com. Фондацията постави финалните щрихи на предстоящата среща в Сан Франциско.

Всичко това сочи към блокчейн протокол, който работи за постигане на целта си чрез ангажиране и информиране на своята общност за най-новите разработки.

Седмица в преглед

Предишната седмица се характеризираше основно с падането на фондовия пазар и шокиращата изолация на Биткойн от падането. Това обаче беше различна игра на топка за Трон.

Екипът за техническо развитие завърши добавянето на индексния превключвател към оптимизирания индекс на SolidityNode и подобри производителността на TVM за оптимизирания процес на изпълнение на TVM. Екипът работи по оптимизиране на базата данни за тестване на паметта и определяне на плана за развитие на BFT.

Общността на Tron е насочила вниманието си към достигане на нови пазари, особено Япония. Видео поредицата на Tron, която се състои от „интервюта между талисмана на Tron и домакина“, представи четвъртия епизод на японската общност.

Tron получава много въпроси от членовете на общността. Блокчейн протоколът отговори с поредица от уроци Tron 101. Четвъртият урок беше издаден през изминалата седмица. Това ниво на ангажираност е добра мярка за това как разработчиците и общността се интересуват от блокчейн протокола на Tron.

Към 19 октомври надстройката на Версия 3.1.2 беше завършена от 33 борси. Разработката на EasyTrade продължи напред, както беше планирано, и сега е в третата си фаза. TronGrid беше разширен, така че да може да побере голям брой разработчици Dapps, използващи екосистемата.

Tron актуализира документацията си като пряк отговор на проблеми, повдигнати от общността на разработчиците.

Last Trip, Dapp, разработен от WuXia, ще пусне многоезична версия на играта на Tron. TronDice, друг развлекателен Dapp, „разработен от разработчиците на общността на Tron“, вече е пуснат на Tron MainNet. TronDice има „24-часов обем на транзакциите от 88 724, с DAU от 1,571.“

HitDapps стартира в Tron MainNet и вече разработи три развлекателни приложения. HitDapps е разработен от DAppsWiki, австралийски екип за разработка, който обеща да продължи да подкрепя общността на Tron.

Поддръжка и партньорства на Tron

Наскоро Tron стартира DApp House, нещо подобно на Google Play Store. Това е център на едно гише за Dapps, изграден в мрежата Tron. Разработчиците могат да качват своите Dapps в DApp House, а потребителите могат да преглеждат наличните Dapps. Директорът на DApp House каза, че работят по освобождаването на механизъм за стимулиране, който ще привлече повече разработчици на Tron Dapp.

TRX беше регистриран на борсата BTCBank, „платформа за търговия с деривати на цифрови активи, базирана на [югоизточноазиатския пазар“, с „третия по големина дневен обем на търговията на [индонезийския и виетнамския пазар“.

Основателят и главен изпълнителен директор на Binance, Changpeng Zhao, по-известен като CZ, изрази благодарността си към Tron за обещанието от 3 милиона долара на BCF, благотворителната организация на Binance. BCF преди това е играл решаваща роля в подпомагането на японски жертви на наводнения и в момента планира да събере 500 000 долара за помощ на жертвите на наводненията в Уганда.

Tron стана част от кампанията за раздаване на Bishijie.com. По отношение на партньорството, Tron казва, че:

„Като един от партньорите на Bishijie.com, Tron предостави всички 8 артикула в магазина Tron WeChat като подаръци за щастливия победител, като тези артикули включват хипо-хоп качулки Chinoiserie, тениски TRON, бродирани бейзболни шапки, бизнес тетрадки, възпоменателни монети TRX, USB стикове TRON, книгата на основателя на Tron Джъстин Сън и др. “

Фондация Tron отвръща на подкрепата, която е получила от общността Tron, като връща над 47 милиона TRX, съхранени в заключен адрес на поддръжници на Tron.

След смяната на собствеността на заключения TRX, „адресът с TRX в него ще бъде премахнат от списъка с адреси, заключени от Фондацията“.

Джъстин Сън, лидерът на Tron, написа в Twitter, че блокчейн екипът на Oracle посети Tron и двата екипа обсъдиха как могат да си сътрудничат и да работят заедно в бъдеще.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map